|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Styczeń z kiiicik- MF, Revlon, Bourjois, Sleek
WAŻNE
Staram się zawsze odpisać, jeżeli tego nie zrobię, proszę o przypomnienie ![]() * dla osób olewających mimo mojego dopytywania (są takie)- następnym razem nie doczekacie się odp. ode mnie Kosmetyki wymienię na to, czego obecnie poszukuję: _________________________ _________________________ ____________________ Kilka zasad: - wysyłam w bąblach, poleconym, z reguły ekonom. - osoba z liczbą poniżej 20 przekupek wysyła pierwsza - proszę mnie nie prosić, już nie raz się na tym "przejechałam" - trzymam dowód nadania i za zaginięcie paczki z winy poczty nie odpowiadam
Ćwiczę Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2012-03-25 o 17:26 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń z kiiicik- MF, Revlon, Bourjois, Sleek
WYMIENIĘ:
1) Max Factor, Creme Puff, kolor 41 medium beige nówka, nieużywany, kupiony niedawno w super-pharm kierowniczka 2) Podkład Revlon colorstay, cera miesz/tł., kolor 150 buff zużycie niewielkie- widać na foto, nad napisem revlon; kupiony w douglas Star90 3) Podkład Rimmel Lasting Finish, kolor 103, użyty 2 razy DOKŁADKA marcowa najświeższa 15.03 * Podkład Rimmel wake me up kolor 100 ivory, mogę odlać połowę lub do 3/4 buteleczki klik hot summer * Maskara Eveline Big Volume Lash Czarna, kupiona tydzień temu w SP i przetestowana 2 razy klik aknaa * Nivea Baby krem s.o.s. hipoalergiczny, 150 ml, tylko przetestowany klik * Szminka Golden Rose zakupiona 01.03. tylko przetestowana, w kartoniku, kolor 129- jasny nude wpadający w lekki łososiowy kolor aknaa * Garnier regenerujący krem do rąk, intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry, zostało dobre 40- 50 % ze 100 ml * Alterra krem tonujący, tylko testowany mariaa15 * Kępki rzęs, bez kleju, zostało tyle co na foto * Sztuczne rzęsy Sephora, użyte raz, bez kleju mariaa15 * Samoopalacz w piance Dax Cosmetics klik użyty kilka razy, zużycie do napisu "SUN", czyli nieduże * Nivea, Free Time, Kremowy żel pod prysznic z formułą Hydra IQ i pielęgnującym mleczkiem aloesowym o zapachu karamboli zostało jakieś 220 ml z 500 * Nowy tusz Rimmel TUTAJ * Szminka Rimmel, Lasting Finish, kolor 276 zużycie ok 20% lovecr7 * Ziaja, reduktor trądziku punktowy 08.2013 zostało 50% lovecr7
Ćwiczę Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2012-03-22 o 21:00 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1) Tonik energetyzujący Clean&Clear
zużycie na foto mariaa15 2) Róż Bourjois, kolor12 brun, używany, jest jeszcze sporo jak na foto kierowniczka 3) Anthelios AC, La Roche-Posay, SPF 30, zostało ok. 1/4 Star90 4) Pędzle Mario Luigi -do pudru -wachlarz -mały ścięty do linera właściwie nieużywane, wyprane Isa Dora języczkowy do cieni 5) Body Earth, neath 6) Serum intensywnie wyszczuplające i ujędrniające Eveline użyte 2 razy Star90 7) Pękający lakier do paznokci Lovely tylko przetestowany na jednym paznokciu sarkastiko 8) Szampon Schauma, efekt push up użyty 2 razy, 400 ml hot summer 9) Błyszczyk Astor, delikatny róż z drobinkami, nowy, taki klik 10) Yves Rocher szminka couleurs nature, kolor 07 brun du desertużyta 2 razy oddam jako gratis mariaa15 DOKŁADKA 24.02.2012 Bioderma sebium pore refiner klik zakupiony w styczniu 2012 w SP za 59,99 zł, użyty jakieś 3 razy ważność 04. 2014 afa93
Ćwiczę Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2012-03-23 o 17:20 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1) Paletka Sleek Au naturel,
zużycie cieni znikome, neath 2) Paletka H&M smoky eyes, zużycie na zdjęciu, zwłaszcza jednego cienia 3) Paletka H&M Hello Kitty, 3 cienie były w rozsypce, naprawione jak na foto 4) Podwójny cień Basic zużycie znikome 5) Paletka 4 La Colors odcienie beżów, brązów, zużycie cieni znikome 6) Paletka 5 La Colors widoczne na foto zużycie cienia w środku 7) Podwójne chyba avon, nie wiem czy nie po terminie, jak ktoś chce - wołać to dorzucę do wymiany jako gratis aknaa DOKŁADKA 10.03. 1) Wypiekany cień Golden Rose, tylko przetestowany, nr 111 beżowo-złoty 2) Sypki cień Golden Rose, nr 206 złoty bardziej miedziany z drobinkami- odsypię 3) Sypki cień Golden Rose, nr 107 zielono-szary z drobinkami- odsypię 4) Sypki cień La Colors, zużycie ciężko ocenić, kolor złoty/miedziany kasica6662 5) Duży wkład Inglot, brak naklejki, nie pamiętam nr 6) Wkład Inglot AMC shine nr 102 7) Wkład Inglot AMC nr 75
Ćwiczę Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2012-03-12 o 22:22 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
BOTKI, rozmiar 39, nówki,
miałam 5 min na nogach, aby się przejść Obcas ok. 10 cm --------------- Koronkowy gorset, stan idealny, 70 B mi zbyt mały, Tosa ------------------ Nowe legginsy ocieplane, rozmiar z metki XL, dobre też na M czy L madziuleczek1991 DOKŁADKA 06.03.2012 BIŻUTERIA Nowy zegarek, nie był w ogóle noszony I WIELE INNYCH ----------------> Zapraszam do mojego wątku ciuszkowego. klik
Ćwiczę Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2012-03-07 o 20:30 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz coś u mnie? za: 1) Max Factor, Creme Puff, kolor 41 medium beige nówka, nie tknięty, kupiony niedawno w super-pharm 2) Podkład Revlon colorstay, cera miesz/tł., kolor 150 buff zużycie niewielkie- widać na foto, nad napisem revlon; kupiony w douglas 1) Paletka Sleek Au naturel lub za którekolwiek z wymienionych
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za paletkę sleek? mam puder perłowy z bu
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1) Paletka Sleek Au naturel, Mój wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584930 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
coś za 1) Paletka Sleek Au naturel i serum eveline?
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
paletke Sleek? |
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Coś za
1) Max Factor, Creme Puff, kolor 41 medium beige nówka, nieużywany, kupiony niedawno w super-pharm 2) Podkład Revlon colorstay, cera miesz/tł., kolor 150 buff zużycie niewielkie- widać na foto, nad napisem revlon; kupiony w douglas 1) Paletka Sleek Au naturel, zużycie cieni znikome, ??
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos za podklad Revlon Colorstay ?
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie zA:
3) Anthelios AC, La Roche-Posay, SPF 30, paleta sleek Au naturel poza wątkiem mam odsypkę pudru z BU
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 2) Podkład Revlon colorstay, cera miesz/tł., kolor 150 buff
zużycie niewielkie- widać na foto, nad napisem revlon; kupiony w douglas
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Paletka Sleek Au naturel,?
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
paletkę sleek 3) Anthelios AC, La Roche-Posay, SPF 30, zostało ok. 1/4 4) Pędzle Mario Luigi -do pudru 6) Serum intensywnie wyszczuplające i ujędrniające Eveline użyte 2 razy ?
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
cos za eveline serum wyszczuplajacE?
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
2) Podkład Revlon colorstay, cera miesz/tł., kolor 150 buff |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Au naturel?
Mam m.in. poszukiwany przez Ciebie micel
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
1) Paletka Sleek Au naturel,
zużycie cieni znikome, cos u mnie? |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za róż, Eveline i Sleeka?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.