Wieczór panieński - Kraków - help :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-24, 14:39   #1
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Wieczór panieński - Kraków - help :)

Będę organizować wieczór panieński w Kraku i mam zgryza

Opcje są takie, że nie ma to być żadna impreza, żadne kluby, żadne potańcówki i żadna zabawa do białego rana.
W grę wchodzą jakieś imprezy kosmetyczne typu spa, masaże itp. albo ewentualnie coś z żarciem - widziałam np. wieczór panieński z sushi czy z kuchnią francuską.
Oglądałam parę różnych stron w necie i przykładowo problemem jest to, że chcą np 8 osób, nas będzie piątka.

No i pytanie - czy któraś z Was miała / organizowała w Kraku coś w podobnym klimacie i mogłaby mi coś podpowiedzieć?

Albo może macie jakieś inne fajne pomysły na taki nietypowy wieczór panieński?
Stary 2013-01-24, 22:39   #2
Sophie86
Zadomowienie

Dot.: Wieczór panieński - Kraków - help :)

Problem raczej nie w ilości - myślę, że jak Wasza piątka zapłaci pełny pakiet jak za 8 osób, problemu nie będzie I radziłabym się dowiadywać o ceny nie przez firmy organizujące wieczory panieńskie, bo będzie drożej.

Sama byłam (raz też organizowałam) domowe wieczory panieńskie bez dodatkowych atrakcji, było całkiem miło i sympatycznie. Cecha wspólna: test na żonę oraz quiz z wiedzy o przyszłym wybranku. Słyszałam o wieczorach panieńskich, gdzie dziewczyny zamawiały instruktorkę z lekcją tańca brzucha, czy innego zmysłowego tańca (jeśli nie chcesz oklepanego męskiego striptizu) lub wróżkę.

Dużo w organizacji zależy od gustu PM, dopytaj się też dziewczyn, który pomysł by jej najbardziej podpasował.

Once I wanted to be the greatest

Sophie86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 06:02   #3
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

No właśnie nie sądzę, żeby piątka zapłaciła za 8 sztuk, to trochę kasy jednak będzie

Gust PM znam na tyle, że wiem, że testy na żonę, wrózki, faceci odpadają. Ale ten taniec brzucha mógłby być fajny, widziałam też gdzieś, że można sobie zamówić instruktorkę salsy chyba.
Ale pewnie z taką instruktorką, to trzeba 1) znaleźć lokal i wynająć, 2) wynająć instruktorkę, nie? 3) samodzielnie zapewnić jakieś żarcie?

W życiu nie organizowałam żadnej takiej imprezy, jestem zielona w temacie
Stary 2013-01-25, 07:48   #4
19izka89
Rozeznanie

Tu są różna dziwne pomysły:
http://www.crazypanienski.pl/Krakow/

Jeszcze znalazłam coś takiego:
http://silvercatstudio.pl/17-wieczory-panienskie
Stary 2013-01-25, 08:27   #5
Sophie86
Zadomowienie

Niekiedy instruktorki dają lekcje w mieszkaniu (w tym wypadku w miejscu, w którym odbywa się wieczór panieński, ważne żeby jednak było trochę miejsca) - trzeba się dopytać o taką możliwość.

Once I wanted to be the greatest

Sophie86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 15:03   #6
ana_87_
Przyczajenie

Na wieczorze panieńskim koleżanki urządziłyśmy jej małe spa - kąpiel w olejkach, masaż-znajoma masażystka, i był też taniec brzucha i kolorowe drinki. Też nie była z tych 'imprezowych', więc dopasowałyśmy wszystko, żeby fajnie było
Organizowała to koleżanka, która kilka lat uczyła się tańca brzucha, pole dance (taniec na rurze), a masażem zajęła się jej koleżanka. Wiem, że kilka razy była u kogoś na takich zajęciach z tańca brzucha. Jeśli jesteś zainteresowana mogę Ci podać namiary na prv.
ana_87_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 15:06   #7
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_87_ Pokaż wiadomość
Na wieczorze panieńskim koleżanki urządziłyśmy jej małe spa - kąpiel w olejkach, masaż-znajoma masażystka, i był też taniec brzucha i kolorowe drinki. Też nie była z tych 'imprezowych', więc dopasowałyśmy wszystko, żeby fajnie było
Organizowała to koleżanka, która kilka lat uczyła się tańca brzucha, pole dance (taniec na rurze), a masażem zajęła się jej koleżanka. Wiem, że kilka razy była u kogoś na takich zajęciach z tańca brzucha. Jeśli jesteś zainteresowana mogę Ci podać namiary na prv.
Jasne, możesz mi podać namiary

Ja niestety nie mam żadnych znajomych masażystów itp., więc pod tym względem kiepsko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-26, 15:29   #8
ana_87_
Przyczajenie

Wysłałam Ci wiadomość z info co i jak
ana_87_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 12:45   #9
snow_wite
Przyczajenie

Wracam do tematu, bo akurat w październiku miałam okazję być w Krakowie na wieczorze panieńskim, na jakim wcześniej nie byłam Mianowicie świadkowa wynajęła dla naszej koleżanki - Panny Młodej i całej ekipy oczywiście party busa. Do tej pory zetknęłam się tylko z limuzyną lub panieńskim statkiem Było bardzo fajnie. Cała ekipa dbała o realizację wyznaczonego scenariusza, a mi oprócz samej imprezy na pokładzie partybusa podobała się nauka gr w kasynie (ndmienię, ze nigdy wcześniej nie byłam). Także dla zainteresowanych organizacją wieczoru panieńskiego w Krakowie polecam też opcję Partybusa:
http://www.partybus.pl/wieczory-panienskie.html
snow_wite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 12:43   #10
Rossaga
Przyczajenie

witam, pomogę tym Paniom, które jeszcze nie mają pomysłu na wieczór panieński w postaci akcesoriów i sprzedam im zestaw w skład którego wchodzi:
-śpiewający penis na 3 baterie AA,
-olejek do masażu erotycznego,
- karty kamasutra,
-karty z zadaniami do zabawy poza domem,
-diabelskie rogi dla panny
- maska (okulary-nos).
Dla zainteresowanej osoby dorzucić mogę wzór dyplomu dla panny, w którym wystarczy uzupełnić dane panny i wydrukować całość. Wierszyk jest unikalny ponieważ sama go tworzyłam
Za wszystko chciałabym 70 zł.
Zainteresowanych proszę o kontakt na maila (agnessik@wp.pl), pozdrawiam
Rossaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 18:51   #11
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossaga Pokaż wiadomość
witam, pomogę tym Paniom, które jeszcze nie mają pomysłu na wieczór panieński w postaci akcesoriów i sprzedam im zestaw w skład którego wchodzi:
-śpiewający penis na 3 baterie AA,
-olejek do masażu erotycznego,
- karty kamasutra,
-karty z zadaniami do zabawy poza domem,
-diabelskie rogi dla panny
- maska (okulary-nos).
Dla zainteresowanej osoby dorzucić mogę wzór dyplomu dla panny, w którym wystarczy uzupełnić dane panny i wydrukować całość. Wierszyk jest unikalny ponieważ sama go tworzyłam
Za wszystko chciałabym 70 zł.
Zainteresowanych proszę o kontakt na maila (agnessik@wp.pl), pozdrawiam

na wizazu nie sprzedajemy

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-27, 16:22   #12
Sihir
Przyczajenie

Witajcie
polecam w Krakowie wieczór panieński w stylu orientalnym z tańcem brzucha w Studio Tańca Sihir.

Kobiety orientu zawsze łączyła wyjątkowa więź. Wspólny taniec i związane z nim obrzędy zawsze towarzyszyły kobietom w najważniejszych momentach ich życia. Właśnie dlatego dzięki orientalnemu klimatowi każda z nas będzie mogła się poczuć wyjątkowo, kobieco i magicznie. Zapraszamy do wspaniałej zabawy przy dźwiękach orientalnej muzyki, podczas której w doskonałych nastrojach , wystrojone w barwne, brzęczące chusty z monetkami, rozkołyszemy nasze biodra. Dzięki magicznej atmosferze, stworzonej przez kameralne, orientalne wnętrze, blask świec, piękny zapach kadzidełek, przeniesiemy się w naszej wyobraźni do orientalnych, ciepłych krain.

Oferujemy zarówno specjalną lekcję indywidualną dla panny młodej, jak i dla całej grupy.

Godzinne, lub półtoragodzinne warsztaty zawsze kończą się wykonaniem wraz z instruktorką króciutkiej choreografii, którą potem można powtórzyć nawet przed gośćmi na weselu.

Dodatkową atrakcję może być, w trakcie trwania lekcji, lub przed, malowanie henną orientalnych wzorów na ciele, tak jak nakazuje arabska tradycja, by mąż jak najdłużej nie zobaczył pięknego ciała swojej żony, a otulone w kaszmirowe wzory.

Zapraszam.
http://sihir.pl/wieczor-panienski.html
Sihir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-20, 11:26   #13
AsiaPB
Przyczajenie

Hej, a ja polecam zabawy na wieczór panieński. Zawsze to jakieś ciekawe urozmaicenie. Organizuje wieczór panieński swojej siostrze i znalazłam coś takiego -->http://www.partybus.pl/zabawy-na-wie...ienski-krakow/
. Może się komuś przyda !
Pozdrawiam
AsiaPB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-13, 10:13   #14
katarzyna98765
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
Będę organizować wieczór panieński w Kraku i mam zgryza

Opcje są takie, że nie ma to być żadna impreza, żadne kluby, żadne potańcówki i żadna zabawa do białego rana.
W grę wchodzą jakieś imprezy kosmetyczne typu spa, masaże itp. albo ewentualnie coś z żarciem - widziałam np. wieczór panieński z sushi czy z kuchnią francuską.
Oglądałam parę różnych stron w necie i przykładowo problemem jest to, że chcą np 8 osób, nas będzie piątka.

No i pytanie - czy któraś z Was miała / organizowała w Kraku coś w podobnym klimacie i mogłaby mi coś podpowiedzieć?

Albo może macie jakieś inne fajne pomysły na taki nietypowy wieczór panieński?

Jak nietypowy to tu masz bardzo ciekawą opcję ;D http://www.partybus.pl/
katarzyna98765 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-29, 12:17   #15
hamsylichka
Przyczajenie

Super zabawa, świetne miejsce underwonder pole dance studio. Polecam!
hamsylichka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości