|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kwiecień: buty, torebki - *dokładki* 37, 38
Hej, mam na wymianę parę rzeczy - w tym momencie przebuszowałam dom rodzinny, w którym pozostaję do jutra, w czwartek porobię zdjęcia rzeczy z mojego domu właściwego
![]() SZARY - NIEAKTUALNE Na początek: BUTY - rozm. 37-38 (nie mają oznaczenia, raczej 37) na wąską/bardzo wąską stopę. Na mnie zdecydowanie zbyt wąskie, dlatego wyszłam w nich raz (co widać po wkładce). Firma Kotyl, zdaje się polski producent, oczywiście skórzane (wierzch i wkładka) - błyszcząca skóra licowa, ale nie lakierowana. Resztę widać na zdjęciach. Bardzo eleganckie mimo płaskiej podeszwy ![]() TOREBKA - standardowa mini-torebeczka na długim pasku, z biglem, stan bdb+, z ekoskóry o leciutkim połysku. LUSTERKO - firmy Benefit. Jest prześliczne, ale jeśli ktoś zaproponuje coś fajnego to chętnie się wymienię, bo i tak go nie noszę. Nigdy go nie używałam, ale nie mam już folijki. Etui jest skórzane, samo lustereczko ma skórzaną ramkę, kolor chyba trochę bledszy niż na zdjęciu, taki pastelowy róż. W zasadzie nowe, jego stan nie zmienił się od chwili wyjęcia z folii ![]() Pojutrze zapraszam na dokładkę ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-04-10 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kwiecień: buty, torebki - *dokładki* 37, 38
coś za:
TOREBKA - standardowa mini-torebeczka na długim pasku, z biglem, stan bdb+, z ekoskóry o leciutkim połysku. ? ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- tuniczka za torebkę ![]() Mnie odpowiada ![]() W takim razie zapraszam na PW
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kwiecień: buty, torebki - *dokładki* 37, 38
W wątkach nic nie znalazłam. Zasłon nie szukałam i i nie potrzebuje
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.