|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pytanie do dr Skupina dot.piersi?!
Witam,
postanowiłam założyć nowy wątek,bo przeszukałam forum-może i niedokładnie ![]() Pozdrawiam, iloona79 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pytanie do dr Skupina dot.piersi?!
Ja może panem doktorem nie jestem, ale z tego co się orientuję implant umieszczony pod powięź to po prostu umiejscowienie podmięśniowe i taka nazwa jest bardziej popularna. Jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi. Najlepiej jak Ci pan dr to dokładniej wyjaśni
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dzięki bardzo,tak też myślałam,choc jak czytałam literaturę internetową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja pewności nie mam. Tak myślę a czy tak faktycznie jest...hmmm
Zapraszam Cię na nasz wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=629869 Tam są też dość obeznane dziewczynki, więc może lepiej Ci to wytłumaczą. Możesz tam napisać swoje pytanie. A tylko pierw proszę zapoznaj się z pierwszym postem ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dzięki Kicia, już co nieco tam czytałam,ale tyle tego że łatwiej było mi wrzucić to na wyszukiwarkę i niewiele pokazało mimo wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, coś mi świta, że pod powięź to nie pod mięsień, a właśnie pod tę cienką błonkę na mięśniu. Ciut lepiej niż pod gruczoł, ale tylko ciut, ciut
![]()
Szamanka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-11-10 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Tak, Anika-tak to bedzie szło
![]() A powiedz mi czy Ty mialas moze robione u Pani E.S.? Bo jesli tak,to ja wlasnie nad nia sie zastanawiam,ale ta jej metoda choc przekonujaca(no ale kazdy bedzie swoja chwalił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jaa tak zauważyłam że ten doktor wcale nie odp na żadnych postach xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ilonko, tak - robiłam u tej dr
![]() Mnie do tej dr przekonała nie tyle jej metoda operowania co fakt, że świetnie radzi sobie z trudnymi piersiami, a moje takie właśnie były - asymetryczne i wyciągnięte przez karmienia. Co do metody - trudno mi się wypowiadać, bo nie jestem znawczynią ![]() ![]() A dobór implantów - cóż, mi też nie podobało się to, że z dr nie mogłam negocjować co do rozmiaru, wolałam mniejsze piersi, mam duże. Ale prawda jest taka, że mniejszy implant po prostu nie wypełniłby mi piersi, pewnie potrzebne byłoby też podwieszanie i dodatkowe szwy na piersiach. Jednego możesz być pewna - ta dr na pewno nie zrobi Ci krzywdy, jest specyficzna, to prawda, mało jest też opinii w internecie na jej temat, ale jak dziewczyny wielokrotnie pisały - ma oko do rozmiarów ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dzięki Anika za odpowiedź-czytałam w nowym wątku o Skwiercz,że nieco się uniosłaś na koleżankę,ale własnie poszukuję obiektywnych opinii-ja wiem że jak kto zrobi już u danego lekarza i jest zadowolony,to będzie go wychwalał pod niebiosa
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2012-11-11 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.