|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Stolec
Mam do was pytanie- czy wstydzicie się robić kupę u chłopaka? Po jej zrobieniu jest nieprzyjemny zapach... Co ogólnie myślicie o robieniu kupki u kogoś?
Ja się wstydzę |
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Stolec
Cytat:
omg. Ja z moim facetem mieszkam to co mam wcale nie robić?
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Fajne tematy ostatnio na forum się pojawiają
Na szczęscie nie mam chłopaka, więc nie mam problemu opisanego powyżej :P
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Mieszkam z moim facetem już prawie 5 lat i zdradzę Ci mój niezawodny sposób na radzenie sobie z nieprzyjemnym zapachem po zrobieniu kupy...
no cóż-wystarczy po wszystkim spuścić wodę, pomaga
|
|
#7 |
|
Are you talking to me?!
|
Sorry, ale to jeden z lepszych tekstów, które ostatnio przeczytałam
|
#8 |
|
BAN stały
|
hehe... no jak ktoś z kimś mieszka to co innego.
Ale jak jesteście u kogoś i łazienka jest zaraz obok pokoju...i to słychać... bo czasami słychać...no wiecie o o chodzi;p ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Był już podobny temat na forum? ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Oczywiście, że spuszczam... ale czasami po mnie wchodzi jego mama... nie wiem mnie taki temat dość krępuje;p |
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
A teraz tak całkiem serio-moje pierwsze wizyty w domu mojego faceta były ciężkie-załatwienie się w jego toalecie przyprawiało mnie o nerwicę, bo toaleta położona była w centru, domu i była dosyć nagłośniona-było po prostu słychać co się w niej robi, w dodatku muszla nie miała tej półeczki i najbardziej przerażało mnie, że ktoś usłyszy charakterystyczne plum, plum.
Jest na to sposób: urywasz trochę papieru toaletowego i układasz w muszli-na tak przygotowany podkład możesz spokojnie robić co musisz i nie ochlapie Ci pupy ani nic nie będzie słychać. A przecież jak spuścisz normalnie wodę to nie będzie czuć żadnego zapachu, ewentualnie można psiknąć jakimś odświeżaczem, większość ludzi ma je w toaletach na widoku. Tylko nie przesadź z ilością papieru do wykładania kibelka to zatkasz i będzie wtedy dopiero problem
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
i to pomaga?
hehe fajnie, będę musiała spróbować! ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Najczęściej staram załatwiać takie sprawy w domu, ale... czasami się nie obejdzie po prostu;p do domu daleko.. . Z tym, że np. jak zostaje na noc... to nigdy rano nie robię tego... bo po prostu krępuję się w obcym miejscu. Czy tylko ze mną jest coś nie tak? Odświeżacze mają
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
A czymże różni się według Ciebie problem z tym, że dziewczyna się zwyczajnie krępuje robić tego w obcym miejscu od innych problemów (często bardzo bzdurnych) umieszczanych na wizażu. Pozostaje się cieszyć, że dziewczyna nie ma innych poważniejszych problemów np faceta buraka bez ogłady i nie umniejszać jej problemów.
Ja pamiętam, że jako dziecko miałam z tym okropne problemy-tzn potrafiłam tylko w domu, obce miejsca nie wchodziły w grę. W piątej klasie podstawówki byliśmy na zielonej szkole-nie załatwiałam się 8 dni. Po prostu nie potrafiłam, taką miałam blokadę psychiczną.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mogę zrobić nigdzie indziej niż w domu:P nie jest to kwestia wstydu. A jak komuś chce się kupę no to co, ma trzymać? A niech idzie na zdrówko
Są odświeżacze.Lady_Kala ja jak byłam na woodstocku to nie mogłam 5 dni.... XD Edytowane przez chwast Czas edycji: 2012-05-23 o 21:35 |
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Na nieprzyjemny zapach polecam zapałkę (wystarczy zapalić jedną lub dwie na chwilę i zapach znika).
|
|
|
|
#18 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Raz jak byłem na domku nad bajorem miałem ekstremalną sytuację - wstałem rano i lecę na kibel, bo dzień wcześniej zjadłem 1,5 kg mięcha z grilla i wypiłem z 6 piw, a tu zonk - 3 osoby na chodzie, same baby. Siadam na tronie, ale ściany były tak cienkie, że słyszałem jak koleżanka ser kroi. Kataklizm nadciągał nieuchronnie - do wyboru albo wybuchnąć albo zrobić sobie popelinę ![]() Wpadłem jednak na genialny plan - puściłem wodę w prysznicu aby zagłuszyła odgłosy mojej walki
|
|
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
Kiedyś kumpel powiedział mi, że jego dziewczyna pierdzi w jego domu... przy wszystkich - i mają ubaw po pachy<lol2>
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- czasami to robię... spuszczam wodę w kranie, pomaga... ale robienie tego czasami się przedłuża, i nie chcę komuś wody marnować. Woda to dobro luksusowe, jest droga
|
|
|
|
#20 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Warto też wypić czasem kawę aby "gówno glanc miało" - to tak w razie awarii kibla, by się nie wstydzić swojego dzieła jeśli ktoś je obejrzy
|
||
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Ja w moim osobistym mieszkaniu, jak chłop w domu jest, to udając się do kibelka włączam po prostu głośno muzykę. Jako, że słuchamy ciężkiej muzyki to zagłuszy moją twórczość kiblową i gra
Pierdzenie wśród ludzi jest formą wyrażenia lekceważenia w stosunku do towarzystwa nie chciałabym mieć nic wspólnego z takim prostakiem
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
ja pierdykam. ![]() Stolec jak stolec, każdy go robi, mama TŻta też
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
a co z sexem analnym? jak to jest? czy członek nie pobrudzi się po prostu???
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Bez przesady. Ja ze swoim mieszkam i nie wyobrażam sobie powstrzymywać się przez całe dnie, chyba by mi bebech rozsadziło albo co najmniej nieźle wydęło.
Ale fakt, przy reszcie rodziny to bym chyba się spaliła :P. |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Nigdy mi się to nie zdarzyło. Chociaż do anala zabieramy się zawsze w miarę na świeżo po wypróżnieniu (tzn, żeby było po fakcie jeszcze w tym samym dniu)
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No chyba, że gospodarze nie mają nic przeciwko. Niektórzy to lubią. Ale w moim - bądź co bądź barwnym - środowisku nie ma takiego kogoś. A przynajmniej dobrze się ukrywa. Generalnie nie mam nic przeciwko koprofilom, byleby nie zmuszali do tego innych. ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
Polecam tez zmienić dietę na bardziej warzywną, to i zapach będzie przyjemniejszy - mięso bardzo długo rozkłada się w układzie pokarmowym, samo z siebie też za ładnie nie pachnie. Warzywo wyfruną, że się tak wyrażę - sru!
Edytowane przez milionmalychkawalkow Czas edycji: 2012-05-23 o 22:53 |
||
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Co za trol
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

omg. Ja z moim facetem mieszkam to co mam wcale nie robić?
Na szczęscie nie mam chłopaka, więc nie mam problemu opisanego powyżej :P

. Z tym, że np. jak zostaje na noc... to nigdy rano nie robię tego... bo po prostu krępuję się w obcym miejscu. Czy tylko ze mną jest coś nie tak?

nie chciałabym mieć nic wspólnego z takim prostakiem