![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
nieaktualne
Witam!
To ostatnie podejście do wymiany przed wyprowadzką. Moja chciejlista bardzo się zawęża:
oraz niekosmetycznie:
oraz wszystko, co zawsze się przyda, czyli waciki, patyczki kosmetyczne, tampony i co tam jeszcze wpadnie. Co mam? Najprościej zerknąć na zdjęcia, powolutku będę opisywać każdą dostępną rzecz. Uwaga! Mam również dwa podkłady: Guerlain, Parure Extreme, kolor 02 Beige Clair użyty 1 raz z paragonem (sprzedane)oraz Estee Lauder, Invisible Makeup Fluid, kolor 1NC1 użyty 3 razy, są jednak jednocześnie wystawione na allegro, ale jeśli naprawdę czegoś będę chcieć, rozważę ich wymianę. Pielęgnacja: Siquens, Prevention, krem pod oczy, nowy Biosilk 50ml (zużycie 5ml?) Yves Rocher, 3 minutes healthy glow mask 45/50ml The Body Shop, Cucumber Freshening Water 245/250ml The Body Shop, Spa wisdom polynesia, olejek, 60ml nowy Astra Italy Glitty Glitter Gel, 30/35ml wazelina w tubce nuxe, sucha oliwka z drobinkami - rezerwacja la6 Lirene, głeboko oczyszczający peeling gruboziarnisty, 75ml, nowy Figs&Rouge, cherry vanilla balm, 8ml raz pacnięte odlewka 40ml balsamu kings&queens (queen isabela cinnamon orange, shimmering body lotion) Lakiery: jak na zdjęciu plus Alessandro Pro white original x2 nowy Kolorówka: Błyszczyk, Smart Girls Get More, kolor: delikatny jasny róż. Stan: nowy. Pojemność: 7ml. Info: https://www.facebook.com/media/set/?...3757209&type=1 Essence, eyeshadow / cień do powiek, kolor 03 all time favorite Stan: używane, stan zużycia minimalny (3-4 użycia) Waga: 4,5g Info: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wa-wersja.html Sensique, kredka do makijażu z witaminą E i filtrem UV, kolor biały perłowy Stan: używana, kilkukrotnie, nie była jeszcze ostrzona, ale nie ma już ostrego czubka. Długość: 11cm. Info: ? Revlon, Multi-Use Palette, paletka do makijażu ust, oczu i policzków, niedostępna w Polsce Stan: nowa, swatch. Waga: 2,8g. Info: http://www.ebay.com/itm/REVLON-MULTI...#ht_1459wt_905 (przepraszam za ebaya, ale miał najfajniejszą fotę) Cantare, pressed powder, rozświetlacz (o obłędnym zapachu!) Stan: nowy, swatch. Waga: 13g. Info: http://www.mawo24.pl/pudry/249-puder...e-perfect.html Cantare, pressed powder, róż do policzków (zapach!) Stan: nowy, swatch. Waga: 13g. Info: http://www.mawo24.pl/pudry/249-puder...e-perfect.html Lemax, Cień mix summer, dwa cienie w kolorach: błękit, garanat Stan: używany, użyty 1 raz. Waga: bd Info: http://ekuferek.pl/en/cienie-do-powi...ix-summer.html MAC, Lustre lipstick, kolor Hug Me, kod AA0 Stan: używana kilkukrotnie (5-7?) Waga: 3g Info: http://www.maccosmetics.com/product/...ick/index.tmpl rezerwacja la6 Rimmel, glam eyes, 140 precious rose mono eye shadow, swatch Kobo, pigmenty: 501 violet blush, 509 chestnut, 508 golden chic, nowe essence, marble mania, róż do policzków, swatch Yves Rocher, popielaty cień do powiek, użyty jakieś 3 razy Chanel, illusion d'ombre, 84 epatant, tylko swatch the body shop, lip % cheek stain, 01, 8ml, swatch essence, vampire love, lipstain, kolor 01 bloody mary, swatch estee lauder, pure color, tiger eye shimmer, pomadka x 2 (jedna swatch, druga nietknęta) estee lauder, mini zestaw cini do powiek (4 kolory), nowe golden rose, pomadka kolor 53 (intensywny róż), raz użyta nouba, pomadka kolor 112, fuksja, użyta dwa razy estee lauder, konturówka, double wear stay in place lip pencil, 08 spice, nowa avon, glimmerstick diamonds, sparkling silver, użyta kilka razy avon, by kilian dempsey, professional kohl, kolor śliwkowy, z gąbeczką, użyta kilka razy Barry M, Kohl pencil, kolor 17 (zieleń), swatch Zapachy: odlewki: Yver Rocher, Un matin au jardin Róża Yves Rocher, Un matin au jardin Kwiat cytrusów we flakonie: Armani, Code (dla niej), 23/50ml Yves Rocher, Zielona herbata, 70/125ml Poza tym mam małą kolekcję cieni mineralnych, które najchętniej oddam hurtem, oraz róż do policzków BM Beauty peachy glow 1g nowy, oraz BM Beauty mineral bronzer, 1g użyty 2-3 razy. Zapraszam! Edytowane przez cocaron Czas edycji: 2013-02-10 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dot.: wrzesień nouba armani estee lauder tbs
Interesuje mnie Chanel, Illusion d'ombre, może wymieniłabyś za szminkę? Ewentualnie jeszcze by mnie interesowała szminka MAC + coś, jeżeli cienia byś nie wymieniła : ) Mam poza wątkiem jeszcze kredkę Jumbo z NYX w odcieniu Iced Mocha bodajże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Interesuje mnie: essence, marble mania, róż do policzków, swatch essence, vampire love, lipstain, kolor 01 bloody mary, swatch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos za podklad el?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Guerlain, Parure Extreme, kolor 02 Beige Clair użyty 1 raz z paragonem oraz Estee Lauder, Invisible Makeup Fluid, kolor 1NC1 użyty 3 razy, są jednak jednocześnie wystawione na allegro, ale jeśli naprawdę czegoś będę chcieć, rozważę ich wymianę.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A jakie wkłady Inglota dokładnie... a Nyx milk muszę sprawdzić, bo miała kilka i nie pamiętam czy jeszcze jedna mi została
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;36389095]Interesuje mnie Chanel, Illusion d'ombre, może wymieniłabyś za szminkę? Ewentualnie jeszcze by mnie interesowała szminka MAC + coś, jeżeli cienia byś nie wymieniła : ) Mam poza wątkiem jeszcze kredkę Jumbo z NYX w odcieniu Iced Mocha bodajże.[/QUOTE]
Podbijam odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Gdybyś coś znalazła u mnie dasz znać gdyby zwolnił się olejek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś za kolekcję
cieni mineralnych, które najchętniej oddam hurtem, oraz róż do policzków BM Beauty peachy glow 1g nowy, oraz BM Beauty mineral bronzer, 1g użyty 2-3 razy.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety, szukam tylko drobinek, myślałam, że ten Twój je ma. Przepraszam za kłopot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
niestety juz wymienione
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm, pomyślę, dobrze? Za Illusoire oddałabym Ci natychmiast te kulki, może masz i chciałabyś wymienić?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Interesowałby mnie ten nuxe z drobinkami, czy dałabyś mi znać gdyby się zwolnił?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
w ramach dokładania warstw efekt sie wzmacnia
plus Alessandro Pro white original róż do policzków BM Beauty peachy glow 1g nowy Kobo, pigmenty: 501 violet blush, 508 golden chic The Body Shop, Spa wisdom polynesia, olejek, 60ml nowy nuxe, sucha oliwka z drobinkami ps. estee lauder, mini zestaw cini do powiek (4 kolory), nowe- nie podałaś kolorów ps. a tonik do tłustej skóry tołpy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
no pewnie przymierzysz sobie nie ma problemu, a te bluzy też Cię interesują ??
na pewno wszystkie kolorowe lakiery mnie interesują. możemy się tak umówić że wybierzemy sobie na spokojnie na miejscu co nam się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
widziałam, że jesteś z krk, więc by mi odpowiadała, ale chyba jednak podziękuję, bo sprawdzilam i mam jeszcze 3 konturówki , więc za dużo by było ;P
przepraszam za zawracanie głowy ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
według mnie lalique jest to typowo różano pieprzny zapach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.