|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
♠ ♣ szukam w styczniu ♣ ♠- nowej kurtki zimowej, wiosennej lub płaszcza - nowych butów saszek, białych tenisówek - grubych legginsów lub bryczesów - nowych piżamek, bielizny, kolorowych skarpetek - czarnej torebki - kapelusza - chust i szali floral, pastelowych - pasków wybielających - ampułek Farmona Radical: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...w.html&next=26 - lakierów do paznokci w odcieniach beżu, szarości - perfum, zwłaszcza Naomi Campbell Naomagic - kuleczlek Avon Bronzing Pearls - podkładu Astor Mineral Match kolor SHADE002 ![]() - tuszu Maybelline Colossal Volume (mam poza wątkiem Max Factor 2000 Calorie kilka razy użyty) - dobrej cielistej pomadki, która ładnie pokryje usta i nie będzie się rozmazywała pod błyszczykiem - grubej lokówki lub termoloków (nowe byłyby super) - pilne Edytowane przez martii90 Czas edycji: 2012-01-29 o 12:24 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♠ ♣ szukam w styczniu ♣ ♠
U mnie wiosenna kurteczka, ale używana
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Pisałaś w wątku zachciankowym, że szukasz też koszul z żabotami. Mam taką (zdjęcie pożyczone od aqwerty)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mam lokówke grubą REMINGTON
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.