|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
KWIECIEŃ szukam PILNIE![]() - Spodenek ze zdjęcia kolor czarny, srebrny lub złoty rozmiar xs lub s ( lub uni) - Tusz do rzęs z brokatem - Rybaczki czarne lub białe rozmiar xs lub s ( lub uni) - Leginsy z małymi dziurami - Ozdoby na paznokcie - Spodenki podobnej długości rozmiar xs lub s ( lub uni) - Trampki na obcasie rozmiar 36,37,38 - NOKIA 5200 * musi być sprawna * przyjme także inny telefon obslugujący GG - Bluzy lub koszulki damskiej rozmiar xs,s,m z POLONI BYTOM! A także szukam:
![]() ![]() _Spodnie rozmiar XS, S_: * Czarne, Białe rurki/ obcisłe ( może to być jeans lub inny materiał prócz śliskiego) * Jeansy różnego rodzaju * Spodenki bardzo krótkie, Szorty * Legginsy z dziurami lub bez _Spódniczki rozmiar XS, S_: * Mini krótkie * Jeansowe krótkie * Bombka _Sukienki rozmiar XS, S, Uniwersalny_: * Tuniki * Sukienki tunikowe * Odświętna sukienka na każde okazje. _Bluzki, Bluzy, Sweterki rozmiar XS, S, M, Uniwersalny_: * Bokserki * Bluzeczki odważne ( dekolt, wycięcia, itd) * Koszula w kratę ( w tym przypadku xs, s) * Bluzeczki jednolite z długim i krótkim rękawkiem * Gorset do codziennego wychodzenia ( w tym przypadku xs, s) * Bluza z kapturem * Bluza z kapturem lub bez playboy * Sweterek długi z dekoltem * Sweterek z dekoltem kropla * Różne sweterki ![]() ![]() * Wisiorki, łańcuszki, korale, i inne. * Bransoletki, kolczyki. * Paski ciekawe do spodni i tunik. * Torebka mieszcząca A4, najlepiej z dołem zaokrąglonym. * Kosmetyczka do torebki * Pas do pończoch rozmiar XS, S * Plecak z Nike lub obojętnie jakiej firmy stan bdb najlepiej ciemny. ![]() ![]() * Mokre cienie do powiek ( róż, złoty, srebrny, brąz, szary, ) * Kulki do kąpieli. * Naklejki na paznokcie. * Żele do golenia męskie z Oriflame * Różne kosmetyki z Oriflame i Avon Uwaga! zanim coś zaproponujesz, sprawdź czy coś ci się u mnie podoba, lub ew. poszukam a może się dogadamy. ===>Moja wmianka <===
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-18 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.