![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
grudniowo: Inglot, Catrice, Essence, minerały + biżuteria
NIEAKTUALNE
Witaj w nowym, zimowym wątku ![]() Kusić można mnie wszystkim, ale najchętniej wymienię się na cienie do powiek w neutralnych kolorach, pędzle, peelingi do ciała, kremy do cery mieszanej, puder prasowany transparentny lub jasny. NIE INTERESUJĄ MNIE UBRANIA. Na początek kosmetyki, w drugim poście srebrna biżuteria. Zdjęcia 1,2: Inglot, zgniła zieleń wpadająca w brąz, perłowy. Inglot, zgniła zieleń, perłowy Inglot, złoty 616, perłowy Inglot, szaro-fioletowy ze złocistymi drobinkami 502, kupiony w grudniu 2010, DW 18 m-cy. Inglot, zielony, perłowy Inglot, ciepły brąz (raczej do brwi), matowy Inglot, jasny róż ze srebrzystymi drobinkami Inglot, jasna zieleń, perłowa Inglot, ciemny pomarańcz (przypomina trochę cień Golden rose z Kobo), perłowy Inglot, jasny róż, lekko perłowy Cienie z tego zdjęcia są po terminie (ale konsystencja się nie zmieniła, zdarza mi się ich czasem używać i nie podrażniają moich oczu itp., jeśli ktoś chciałby przetestować kolory to chętnie oddam za drobiazg, razem z paletą (w niezłym stanie, niepołamana, lekko porysowana od zewnątrz). Zdjęcie 3: Inglot, pomarańczowo-brzoskwiniowy, matowy (kupiony niedawno, użyty 3-4 razy) Inglot, AMC 75 (ciepły fiolet z drobinkami) użyty raz, lekko "dziabnięty" podczas wyjmowania z palety, kupiony rok temu Inglot, niebiesko-turkusowa perła 413, użyty kilka razy, ale termin ważności do 08.2012 Inglot, brudny róż, perłowy Inglot, grafit perłowy Inglot, brudny róż ze srebrzystymi drobinkami Cienie z tego zdjęcia również są w większości po terminie, oddam za drobiazg. nie ma - wszystkie Ingloty lecą do mucia18 ![]() Zdjęcie 4: My secret, turkus z drobinkami do nakładania na sucho i mokro Catrice, I love champagne, z wymiany, zużycie niewielkie, obtarte wieczko (widać na zdjęciu – to przymglenie) Catrice Out of space, eyeliner w żelu, użyty kilka razy - kolor nie dla mnie Essence eyeliner w żelu – czarny, zużycie widoczne na zdjęciu. DW 6 m-cy od otwarcia, mam go dłużej, ale nie jest wyschnięty, dobrze maluje. Zdjęcie 5: Schauma Krem i Olejek, maska do włosów, kupiona na wiosnę, zużycie około 50%. Dermika Fascynacja limited edition, Drenujący żel pod oczy 10ml, użyty 3-4 razy. Soczewki J&J 1-day Acuvue moist, moc -2,5. Oprócz tego mam jeszcze 1 parę miesięcznych. Pędzel Hakuro H50S, używany, w świetnym stanie - niekoniecznie chcę go oddać, będę wybredna ![]() Edit. PARAMETRY SOCZEWEK: 1-DAY Acuvue moist moc -2.50, BC 8.5, DIA 14.2, DW. 02/2014 Acuvue advance with hydraclear moc -2.25, BC 8.3, DIA 14.0, DW 09/2016 Zdjęcie 6: Kulki brązujące Avon, kupione wiosną 2012, zużycie niewielkie. Zdjęcie 7: Lakier Catrice Acid DC, użyty kilka razy. Lakier Essence Walk of fame, użyty kilka razy. Zdjęcie 8: EDM, podkład Winged butter, Matte base, 1g, użyty tylko do sprawdzenia koloru w minimalnej ilości. EDM, podkład Buttered tan, Intensive base 1g, użyty tylko do sprawdzenia koloru w minimalnej ilości Zdjęcie 9:nie ma próbki minerałów w woreczkach strunowych - mogę oddać gratis przy wymianie lub za koszty przesyłki. Lumiere Light Warm flawless face - na kilka użyć Lumiere Light Beige luminesse - na kilka użyć Pixie Complexion Perfector Bliss 2 - na 1-2 użycia Pixie Complexion Perfector Calista 1 - na sprawdzenie koloru Pixie Complexion Perfector Tinkerbell 2 - na sprawdzenie koloru Pixie Complexion Perfector Ayperi 1 - na 2-3 użycia Pixie Complexion Perfector Breena 2 - na 1 użycie EDM Fairly light neutral it base - na 1-2 użycia EDM Light neutral it base - na 2-3 użycia EDM Beige neutral semi matte base - na 2-3 użycia EDM Linen matte base - na 1-2 użycia EDM Ambrosia blush - użyty 3 razy w minimalnej ilości (woreczek 0,14g) EDM Finishing dust - na kilka razy oprócz tego: Puder Essence Fix&Matte, kupiony niedawno, prawie cały, chociaż czasem zdarza mi się go użyć - pytajcie w razie czego ![]() Dokładka! (nie ma na zdjęciach) My secret Fast cover-up antibacterial - korektor w kredce nr 02, zużycie minimalne, nie był nawet raz strugany. Schwarzkopf Got2Be Beach Boy, pasta utrwalająca matująca do włosów, zużycie niewielkie, max 15%. Yves Rocher, malinowa płukanka octowa do włosów, w opakowaniu zastępczym z atomizerem, pozostało przynajmniej 50ml, w sam raz na wypróbowanie. DOKŁADKA 26.12.2012: FARMONA TUTTI FRUTTI BRZOSKWINIA & MANGO Peeling - nieużywany, tylko odchylone sreberko. Masło do ciała - użyte raz. My Secret Lakier do paznokci nr 148 Mint - użyty raz. Pomadka Kobo 110 Orange - kupiona w połowie grudnia, użyta raz czystym pędzelkiem i 4-5 razy czystym paluchem, także prawie niewidoczne ![]() Inglot wkład okrągły 420, z wymiany, zużycie niewielkie (zrobię foto na życzenie). Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2013-01-02 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: grudniowo: Inglot, Catrice, Essence, minerały + biżuteria
Biżuteria:
1. Łańcuszek srebrny, skręcany, mocno połyskujący. 2. Łańcuszek srebrny oksydowany - Apart 3. Bransoletka ślubna z cyrkoniami białymi i lekko fioletowymi, baza nie jest srebrna - Bijou Brigitte. 4. Bransoletka srebrna. 5. Zawieszka srebrna z czerwonym kamieniem, nienoszona - Apart. 6. Zawieszka srebrna oksydowana yin-yang - Apart, lekkie ryski - normalne ślady użytkowania. 7. Zawieszka srebrna oksydowana Wodnik - Apart, lekkie ryski. 8. Zawieszka srebrna z cyrkoniami Serduszko, normalne ślady użytkowania. 10. Komplet z perełkami. 11. Kolczyki hand-made. 12. Koralik modułowy Beads, Apart - mało użytkowany. Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2012-12-01 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej interesuje mnie
Zdjęcia 1,2: Inglot, zgniła zieleń wpadająca w brąz, perłowy. Inglot, zgniła zieleń, perłowy Inglot, złoty 616, perłowy Inglot, szaro-fioletowy ze złocistymi drobinkami 502, kupiony w grudniu 2010, DW 18 m-cy. Inglot, zielony, perłowy Inglot, ciepły brąz (raczej do brwi), matowy Inglot, jasny róż ze srebrzystymi drobinkami Inglot, jasna zieleń, perłowa Inglot, ciemny pomarańcz (przypomina trochę cień Golden rose z Kobo), perłowy Inglot, jasny róż, lekko perłowy Cienie z tego zdjęcia są po terminie (ale konsystencja się nie zmieniła, zdarza mi się ich czasem używać i nie podrażniają moich oczu itp., jeśli ktoś chciałby przetestować kolory to chętnie oddam za drobiazg, razem z paletą (w niezłym stanie, niepołamana, lekko porysowana od zewnątrz). Zdjęcie 3: Inglot, pomarańczowo-brzoskwiniowy, matowy (kupiony niedawno, użyty 3-4 razy) Inglot, AMC 75 (ciepły fiolet z drobinkami) użyty raz, lekko "dziabnięty" podczas wyjmowania z palety, kupiony rok temu Inglot, niebiesko-turkusowa perła 413, użyty kilka razy, ale termin ważności do 08.2012 Inglot, brudny róż, perłowy Inglot, grafit perłowy Inglot, brudny róż ze srebrzystymi drobinkami Cienie z tego zdjęcia również są w większości po terminie, oddam za drobiazg. 9. Kolczyki ślubne z cyrkoniami i kryształem Swarovski to mi się pdooba:P
![]() |
#7 |
Pani Mizantrop
|
Coś u mnie za którekolwiek z tych rzeczy:
Inglot, brudny róż ze srebrzystymi drobinkami Essence Wild Craft, ciemny fiolet, użyty max 5 razy. Catrice, I love champagne, z wymiany, zużycie niewielkie, obtarte wieczko (widać na zdjęciu – to przymglenie) Essence eyeliner w żelu – czarny, zużycie widoczne na zdjęciu. DW 6 m-cy od otwarcia, mam go dłużej, ale nie jest wyschnięty, dobrze maluje. Kulki brązujące Avon, kupione wiosną, zużycie niewielkie. Lakier Catrice Acid DC, użyty kilka razy. ? W moich obydwu wątkach jest po kilka dokładek, więc przejrzyj je, proszę, dokładnie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Inglot, brudny róż, perłowy Inglot, grafit perłowy Inglot, brudny róż ze srebrzystymi drobinkami Pędzel Hakuro H50S, używany, w świetnym stanie - niekoniecznie chcę go oddać
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
jestem zainteresowana pędzlem hakuro
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może znjadziesz coś u mnie za pędzel Hakuro i niektóre cienie Inglota (jakie dokładnie nr mają kolory ze zdjęcia 3 kółka od lewej i kwadrat?)?
Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hey, coś u mnie za pędzel Hakuro oraz Fix & Matte?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
wiec same wklady inglot:P
moga byc bez paletek rozumiem , ze wszystkie po terminie i wszystkie za drobiazg ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() Inglot, pomarańczowo-brzoskwiniowy, matowy (kupiony niedawno, użyty 3-4 razy) Schauma Krem i Olejek, maska do włosów, kupiona na wiosnę, zużycie około 50%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1354372028 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
h m niewiem chodzi mi poprostu o to , ze skoro kolczykow nie oddasz to chce same te wklady inglota
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- hmm a co mi tam:P się zgodze ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- ide pw
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za pedzel?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Hakuro H50S?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Lakier Essence Walk of fame, użyty kilka razy.
Catrice, I love champagne, z wymiany, zużycie niewielkie, obtarte wieczko (widać na zdjęciu – to przymglenie) 12. Koralik modułowy Beads, Apart - mało użytkowany. Coś u mnie? ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za :
-Catrice Out of space, eyeliner w żelu, użyty 3 razy. -Pędzel Hakuro H50S, używany, w świetnym stanie chętnie przygarnę minerały nawet za koszt przesyłki jeśli nic nie znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Catrice, I love champagne, z wymiany, zużycie niewielkie, obtarte wieczko (widać na zdjęciu – to przymglenie)
Catrice Out of space, eyeliner w żelu, użyty 3 razy. znajdziesz coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
zrobiłam małą dokładkę może coś jeszcze Ci wpadnie w oko
a jeśli nie to może sam eyeliner catrice byś wymieniła? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
tusz został otwarty gdzieś w październiku
przyznam że bardzo mi zależy na tym eyelinerze, ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- a może powiesz co by Cię interesowało bo może jestem w stanie jeszcze coś znaleźć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.