![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty EDM, Bareminerals, NYX, L'oreal
DOKLADKA 2 post
Podklad mineralny Bare Minerals Fairly Light 2g (NOWY) Podklad mineralny EDM Winged Butter Intensive Base (NOWY- tylko probowany) Blyszczyki Paese - 2 od lewej ( zuzycie ok. 5%) Roz w kolorze pomaranczowym Paese ( niewielkie zuzycie) Rozswietlacz EDM Light Pink- mam biga, wiec moge sporo odsypac Róż w kremie NYX - tylko testowany L'oreal true match n6 - zostala polowa Po za tym bez zdjec: -Dwie nowe ksiazki BLONDYNKA NA JEZYKACH (francuski i wloski). - Repetytorium maturalne GREG z geografii - Repetytorium maturalne PWN z angielskiego ( wypelnilam tylko kilka stron olowkiem) Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-02-12 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty EDM, Bareminerals, NYX, L'oreal
Cos u mnie za L'oreal true match n6 - zostala polowa?Czy on jest ciemny czy raczej jasny?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Podklad mineralny Bare Minerals Fairly Light 2g (NOWY) Podklad mineralny EDM Winged Butter Intensive Base (NOWY- tylko probowany) Rozswietlacz EDM Light Pink- mam biga, wiec moge sporo odsypac ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ta baza jest do podkładu czy raczej pod cienie? Ile jej zostało?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos za Podklad mineralny Bare Minerals Fairly Light 2g ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za podkład bare minerals?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład edm?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za podkład EDM i Bare Minerals: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=590868.
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się
Podklad mineralny Bare Minerals Fairly Light oraz Winged Butter Intensive Base z edm. Może dobrałabyś sobie coś jeszcze u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post82545656 Wymianka kosmetyki ![]() ![]() ![]() Too Faced, korektory MAC, podkład Smashbox Edytowane przez Hunting Bear Czas edycji: 2012-02-13 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A kto powiedział, że nie mam
![]() Czego szukasz? Ps. Widziałam swatche ale czy mogłabyś może porównać stopień jasności tego koloru do Meow, Lucy albo AwGM? Kolorystycznie pewnie by pasował ale nie jestem pewna czy nie będzie ciut ciemny. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Bigów na pewno nie ale powinnam miec trochę odsypek w matach.. Przejrzę zbiory i postaram się jeszcze dzisiaj wieczorkiem napisać Ci czym dysponuję.. A Ty proszę daj znać jak z poziomem jasności tego podkładu ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
podoba mi się tylko rozswietlacz edm light pink BIG
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, bo go dostałam. Na pewno jest z naturalnego włosia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Biga matowego mam tylko Lucy Minerals Matte Apricot (tester- użyty kilka razy). Pozostałe w ilościach samplowych ewentualnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.