![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymiana kosmetyków w styczniu CLINIQUE YSL ELF URBAN DECAY EUCERIN
ZAMYKAM !!!! NIEAKTUALNE !!!
mam do wymianki w MAJU KOLOR WYMIANY : TUSZE do rzes : - Loreal Volume Million Lasheh Luminizer blu eyes ( okolo 4 razy uzyty) swiezy mokry jeszcze posluzy - Tusz PUPA VAMP 1 2 razy uzyty mokry -Tusz Urban decay 5,4 ml podkrecajacy rzes nowy nie uzywany - Tusz 2 sztuki Avon NOWE Super FULL z folia oba -Tusz Eveline Volume Celebrities 2 x uzyty mokry kupioty w zeszlym tygodniu - pomadka NYX Opal 551 i MUTE 600 uzyte 1 raz -pomadka tester nouba 104 nowa brazowe kontoreowki jak na foto -golden Rose eye liner zloty i metalowo rozowy uzyte po 1 razie -garnier rol on pezciw cieniom pod oczami kolor 02 lekko opalony 15 ml uzyty okolo 5x Edytowane przez Blackigirl Czas edycji: 2014-03-24 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana kosmetyków w grudniu
Cos za poczworne cienie i tusz?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- roz do policzkow Clinique kolor NEW CLOVER 3,1 g not for indywidual sale uzyty 3 razy matowy zimny roz bardzo naturalny efekt
- tusz do rzes Bourjois Volume Clubbing bardzo mocno pogrubiajacy uzyty 1 raz j. nowy swiezy z rossmana cos za
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
- Urban Decay cien w kremie kolo rehab to taki sredni braz cieply uzyty 2 razy long lasting z malusimi srebrnymi drobinkami bardzo mocno zmielonymi 6,7 ml - Too Faced lekki amerykanski podklad oli free kolor jasny dla cer zolawtych warm vanillia, podklad kryjacy lekki nawilzajacy i wygladzajacy z usa 1 raz uzyty, dla mnie za lekki, bez pudelka ale siezy ma jeszcze 12 miesiecy przydatnosci 30 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cos za
-Estee Lauder delikatny makeup remover do wszystkich rodzajow cer nowy bez pidelka 50 ml swiezy - roz do policzkow Clinique kolor NEW CLOVER 3,1 g not for indywidual sale uzyty 3 razy matowy zimny roz bardzo naturalny efekt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() - Urban Decay blyszczyk maly 3,2 ml glose a levres efekt mokrych ust nowy - blyszczyk pelnowymiarowy Astor 031 rosaline pearl 1 raz uzyty lekki pachnacy efekt mokrych ust lekko poyskujacy swiezy z rossmana - tusz do rzes Bourjois Volume Clubbing bardzo mocno pogrubiajacy uzyty 1 raz j. nowy swiezy z rossmana i może jeszcze: - Estee Lauder delikatny makeup remover do wszystkich rodzajow cer nowy bez pidelka 50 ml swiezy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje blyszczyk Urban Decay,spirala Bourjois ,blyszczyk Astor ,z cieni nowych na wymiane mam sypki zlocisto-bezowy z drobinkami Galaxy Vipery,limonka,fiolet ,lakiery pomaracz ze zlotymi drobinkami ,zlocisty sredni bez z rozwa poswiata w tle ,blysczyki delikatny roz rozswietlajacy,taki sam bialy opalizujacy na lososiowy roz ,fukcja ,wszyskie majace delikatna poswiate i polysk ,nie kryjace ,uzywane cieni Gosh brz ,fiolet,ecrubezo roz najwiecej zuzyty 40% a pozostale braz i fiolet pare razy testowane ,ecru 15% ,mam tez 3 razy uzyty brazowy eye liner w pisaku z Oriflame ,nie wszystkie kosmetyki mam na zdjeciach
Cienie Gosh mja na zdjeciu przeklamane odcienie Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2013-05-28 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dokladka
HAPPY CLNINIQUE 50 ml nowa bez pudelka na pewno oryginalna pochodzi z giftu z sklepu z usa nie wiem czy byla 1 raz psiknieta czy wogule ale to nie moj zapach wole mdle slodkie duszace puderowe z pizem i wanillia Edytowane przez Blackigirl Czas edycji: 2013-01-03 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
*nowa baze po do powiek Urban Decay kolor eden dostalam na prezent pare opakowan, zamienie sie z jednym pojemnosc duza XL ponad 16 ml w pudelku nie otwierana swieza *dwufazowy plyn do makijazu Yves rocher z wyciagiem z blawatka bio 125 ml uzyty 2 lub 3 razy zmyc zmywa ale jest tlusty a ja takich nie moge ![]() lakiery do paznokci profesjonalne kazdy po 15 ml - zloty holograficzny lekko holograficzny brokat nowy SULTRY DIVA nowy - rozowy holograficzny brokat nowy - morski holograficzny brokat nowy SEXY SIREN ubytek max na wyrost okolo 15 % tylko za cos specjalnego ciezko mi sie z nimi bedzie rozstac Holographic Glitter jeszcze bede cos dodawac... Edytowane przez Blackigirl Czas edycji: 2013-01-08 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Cienie w brazach Make Up factory nr 05
http://www.makeupfactory.de/index.ph...&ts=1351603878 Mam jeszcze nowy roz rozswietlajacy w kulkach delikatny roz nie renomowanej firmy ale jakosiowo OK bo 2 kolezanki uzywaja i sa bardzo zadowolone ,cien Vipera juz wymienialam Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2012-12-13 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Lush Luster to niestety nie z mojego wątku ![]() Czy widzisz coś u mnie oprócz Jacques Dessange? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wymienie sie jesli chcesz ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
A znajdziesz coś jeszcze w moich wątkach (linki w moim podpisie) za: Estee Lauder delikatny makeup remover do wszystkich rodzajow cer nowy bez pidelka 50 ml swiezy Lakier Essie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
jeśli dorzuciśź podkład to oddam wszystko co chciałaś
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam lakier ktorego poszukujesz color club 15 ml worth the risique ![]() raz uzyty w wakacje jak nowy .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Czekam na Ragnarok
|
Cień Jacques Dessange za mini błyszczyk Urban Decay i Astor - bardzo chętnie. A co byś chciała za ten lakier Color Club, bo też jestem na niego chętna?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=662494 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Czekam na Ragnarok
|
Bardzo bym chciała ten lakier, ale niestety nie dam za niego paletki Lancome... Na pewno nic za niego nie widzisz?
Bo dwa błyszczyki byłyby za cień Jacques Dessange, tak? A może jednak dobierzesz coś do lakieru? Bardzo mi się podoba. Za paletkę niestety sama dużo dałam na wymiance. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=662494&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
od Ciebie: - Too Faced lekki amerykanski podklad oli free - Urban Decay cien w kremie kolo rehab to taki sredni braz cieply - lakier do paznokci essie kolor french affair jasny roz 1 raz uzyty - lakier do paznokci zloty lekko holograficzny brokat nowy w zamian za moje: - LUSH Lustre (Mille et une nuits) puder rozświetlająco-nabłyszczający do twarzy i ciała - 40g, nowy - puder Synergen - biała koszula z aplikacją na kołnierzyku - rozmiar XS/S ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Czekam na Ragnarok
|
Mam propozycję: 3 lakiery Color Club + 2 błyszczyki za moj cień Jacques Dessange i paletkę Lancome.
3 lakiery te: worth the risque 850 oraz pierwszy i trzeci od prawej. Wszystkie te lakiery to Color Club, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Czekam na Ragnarok
|
OK. Daj znać, jakbyś coś dołożyła do wątku, bo mi się podobają te 2 lakiery + 2 błyszczyki i jakiś drobiazg bym dobrała.
Chyba, że masz coś poza wątkiem? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Słuchaj to może spróbujmy jeszcze raz, bo chciałabym wymianki skoczyć do Świąt.
![]() Mi u Ciebie podobają się: - nowa baza po do powiek Urban Decay kolor eden - Urban Decay cien w kremie kolo rehab to taki sredni braz cieply uzyty 2 razy long lasting z malusimi srebrnymi drobinkami bardzo mocno zmielonymi 6,7 ml - Too Faced lekki amerykanski podklad oli free kolor jasny dla cer zolawtych warm vanillia, podklad kryjacy lekki nawilzajacy i wygladzajacy z usa 1 raz uzyty, dla mnie za lekki, bez pudelka ale siezy ma jeszcze 12 miesiecy przydatnosci 30 ml Co widziałabyś za nie u mnie w wątkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Ok, mogę więc oddać go za:
- Too Faced lekki amerykanski podklad oli free kolor jasny - nowa baze po do powiek Urban Decay kolor eden lub - Too Faced lekki amerykanski podklad oli free kolor jasny -ESSIE lakier french affair 1 raz uzyty ubytek znikomy Jeśli któraś z opcji Ci pasuje to zapraszam na PW celem wymiany adresów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Cienie Nr 05 Make UF Factory dla mnie to odcienie satynowy matt o chlodnej tonacji ,te popiele powinny bardzo ladnie wygladac polaczone z cieniami Gosha fioletem bezo rozem w tle i brazami tak jak sa w zestawie ,maj odcien tzw golebiego jsnego i sredniego popielu ,maja ladne nasycenie barw
http://www.makeupfactory.de/index.ph...&ts=1351603878 satynowy matt braz i popiel jasny pare razy mazniete ,najwiecej uzywany jest sredni bez tak 10-15%,moze na wyrost bo trudno okreslic 20% z jedego boku kwadratu a jasny popiel mak max 10% w jednym miejscu ,pomadka Nouba ,zuzycie tak 10-15% max ,najlepszy efet da jak sie na nia nalozy jakis blyszczyk aby ndac usta mu tafle polysku przy tym odcieniu i bedzie wtedy wygladala bardzo ladnie na ustach ,pudelko ciut porysowane od przekladania w kosmetyczce ,brakuje pacynki z tylu opis producenta starty jak kuzynka przecierala je na polysk nafta kosmetyczna aby opakowanie ladnie blyszczalo. Na zdjeciu pomadka Nouba 241 jak jeszcze byla nowa teraz troche uzywana byla sporadycznie Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2012-12-19 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.