|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
TBS Alverde EDM Meow Bobbi Brown Dior Inglot NYX FlavoC LRP Clinique Avene (XI)Zapraszam -Można już pisać! *Mam też dużo różności poza wątkiem - jak mnie coś zachwyci jestem wstanie oddać ![]() *Nie wymieniam sie na siłe... ale lubie się targować i negocjować I proszę nie pytać czy mam coś poza wątkiem za "coś tam" - może mam może nie mam, ale skoro nie jest w wątku to znaczy że nie jest na wymiankę!! Jak coś mnie zauroczy to sama zaproponuje coś z poza mojego wątku!!*Wysyłka - TYLKO polecony i w bąblach... jeśli przesyłacie w już używanej kopercie ze wzgl. na bąble - TO WYCINAJCIE ADRESY (jak wyrzucacie do koszta też)!!! Ja cenię sobie moją prywatność!!! - Ze względu na wzrost cen na PP - będę wysyłać PACZKĄ BIZNESOWĄ bo mam taką możliwość - po 1 jest to bezpieczniejsze bo to w koncu paczka, a po drugie bedzie ciut taniej! Paczki biznesowe będę wysyłać z tzw. POSTE RESTANTE - czyli odbieracie sobie na swojej poczcie, ale listonosz nie przynosi awiza (dostajecie sms od PP). Oczywiście sprawdzam czy u was taka opcja jest dostępna i uzgadniam to z wyminakującą dziewczyną!! *Nie wymieniam się na ciuchy - i tak mam ich za dużo - chyba że sama o nie zapytam!! *Nie wymieniam się również na kosmetyki Avon, Oriflame i niską półkę drogeryjną... *Preferuje większe wymianki... nie opłaca mi sie wymianka za 2 czy 3 sample czegoś tam... no chyba że jesteś z mojego miasta, to wtedy odbiór osobisty ![]() *Przesyłki nadaje RAZ W TYGODNIU no chyba ze się z kimś inaczej umówie ![]() *UWAGA!! Proszę czytać opisy po to one są ... a nie tylko oglądać foty!! Wszelkie pomyłki wynikające z niedoczytania nie będą moja winą i nie ponoszę za to odpowiedzialności!!! Czytać ze zrozumieniem - Proszę!! ![]() Wymiankę uważam za zakonczoną gdy po 3 dniach roboczych od odbioru przesyłki nie otrzymam żadnej informacji zwrotnej ani przekupki - zarówno pozytywne jak i jakiejkolwiek innej!! Paczka, kurier, list polecony - mają swoje śledzenie!!! Wszystko można DOKŁADNIE SPRAWDZIĆ!! Nie przyjmuje żadnych wątów ani sprut po tygodniu czy dwóch!! Nieodpowiadam również za żadne uszkodzenia przez PP - wtedy składamy reklamację i postepujemy zgodnie z regulaminem PP!!!! WISH - zawsze we wszystkich ilościach: FLOWERBOMB - najchętniej EDP ![]() Oeparol - kapsułki z olejem z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej lniany nieoczyszczony - budwigowy Olej z ogórecznika Mydła Aleppo - do 40% Paletkę na cienie MAC - na 15 cieni/duża czarna!! COMPEED - sztyft na pecherze/odciski Khadi - ogólnie wszystko, szczegolnie olejki i maski/pudry! NUXE, KORRES, TBS - masełko/balsam do ust Wkłady cieni Inglota - szczegolnie numerki - 344, 358, 346, 446, 450, 452, 121R i 124R Micele - różne apteczne (Vichy, Bioderma) lub ekologiczne (np.AA Eco) Meteorki Absolut White/Pearly WhiteTAKIE! - Nie mylić z Pastel White :P[/COLOR] Specjalistyczne kosmetyki na Atopowe Zapalenie Skóry - Jak Bioderma Hydrabio, Bioderma Atoderm Po Zinc[/B] NA WYMIANKĘ MAM: DKNY be delicious fresh blossom edp 25/50ml DKNY sweet delicious pink macaroon edp 25 Zapachy - odlewki: GUCCI GUILTY EDT - 20ml DKNY GOLDEN DELICIOUS - 8ml DKNY BE DELICIOUS JUICED - 4-5ml Pielęgnacja Twarzy i Ciała: VICHY Normaderm zel NOWY VICHY Idealia -dla cery mieszanej - pelnowymiarowy słoiczek , zużycie 15-20% Clinique - All About Eyes - miniaturka kremu 7ml - zużycie ok. 50% LRP effaclar duo - cale nieotwarte opakowanie + drugie opakowanie ok 60% BU Serum oliwkowe RENEW - zapas w plastikowym pojemniczku - ok. 25-30ml (dodałam olejki dla zapachu: pomarańczowy i waniliowy - pięknie pachnie )BU Serum migdałowe AHA 10% - jw - ok.25ml Włosy: Alverde - maska/kuracja Morela i Cytryna oraz Hibiskus i Aloes JANTAR - mgiełka nawilżająco-ochronna - zuzycie ok 10% John Frieda - Go blonder - spray rozjaśniający do włosów - zużycie ok.10%!! (jest kartonik) Nivea Hair Care Intense Repair - pianka 50% Kolorówka itd Vichy Dermablend - stick - podklad/korektor w sztyfcie - kolor Porcelain(najjaśniejszy) zuzycie ok. 10% Lioele - Beyond the solution - więcej niż połowa z tubki 30ml - jest kartonik Pomadki NYX Round Lipstick - NOWE - kolory: Pumpkin Pie, Rea, Jupiter, Strawberry Milk NYX Slim Eye Pencil - czarna kredka do oczu - NOWA[/COLOR][/B] Urban Decay blyszczyk z palety Naked - mazniety kilka razy 2 cienie Essence Stay all Day - kolory 01 Coppy Right i 02 Glammy goes to... - zuzycie max 10% Nyx Pigmenty - Pearl (ok.2-3ml) pudrowy róż, Nude (ok.2-3ml) cielisty[/COLOR] Korektor NYX : Green/Zielony NOWY Cienie Dior - wyjęte z palety Holliday - została tylko szarości! Fota w wątku :P INGLOT - WKŁADY paseczek - nr 416 - delikatny szary perłowy - NOWY - jw kwadrat - nr 409 - czekoladowy brąz - zużycie 10% kwadrat - nr 109 - dalikatny róż z drobinakmi - zużycie niewidoczne Paletka magnetycza i cienie - Inglot (duże większe niż normalne wkłady) i Sephora - wszystkie zdepotowane!! Sensique Glamoure Pallette - zestawy 4 cienie -kolory 102 i 108 Yves Rocher - błyszczyk - kolor Jagodowa Czerwień - NOWY !!![/B][/COLOR] Pędzle itd: NYX - nr B 01 The Big One - pędzel duży do pudru, uzyty kilka razy... wymyty w specjalnym szamponie i zdezynfekowany - włosie syntetyczne Beauty Blending - 2 gąbeczki/jajeczka do makijażu a'la Beauty Blender... różowe, kształt jajka i gruszki - NOWE!! [/B] Paletki - PUSTE - : 2x Kwadratowe na 2 cienie - praktycznie nie używane GlamBox - srebrny z czarnym nardukiem - najchętniej wymianię na dużą paletkę Inglota lub Mac'a! Minerały LiLy LoLo podkład China Doll - ok. 60% z pojemności początkowej - do dokładnego sprawdzenia, pudło nigdy nie jest pełne po brzegi ;/ [U]UWAGA!!! Większości minerałów chcę się szybko pozbyć - więc oddam bez bicia nawet za coś o mniejszej wartości ![]() EDM cienie:: EDM Cienie Big - większość otwarta - zużycie ok 30% - mogę porobić odsypki lub oddać całe Live Justin Live (fiolet) Silver Spoon (niebiesko-srebrny) Cliche (jasny z poswiatą siwo-fioletową) Little Black Dress (błyszczący czarny) - zużycie wieksze ok 10% Róż: Alverde - mineralny róż do policzków - Antique Rose - NOWY z foliami na sitku!! Ciuchom, kosmetykom AVON i wszystkim kolorom zielonym - Dziekuję z góry ![]() UWAGA!!!
OGRANICZAM KOLORÓWKĘ - nie proponujcie mi tego!!! NAJSZYBCIE SKUSZĘ SIĘ NA FLOSLEK, Alverde I BIOCHEMIĘ i kosmetyki rosyjskie!!! Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2013-05-25 o 21:05 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TBS Alverde EDM Meow Bobbi Brown Dior Inglot NYX FlavoC LRP Clinique Avene (XI)
[Wymienione:
smash - nyx paletka cieni + kuracja Alverde Aloes i Hibiskus donkje - T&G nabłyszczacz, Nyx zielony korektor, Nyx kępki rzęs (brakuje ok 8)LRP Effaclar K - 1/2 tubki + 2 miniatury po 5ml (razem daje to ok. 25ml - cała tubka ma 30ml : ) wązne do 02.2014!! Avene Triacneal - 2 tubki - pierwsza 50%, druga raz użyta - uwaga po terminie z opakowania - koniec 07 i koniec 08 2012!! - konsystencja bez zmian, a otwarte w kwietniu i maju - od daty otwarcia jest 12m... czyli tak naprawde ważne są do maja 2013 - IDEALNE na terapię zimową!!! Basiulek - krem Flavo C, minerałki MEOW Sleek SIAMESE - formuła Pampered Puss - 50% Munchina + smaple Mewo + atomek na Daisy floweroflotus - róż Alverde Cherry, lakiery Inglot 955 i 845, Alverde morela i cytryna oraz szminka Kate Lawendowa1- mgielka TBS Vit C, serum Silk Naturals, polowka korektora SkinFood-zastepczy sloiczek ![]() Iwona75- blushe, trully tiger, odsypki korektorow i cieni EDM + roz annabelle minerals Elizakk - odlewki po 10ml miss dior eau fraiche i chanel chance eau tender platekrozy - róż Alverde, nyx korektor zilony, pędzel Sephora do podkładu Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2013-02-04 o 14:10 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: TBS Alverde EDM Meow Bobbi Brown Dior Inglot NYX FlavoC LRP Clinique Avene (XI)
witaj, czy znajdziesz coś dla siebie w moich wątkach?
podoba mi się kilka rzeczy u Ciebie, m.in.krem Flavo
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za Bobbi Brown - gel liner - kolor Cobalt INK - Granatowa Czerń - zuzycie max 25% kod A10
?
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz cos u mnie za:
INGLOT 845 - fuksja - 1/2 i Alverde - maska/kuracja Morela i Cytryna oraz Hibiskus i Aloes
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
oprócz kremu podoba mi się również:
-maska do włosów Alverde - mozajka rozświetlacz Nyx ( mogłabym prosić o zdjęcie?) i fuksjowy lakier Inglot jaką datę ważności ma krem? ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- przykro mi, ale ja jednak podziękuję w takim razie, pozdrawiam
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie? podoba mi się sporo
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Tylko olej lniany. Rozumiem, że Conversy Cię nie interesują? |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie? sporo mi sie podoba
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nieoczyszczony budwigowy
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Niestety krem Flavo C to nie to samo co serum
ale mogłabym przygarnąć Effaclar K a Tobie co wpadło w oko? |
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Biovlax, jest ważny do 14 grudnia, kupiłam go jakieś trzy tygodnie temu i wtedy został wyprodukowany. Mogę odlać ok. 250ml
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- To chyba jasne, że wymiana za sam olej by się nie opłacała, proponowałam Ci odlewkę jako dodatek. ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Hej, czy coś u mnie za :
John Frieda - Go blonder - spray rozjaśniający do włosów - zużycie ok.10%!! (jest kartonik) Clinique - All About Eyes - miniaturka kremu 7ml - zużycie ok. 50% Beauty Blending - 2 gąbeczki/jajeczka do makijażu a'la Beauty Blender... różowe, kształt jajka i gruszki - NOWE!!?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1267583 Edytowane przez farmamozg Czas edycji: 2012-11-11 o 12:43 |
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się: AURIGA - FLAVO - C cream - praktycznie NOWY - pompniety 3 razy (higieniczna pompka).
The Body Shop - mgiełka z Vit C - użyta 2-3 razy! |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
Bobbi Brown Face Touch Up Stick - odcien Porcelain - zużycie mniej niż 5%!! - jest kartonik i kod ![]() INGLOT 955 - fioletowo-lawendowy 3/4 NYX - nr B 01 The Big One - pędzel duży do pudru, uzyty kilka razy... wymyty w specjalnym szamponie i zdezynfekowany - włosie syntetyczne |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
To mi si podoba:
Alverde - mineralny róż do policzków - Cherry - NOWY z foliami na sitku!! Abbots Perk Me Up - 1/2 Biga 1 SIAMESE meow INGLOT 307 - żółciutki - 1/2 Tony&Guy - nabłyszczacz do włosów - praktycznie NOWY - psiknięty 2 razy! Jak widziałabyś wymianę?
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za korektor Bobbi, Beauty Blending i GlamBoxa?
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
John Frieda - Go blonder - spray rozjaśniający do włosów - zużycie ok.10%!! (jest kartonik)
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1339099594 jaka jest ich długość?
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
A nie dobrałabyś nic? Bo szczerze powiedziawszy wole wieksze wymianki
A jaka jest pojemność tych minerałów, które mnie intersują? I w jakich opakowaniach są?---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Pół Big'a... a ile zatem jest w pełnym Big'u?
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
a chcialabys wymienic frieda i legginsy za tbs?
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
z tych rzeczy, które wymieniłam najbardziej intereują mnie właśnie minerałki ..
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
ogladam wlasnie to maslo ale kurcze nie widze daty produkcji. jest jedynie kod: A194HA, i 12miesiecy od otworzenia. w takim razie nie wiem.
masz racje ze za maslo to dwie rzeczy za duzo.
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
masło już niestety poszło. jakbym miala cos jeszcze z tbs to się odezwę
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, nic
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
a co byś chciała?
czy za kremik i stick bb coś znajdziesz?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

A jaka jest pojemność tych minerałów, które mnie intersują? I w jakich opakowaniach są?
czy za kremik i stick bb coś znajdziesz?