![]() |
#1 |
BAN stały
|
czerwiec. lancome,DKNY,Ralph L,Nouba,Revlon....wszystk owątek
NIEAKTUALNY
Nowy wątek wymiankowy. 23.06 w poście 2 i 4 DOKŁADKA!!! BARDZO PROSZĘ, SZUKAJCIE DOKŁADNIE ![]() PREFERUJĘ WIĘKSZE WYMIANKI. NIE ZA JEDEN TUSZ, CZY BŁYSZCZYK. To po prostu nieopłacalne. Wszystko jest do dogadania. W zasadzie nie mam listy wish. Podziękuję jednak za wszelkie odżywki do włosów gdyż mam ich całą masę (ewentualnie jakiś jedwab lub coś na końcówki). no i chętnie przyjmę perfumy Custo Barcelona (te w "ubranku" różowym) A z resztą pytajcie jak coś się spodoba. Jutro dodam jakieś ubranka (bo to w końcu zbiorczy w.
Edytowane przez kierowniczka_ Czas edycji: 2012-07-06 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: czerwiec. lancome,DKNY,Ralph L,Nouba,Revlon....wszystk owątek
Dziewczynki wszystkie ciuchy mam z Anglii, czasem z USA, więc nie zobaczycie nikogo w takich samych rzeczach!! co dziś jest raczej rzadkością
![]() reszta szminkek na wymiankę i reszta ciuszki (którymi się nie odmieniam!!) Mogę zrobić odlewkę 30 ml Gucci FLORA. perfumy dostała siostra po urodzeniu dziecka. niestety tak się jej zapach zmienił od ciąży że nie może niczego używać :-(. I siedzą już dość długo na parapecie w łazience. Pojemność aż 100 ml. 30 już odlewam na wymiance na innym portalu. Nie wiem czy pachną tak jak na początku, ale siostra nie będzie wybredna. I tak nie da rady żadnych zapachów używać ![]() ![]() ![]() - MAYBELLINE COLOR SENSTANIONAL SZMINKA DO UST NR 075 ODCIEŃ LET ME PINK (tylko testowe zużycie) - MAYBELLINE COLOR SENSTANIONAL SZMINKA DO UST NR 455 ODCIEŃ MAUVE - ULOUS (użyta raz testowo) 1) sukienka (Atmosphere) Primark z limitowanej edycji. Bardzo elegancka kolor nude + czarny na jedno ramię. Ozdobne guziczki na rękawie. NOWA r.40 2) buciki zebra NOWE r.40 czerwona podeszwa 3) wężowe szpilki na platformie nude Atmosphere r.40 NOWE 5) nowe letnie szpilki Floral r.40 (założone tylko w drodze z domu do samochodu ![]() 6) czarna ołówkowa Bershka NOWA r.L 7)dłuższa bluzeczka tuba z zamkiem Nowa Bershka a'la skórka zamszowa r.L. Z tyłu szeroka gumka więc idealnie się dopasowuje! 8) eko skóra zip, ICHI roz. s 9) srebrne szpile na platformie z USA r.40 NOWE 10) sukienka tuba 3 kolory najmodniejsze! beige, nude, biały r.S 11) szpilki Atmosphere NOWE r.36 z kryształkami na pięcie i obcasie. Boskie!! Kolor nude 12) Szpilki na platformie Atmosphere r.39 nowe czarne, satyna Edytowane przez kierowniczka_ Czas edycji: 2012-07-05 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
- szpileczki Atmosphere NOWE. Obłędne! r. 38 kolor brązowy i szaro-stalowy.
- szpilki na platformie czerwone r.38 i czarne r.37. Bardzo eleganckie. Edytowane przez kierowniczka_ Czas edycji: 2012-07-03 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- odżywka WAX do włosów zniszczonych farbowanych NOWA
- odżywka Sleek Line regenerująca do farbowanych (odlewka 125 ml) - granatowe cienie Inglot zużycie ok 8% (niewielkie) coś u mnie za te rzeczy?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
perfumy Donna Karan be delicious zużycie ok 10% z 50 ml
odżywka WAX do włosów zniszczonych farbowanych NOWA - róż marmurkowy Avon zużycie ok 35 % naturalny słodki rumieniec - róż Lancome potrójny MosaiQue Tawny nowy (tylko wypróbowany) ![]() znajdziesz coś
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
czego szukasz za bronzer Nouba i róż Lancome? w wątku już prawie nic nie mam, ale poza nim mam sporo różności
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za armani?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za - peeling do ciała z Douglas z serii Cultures (tu Costarica) NOWY 200 ml (amazonian herbs + coconut oi)zapach świeże kwiaty, ambra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() - rozświetlacz Loreal cool light bronze. w płynie. idealnie stapia się ze skórą. w zasadzie nowy. Użyty 2 razy - róż Lancome potrójny MosaiQue Tawny nowy (tylko wypróbowany -nowy tusz do rzęs day 2 night Rimmel - nie był w ogóle otwierany? ?? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej
coś za bronzer nouba ? lub i perfumy Donna Karan be delicious zużycie ok 10% z 50 ml zapraszam do 3 watkow w podpisie
![]() ![]() Styczeń - Biżuteria Kruk Apart Yes https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1104321 Edytowane przez manilia Czas edycji: 2012-06-16 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
- perfumy Donna Karan be delicious zużycie ok 10% z 50 ml
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1339828238 u mnie cos ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Ralpha i - perfumy Donna Karan be delicious zużycie ok 10% z 50 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie dkny, co bys za nie chciala?
odpisz proszę u mnie
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
podobają mi się cienie Revlon, kredka L'Oreal, DKNY Be Delicious (oddam wiele, z obu wątków!), róż Lancome, róż Artdeco, krem Shiseido, szminki Maybelline. znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
- odżywka Sleek Line regenerująca do farbowanych (odlewka 125 ml) - róż Artdeco kolor 39. Zużycie ok 8%. Brzoskwinka ![]() - szminka Maybelline żelowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za - odżywka WAX do włosów zniszczonych farbowanych NOWA
- odżywka Sleek Line regenerująca do farbowanych (odlewka 125 ml) - peeling do ciała z Douglas z serii Cultures (tu Costarica) NOWY 200 ml (amazonian herbs + coconut oi)zapach świeże kwiaty, ambra. podkład Pharmaceris k. Ivory wypróbowany - nie mój kolor. Bardzo mocno kryjący. Można używać jako korektora rozświetlającego! róż Artdeco kolor 39. Zużycie ok 8%. Brzoskwinka ?? ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hey, podobają mi się u Ciebie kosmetyki, znajdziesz coś u mnie w wątku kosmetycznym, albo w ciuchowym :
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post34734009 odpisz prosże u mnie;0
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
- odżywka Sleek Line regenerująca do farbowanych (odlewka 125 ml) coś u mnie?
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie za:
- odżywka Wax - peeling Douglas - żel do ciała Estetica - cienie Revlon - kredka Loreal - rozświetlacz Loreal - podkład Deborah ? pozdrawiam ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
- cienie Revlon (beige, bronze, nude) użyte kilka razy - jak na zdjęciu
- nowa kredka Loreal Very black khol 6) czarna ołówkowa Bershka NOWA r.L cos za to?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
coś za - podkład Deborah 04 w kompakcie i tusz Rimmela ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za perfumy Be Delicious ?
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
niestety nowe rzeczy chce wymienic rowniez na nowe
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ok,ja jestem za
![]() Czyli od Ciebie blyszczyk plus podklad Ode mnie eyeliner, ziemia<bez drobinek> plus baza TBS Jesli wszystko pasuje zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.