|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię LPR Effaclar Duo
Krem zakupiłam 9 sierpnia br. Otworzyłam go m-c później i używałam od tamtego czasu raz dziennie. Z wyjściowych 40 ml została ponad połowa, a najpewniej 2/3. Niestety ze względu na nieprzezroczystość opakowania, nie jestem w stanie stwierdzić tego z całą pewnością. Razem z żelem oddam 30 ml kremu w próbkach/saszetkach.
Nie mam już kartonika. Nie wspominam o prawidłowym przechowywaniu kosmetyku, gdyż to oczywistość. Poszukuję: - glinki zielonej - kremu nawilżającego o prostym, krótkim składzie - hydrolatów - płynu micelarnego Bioderma Sensibio H2O - odżywki do włosów
Wymienię Edytowane przez cheer Czas edycji: 2011-10-16 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię LPR Effaclar Duo
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie,ja nie mam cery trądzikowej,więc mi on nie będzie przydatny.Dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wieczne Kutango
|
może coś u mnie?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddac Toleriane ultra ale musiałabyś coś dorzucić... zeby była równowartość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nail Tek tak jakoś mnie nie "rajcuje" ponieważ mam bardzo mocne i długie naturalne paznokcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.