![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ biochemia, odlewki, minerały i reszta
NIEAKTUALNY
ZASADY: 1. W nawiasach podaje (!) termin ważności i ile ZOSTAŁO produktu (jeśli inaczej, to informuję o tym), przykładowo ( 01.2012, 60%) 2. Preferuję polecony ekonomiczny 3. Produkty wysyłamy dobrze zabezpieczone w kopertach bąbelkowych lub w pudełkach. Dopuszczam zwykłe koperty, jeśli wysyłamy np. próbki minerałów w strunach. 4.Jeśli ktoś rezygnuje- to proszę napisz mi o tym ![]() 5. Raczej nie szukam ubrań, Oriflame. 6. ZAWSZE odpisuję, jeśli nie to prawdopodobnie nie zauważyłam twojego wpisu więc mi się przypomnij ![]() 7. Po wystawieniu przekupek - usuwam z wątku, chcę żeby było czytelnie ![]() na zielono - dokładka! na szaro -wymienione! Perfumy, biżuteria, pędzelki i wishlista w 2 poście ! ![]() Minerały! Lily Lolo - róż Clementine 3g, zużycie zaznaczyłam czerwoną kreską zai Lumiere sample: - formuła Cashmere : Medium Golden - róż Mauvelous Lucy Minerals - sampel Medium Olive Original - sampel Golden Medium - cień Blush beige - użyty 3-4 razy (beż) - blush Sunny Bronze, 3g , użyty 2 razy Blusche (sample) - cień Taffy - cień Magenta - Spice Bronzer - English Toffee Original, Matte Foundation EDM -Pearl Mint (malutka odsypka z wymiany) - róż Snooze Bar 1g ( zostało ok. połowy) - róż Cookie Sheet odsypka, dostałam jako 2/5 biga, użyłam 2 razy Silk Naturals - sample Afterglow, Lychee ( Sheer Blush) Sweetscent - transluscent mineral veil - nowy sampel w słoiczku Biochemia - mleczan sodu 65ml (bez kilku kropel, 12.2012) - kwas mlekowy 80% 30ml ( bez kilku kropel, 12.2013) - ekstrakt z zielonej herbaty 10g (ok 50% , 12.2012) - peeling enzymatyczny z ekstraktem z wierzby Naturalis (18.11.12) - odsypię 10g, sama nie zdążę zużyć ![]() Pielęgnacja: - pomadka ochronna Isana Pearl & Gloss - użyta raz - filtr Babydream Sonnen-creme 50+ (użyty 3 razy, 7.2013) - Nafta kosmetyczna z wyciągiem czarnej rzodkwi ok 70g/120 - 28.07.2013 Kolorówka - 1/3 testera L'oreal Mat Morphose, kolor 200 Beige apricot - słynny błyszczyk Essence Stay with me, kolor 05 I like cotton candy - użyty kilka razy - błyszczyk Vollare, Extra lip gloss - użyty kilka razy, pięknie pachnie ![]() - szminka AVON UCR, kolor Latte, testowana - ciemniejszy nudziak, sporo fotek w necie Próbki - widać na zdjęciu, jeśli nie - pytajcie ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2012-10-01 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ biochemia, odlewki, minerały i reszta
Odlewki (tylko na inne odlewki lub wish)
- Clean, Cotton T-shirt EDP ok 9,5ml - Salvador Dali, Purplelight 7ml - Emporio Armani Diamonds 8ml - próbka Guerlain Insolence EDP - próbka CK One - próbka JP Gaultier "Classique" - pusty atomek 10ml po Givenchy Very Irresistible L'intense Biżuteria - bransoletka, taka jak na zdjęciu ![]() - czerwona podwiązka - zielone kolczyki - pierścionek z Audrey Hepburn ![]() ![]() Pędzelki Lumiere (nowe, nieużywane) 2 i 3 - widać na zdjęciu ![]() Wishlista: - odlewki perfum - tylko nie cytrusowe w stylu Light Blue. Szukam w szczególności: YSL Parisienne A L'Extreme Cacharel Promesse Givenchy Ange ou Demon Le Secret CK One shock - hydrolaty, oleje- zawsze ![]() - olejek pichtowy ! - lipsmackery, chapsticki - glinka czerwona - sok z aloesu - nowe chusteczki nawilżane - kremy do rąk - szampony bez silikonów - pomadka Rimmel Airy Fairy - pomadki Essence, Catrice, odcienie czerwieni, nude, brzoskwiniowo różowe - pomadka Celia 2w1 511 - pomadka Mollon 21 Na razie tyle, zapraszam serdecznie ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2012-09-29 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tyle, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za avril?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Paco Rabanne, Lady Million edp 8ml
Thierry Mugler Womanity 4,5ml cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611652
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mmie
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
- filtr Babydream Sonnen-creme 50+ (użyty 3 razy, 7.2013)
coś u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie
- La Perla, Dark extacy EDT 5ml oraz Avril. Coś u mnie? ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Z Twojej listy mam: odlewkę YSL Paris ; glinkę czerwoną Alepii, oleje do włosów (lniany ze skrzypem, lniany budwigowy, ogórecznik, konopny, krokoszowy, z pestek winogron) Chętnie się podzielę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
- miniatura DKNY, Be delicious fresh blossom - zużycie na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
- podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12gm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
bransoletka, taka jak na zdjęciu miniatura DKNY, Be delicious fresh blossom - zużycie na zdjęciu Paco Rabanne, Lady Million edp 8ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: - podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12g - błoto termalne z oligoelementami 100g (60%, 11.13) ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
przepraszam za pominięcie
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Przepraszam, że odpisuję z opóźnieniem. A byłabyś skłonna wymienić: podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12g błoto termalne z oligoelementami 100g (60%, 11.13) miniatura DKNY, Be delicious fresh blossom - zużycie na zdjęciu za Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Timotei Organic Delight odżywka do włosów suchych, 150ml, użyte dwa razy Mydełka Aleppo (laur 24%, ze złotem) próbki ??? Poza wątkiem mam jeszcze szminkę z Catrice pomarańczowo-czerwoną, użyta max 3-4 razy i nowy hydrolat z gorzkiej pomarańczy. ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Całe laurowe jak widać na zdjęciu i próbkę cm-trowej szerokości mydła ze złotem + pozawątkową szminkę Catrice, hydrolat i oleje z mazideł z orzechów włoskich i laskowych (zużycie idoczne na zdjęciu) ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- 1) Laurowe na dole ![]() 2) Oleje z Mazideł poj.30g, zużycie ok 30-40%, z orzechów włoskich ważny do końca 11.2012, z laskowych do końca 06.2012, hydrolat z gorzkiej pomarańczy nowy 100ml ważny do 08.2012, pomadka Catrice absolute moisture 080 glamorous red, zużycie niewielkie 3-4 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Znalazłabyś coś za:
cień Blush beige - użyty 3-4 razy (beż) Spice Bronzer błoto termalne https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606412
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Bardziej zależy mi na podkładzie.
Proponuję: - podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12g - błoto termalne z oligoelementami 100g (60%, 11.13) - lukrecja 10g ( ok. 50% , 11.2012) za - Vatika olejek do włosów (sesę wolałabym wymienić w innej wymiance) - Timotei Organic Delight odżywka do włosów suchych, 150ml, użyte dwa razy - Mydełko Aleppo laurowe 24% - nowy hydrolat z gorzkiej pomarańczy 100ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za ?
Minerały! Lumiere sample: - formuła Veena Velvet: Light Beige, Medium Neutral - formuła Cashmere : Medium Golden - sampel Veena Silk Veil Sand
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Witam, jaka jest wartość bronzera Nude ?
![]() Jeżeli jest taka możliwość to proszę odpisać tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=488075&page=77 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.