![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
L'OREAL JOICO ALFAPARF TIGI CHI TRESEMME PUPA i inne STYCZEŃ
NIEAKTUALNE
aktualna wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post32124289 Witam Do wymiany mam kosmetyki do włosów, nowe, albo używane mniej lub bardziej ![]() jako, że wymiana tych kosmetyków to mój odwyk byłabym zainteresowana tylko perfumami (moje nowe hobby... ![]() najlepiej DKNY candy apples, albo be delicious red, LACOSTE, owocówki ESCADA (moon sparkle, ocean lounge, taj sunset,marine groove), Lancome Tresor Midnight rose, Paco rabanne black XS Bądź guerlain meteorites givenchy Le Prism Blush Blooming Inne propozycje chętnie rozważe. czarne - dostępne szare - wymienione czerwone - dokładka fioletowe - rezerwacja Oto kosmetyki do wymiany: WŁOSY: - JOICO K-PAK szampon 300ml i odżywka 300ml (użyte kilka razy, jest conajmniej połowa) , rekonstruktor 150ml (użyty tylko 2-3 razy, praktycznie nowy) - esterie, gratis dodam hydrator, który był w pojemności 50ml, może uda sie coś jeszcze wycisnąć - Joico, K - PAK Color Therapy, Restorative Oil - ( zostało ok. 90ml ze 100ml) nie muszę oddawać- tylko za coś super KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,41107,k-pak-color-therapy-restorative-oil.html - ALFAPARF odżywka real cream ph4 250ml (użyta tylko 2 razy) - ANDREW COLLINGE BLONDE 300ml ( odżywka do blond włosów, zakupiona za granicą, została połowa) leci do mama_emi - CHARLES WORTHINGTON salone shine repair for super shiny hair 250ml ( zakupiona za granicą, została ponad połowa) - CHI ORGANICS silk oil 250ml (zostało pół) - CHI ORGANICS tone&shine dark chocolate 350ml (została mniej wiecej połowa) - LOREAL FIBERCEUTIC odżywka 500ml ( użyte 2 razy, praktycznie nowa!!!) + gratis 2x serum 15ml leci do mama_emi - TIGI catwalk curls rock leave in moistuizer 250ml (została ponad połowa) - MARC ANTHONY moisture gloss renewal brilliant shine conditioner 380ml (użyta kilka razy, została ponad połowa) leci do mama_emi - TRESEMME salon silk conditioner 900ml (zakupiona za granicą, NOWA) - JOHN FRIEDA enhancing conditiner 250ml (platinum to champagne, użyta może dwa razy) - esterie - SEPHORA hair nutrition repair mask 250ml (została połowa) * CHI Keratin Mist 300ml ( użyte tylko kilka razy, niewielkie zużycie, niestety gdzieś zapodziałam koreczek) * CHI Infra Treatment 300ml (mniej więcej 1/3) * CHI Infra Shampoo 300ml (zostało ok połowy) * BIOSILK silver lights shampoo 350 ml (więcej niż 2/3) * MATRIX biolage protective hair oil 150ml (zostało troche mniej niż połowa, nie wiem jak z datą ważności) * TRESEMME 24 hours body weightless volume & shine conditioner 900ml (kupiona za granicą, użyta tylko 3-4 razy, praktycznie cała) * TRESEMME salon silk conditioner 900ml (kupiona za granicą, użyta kilka razy została ponad połowa) * TRESEMME 24 hours body builds body & volume shampoo 900ml (kupiony za granicą, praktycznie cały) * TRESEMME moistrure rich conditioner 900ml (kupiona za granicą, zostało troche więcej niż połowa) * GLISS KUR oil nutrive balsam conditioner 200ml (została 1/3) * MASŁO SHEA 220ml (ubytek ok. 3%) * OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml (została mniej więcej 1/3) TWARZ: * podkład CHANEL (dostałam w prezencie, użyty raz, niestety dla mnie za ciemny, nie gwarantuje oryginalności!!!) * PUPA luminys 04 (wypiekany róż, 3,5g NOWY!!!) * MAXFACTOR smooth effect foundation natural 50 (ubytek testowy, niestety nie mój kolor) * DRULA pigment creme 20ml (krem do twarzy z przebarwieniami, użyty kilka razy, została ponad połowa) * BOURJOIS blush 11 brun illusion (zużycie niewielkie, oddam dla pierwszej zainteresowanej osoby, z którą będe się wymieniać, ponieważ już troche leży, a mam już inne i tylko zajmuje miejsce) ZAPACHY: * perfumy UNITED COLORS OF BENETTON energy woman 100ml (dostałam w prezencie, troche wypsikałam, ale została napewno połowa) * mgiełka AVON naturals truskawka i guawa 125ml (wypsikane może 10ml) dla zainteresowanych możliwość wysłania zdjęć Edytowane przez paulcia666 Czas edycji: 2012-02-07 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: L'OREAL JOICO ALFAPARF TIGI CHI TRESEMME PUPA i inne STYCZEŃ
- JOICO K-PAK szampon 300ml i odżywka 300ml (użyte kilka razy, jest conajmniej połowa) , rekonstruktor 150ml (użyty tylko 2-3 razy, praktycznie nowy), gratis dodam hydrator, który był w pojemności 50ml, może uda sie coś jeszcze wycisnąć
- ALFAPARF odżywka real cream ph4 250ml (użyta tylko 2 razy) 250ml ( zakupiona za granicą, została ponad połowa) - CHI ORGANICS silk oil 250ml (zostało pół) - CHI ORGANICS tone&shine dark chocolate 350ml (została mniej wiecej połowa) - TRESEMME salon silk conditioner 900ml (zakupiona za granicą, NOWA) - JOHN FRIEDA enhancing conditiner 250ml (platinum to champagne, użyta może dwa razy) - SEPHORA hair nutrition repair mask 250ml (została połowa) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
- TIGI catwalk curls rock leave in moistuizer 250ml (została ponad połowa) - JOHN FRIEDA enhancing conditiner 250ml (platinum to champagne, użyta może dwa razy)
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
JOICO K-PAK szampon 300ml i odżywka 300ml (użyte kilka razy, jest conajmniej połowa) , rekonstruktor 150ml (użyty tylko 2-3 razy, praktycznie nowy), gratis dodam hydrator, który był w pojemności 50ml, może uda sie coś jeszcze wycisnąć
JOHN FRIEDA enhancing conditiner 250ml (platinum to champagne, użyta może dwa razy) Coś u mnie? mam duzo odlewek fajnych zapachów ![]() ![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2012-01-02 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ponawiam, moze cosu mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post31357745 pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Witaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za
JOICO K-PAK - JOHN FRIEDA enhancing conditiner 250ml (platinum to champagne, użyta może dwa razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za hydrator i rekontruktor Joico?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za ALFAPARF odżywka real cream ph4 250ml (użyta tylko 2 razy)
TRESEMME salon silk conditioner 900ml (zakupiona za granicą, NOWA) SEPHORA hair nutrition repair mask 250ml (została połowa)
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
- SEPHORA hair nutrition repair mask 250ml (została połowa)
- CHI ORGANICS tone&shine dark chocolate 350ml (została mniej wiecej połowa) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
- JOICO K-PAK szampon 300ml i odżywka 300ml (użyte kilka razy, jest conajmniej połowa) , rekonstruktor 150ml (użyty tylko 2-3 razy, praktycznie nowy), gratis dodam hydrator, który był w pojemności 50ml, może uda sie coś jeszcze wycisnąć
- ALFAPARF odżywka real cream ph4 250ml (użyta tylko 2 razy) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za joico k-pak?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579046
![]() |
#16 |
Perfume Lover
|
witam
przykro mi, ale nic nie znalazlam pozdrawiam
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę za meteory
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Joico Oil nowy na all jest po ok 100, więc raczej się nie skuszę. Pozdrawiam.
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Dziękuję Ci serdecznie, ale własciwie nic innego z Joico nie szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie m.in. JOHN FRIEDA enhancing conditiner 250ml. Zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Może zainteresuję Cię wymiana maczek Clinique za:
JOHN FRIEDA enhancing conditiner 250ml JOICO K-PAK rekonstruktor ? P.S. Mogę coś dorzucić. Chyba, że jeszcze cos konkretnego widzisz to może wybrałabym odżywkę. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2012-01-19 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Może zainteresuje Cię oryginalna miniaturka zapachu del Pozo In White 5 ml?
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Ok poszukam czegoś poza wątkiem i dam znać dziś ok 17. ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- A może zainteresuje Cię odlewka Van Cleef & Arpels Feerie EDP? Bardziej owocowe, oddaję, bo nie mój klimat. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2012-01-19 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety błyszczyk Givenchy już jest w negocjacjach i poleci do innej Wizażanki
![]() - JOICO K-PAK rekonstruktor 150 ml - JOHN FRIEDA enhancing conditiner 250ml (platinum to champagne, użyta może dwa razy) Ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.