![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Styczeń/ Luty. Kurtki, bluzki i inne. S, M, L !
nieaktualny!
Witam w nowym wątku wymiankowym.
Jako że chcę dołożyć kilka rzeczy a w poprzednim wątku nie mam na to miejsca, zakładam nowy. Zasady jak u wszystkich- wysyłka poleconym, ew priorytetem. Odpisz u mnie, ja odpiszę u Ciebie! Preferuję linki. Zapraszam ![]() 16,04,2012 dokładka- od postu 11 03,05,2012 dokładka- post 13 16,05,2012 dokładka- post 15 Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-08-20 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń/ Luty. Kurtki, bluzki i inne. S, M, L !
Kurtka zimowa H&M z kapturem. Kolor czarno- szary. Z metki rozmiar 44, ale jest zawyżony- ja noszę 38-40 i była dobra. Bardzo ciepła. troszkę skulkowana na ściągaczach ale po wewnętrznej stronie, więc tego nie widać przy noszeniu. nie ma leci do Ruffian
Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-05-16 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Gruby płaszczyk marki CROPP. Rozmiar L. Gdzieniegdzie troszkę sklukowany ale można się tego bez problemu pozbyć.
Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-01-28 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Fioletowa kurteczka jezionno- wiosenna marki STREET ONE, rozm. 38. Jej kolor przedstawia najlepiej zdjęcie jej tyłu.
Brązowa kurteczka cienka, TROLL. Rozmiar L. Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-01-28 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kurteczka jeansowa, rozmiar z metki to S (34/36), ale to raczej M spokojnie. Praktycznie nówka. Marka: Colours of the world.
Spodnie marmurki, z wymianki lecz na mnie za duże. RESERVED W31/L34. Zdjęcie zapożyczone. Wymiary: szerokość pasa 40 do 42 cmx2 szerokość bioder 47 do 50 cmx2 szerokość uda 27 do 30 cmx2 szerokość na dole 16 cmx2 długość całkowita 108 cm długość nogawek 87 cm stan przód/tył 21 cm/35 cm nie ma lecą do redroses Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-04-23 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Sukienka: gorset + spódniczka (raczej mini). Rozmiar 40, na osobę z nie za dużym biustem, aczkolwiek gorsecik jest regulowany. Brakuje sznureczka bądź tasiemki do gorsetu, ale można można bez problemu takie coś dokupić
![]() ![]() Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-01-28 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Rzeczy ze starego wątku:
1. Szara bluzeczka na grubych ramiączkach. ROZM 36, ale moim zdaniem raczej 38. Jest jakby podwójna. STREET ONE 2. Śliczna tuniczka, szeroka, nie przylegająca. Ja ją nosiłam pod białą bluzkę. Idealna do legginsów. Rozm UNI. 3. Bluzka na ramiączkach w paski z kokardką. Rozm Uni Ale raczej małe M. Dość długa. nie ma leci do xxxsugarxxx 4. Czerwony nietoperek. Rozmiar UNInie ma leci do sunnyskies 5. Kamizelka EDC by ESPRIT. Rozm M. Łatwo nie oddam, była droga i jest w ogóle nie zniszczona ![]() Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-04-21 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mini jeansowa spódniczka. ONLY, rozm 29 (ale moim zdaniem trochę mniejsza). Prawie w ogóle nie noszona.
Imprezowa tuniczka cekinami. AMISU, rozm M. Elegancja spódnica ołówkowa z podwyższonym stanem, ze świetnego materiału. Rozm 40. T-shirt z nadrukiem z CROPPA, bez metki. Rozm jakoś małe M. Krótkie spodenki, raczej takie na plażę. Niebieska kratka. BON PRIX rozm 38- lecz jest to rozm. zaniżony. Mają w pasie 43 cm, długość- 29 cm. Na mnie niestety za duże ![]() Prześliczna tunika do kolan. Stadivarius, rozm L. Jak nowa- łatwo nie oddam. Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-05-10 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Czarny strój kąpielowy, tankini. W komplecie z majtkami. BON PRIX rozm 40.
Kupiłam na allegro, ale jakoś mi nie przypasował. Miałam go na sobie 1 raz. nie ma leci do redroses Zwiewna tuniczka, HOUSE rozm L. Założona max 3 razy. nie ma leci do MONIKA1850 Bluzka na długi rękaw, CROPP rozm L. Minimalne zkulkowana na rękawkach. Imprezowa bluzeczka czarna z cekinami. Tył odkryty, wiązana na karku na kokardkę. Jak nowa. CROPP rozm M. Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-04-23 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Sweterek z rękawkami 3/4, minimalne skulkowany. Duże bufki na ramionach.
DIVIDED by H&M. Rozm 40. nie ma leci do emila730 Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-05-10 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 16,04,2012
1. Bluzka asymetryczna, nietoperz, CROPP rozm S 2.Spodnie jeansy rozm 38-40 3.Białe jeansy 38-40 4. Szare spodnie CROPP W28 L34 5. Czarna bluzeczka ORSAY (S-M) 6. Fioletowa eSka, ale moim zdaniem M-L 7. Szara S-M (raz założona) 8. Tunika w grochy, UNI Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-04-16 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1. Cygaretki ceglane- brązowe, nie wiem jak dokładnie określić kolor. Rozm 42, stan idealny, razem z paskiem. Mają lekką wadę na nogawce, ale praktycznie w ogóle jej nie widać. Kosztowały mnie 130 zł, więc będę trochę wybredna. W sumie to nie muszę ich oddawać
![]() ![]() pas- 41 cm udo- 27 cm stan: z przodu- 22 cm, z tyłu- 32 cm długość- 103 cm 2.Jeansy do kolan, CROPP rozm L. 3. Rybaczki rozm 38. nie ma lecą do sunnyskies 4.Jeansy CROPP jak nowe, rozm W31 L34. 5. Spódnica z wysokim stanem REPORTER 38/40. Raz założona. Śliczna Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-04-23 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
INNE : sztuczne rzęsy x3, zestaw do kąpieli
Dokładka 03,05,2012 1. Świetne krótkie spodenki H&M, Beżowe, rozm z metki 38, lecz to typowe 40. Na mnie już za duże ![]() 2. Spódniczka MOSQUITO rozm M, ale moim zdaniem rozm UNI przez gumkę w talii ![]() 3. Wisiorek sówka ![]() Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-05-10 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dokładka 16,05,2012
Bermudki River Island świetne, mam z wymianki jednak na mnie za duże ![]() Tuniczka szaro/beżowa z wstawkami ala' skóra. Sliczna, założona tylko raz- jakoś nie mój styl. Rozm UNI. Na zdjęciu tunika na mnie- ja noszę rozm M. Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2012-05-16 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie??
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Sweterek z rękawkami 3/4, minimalne skulkowany. Duże bufki na ramionach.
DIVIDED by H&M. Rozm 40. cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1327758921
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.