![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: chocaholic's stuff - ubrania, książki i inne ;) check it out!
NEXT, rozmiar z metki 12
ale wg mnie ładnie wygląda na S, M ![]() stan bardzo dobry wymiary : 54cm pod pachami 64cm dł. całkowita Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-07-25 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
sweterek na oko rozmiar 34/36
wymiary: pod pachami: 44cm dł. całkowita: 54cm stan dobry+ miejscami lekkie zmechacenie, łatwo się pozbyć maszynką do ubrań sweterek/kardigan kolor granatowy rozmiar na oko XL stan bardzo dobry wymiary: pod pachami: 59cm dł. całkowita: 69cm zdj. na osobie o rozmiarze S Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-09-01 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
sweterek kardigan
kolor: pastelowy róż stan dobry +, gdzieniegdzie małe zmechacenie XS/S 34/36 sweter w norweski wzór rozmiar na oko to XL wymiary: pod pachami: 55cm dł. całkowita: 68cm stan bardzo dobry 100% bawełna sweter w warkocze rozmiar z metki 16 wymiary: pod pachami: 53cm dł. całkowita: 63cm stan bardzo dobry-, miejscami lekkie zmechacenie Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-09-01 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
NEW LOOK tunika
kwiaty ja nosiłam mając rozm 8/36 rozm. z metki 16 stan dobry + biała bluzka topshop rozmiar z metki 10 ja nosiłam mając rozmiar 6/8 jako odrobinę luźniejszą bluzkę stan dobry +, pod pachami można zauważyć bardzo delikatne zażółcenie, ale dopiero kiedy ktoś się naprawdę dobrze przyjrzy Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-09-01 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
sweterek różowy
ma teksturę w takie jakby kulki stan bardzo dobry rozmiar z metki: M/ wymiary: pod pachami: 46cm dł. całkowita: 56cm sweterek/kardigan złote guziki wymiary: dł. całkowita: 56cm pod pachami: 62cm stan bardzo dobry Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-09-01 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
TOPSHOP
kolor wpada w pomarańcz/morelowy
rozmiar 8/36 wymiary na samej górze : 33/34 cm dł. całkowita : 38 cm stan idealny, założona 1 raz tunika/sukienka rozmiar z metki 10/38 według mnie to bardziej S wymiary: dł. całkowita: 77cm szerokość w pasie: 37cm szerokość pod pachami: 44cm Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-09-01 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
sweterek/narzutka atmosphere
stan dobry, miejscami odrobinę zmechacony (zdjęcia), czego prawie nie widać rozmiar z metki 38/M/10, ale myślę, że rozmiar uniwersalny pod pachami: 64cm dł. całkowita: 66cm sweterek NEW LOOK ja nosiłam go jako oversize i świetnie wyglądał rozmiar z metki 42/44, ale zdecydowanie wygląda bardziej na jakieś 38/40 wymiary: pod pachami: 47cm dł. całkowita: 67cm stan dobry +, gdzieniegdzie małe zmechacenie świetny, modny oranżowy/pomarańczowy kolo Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-07-25 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
spodnie atmosphere
rozmiar 8/36/S w pasie/szerokość na samej górze mają 37cm stan idealny wysoki stan, skórzane wstawki przy kieszeniach świetnie wyglądają podwinięte kolor jak na 3/4 zdjęciu spodenki obcięte własnoręcznie jeans koloru białego/bardzo sprany jasny niebieski kieszenie niestety trochę się ucięły, więc nie radziłabym do nich niczego wkładać ![]() wymiary: na samej górze: 39cm długość przód (środek nogawki): 28cm długość tył: 35cm mała plamka z tyłu spodenek (zdj) Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-09-01 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
róż do policzków
Sleek makeup odcień flamingo dobrze napigmentowany użyty kilka razy Mariza cienie metaliczne glamour line używane dosłownie parę razy data ważności do 07/2014 Mariza kredko-szminka śliczny różowy/fuksjowy kolor użyta ze 2 razy, nie pasuje do mojej karnacji na wymianę tylko kolor fuksjowy Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-09-01 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
H&M
rozmiar 40, nosiłam jako oversize wymiary: pod pachami: 48cm dł. całkowita: 60cm przód, 71cm tył stan bardzo dobry założona parę razy Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-07-25 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
tunika w kwiatki, stan bdb
ja noszę XS i była ok, jako taka luźniejsza bluzka ![]() z metki rozm. 12 czyli 40 new look tunika/narzutka stan bardzo dobry z metki rozmiar 12, ale myślę, że to taki oversize Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-07-25 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
sweterek z kokardką
rozmiar z metki 14, ale ładnie wygląda na 36 S czy 38 M ja nosiłam go mając rozmiar 34/36 stan bardzo dobry kamizelka NEXT rozmiar 36/38 stan bardzo dobry, jedno/dwa malutkie zaciągnięcia Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-07-25 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
sweterek kremowy
z metki M wg mnie to XS/S stan bardzo dobry łancuszek, naszyjnik nowy Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-07-25 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
szminka Mariza
tylko wypróbowana (raz użyta) Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-01-14 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
płyta Britney Spears
odtwarzana parę razy Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2012-09-15 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
TOP SECRET
kurtka, płaszczyk stan dobry rozmiar: 34/XS brązowy kardigan stan bardzo dobry rozmiar 36 S wymiary pod pachami : 47cm dł. całkowita : 64cm Edytowane przez chocaholic Czas edycji: 2013-09-01 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
cos za czarne buciki i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1347712851?:)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za?: NEW LOOK
stan dobry + gdzieniegdzie małe zmechacenie (przepraszam za te kocie włosy na materiale) rozmiar 36, ale wg. mnie bardziej na 34 mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36543131 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za szpilki 37?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za H&M
rozmiar 40 stan bardzo dobry założona parę razy ?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1347715958 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1347713032
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za platformy?
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za kremowy sweterek z kokarda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1347713240
wymiana?? jak cos to jakie wymiary jej?>? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.