![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MAJowe porządki w szafie, rozmiary 38-42Witajcie Wizażanki ![]() Dawno mnie tutaj nie było a w szafie nazbierało się niechcianych ubrań. Wiele z nich jest nieużywanych, ponieważ czasem dostaję coś w prezencie co zupełnie nie trafia w mój gust. Sporo z nich jest firmowych, między innymi: H&M, RAVEL, NEW LOOK, ORSAY, NEXT, REPORTER, ATMOSPHERE, FISHBONE, TROLL, AGGI, CLOCKHOUSE, HENNES, DISNEY, BUTIK, DENIM Co, FRUIT OF THE LOOM, S'OLIVER, Jennifer Taylor, ESPRIT! Przepraszam za jakość zdjęć - były robione komórką, trochę przekłamują kolory dlatego postaram się wszystko dokładnie poopisywać. W razie czego pytajcie ![]() Wszystkie ubranka przed wysłaniem piorę, ale prasowanie raczej sobie daruję ;-) ZAPRASZAM też do moich pozostałych wątków!!! W ZAMIAN najbardziej zależy mi na: - perfumach męskich - suplementach (spalacz tłuszczu lub białko) - butach sportowych, rozm. 40 - plecaku/torbie na ramie, męskich lub unisex - książkach z wydawnictwa Fabryka Słów W moim podpisie po prawej jest link do wishlisty - tam jest duuuuzo więcej rzeczy, które również mnie zainteresują. Za nie mogę oddać naprawdę dużo, więc popatrz - może akurat coś masz ![]() UWAGA - mam taką pracę, że może się zdarzyć, że zniknę na parę dni z Wizażu bez uprzedzenia - ale to max. kilka dni, na pewno nikogo nie będę ignorować a jeżeli spóźnię się z wysyłką o te parę dni, to wysyłam priorytetem na mój koszt. Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! H&M, floral na ramiączkach bardzo mało używana rozmiar: 38 długość (z ramiączkiem): 53cm szerokość: 37cm TROLL koszulka z kucykami-jednorożcami raz założona rozmiar: L, 38 długość (od ramienia do dołu): 53cm szerokość: 40cm TROLL cytrynowa/piaskowa na ramiączkach (ODDAM ZA DROBIAZG) rozmiar: M długość (z ramiączkiem): 53cm szerokość: 37cm NEW LOOK - asymetryczna z ćwiekami rozciągliwa, 89% Polyester, 11% Elastan rozmiar: z metki 14, ale ja myślę że to bardziej 12 czyli 40 długość (od ramienia do dołu): 49cm szerokość: 36cm TROLL z kapturem i fajnym dekoltem (ODDAM ZA DROBIAZG) rozmiar: L długość (od ramienia do dołu): 55 cm szerokość: 40cm ORSAY koszula, nieużywana rozmiar 40 koszula jest czarna a te cienkie paseczki - srebrne, lśniące dostałam ją w prezencie, przymierzyłam i od tego czasu wisi w szafie - ani razu jej nie zalożyłam
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-07-20 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAJowe porządki w szafie, rozmiary 38-42
Koszulki na ramiączkach i topy II Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! 1. Czarna na ramiączkach z nadrukiem z ptaszkiem i napisem "Lubię ciężką muzykę" rozmiar: 38 długość (razem z ramiączkiem): 52cm szerokość: 39cm 2. Niebieska na ramiączkach w paski (ODDAM ZA DROBIAZG) rozmiar: na metce 44-48, ale myślę że to zawyżone, powinno być max. 42-44 długość (razem z ramiączkiem): 51 szerokość: 44 3. Czarna bokserka z dziewiątką rozmiar: L, 40 długość (od ramienia do dołu): 56cm szerokość: 44cm 4. ATMOSPHERE w kolorowe paski, na ramiączkach ze stanikiem "sportowym" rozmiar: 38 na metce, 40 też będzie pasować długość (z ramiączkiem): 57cm, bez ramiączka 42cm szerokość: 38cm 5. FISHBONE - czerwona na ramiączkach z dekoltem nowa rozciągliwa rozmiar: M, 40 długość (z ramiączkiem): 62, na środku - 38cm szerokość: 39cm 6. Czerwona w paski na ramiączkach (ODDAM ZA DROBIAZG) długość z ramiączkiem: 53cm szerokość: 43 cm
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-05-27 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Koszulki na ramiączkach i topy III Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! 7. Siateczkowa koszulka bez rękawów (ODDAM ZA DROBIAZG) rozmiar: L długość (od ramienia do dołu): 58cm szerokość: 43 8. Top na zamek ze skóry ekologicznej rozmiar: M/L długość (razem z ramiączkiem): 39cm szerokość: 33cm 9. Top "wężowa skóra", błyszczący, dopasowujący się rozmiar: 38 długość (z ramiączkiem): 49 szerokość: 39 10. Top na ramiączkach z nadrukiem z tyłu trochę jak bokserka ramiączka zaplatane jak warkocz nieużywana rozmiar: z metki L/XL, ale myślę że to jakieś 38-40 długość (z ramiączkiem): 60cm szerokość: 42cm 11. Top "gorsetowy" Jennifer Taylor (jest to koszulka z gorsetowym-koronkowym przodem, nieprześwitująca, z wiązaniem z przodu na ozdobę) -----> leci do Eithne nieużywany rozmiar: M, 38-40 długość: 55cm szerokość: 38-46cm 12. Czerwona na ramiączkach z ciekawym dekoltem (ODDAM ZA DROBIAZG) rozmiar: L długość: z ramiączkiem 55cm, bez 36cm szerokość: 36cm
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-13 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Koszulki i t-shirty damskie Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! 13. Koszulka z Heineken Open'er Music Festival szpiczasty dekolt rozciągliwa nieużywana rozmiar: M długość (od ramienia do dołu): 60cm szerokość: 39cm 14. Koszulka czarna S'Oliver z nadrukiem (ODDAM ZA DROBIAZG) rozmiar: L, 38-40 długość (od ramienia do dołu): 56cm szerokość: 40cm 15. TROLL z króliczkiem i hasłem o muzykach (ODDAM ZA DROBIAZG) rozmiar: L, 38-40 długość (od ramienia do dołu): 55cm szerokość: 45cm 16. H&M z nadrukami nieużywana rozmiar: 34 długość (od ramienia do dołu): 60cm szerokość: 36cm 102. Apaszka biało-różowa delikatna, zwiewna, duża apaszka w kolorach jasnego różu przechodzącego w biel
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-05-27 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Koszulki i t-shirty damskie II Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! 17. H2O Woman - Polo w paseczki zielone (ODDAM ZA DROBIAZG) -----> leci do Eithne rozmiar: M długość (od ramienia do dołu): 55cm szerokość: 45cm 18. Denim Co - Florida 68 (ODDAM ZA DROBIAZG) na rękawie malutkie odbarwienie - takie jest od nowości rozmiar: 42 długość (od ramienia do dołu): 61cm szerokość: 43cm 19. CROPP czarne polo (ODDAM ZA DROBIAZG) -----> leci do Eithne rozmiar: L, 38-40 długość (od ramienia do dołu): 57cm szerokość: 37cm 20. Koszulka z gorsetem nowa, nieużywana rozmiar: S, 34-38 długość (od ramienia do dołu): 55cm szerokość: 34cm 21. Srebrna, lśniąca, cekinowa koszulka/tunika ----> leci do House__baby 103. Apaszka-chusta w czachy -------> leci do olssonxdd
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-13 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Koszulki i t-shirty damskie III Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! 22. Fruit Of The Loom - koszulka Depeche Mode z najnowszej płyty "Wrong" nowa rozmiar: z metki XL ale to zawyżone długość (od ramienia do dołu): 60cm szerokość: 47 cm 23. TROLL - koszulka z butkami baletnicy rozmiar: L, 38-40 długość (od ramienia do dołu): 56cm szerokość: 46cm 24. Koszulka ze SLOT Art Festival (ODDAM ZA DROBIAZG) na zdjęciach widok nadruku z przodu oraz z tyłu rozmiar: M długość (od ramienia do dołu): 57cm szerokość: 47cm 25. Koszulka z festiwalu NORDLAND (ODDAM ZA DROBIAZG) z przodu nadruk z nutką a z tyłu literki rozmiar: 38-40 długość (od ramienia do dołu): 57cm szerokość: 43cm 26. Biała z różowymi drzewkami na foto nadruk wyszedł jakiś rozmyty, to tylko wina aparatu - w rzeczywistości nie ma żadnych odbarwień rozmiar: 38-40 długość (od ramienia do dołu): 53cm szerokość: 37cm
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-12 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Koszulki i t-shirty damskie IV Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! 27. Koszulka z czachą (ODDAM ZA DROBIAZG) rozmiar: M, 36-38 długość (od ramienia do dołu): 49cm szerokość: 37cm 28. Reporter Girl Zone - 1994 (ODDAM ZA DROBIAZG) rozpruty kawałeczek pod pacha na szyciu trzeba zeszyć i nic nie będzie widać brązowa - ładny, jednolity kolor bez przebarwień (to wina aparatu) rozmiar: L, 38-40 długość (od ramienia do dołu): 65cm szerokość: 38cm 29. GUEST STAR (ODDAM ZA DROBIAZG) rozmiar: 36-38 długość (od ramienia do dołu): 53cm szerokość: 38cm 30. DISNEY ----> leci do House__baby 31. Koszulka czarna z żółtym numerem 76 szpiczasty dekolt, paski po bokach rozmiar: M, 40 długość (od ramienia do dołu): 55cm szerokość: 41cm 32. Koszulka THE KILLERS biała rozmiar: M, 40-42 długość (od ramienia do dołu): 60cm szerokość: 50cm 90. F&F klasyczna czarna bez nadruku (ODDAM ZA DROBIAZG) nieużywana, bez metek rozmiar: M, 38-40 długość (od ramienia do dołu): 55cm szerokość: 41cm 104. Błyszczący, delikatny szal (ODDAM ZA DROBIAZG) bardzo mało uzywany 105. Skórzany pasek
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-05-27 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Koszulki z długim rękawem Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! Pomarańczowa tunika z długim rękawem ---> leci do squeak1989 Bluzka bawełniana z kwiatowym nadrukiem jest brązowa, kolor jest ładny bez zadnych przebarwień - na zdjęciu to wina aparatu nowa, nieużywana - przymierzona tylko do zdjęcia 100% Bawełna rozmiar: M, 38-40 długość (od ramienia do dołu): 60cm szerokość: 42cm rękaw: górna krawędź 62cm, dolna od pachy 50cm Różowo-czarne paski, z fajnym dekoltem (ZA DROBIAZG) rozmiar: 38-40 długość (od ramienia do dołu): 52cm szerokość: 41cm rękaw: górna krawędź 60cm, dolna 44cm Hipisowsko-orientalna z nadrukiem nadruki są z przodu, z tyłu, na dole oraz na dole rękawów (wszystko na zdjęciach) Kolor w rzeczywistości nie jest aż tak rażący, ale nasycony - nie wyblakły rozmiar: M, 38-40 długość (od ramienia do dołu): 55cm szerokość: 46cm rękaw: górna krawędź 58cm, dolna od pachy 48cm NEXT, w różnokolorowe paseczki rozmiar: 38-40 długość (od ramienia do dołu): 57cm szerokość: 42cm rękaw: górna krawędź 63cm, dolna od pachy 46cm BALERINY cekinowe czerwone, rozmiar 40 przeleżały na dnie szafki więc wkładka nieco przykurzona niedużo chodzone
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-07 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Długi rękaw i bolerka Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! 37. TROLL - koszulka "nakrapiana" rozmiar: L długość (od ramienia do dołu): 57cm szerokość: 42cm 38. ATMOSPHERE, czerwona z elementami w tęczowe paski długi rękaw rozmiar: 40 długość (od ramienia do dołu): 59cm szerokość: 38cm 39. AGGI bolerko "sweterkowe" (ZA DROBIAZG) kolor bardziej jak na pierwszym zdjęciu (tym ciemniejszym) niż drugim rozmiar: na metce 38, ja myślę że spokojnie 40 a nawet 42 długość (a raczej "wysokość"): 35cm długość rękawa: od ramienia, górna krawędź 65cm, dolna - od pachy 55cm 40. Bolerko trawiasto-zielone 94% wiskoza, 6% elastan rozmiar: 36-42, jest bardzo rozciągliwe szerokość: 50cm rękaw: 47cm 41. HENNES takie półprzezroczyste coś ![]() rozmiar: na metce 36, ale powinno nawet na 40 być dobre długość (od ramienia do dołu): 60cm szerokość: 39 rękaw: górna krawędź 58cm, dolna (od pachy) 44cm KURTKA z ekoskóry! Rozmiar na metce 10, czyli 38, na 36 też powinna pasować ma szlufki na pasek
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-12 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Koszule (damskie) Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! Reporter FUNKY GIRL - koszula z ciekawymi rękawami - mankiety są takie jakby "swetrowe", i jest tam otwór na kciuka kolor - brązowy nowa, nieuzywana, tylko przymierzona rozmiar: M, 40-42 długość (od ramienia do dołu): 49cm długość w środku (od kołnierza do dołu): 64cm szerokość: 45cm rękaw: górna krawędź 67cm, dolna od pachy 50 cm RAVEL koszula na zatrzaski (są tez na rękawach - patrz zdjęcie) jednak nie rozpinana do samego dołu z boku jest zamek błyskawiczny (od dołu prawie pod samą pachę, na szyciu) ma niewielkie bufki kolor - khaki rozmiar: L, 38-40 długość (od ramienia do dołu): 52cm długość od pachy w dół: 33cm szerokość: 46cm rękaw: górna krawędź 59cm, dolna od pachy 44cm US ARMY (ODDAM ZA DROBIAZG) koszula stylizowana na militarną, z nadrukami (mniejszy z przodu, większy na plecach), naszywki na ramieniu, pagony kolor - ciemne khaki rozmiar: z metki XXL, jak dla mnie 40-42 długość (w różnych miejscach): 50, 57, 66cm szerokość: 44cm Fishbone KOSZULKA-TUNIKA granatowa z twarzą - jednak nie chcę jej wymieniać na metce S, ale ja mam 38/40 i nosiłam jako koszulkę (dla 36 może być tuniką) kolor nie wyszedł na zdjęciu, w rzeczywistości ładniejszy (troche bardziej nasycony) bardzo ładna, tylko za coś ekstra! w zasadzie to nie wiem czy chcę ją oddawać...
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-15 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
BLUZY Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! JAMAICA, kolor czarny (a nie taki jak na zdjęciu wyszedł) (ZA DROBIAZG) oryginalna bluza z nietypowym, asymetrycznym skośnym zamkiem z przodu naszywka, żółty zamek, paski wzdłuż ramion, na plecach napis Jamaica 100% cotton rozmiar: z metki M/L, ja myślę że od 34 do 38 powinno pasować długość (od ramienia do dołu): 50cm szerokość: 42cm ORSAY bluza zielona/khaki z kremowymi paskami (ZA DROBIAZG) stan 4+ rozmiar: 38 długość (od ramienia do dołu): 54cm szerokość: 43cm rękaw: górna krawędź 56cm, dolna od pachy 45cm Bluza czarna z czaszkami (ZA DROBIAZG) bluza z kapturem, na zamek, z przodu nadruk jednej czaszki a na plecach trzy rozmiar: 40/42 długość (od ramienia do dołu): 55cm szerokość: 52 Krawaty Krawat czerwony (ZA DROBIAZG) Krawat niebieski (ZA DROBIAZG) Fishbone KOSZULKA z błyszczącą Czachą rozmiar 40 brakuje kilka błyskotek - tak jak na zdjęciu
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-05-27 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Spodnie I Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! Sztruksy ciemno-szare z rozszerzanymi nogawkami (ZA DROBIAZG) z przodu kieszeń a'la bojówki i druga na komórkę, z tyłu dwie kieszenie (jak na zdjęciu), na nogawce u dołu ściągacz (zdjęcie) są rozciągliwe rozmiar: 40 pas (x2): 41cm biodra (x2): 45cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 104cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 80cm Jeansy czarne przecierane (ZA DROBIAZG) wada - obtarte na dole z tyłu nogawki, patrz zdjęcie rozmiar: XL, 40-42 pas (x2): 41cm biodra (x2): 48-51cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 109cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 87cm Spodnie czarne z ekoskóry lekko rozszerzany u dołu krój rozmiar: z metki 38, ale to bardziej 40tka pas (x2): 4ocm biodra (x2): 52cm stan z przodu: 28cm
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-05-27 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Spodnie II Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! Różowe sztruksy rozszerzane u dołu ze strony wefashion.com na zdjęciu kolor nie wyszedł, w rzeczywistości jest to intensywny, ładny różowy sztruksy są w idealnym stanie, niewytarte nigdzie 1-2 razy założone 99% Cotton, 1% Elastan rozmiar: 42 pas (x2): 41cm biodra (x2): 51cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 109cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 85cm 52. Jeansy-biodrówki HIP HUGGERS, niebieskie nowe, z metkami rozciągliwe 70% Cotton, 26% Polyester, 4% Spandex rozmiar: 38 pas (x2): 41cm biodra (x2): 46cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 102cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 78cm BIKBOK Jeansy czarne/szare, wiązane po bokach (ZA DROBIAZG) spodnie przecierane, z delikatnym wzorem w paseczki (widoczny z bliska) - jak na zdjęciu wada: bardzo lekko przytarte doły nogawek z tyłu rozmiar: XL, 40 pas (x2): 41cm biodra (x2): 45cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 104cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 83cm DIVERSE top, rozmiar 38/40 tylko za coś ekstra!!!
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-05-27 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania!
MAPP Jeansy niebieskie o prostym kroju (ZA DROBIAZG) wada - obtarte na dole, z tyłu rozmiar: 38 pas (x2): 41cm biodra (x2): 48cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 101cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 75cm Jeansy niebieskie rozszerzane SAKURa, krój "Slouch" (ZA DROBIAZG) wada - obtarte na dole, jak zdjeciu rozmiar: 40 pas (x2): 46cm biodra (x2): 50cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 104cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 82cm NIEBIESKA koszulka z ciekawym tyłem, to jest CROPP albo house, zapomniałam sprawdzić rozmiar 38/40 kolor źle wyszedł - ten na drugim zdjęciu jest bliższy rzeczywistości tylko za coś fajnego!
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-12 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Spodnie IV Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! NEXT Jeansy czarne-przecierane (ODDAM ZA DROBIAZG) z oryginalnym, potrójnym szwem wokół kieszeni i wzdłuż nogawki wada - brak jednej tylnej kieszeni (tak było od początku) rozmiar: 12 long, czyli 40, na 38 może też pas (x2): 39cm biodra (x2): 42cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 98cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 73cm Jeansy czarne (ODDAM ZA DROBIAZG) wada - na jednej nogawce u dołu, z tyłu, jest taki przetarty jaśniejszy pasek (foto) rozmiar: 42 pas (x2): 45cm biodra (x2): 54cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 110cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 83cm Materiałowe czarne spodnie pas (x2): 40cm biodra (x2): 48cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 107cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 80cm Jeansy jasnoniebieskie, nie wiem jaka firma - chyba jakieś no-name nowe, bez metek rozciągliwe rozmiar: 42 pas (x2): 45cm biodra (x2): 51cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 107cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 79cm
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-12 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Inne Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! HENNES jeansy koloru cytrynowego/piaskowego rozmiar: 44 z metki, jak dla mnie bardziej 42 pas (x2): 43cm biodra (x2): 51cm nogawka - zewnętrzna krawędź: 108cm nogawka - wewnętrzna krawędź: 78cm Spódnica czarna jeansowa z rozcięciem z tyłu rozmiar: 40 długość: 101cm pas: 41cm x2 REPORTER Silver, marynarka sztruksowa/zamszowa ciemny fiolet nieużywana kolor nie wyszedł za dobrze, w rzeczywistości jest dużo ładniejszy rozmiar: M długość: w najdłuzszym miejscu 61cm, w najkrótszym 52cm szerokość: 37-42cm REPORTER Girl Zone - krótka kurteczka rozmiar L (40-42) tylko za coś ekstra!!! Koszulka z festiwalu Jazzowego (ZA DROBIAZG) Rozmiar M/L (40)
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-05-28 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Inne II Wszystkie wymiary mierzone na płasko bez rozciągania! Bielizna wyszczuplająca - majtki z wysokim stanem nowe, nieuzywane, z metką rozmiar z metki M/L Czapka "ażurowa" z czarnymi cekinami 64. Kurtka/kamizelka a'la ramoneska z ekoskóry, z paskiem -------> leci do ldzlejdildz Torebka z kotkiem w środku jedna kieszeń na rzepa (jedna część rzepa się odrywa - trzeba przyszyć) pomieści A4 wysokość: 36cm szerokość: 31 pasek (cały): ok 115 cm Torebka Nightmare before Christmas -----------> leci do Anna1987 Na zamek, w środku mniejsza kieszonka na zamek oraz na komórkę Przy zamku zewnetrznym taka czacha jak na zdjęciu wysokość (bez rączki): 27cm szerokość: 25cm Opaska H&M nieużywana
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-12 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Biżuteria I 68. Drewniana bransoletka na gumce z "maryjkami" nieużywana 69. Indyjska metalowa bransoleta ----------> leci do sado100 70. Indyjska II ----------> leci do sado100 71. Łańcuszek z biedronką -------------------------------------> leci do viewpoint 72. Naszyjnik na drucikach, chyba z Yves Rocher wada - trzeba dorobić zapięcie 73. Zawieszka z Egiptu 74. Zawieszka słowiańska 75. Koraliki długie - można nosić owinięte na szyi lub na ręce kolor - czarno-srebrny metaliczny 76. naszyjnik metalowy 77. Naszyjnik -------------------------------------> leci do viewpoint nowy, nieużywany
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-13 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Różności 79. Kawałki materiału, których sie uzywa do depilacji woskiem ----> leci do House__baby w opakowaniu było 100 sztuk, nie zużyłam więcej jak 10 80. podstawka na świeczkę SCORPIO 81. Żyrafka niewielka maskotka w środku ma kaszę lub piasek, albo coś w tym stylu 83. Zabawka, figurka - rycerz nieużywana 98. Porcja wosku oraz patyk do jego aplikacji ----> leci do House__baby 106. Breloczek niebieski 107. Naszyjnik ----------> leci do sado100 108. Broszka-przypinka słonik ------------------> leci do: wrona891 Dokładka ubrań - jeden post poniżej! Koszulka czarna LOVE IS BACK stan bdb rozmiar 40 te kolorowe elementy są błyszczące za coś fajnego! KINGSLAND - nowe polo (2 ostatnie zdjęcia) unisex rozmiar męski M, damskie 40-42 za coś fajnego!
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-06-12 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej cos za top z ekoskory i kamizelke eko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
91. CLOCKHOUSE Koszula w kratę ----> leci do House__baby
Longsleeve z nadrukiem "All different, all equal" nieużywany, nowy rozmiar: XL na metce ale chyba to L długość (od ramienia do dołu): 59cm szerokość: 46cm EDC by ESPRIT (ODDAM ZA DROBIAZG) Longsleeve w czarne i ciemne paski z napisem "Glam rock" rozmiar: L długość (od ramienia do dołu): 54cm szerokość: 40cm TROLL w granatowe paski z fajnym dekoltem rozmiar: L długość (od ramienia do dołu): 56cm szerokość: 41cm BUTIK czarna z nadrukiem i napisami na rękawie mało uzywana rozmiar: L, 38 długość (od ramienia do dołu): 51cm szerokość: 38 96. Reporter GIRL ZONE na ramiączkach bordowa raz założona rozmiar: L, 40-42 długość (z ramiączkiem): 58 cm, na środku - 32 cm szerokość: 40cm Bluzka/tunika a'la gotycka lub hipisowska, czarna (ODDAM ZA DROBIAZG) rękaw 3/4, rozszerzany, nierozciągliwa na zdjęciu nie widać ale z przodu jest kawałek jakby koronki i sznurowania rozmiar: 36-38 długość (od ramienia do dołu): 63cm szerokość: 36cm Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-05-27 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
:)
|
witaj, oddam sporo za:
33. Pomarańczowa tunika z długim rękawem z elementami z ekoskóry cos u mnie znajdziesz ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1337029845
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1337029436 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1337029179 COś u mnie ![]()
![]() |
#24 |
|
Kochana za ta tunikę :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1337029845 mogę Ci oddać: -jedną z dwóch bokserek ( kolor wybierz który chcesz ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1335949006 -Próbki zapachów męskie: - davidoff, Hugo Boss, Lacosta, Puma - ilość na foto - Próbki Sisheido Men - nowe - JEDNO opakowania próbek Hugo Boss - nowe i ewentualnie mogłabym dołożyć kilka próbek kremu iWOSTIN (nie ma w watku, to zupełnie gratis ) co Ty na to ? jesli Ci pasuje to zapraszam na pw w celu wymiany adresów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za:
białą koszulkę z różowymi drzewkami koszulkę the killers ew. koszulkę depeche mode ?
![]() |
#26 |
|
Kochana niestety nie mma nic z Twojej whis,
z kosmetyków do wlosów mam w wątku kosmetycznym odżywkę biosilk do włosów parwie cała, wiec mogę Ci oddac za ta tunikę jesli chcesz : 1. Peeling winoogronowy, nowy, 1. Dwa opakowania próbek Hugo Boss - nowe 2. Próbki Sisheido Men - nowe 3. Próbki zapachów męskie: - davidoff, Hugo Boss, Lacosta, Puma - ilość na foto no i próbki kremu jak wczesniej pisałam, Co Ty n a to ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jaki nosisz rozmiar stanika?
mam poza watkiem biały sportowy, 75 D w watklu z Twojej wish mam plecak na laptopa, ale może też służyć do noszenia innych rzeczy ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Stanik będzie za duży, ale ten plecak mnie zainteresował Oddam za niego te trzy koszulki, moze dobierzesz sobie coś jeszcze?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
mogłabym się skusić na pomarańczowy cień inglota, a może Ty byś miała poza wątkiem coś z mojej wish listy?
![]() |
#30 |
|
![]() Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-05-15 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.