|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzec - perfumowa wymiana
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam po raz trzeci ![]() Zasady w skrócie:
dokładka w negocjacji Wymienię: Perełki rozświetlające AVON - stan zużycia na zdjeciu, używane dosłownie kilkanaście razy, kupione w lato tamtego roku, pudełko ma lekkie rysy, brak kartonikaHydrolat oczarowy - z mazideł, ilość widoczna na zdjęciu (mniej niż połowa, ponieważ zrobiłam dużą odlewkę), otwarty na początku marca 2012. Data ważności 07/2014. Miniaturki: Sonia Rykiel pomarańczowa - trochę mniej niż połowa Odlewki: (na życzenie zdjęcie lub dokładnie zmierzę strzykawką CdG Quarzazate - ok 1,2ml/a5 Lanvin Jeanne - 5ml/a10 bez psika Un Jardin Apres la Mousson - ok 2ml/a5 Eau Claire des Merveilles Hermes - ok 2,5-3ml/a5 Demeter Rain - ok 9ml/a10 Eau de Dolce Vita - 4ml/a10 Sol Ramon Molvizar - ok 2,5ml/a5 Lanvin Arpege EDP - ok 5ml Próbki z atomizerem: JPG Fragile EDP - ok 1ml L'Occitane Verbena - ok 0,4ml JPG Clasique - ok 0,5ml L de Lolita - ok 1ml Eau de Cologne Imperiale Guerlain - ok 2ml Currara Antidote - ok 1,5ml Euphoria CK - ok 1ml Chanel no 5 - ok 0,5ml Escentric 02 - ok 0,1ml Bath&Body Works Black Amethyst - ok 1ml A*Men Pure Malt - ok 0,8ml Byredo Bal D'Afrique - ok 0,8ml M7 Oud Absolu - ok 0,7ml Versace Yellow Diamonds - ok 0,5ml Delices de Cartier - ok 1,3ml Cristalle eau Verte - ok 0,5ml Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge - ok 2ml Bijan Black - ok 2,5ml Dsquared She Wood Velvet Forest - ok 0,1ml Atelier Cologne Vanille Intensee - 2,5ml Black Cashmere Donna Karan - ok 0,1ml Escale aux Marquises Dior - ok 2,5ml Citizen Queen Juliette Has a Gun - ok 1,5ml Flower by Kenzo Essentielle - ok 0,5ml Balmain Ambre Gris - ok 3,5ml Bijan VIP - ok 2,5ml M.Williamson Incense - ok 2ml Amethyste O.Durbano - ok 0,4ml Demeter Wet Garden - ok 0,5ml Dsquared Rocky Mountain Wood - 0,5ml CK Obsession Man - ok 1ml 4 Elements Ramon Molvizar - ok 1ml 5 Elements Ramon Molvizar - ok 0,8ml Moschino Glamour - ok 2ml Dsquared She Wood Crystal Creek Wood - ok 1,5ml Bijan EDT - 2,5ml Pure Oud Kilian - ok 0,7ml Tauer 01 Le Maroc pour Elle - ok 0,1ml DKNY Be delicious - ok 1ml Próbki bez atomizera: Teo Cabanel Meloe - ok 0,5ml Theorema Fendi - ok 1ml Burberry Red - ok 1,5ml DKNY Women - ok 1,5ml Joop! Femme - ok 1ml Nu EDP - ok 0,5ml Hugo Boss Pure Purple - ok 1,5ml Chanel no 19 EDP - ok 1,5ml Addict 2 Dior - ok 1ml Ambre Gris Balmain - ok 0,7ml The Vert Yves Rocher - ok 1,5ml Demeter Frazer Fir - ok 1ml Sun Delight Jill Sander - ok 3ml Mogę zrobić odlewki: Wish Chopard do 5ml Balmain Carbone do 10ml Bvlgari Omnia Green Jade do 5ml Secret Obsession CK do 5ml Prada Irysowa do 10ml WISH: szukam flat topa do pudru, jestem w stanie oddać dużo, nawet wynajdę coś specjalnego poza wątkiem Szukam zapachów głównie drzewnych, kadzidlanych ale może skuszę się na coś innego W każdej ilości szukam Chergui S.Lutens - oddam wiele Szukam też Demeterów: Redhead in Bed Chai Tea Rain Cherry Blossom do potestowania Moschino Funny, nawet małej ilości Eau de Pamplemousse Rose Hermes - większej ilości ![]() Kashmina Touch Max Mara Hermes Un Jardin sur le Toit Za Chergui i Eau de Pamplemousse oddam wiele, poszukam tez poza wątkiem
W planach: ...chyba nic, bo znikam ![]() Edytowane przez sylwiaaaaa83 Czas edycji: 2012-04-01 o 01:03 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec - perfumowa wymiana
Witam
![]() Może coś mnie za: Acqua di Gioia Armani - ok 4ml/a10 L'Erbolario Ambraliquida - ok 5ml/a10 L'Eau du Navigateur L'Artisan - ok 2ml |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Lanvin Jeanne - 5ml/a10 bez psika
Versace Bright Crystal - ok 6ml/a10 Acqua di Gioia Armani - ok 4ml/a10 cos u mnie? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za Vanille Noire Yves Rocher - dwa razy testowana?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
cos za miniature vanille noir?
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Vanille Noire Yves Rocher - dwa razy testowana Coś u mnie??
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
Acqua di Gioia Armani - ok 4ml/a10 Próbki z atomizerem: JPG Clasique - ok 0,5ml L de Lolita - ok 1ml Euphoria Blossom - 2,5ml Próbki bez atomizera: Estee Lauder Sensuous - ok 1ml DKNY Women - ok 1,5ml Addict 2 Dior - ok 1ml
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
mi przypomina połączenie pierwszych nut allure(zaraz po psiknięciu) pomieszane z którąś escade ale nie jestem Ci w stanie określić którą bo bardzo dawno nie używałam zapachów escada
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
coś zaVersace Bright Crystal - ok 6ml/a10 Acqua di Gioia Armani - ok 4ml/a10 Fantasy Britney Spears - ok 1,6ml Givenchy Very Irresistible Sensual - ok 0,5ml Armani Diamonds - ok 2ml Dior Miss Dior Cherie L'Eau - ok 0,7ml Euphoria Blossom - 2,5ml Estee Lauder Sensuous - ok 1ml |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
To czekam na odp w sprawie Acqua di Gioia
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
A dostałabym do tego :
Bijan Nude - ok 2,3ml oraz Eau de Pamplemousse Rose Hermes ? |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
To PW
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Mi podoba się jeszcze:
Ange ou Demon Le Secret - ok 1ml/a10 no i te: Versace Bright Crystal - ok 6ml/a10 Fantasy Britney Spears - ok 1,6ml Armani Diamonds - ok 2ml Dior Miss Dior Cherie L'Eau - ok 0,7ml Euphoria Blossom - 2,5ml Estee Lauder Sensuous - ok 1ml A dla Ciebie w takim razie: ![]() Kenzo, Flower by Kenzo Essentielle, ok. 1ml DKNY, Be delicious, ok. 1ml Salvatore Ferragamo, F for Fascinating, odlewka w buteleczce, ok. 6ml The Iceberg Fragrance, EDP, ok. 1,5 ml Moschino, Glamour, ok. 2,3ml Jeśli tak, to zapraszam na pw
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Vanille Noire?
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Szkoda ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cocon chętnie, ale w oryginalnym flakoniku czy odlewka? ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Oj szkoda, to niestety nie będę zainteresowana, bo szukam Cocona ale w oryginalnym flakoniku.. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wolałabym wymienić cały flakon, ale mogę też zrobić odlewki. Niestety w Twoim wątku nic mi nie wpadło w oko, może masz coś poza nim?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Preferuję zapachy wyraziste, konkretne typu Dune Dior'a, Kenzo Amour, Addict itp.
Kashmina, choć jest niewątpliwie ciekawa, niestety dla mnie jest zbyt subtelna.
|
|
|
|
|
#23 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
Dziękuję za zaproszenie do siebie ![]() Z reguły nie lubię odlewek....preferuję wymianki flakon za flakon nawet jesli to jest 10 ml ![]() No ale...za tę odlewkę Euphorii Blossom coś sobie u mnie upatrzyłaś? A może oddalabyś flakon ....za coś ode mnie....
|
|
#28 |
|
Mother of Cats
|
O TU są, pod recenzją
Na mnie, niestety, herbaty nie ma. Zapach jest naprawdę udatnie poskładany, ale dla mnie zbyt męski (piszę to z pewną konsternacją, bo zazwyczaj głoszę, że "płeć" zapachu zależy od osoby, która go nosi, ale tu określenie "zbyt męski" pasuje mi jak ulał). |
|
|
|
|
#29 |
|
Mother of Cats
|
Nie gniewaj się, ale na razie odlewki wolałabym nie robić - flaszka wisi na serwisie aukcyjnym
Jeśli nie zejdzie, to z przyjemnością Ci podeślę bezwymiankowo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Jeśli nie zejdzie, to z przyjemnością Ci podeślę bezwymiankowo