|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
WRZESIEŃ ..::Biuściaste ciuchy BiuBiu 40/42 + inne::..
nieaktualne
Aaa, zapomniałam dodać, że wrzesień ![]() Ważne info: - osoba z mniejszą liczbą przekupek wysyła pierwsza - odpisuję zazwyczaj w SWOIM wątku ![]() - wysyłka poleconym lub paczką - niestety mogę odpisywać z opóźnieniem, bo mam coraz mniej czasu ![]() ![]() - piszcie od razu, co Was interesuje, będzie mi łatwiej szukać w Waszych wątkach Nie szukam ciuchów!!!! Ciuchy przyjmę naprawdę tylko WYJĄTKOWO!!! Noszę rozmiar XL, nie odsyłajcie mnie do wątków XS S czy one size ![]() Chętnie przyjmę bransoletkę / skórkę PANDORA lub charmsy do niej, ale tylko ORYGINALNE. Za to oddam sporo ![]() Mogę się też wymienić na ciekawe lub przydatne drobiazgi do domu ![]() I na kosmetyki, perfumy ![]() Link do wishlisty w podpisie ![]() Rozmiarówka firmy BiuBiu tutaj: http://www.biubiu.pl/webpage/przymierzalnia.html Aczkolwiek oczywiście wymiary podam na życzenie ![]() 1. ORSAY nowa bluzka 42, rękawy 3/4, dopasowana w talii 2. BiuBiu bluzka na ramiączkach 40B/BB, luźna dołem 3. BiuBiu bluzka Faro, 42B/BB, obcisła, nówka z metkami 4. BiuBiu czarna na ramiączkach 42B/BB, nówka z metkami 5. BiuBiu czerwona na ramiączkach 42B/BB, nówka z metkami 6. BiuBiu sukienka UltraViolet do połowy łydki, 42B/BB, nowa albo mierzona, nie pamiętam ![]() 7. BiuBiu Cabernet, 42B/BB, dwa razy miałam na sobie, stan idealny 8. NEW LOOK kurtka / ramoneska z zamszowej skóry, rozmiar UK 16, EUR 44, ale to takie mniejsze 44. Miałam ją na sobie dwa razy, niezniszczona. (zdjęcie jest "takie se", bo kurtka czarna, ale na życzenie zrobię ładniejsze ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2012-11-08 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
:)
|
Dot.: ..::Biuściaste ciuchy BiuBiu 40/42 + inne::..
Cytat:
cos u mnie za nr 7? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WRZESIEŃ ..::Biuściaste ciuchy BiuBiu 40/42 + inne::..
hej, cos u mnie za ramoneske? Posiadam wiele, wiele, wiele kosmetykow i perfum poza watkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
mam m.in. lacoste joy of pink, pume, beyonce pulse, halle berry, davidoff echo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- z perfum jest okolo polowa z kazdych, tak wiec podejrzewam ze cenowo na pewno nie wyjdzie na rowno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za ramoneskę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos za ramoneske?
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
7. BiuBiu Cabernet, 42B/BB, dwa razy miałam na sobie, stan idealny
6. BiuBiu sukienka UltraViolet do połowy łydki, 42B/BB, nowa albo mierzona, nie pamiętam ![]() 2. BiuBiu bluzka na ramiączkach 40B/BB, luźna dołem * Yves Rocher, Nutri Specific mleczko do demakijażu do skóry suchej, ważne 2013 nowe * Yves Rocher anti aggresions flash mask, maseczka, nówka, zafoliowana, ważna 03/14 Coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.