|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Niższy facet, co o tym myślicie?
Witam
co myślicie na temat niższego od Was chłopaka? Sama mam taaakiego kochanego Miśka ale Jemu czasem głupio, że nie mogę ubrać obcasów bo muszę patrzeć na Niego, tyle, że mi to nie przeszkadza i choć próbowałam już wszystkiego, żeby Go przekonać to nic z tego, uparciuch i tyle Nie jest to duża różnica bo może jakies 3-4 cm, poza tym jest mi to na ręke gdyż mam problemy z kręgosłupem i nie jest to wskazane... Aleee jak Jegoo przekonać? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niższy facet, co o tym myślicie?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wcale go nie przekonuj. Po co ma się czuć niekomfortowo?
![]() Wiem co mówię, bo sama byłam w związku z chłopakiem niższym od siebie i było to dla mnie ogromnie trudne do zaakceptowania. Ale podkreślam - byłam. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
noo jeżeli chodzi o wygodę to bez porównania i tak jak wspomniałam na bóle mojego kręgosłupa o wiele lepiej jest chodzić na płaskim obcasie ;-)
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- z zaakceptowaniem akurat nie ma problemu boo on jest najukochańszym facetem pod słońcem i bez względu na wzrost go nie zamienię ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sissy that walk
|
Przy bólach kręgosłupa nie ma o czym mówić, nie powinnaś w ogóle nosić obcasów - W OGÓLE. Tym bardziej jest to na rękę Twojemu chłopakowi - to dobrze, chociaż pilnuj się żeby nie popaść w przesadę, bo partnerki wyższe od swoich facetów często zaczynają się podświadomie garbić, żeby zmniejszyć różnicę między nimi a facetem
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moja przyjaciółka ma faceta o 6 cm niższego. Są świetną parą, ona czasami ubiera obcasy, a on z czasem trwania ich związku zdystansował się do swojego wzrostu i potrafi z niego żartować. I nie ma problemu z tym, że ona ubiera szpilki. A mój niski kolega zawsze mawiał: "Przecież jak się leży to nie widać.."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
noo na początku się garbiłam ale kilka uwag od rodziców i pomogło
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja nic o tym nie myślę, raczej nie obchodzi mnie czy Kaśka ma Tomka, który jest niższy o 4 cm czy 10 cm. To nic nienormalnego. Fakt, może rzadziej się to zdarza, ale to dlatego, że sporo jest facetów wysokich i niskich kobiet. Ale dla mnie to nie wygląda dziwnie/nie jest to anomalia. No chyba, że facet miałby 1,30 a kobietka 1,90 no to co innego :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
No ten z playboya Hefner otacza się laskami od niego wyższymi i co jakiś problem to jest?
![]() poza tym jak już bierzemy pod uwagę różnicę to liczy się ta bez obuwia ![]() Poza tym w szpilkach nie każda non stop lata ![]() u mnie kobieta jak założy szpile to jest ze mną równa, już wtedy ludzie się dziwnie gapią, a przecież jak założy coś płaskiego to czoło mogę jej całować hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ehh która nie lubi buziaków w ' cółko ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Całkiem niedawno spotykałam się z niskim facetem, praktycznie mojego wzrostu, gdzie sama jestem raczej niewysoka-nawet jak na kobietę. Niby nie był to problem ani tym bardziej powód naszego rozstania, ale jednak na początku gdy założyłam obcasy oboje czuliśmy się dziwnie..
![]() Wg mnie trzeba do tego podchodzić na luzie, a nawet starać się obracać to w żart ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ jest w moim wzroście. Więc nawet jak ubiorę buty na niskim obcasie to sięga mi do ucha. Wtedy to ja całuje go czule w czółko i mówię 'moje maleństwo'
![]() Ma kompleksy na tym punkcie, ale wie, że mi to nie przeszkadza, całkowicie go akceptuje, więc moje dogryzki i żarciki traktuje z dystansem. Ja nie czuję się przy nim źle czy nieswojo, jak mam obcasy. Zresztą i tak rzadko je noszę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu musisz go zapewnić, że nie powinien wtedy czuć się głupio, Ty i tak czujesz się przy nim bezpiecznie i jest dla Ciebie męski. Po prostu żeby nie przejmował się czym czym nie warto się przejmować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
dziękuję Wam bo i mnie troche podbudowałyście a będę się starała, żeby i on czuł się wkońcu normalnie ;-)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niscy faceci są często bardzo fajni bo nie mają poprzewracane w głowach przez swoją "przystojność" i pewność siebie (tak, tak, wzrost to ich słaby punkt), takie mam obserwacje
![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-10-31 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Nic na siłę.
Pogadajacie o tym,nie chce to odpuść chwilowo i tyle. Ja miałam niższego chłopaka,naprawdę niskiego który miał poniżej 160 i mu nie przeszkadzały obcasy :P chociaż każdy facet który jest niski będzie miał to na uwadze.. gdzieś tam to w Nim jest. ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
..hehe... moj tz jest ode mnie 4 cm nizszy - specjalnie ostatnio sie mierzylismy bo ja przekonana ze mam 160 cm wzrostu a on ze "na pewno masz 165 bo jestes troche wyzsza ode mnie". no coz, ja 162, on 158! nie znam bardziej meskiego faceta niz on.. sila charakteru, pewnosc siebie.. a jak zaloze wysokie obcasy to "jest dumny ze ma przy sobie taka laske"! nie zakladam szpilek tylko jak idziemy tanczyc - bo niewygodnie byc duzo wyzsza od partnera - plus jest taki ze nie bola mnie stopy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
jakbym o swoim TŻ czytała ![]() ![]() i widzę coraz więcej par, gdzie wyższa jest kobieta. uśmiecham się wtedy pod nosem, bo takich par jest naprawde dużo... nie liczy się wzrost jak ludzie się kochają ![]() Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-10-31 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Kiedy założę szpilki jestem wyższa od mojego TŻ, nie jest to dla nas żaden problem. Na co dzień jesteśmy równego wzrostu, R często powtarza, że chciałby być wyższy. Mimo to mówi, że podobam mu się w szpilkach i że lubi wysokie, długonogie dziewczyny
![]() ![]()
CzekoAda.pl - czekoladowy blog lifestylowy Edytowane przez Adrianna94 Czas edycji: 2012-11-02 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ja mam 1,60 z kawałkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
skoro nie chcesz nosić szpilek, a różnica jest minimalna to dajcie sobie spokój i nie bierzcie tego do głowy
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Widzę, że autorka ma podobny "problem" do mojego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
ja mam 170 cm, partner 190, uwielbiam czuć się niską małą kobietką, a jak zakładam koturny (szpil nie nosze) i staje sie wyższa o jakies 10 cm, to czuję się "za wysoka", choc partner i tak jest wyższy.
no lubię wysokich facetów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.