|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
>>SIERPIEŃ<< wYmIaNkOwORegulamin 1. Wysyłam listem POLECONYM w bąbelkowej kopercie, tego samego oczekuję od was. 2. Przesyłki będą wysyłane raz w tygodniu. 3. Informuję o dniu wysłania przesyłki, jak i oczekuję ażeby informowano mnie o jej dotarciu. 4. Wszelkie oszustwa będą zgłaszane!! 5. Proszę o przemyślenie danych wymian, gdyż z powodu koloru czy nagłego nie podobania się rzeczy, nie będę się odmieniać. 6. Informuję o faktycznym stanie danej rzeczy, tego samego oczekuję od Ciebie. Nie zatajamy dziur, czy pobrudzeń. 7. Szanujmy swój czas! Jeśli ma dojść do wymiany to i kontakt powinien trwać do końca a nie urywać się w trakcie bez słowa. 8. Odpisuję u ciebie - oczekuję iż TY odpiszesz u mnie. 9. Moje rzeczy są wystawiane także na innych stronach, więc mogą łatwo znikać, o czym oczywiście informuję i aktualizuję na stronie. NIE PRZYJMUJĘ ZWROTÓW! _________________________ _________________________ _________________Aktualne przepisy prawa Unii Europejskiej (01.08.03.) O zakupie towaru od osób prywatnych informuję, że: Przedmioty wystawione na moich aukcjach są moją własnością i nie podlegają: gwarancji, reklamacji ani zwrotowi po dokonaniu transakcji. Nie akceptujesz moich zasad - nie kupuj! Zgodnie z prawem EU formułka ta powinna znajdować się pod każdą ofertą sprzedaży online w przeciwnym przypadku sprzedawca jako osoba prywatna zobowiązany jest do rocznej gwarancji na sprzedany towar nowy, jak też używany. |||||||||||| - Jest |||||||||||| - Nie ma |||||||||||| - NIE ODDAM ŁATWO Edytowane przez Koyen Czas edycji: 2012-08-23 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: >>SIERPIEŃ<< wYmIaNkOwO
Spódniczki i sukienki 1. rozmiar XS/S stan bdb 2. rozmiar S stan bdb 3. Rozmiar XS stan db 4. Rozmiar S stan bdb 5. rozmiar S stan bdb Edytowane przez Koyen Czas edycji: 2012-08-22 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Spodnie i spodenki 1. rozmiar l, stan bdb, wada odchodzą cekiny. 2. rozmiar xs/s wlasnorecznie robione stan db. Edytowane przez Koyen Czas edycji: 2012-08-22 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tunika i bluzeczki 1. rozmiar XS/S/M stan db. zmechacona 2. rozmiar S stan db zmechacona 3. rozmiar S stan db 4. rozmiar xs/s stan dost. Edytowane przez Koyen Czas edycji: 2012-08-22 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Sweterki 1. rozmiar S/M stan db/dst 2. rozmiar XS zmechacone! posiada 1 dziurke. Edytowane przez Koyen Czas edycji: 2012-08-22 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki 1. NOWY 2. raz machnięty 3. 2 chusteczki użyte 4. NOWE 5. Jest więcej jak połowa WSZYSTKO DOBREJ DATY WAŻNOŚCI!! Edytowane przez Koyen Czas edycji: 2012-08-22 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Obuwie 1. Rozmiar 37. stan bdb gdyby nie te zakrwawione miejsca:P ale da sie wyprać i jest ok. 2 razy miałam je na sobie. Edytowane przez Koyen Czas edycji: 2012-08-22 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Nic mi się nie podoba i wiem, że mogę dostać ostrzeżenie, bo tak tu nie wolno, ale jak zobaczyłam 'bom belkowej' to krew mnie zalała. Bom belkowej? Serio? A słyszałaś kiedyś o bąbelkach? A co do tej formułki, dla mnie bezsens, bo tu nie sprzedajesz. A skoro piszesz ze zwrotów nie przyjmujesz i nie zatajasz żadnych wad produktu, to chyba nie masz się o co martwić. To akurat Twoja sprawa, więc umieszczaj sobie tu co chcesz, ale pisz tak, żeby to nie raziło w oczy.
Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014. Dbam o włosy: od III 2012. CG: od 5 VII 2012. Edytowane przez Majka1503 Czas edycji: 2012-08-22 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej cos za chusteczki i tampony?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hm to copisalam ale to troche malo za bluze i bluzke
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.