![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() ♫ Euphoria, Givenchy, Armani, Clinique, Nuxe -> grudzień
cześć Dziewczyny
![]() zasady jak wszędzie, perfumy zamienię tylko na perfumy(ew. puder mineralny bb) 1. Euphoria edp 50 ml, w przecudnej urody flaszce ![]() 2. Givenchy, Very Irresistible edt 50 ml, ubytek 1 psik testowy, bez kartonika - nie ma 3. oriflame Paradise edp, nowe, 50 ml, rozfoliowane, nienaruszony kartonik, piękna flaszka ![]() 4. Armani Mania edp (flaszka 75ml)zostało tyle co na zdjęciu 5. Cacharel Amor Amor zrobię odlewkę! 6. Oriflame After Hours,po terminie i bez korka, ale przechowywane w zamknietej szafce i zapach nic a nic się nie zmienił 7. krem Clinique superdefense SPF 25 age defense (raz użyty) - nie ma 8. Givenchy Very Irresistible balsam do ciala 75ml, nowy, foto pozniej - nie ma 9. maseczka do włosów Eco Wax 240 g. (raz użyta - bez czepka) 10. pędzel Nuxe - Touche Prodigieuse, od ciemnej karnacji, swietny jako brazer (raz użyty) 11. AA Skóra pod kontrolą - głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy (do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii) raz użyty 12. Żel pod prysznic (nowy) 13. Iwostin Purritin - pianka oczyszczająca (raz użyta) 14. sztuczne pazurki ![]() 15. Bourjois, Healthy Balance Unifying Powder (Prasowany puder wyrównujący cerę i nadający jej blask) 56 Light Bronze, użyty 2-3 razy 16. 20 tabletek Inneov Gęstość Włosów, starczy na 20 dni kuracji 17. To nie kosmetyk, ale mam kawę przywiezioną prosto z Kolumbii - Matiz ambar, 250 g, mogę odsypać połowę ![]() Dorzucam w tym wątku książki: - Podręcznik szybkiego czytania - Buzan Tony - Komunikacja niewerbalna. Mowa rąk - co zdradzają nasze gesty - Inteligencja przywódcza - Menkes Justin - Podstawy przedsiębiorczości Poradnik praktyczny dla ucznia - Podstawy przedsiębiorczości. Podręcznik - M. Biernacka, J. Korba - Przedsiębiorczość bez tajemnic - Podręcznik. WSiP - Inwestowanie na giełdzie w Polsce i na świecie w 10 minut - Zarys współczesnych stosunków międzynarodowych - Erhard Cziomer - Kultura polityczna w społeczeństwie demokratycznym - Jan Garlicki - Przezwyciężanie barier w integrującej się Europie - Puślecki, Drozdowicz - Geografia polityczna - Otok Stanisław PWN - Globalizacja. Wyzwania i zagrożenia; Władysław Szymański - Globalizacja: Jeden świat –różne drogi rozwoju ; Bernard Guillochon - Egzamin wstępny. Wiedza o społeczeństwie - Pruszanowski - Zbiór zadań z matematyki - Norbert Dróbka, Karol Szymański - Matematyka przed maturą. Przyjemna i pożyteczna - Matematyka WSIP Podręcznik do Liceum Ogólnokształcącego tylko kl.3 Przygarnę: ---> Addict 2 ! - Bobbi Brown jasny Skin Foundation Mineral Makeup - Bobbi Brown róż Pink Peony nr 9 - kerium ds, emolium, xerial - szampony przeciwłupiezowe - róż bourjois, benefit, mac - bronzer, ew. rozswietlacz - puder bambusowy - hydrolat oczarowy // różany // geraniowy - czarny tusz do rzęs, średnio- lub górnopółkowy - próbki BB kremów, do jasnej karnacji (skin79) -dużo oddam za kolorowy filc! Szukam próbek: -Calvin Klein Be -Pure White Linen -Jil Sander Pure -Emporio White -Trussardi Jeans -Happy Heart Clinique Zawsze chętnie przyjmę! - bepanthen, hipp krem na odparzenia - chusteczki nawilżane dla niemowląt J&J - pieluchy Pampers (4) - ubrania dla dziewczynki +12m - kaszki ryżowe - mleko bebilon(2) zapraszam! ![]()
Edytowane przez Maiglöckchen Czas edycji: 2013-02-13 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ♫ Euphoria, Givenchy, Armani, Clinique, Nuxe -> grudzień
cos u mnie za kilka rzeczy?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
:)
|
cos u mnie za
oriflame Paradise edp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. Euphoria edp 50 ml, w przecudnej urody flaszce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() - Euphoria edp 50 ml, w przecudnej urody flaszce wykonałam tylko 1 psik testowy, jest kartonik - Pharmaceris Krem na rozstępy , zostało ponad 1/3 , otwarty 5 m temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za Euphorię?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za nowe perfumy oddam cokolwiek z watku ciuszkowego...
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam meteorki Teint rose prawie nowe ii nie używane, w pudełeczku i z kartonikiem, podoba mi się u Ciebie Mania i kremik Clinique.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej hej, może coś u mnie za krem Clinique?
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Mam w wątku bb Skin 79, chyba poza wątkiem mam jeszcze jeden taki miniatura no i poza wątkiem też mam brązer Honolulu w7 (a w wątku ArtDeco) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś za Euphorie i manie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ktorys?
3. oriflame Paradise edp, nowe, 50 ml, rozfoliowane, nienaruszony kartonik, piękna flaszka ![]() 4. Armani Mania edp (flaszka 75ml)zostało tyle co na zdjęciu
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Euphoria edp 50 ml, w przecudnej urody flaszce wykonałam tylko 1 psik testowy, jest kartonik 4. Armani Mania edp (flaszka 75ml)zostało tyle co na zdjęciu 6. krem Clinique superdefense SPF 25 age defense (raz użyty) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos za
1. Euphoria edp 50 ml, w przecudnej urody flaszce ![]() 2. Givenchy, Very Irresistible edt 50 ml, ubytek 1 psik testowy, bez kartonika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
No mam rozne kolory, ok 10 szt. U Ciebie podoba mi sie euphoria, moze cos dobierzesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym zrobić odsypkę połowy opakowania za krem Clinique. To jest pełnowymiarowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic więcej nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
w wątku ubraniowym niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam, podobają mi się jedynie perfumy ale nie wiem czy chcesz je oddać za ubrania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.