![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Luty- Ubrania, biżuteria, zapachy, buty :)
nieaktualne
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2012-07-13 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Luty- Ubrania, biżuteria, zapachy, buty :)
1. DOKŁADKA Szare rurki Denim Co, rozmiar z metki 40, stan bez zastrzeżeń
wymiary: pas: 42 cm biodra (w najszerszym miejscu): 49 cm długość nogawki: 100 cm wymienię na inne spodnie proste lub rurki, ciut mniejsze... zdjęcia 9-10, nie mają przebarwień, nie są na jednej nogawce jaśniejsze, to wina światła i aparatu. 2. Krótkie spodenki firmy Troll, XS, beż wpadający w bladą zieleń, delikatne prążki, stan bdb. 3. Bluzka Only, S, stan bdb. 4. Ciemnobrązowy golf, Hennes, S, stan bdb. 5. Czarna bluz z kapturem, Diesel, L (moim zdaniem S/M), stan bdb- (lekko odrapany zamek- zdjęcie)
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2012-03-14 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. Rybaczki firmy Gap, kolor khaki, na dole nogawki zameczki, rozmiar 6, według mnie M/L
2. Piękna zwiewna spódnica w kolorze bordowym, z koronką i drobnymi koralikami, z podszewką. pas 41 cm długość 74 cm 3. Bluzka Terranova, S, kolor morski, stan bdb.
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2012-02-17 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
BIŻUTERIA (nowa, nieużywana)
1. srebro, turmalin, prenhit 2. kolczyki ze szkłem, (w tym szkłem weneckim) i miedzią 3. szkło i miedź 4. szkło, elementy posrebrzane 5 i 6. komplet: wisiorek na łańcuszku i bransoletka, miedź, szkło 7. glina, marmur, miedź 8. agatowe rybki, kamieniei Red Bamboo, elementy posrebrzane 9. srebrne bigle, lawa, szkło 10. pasta modelarska, farby akrylowe- ręcznie malowane, elementy posrebrzane
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2012-02-17 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. srebro, agat czerwony spękany, karneol, kryształki Swarovski
2. elementy stworzone od podstaw: formowane z pasty modelarskiej, malowane farbami akrylowymi i zabezpieczone lakierem + szkło i elementy posrebrzane 3. srebro, szkło weneckie, turkus żółty, jadeit, szkło 4. miedź, agat 5. porcelanowe koraliki, przekładki cloisonne, jadeit rubinowy, elementy posrebrzane 6. srebrne bigle, szkło 7. pierścionek szklane koraliki 8. biżuteria używana, ale w dobrym stanie- komplet pomarańczowo- żółty (naszyjnik oraz bransoletka) i zielony krzyżyk na rzemieniu
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2012-03-14 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1. nowe portmonetki (z metką): czarna i fioletowa tulimisiek
2. Tonik Under Twenty Anti Acne do cery wrażliwej, zużycie widoczne na zdjęciu. Kisame 3. herbata sypana: z lewej strony Pu-erh z żurawiną (mogę odsypać do 20 g) z prawej herbata czarna wiśniowa (mogę odsypać do 30 g) 4. do 10 kopert bąbelkowych w rozmiarze C (17 cm x 22,5 cm). Osobom z Krakowa mogłabym udostępnić więcej sztuk ![]()
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2012-06-24 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2012-03-27 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za czerwone butki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za Torrente?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tonik?
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- tonik za krem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety czarna bluza i koszula długa w negocjacjach, tylko sweterek wolny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1329476902
i fioletowa portmonetkę cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
rękaw 45,5 / 57,5,
długość swetra od pachy 58, długość całkowita 80, szerokość na dole 47,5, od pachy do pachy 43(naciąga się do 60) jest elastyczny dosyć dopasowuje się do figury, jak najbardziej mogę wymienić za butki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jasne. mam z avonu i z oriflame
![]() avon: little red dress, infinite moment for her, aspire, incandessence lumiere, perfect strength, herve leger intrigue, patrick dempsey 2, outspoken by fergie, slip into, christian lacroix nuit oriflame: platinum, love potion, felicity, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cześć, coś u mnie za
L'Or de Torrente- 6 ml Flowerbomb edp- ok 2 ml Max Mara Kashmina Touch- ok. 1 ml Sensual Amber- 1,5 ml YR Mure Sauvage (jeżyna)- 8 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
pewnie. mogę też prosić o próbeczkę jakiegoś ładnego delikatnego zapachu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
długość naszyjnika 42 cm
sweterek jest trochę zmechacony ale ogolę go - mam golarkę do swetrów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Musiałabym coś dobrać, Dior to jednak inna półka.
L'Or de Torrente- 6 ml The Iceberg Fragrance edp- 1,5 ml Flowerbomb edp- ok 2 ml Max Mara Kashmina Touch- ok. 1 ml Chopard, Casmir- 0,7 ml (firmowa z kartonikiem, bez atomizera) Sensual Amber- 1,5 ml YR Mure Sauvage (jeżyna)- 8 ml YR Cedre Bleu (cedr)- 2ml (fiolka) za -Carla Fracci, Carla Fracci, ok. 1,8ml -Christian Dior, Dolce Vita, ok. 1,6ml, z wymiany, -Christian Dior, Hypnotic Poison, ok. 5ml, sprawdzenie testowe, z wymiany, -Les Parfums De Rosine, Rose d'Ete, 2ml, sprawdzenie testowe, -Marc Jacobs, Daisy, EDT, 1,2ml, ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hmm nie widzi mi się oddanie Baby doll. To jeśli rezygnujesz z Hypnotic Posion, to ja bym zrezygnowała w takim razie z
Chopard, Casmir- 0,7 ml (firmowa z kartonikiem, bez atomizera) YR Cedre Bleu (cedr)- 2ml (fiolka) A tymi byłabym zainteresowana: L'Or de Torrente- 6 ml The Iceberg Fragrance edp- 1,5 ml Flowerbomb edp- ok 2 ml Max Mara Kashmina Touch- ok. 1 ml Sensual Amber- 1,5 ml YR Mure Sauvage (jeżyna)- 8 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dobrze. Zapraszam na pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
oj nie oddam tych 2 rzeczy za portmonetke i bransoletke
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Witam,tak obie portmonetki mi się podobają,chętnie się wymienię na tą koszulę https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1329 470220
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Rozmiar M, 97% cotton, 3% spandex ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Przepraszam,że nie podałam od razu ![]() szerokość pod pachami- 49 długość rękawa od pachy-51 długość całkowita(od ramienia)-63 szerokość w pasie-44 Edytowane przez tulimisiek Czas edycji: 2012-02-19 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma żadnych wad,bo szczerze to nawett w niej nie chodziłam,wolę dłuższe rzeczy,a koszula jest fajna,wydaje mi się,że bd Pani zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]()
3.06.2010 ![]() Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2012-02-20 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1329587420 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1329587420 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1329586527 i krem aa do cery atopowej? poza wątkiem mam jeszcze spódniczkę lnianą taka w stylu boho w rozmiarze m (muszę ją wstawić na wątek) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.