|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Listopad-tołpa,pharmaceris,rimmel, astor...NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Witam, Mały wątek listopadowy 1.Tołpa reduktor zmęczonych nóg drenujący-3/4 opakowania-użyłam ze 3 razy 2.Pharmaceris-płyn do zmywania makijażu oczu ubytek widoczny 3.Pharmaceris Emoliacti krem na dzień z spf20-jest świetny i nie jest tłusty bardziej odżywczy ja wolę lżejsze użyłam go kilka razy 4.Rimmel cienie biało czarne maźnięte 5.Bell róż pocket brzoskwinkowy użyty kilka razy 6.Astor podkład mineralny tester świeży-użyłam ze 3 razy kol.002 7.Astor podkład perfect stay kol.200 użyty ze 3 razy 8.Rimmel lasting finish użyłam raz kol 200 wszystkie podkłady są testerami i mają po 15 ml DOKŁADKA: 9.Chusteczki nivea do cery wrażliwej nowe. 10.Loreal chusteczki derma genesis nowe 11.Szampon gliss kur ubytek widoczny 12.Baza eveline do cery suchej nowe x2 jedna w pudełku druga bez. Zapraszam ZAPRASZAM DO INNYCH MOICH WĄTKÓW!!
wymiana:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261433 Edytowane przez Chilli Pepper Czas edycji: 2012-01-29 o 18:50 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad-tołpa,pharmaceris,rimmel, astor...
3.Pharmaceris Emoliacti krem na dzień z spf20-jest świetny i nie jest tłusty bardziej odżywczy ja wolę lżejsze użyłam go kilka razy
cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Dot.: Listopad-tołpa,pharmaceris,rimmel, astor...
1.Tołpa reduktor zmęczonych nóg drenujący-3/4 opakowania-użyłam ze 3 razy
2.Pharmaceris-płyn do zmywania makijażu oczu ubytek widoczny 5.Bell róż pocket brzoskwinkowy użyty kilka razy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.