![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() KWIECIEŃ Wymiankowy powrót po dłuższej przerwie - zapraszam !!!
NIEAKTUALNE
Witajcie Moje Drogie !!! I zapraszam do wymiany !!! ************************* ************************* **************** 1. Osoby ze znacznie mniejszą ilością przekupek wysyłają jako pierwsze. 2. Wysyłka raz w tygodniu. 3. Dokładki w poście drugim. 4. Jeśli komuś nie odpiszę to przepraszam, ale czasem ze wszystkim nie nadążam, proszę się wtedy upomnieć o odpowiedź. 5. Kolorem jasno - szarym oznaczam rzeczy wymienione. ************************* ************************* **************** Kosmetyki kolorowe: Dwie nowe mascary w kolorze czarnym Rimmel Glam Eyes Day 2 Night (Tusz do rzęs 2 w 1) Rimmel, Scandaleyes Volume Flash Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs) - kolor czarny, trudno mi ocenić ubytek, na pewno kilkanaście razy był użyty Mary Kay, Mineral Powder Foundation (Mineralny podkład pudrowy) - odcień Beige 1 - użyty dwukrotnie Revlon, ColorStay, Podkład z SPF 15 for Normal/Dry Skin - odcień 110 Ivory - użyty trzykrotnie Rimmel, Wake Me Up Make Up Foundation (Podkład rozświetlający) - kolor 100 Ivory - użyty kilkakrotnie Neutrogena, Healthy Defense Sheer Makeup z SPF 30 - kolor Blushing Ivory 30 Max Factor, Smooth Effect Foundation (Kryjąco - nawilżający podkład do twarzy) - kolor: Creamy Ivory 45 - została gdzieś 1/3 Bell, Fashion Colour, Lip Gloss - kolor: 404 - użyty kilkakrotnie Essence, Stay with Me Longlasting Lipgloss (Długotrwały błyszczyk do ust) - kolor: 03 Candy Bar - użyty kilkakrotnie Essence, Blossoms Etc..., Lipgloss (Błyszczyk do ust) - użyty kilkakrotnie Astor, Soft Sensation Liquid Care - Błyszczyk intensywnie nawilżający - kolor: Sweet Coral - użyty kilkakrotnie Maybelline, Color Sensational - Nawilżająca szminka do ust - kolor 255 Mauve Diamonds - użyta dwukrotnie Rimmel, Lasting Finish Lipstick By Kate Moss (Szminka do ust) - kolor: 10 - użyta kilkakrotnie Astor, Color Last Vip, Ekskluzywna szminka - kolor: 100 - ubytek widać na zdjęciu Kobo Professional, Luminous Baked Colour (Róż do policzków) - kolor 103 Rosy Brown - użyty kilkakrotnie Shuada, Mineral Powder Naturel, trudno ocenić ubytek, ale zostało niewiele, więc dodam jako gratis Collection 2000, Blush, 01 So Pretty - użyty kilkakrotnie Kosmetyki pielęgnacyjne: Auriga, Auriderm XO Gel - użyty kilkakrotnie Ziaja Med, Kuracja Wybielająca, Krem wybielający ochronny na dzień SPF 20 - użyty dwukrotnie Kosmetyki do włosów: Wella High Hair Bouncy Dip - Guma do włosów - użyta kilkanaście razy L'Oreal Professionnel, Tecni.art, A-Head Web Design Sculpting Paste - Modelujący krem do rzeźbienia - brak 1/4 Schwarzkopf Professional, Osis+, Thrill: Fibre Gum - brak 1/3 Lakiery do paznokci: Lakiery N.Y.C. - Nail Glossies - kolor 213 i 219 - każdy użyty raz Sally Hansen, Hard as Nails Xtreme Wear - Lakier do paznokci - 01 - dwukrotnie użyty Miss Sporty, Et Voila! Nail Tip Whitener - Lakier do manicuru francuskiego nr 10 - użyty trzykrotnie Pierre Rene, Top Flex Nail Polish, French Manicure, numer 53 - użyty trzykrotnie Sensique Trendy Nails, numer 110 - użyty kilkakrotnie Eveline, Colour Instant, Nail Enamel (Lakier szybkoschnący) - kolor: 496 - użyty dwukrotnie Inne: Lokówka Braun Satin Hair, Model EC1 - użyta dwukrotnie Olejek Pichtowy - użyty dwukrotnie po kilka kropel ************************* ************************* **************** Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2012-05-21 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowy powrót po dłuższej przerwie - zapraszam !!!
Dokładki:
Rimmel Glam Eyes Day 2 Night (Tusz do rzęs 2 w 1) - użyty kilkakrotnie Mollon Cosmetics, Meteorites Powder Balls, Rozświetlający puder w kulkach - zmieszany razem z kulkami z Joko - zdjęcie w poście wyżej Neutrogena, Formuła Norweska, Balsam do ust - użyty trzykrotnie Tusz Mary Kay - Ultimate Mascara - pogrubiający - czarny - ubytek to ze 20% Mary Kay TimeWise - krem pod oczy do skóry suchej i mieszanej - użyty kilkakrotnie Lakier do paznokci - Essence, Colour & Go - kolor 44 - Modern Romance - użyty raz Lakier do paznokci - Virtual Street Fashion - kolor 93 - Milky Shimmer - użyty raz Rossmann: Rival de Loop: Hydro: Augenkonturen Creme-Gel - Żel do skóry wokół oczu - użyty kilkakrotnie - brak foto Lakier do paznokci mini, Golden Rose, kolor 115 - jasny beż, jak do frencha, użyty raz - brak foto Lirene Dermoprogram, Mus samoopalający do twarzy i ciała (jasna i ciemna karnacja) - użyty trzykrotnie Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2012-05-21 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
Lokówka Braun Satin Hair, Model EC1 - użyta dwukrotnie
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś za :
Rimmel, Wake Me Up Make Up Foundation (Podkład rozświetlający) - kolor 100 Ivory - użyty kilkakrotnie 1 szt Rimmel Glam Eyes Day 2 Night |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606842
coś u mnie za którąś z rzeczy: Dwie nowe mascary w kolorze czarnym Rimmel Glam Eyes Day 2 Night (Tusz do rzęs 2 w 1) Rimmel, Scandaleyes Volume Flash Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs) - kolor czarny, trudno mi ocenić ubytek, na pewno kilkanaście razy był użyty Revlon, ColorStay, Podkład z SPF 15 for Normal/Dry Skin - odcień 110 Ivory - użyty trzykrotnie Rimmel, Wake Me Up Make Up Foundation (Podkład rozświetlający) - kolor 100 Ivory - użyty kilkakrotnie Lokówka Braun Satin Hair, Model EC1 - użyta dwukrotnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za
Rimmel, Scandaleyes Volume Flash Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs) - kolor czarny, trudno mi ocenić ubytek, na pewno kilkanaście razy był użyty Rimmel Glam Eyes Day 2 Night (Tusz do rzęs 2 w 1) Rimmel, Wake Me Up Make Up Foundation (Podkład rozświetlający) - kolor 100 Ivory - użyty kilkakrotnie Mary Kay, Mineral Powder Foundation (Mineralny podkład pudrowy) - odcień Beige 1 - użyty dwukrotnie Revlon, ColorStay, Podkład z SPF 15 for Normal/Dry Skin - odcień 110 Ivory - użyty trzykrotnie Lokówka Braun Satin Hair, Model EC1 - użyta dwukrotnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za puder mary kay i nowa mascara w kolorze czarnym Rimmel Glam Eyes Day 2 Night (Tusz do rzęs 2 w 1) ?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś za
Dwie nowe mascary w kolorze czarnym Rimmel Glam Eyes Day 2 Night (Tusz do rzęs 2 w 1) Rimmel, Scandaleyes Volume Flash Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs) - kolor czarny, trudno mi ocenić ubytek, na pewno kilkanaście razy był użyty Max Factor, Smooth Effect Foundation (Kryjąco - nawilżający podkład do twarzy) - kolor: Creamy Ivory 45 - została gdzieś 1/3 Rimmel, Wake Me Up Make Up Foundation (Podkład rozświetlający) - kolor 100 Ivory - użyty kilkakrotnie Neutrogena, Healthy Defense Sheer Makeup z SPF 30 - kolor Blushing Ivory 30 Ziaja Med, Kuracja Wybielająca, Krem wybielający ochronny na dzień SPF 20 - użyty dwukrotnie Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2012-04-14 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za Rimmel, Lasting Finish Lipstick By Kate Moss (Szminka do ust) - kolor: 10 - użyta kilkakrotnie?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za revlon colorstay ?
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za : Rimmel Glam Eyes Day 2 Night (Tusz do rzęs 2 w 1)
Essence, Stay with Me Longlasting Lipgloss (Długotrwały błyszczyk do ust) - kolor: 03 Candy Bar - użyty kilkakrotnie ?? oddam wiele ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
cos za
Revlon, ColorStay, Podkład z SPF 15 for Normal/Dry Skin - odcień 110 Ivory - użyty trzykrotnie lub/i Rimmel, Wake Me Up Make Up Foundation (Podkład rozświetlający) - kolor 100 Ivory - użyty kilkakrotnie masz jakąs wish? jak ci się nic nie spodoba mogę poszukać poza watkiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Rimmel, Wake Me Up Make Up Foundation (Podkład rozświetlający) - kolor 100 Ivory - użyty kilkakrotnie oraz Błyszczyk Essence, Bell i szminkę Rimmela Kate Moss? ![]()
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-04-14 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Cos za mary kay?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej oddam sporo za
Lokówka Braun Satin Hair, Model EC1 - użyta dwu
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za rimmel wake me up i tusz day2night?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej hej coś u mnie za auriderm?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606298
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
Rimmel Glam Eyes Day 2 Night |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
powiedz mi czego szukasz a poszukam poza wątkiem, gdyż tam nie zostało mi zbyt wiele.
bardzo podoba mi się róż z KOBO ![]() zajrzysz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Coś za
Essence, Stay with Me Longlasting Lipgloss (Długotrwały błyszczyk do ust) - kolor: 03 Candy Bar - użyty kilkakrotnie Kobo Professional, Luminous Baked Colour (Róż do policzków) - kolor 103 Rosy Brown - użyty kilkakrotnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Max Factor, Smooth Effect Foundation Essence, Blossoms Etc..., Lipgloss Astor, Color Last Vip, Ekskluzywna szminka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witam i zapraszam do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
coś za lakiery do paznokci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
mascarye w kolorze czarnym Rimmel Glam Eyes Day 2 Night (Tusz do rzęs 2 w 1) 1szt Rimmel, Scandaleyes Volume Flash Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs) - kolor czarny, trudno mi ocenić ubytek, na pewno kilkanaście razy był użyty Rimmel, Wake Me Up Make Up Foundation (Podkład rozświetlający) - kolor 100 Ivory - użyty kilkakrotnie Neutrogena, Healthy Defense Sheer Makeup z SPF 30 - kolor Blushing Ivory 30 Max Factor, Smooth Effect Foundation (Kryjąco - nawilżający podkład do twarzy) - kolor: Creamy Ivory 45 - została gdzieś 1/3
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za mary kay? odpisz proszę w moim wątku
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.