|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() LUTY'13 Wish listaW mojej szafie uzbierało się wiele niepotrzebnych rzeczy, a wraz z nowymi kolekcjami moja "chce to" lista wydłuża się bez końca.
Mimo tego, że wątek wymiankowy dopracuje w piątek/sobotę, to teraz tworze with listę. Później mogę nie mieć czasu, a żeby utworzyć wątek, niestety nie mam zrobionych wszystkich zdjęć. Także zapraszam w weekend, wtedy tutaj pojawi się link do mojej wymiany ![]() nie proponujcie mi starych, zniszczonych rzeczy- szkoda mojego i waszego czasu mam 17 lat, przez co nie szukam poważnych ubrań najbardziej interesują mnie ubrania z sieciówek A teraz moja WISH LISTA, którą będę często aktualizować. Pogrubione-przygarnę najchętniej! ![]() UBRANIA S/M/L (zależy od fasonu i wymiarów) BUTY wkładka 26 cm KURTKI -jeansowe (mogą mieć dodatki koronki, ćwieki) -parka (beż,khaki,granat) -kurtki/narzutki moro, khaki -czarna, pudrowa ramoneska (może mieć ćwieki) -bomber jacket (koralowa, czarna, galaxy, panterka) -pudrowo różowa marynarka T-SHIRTY -jednokolorowe, luźne z kieszonką -t-shirty oversize z nadrukami,we wzory TOPY -białe topy, bokserki (nowe lub w stanie idealnym) BLUZKI I KOSZULE -koszula w sowy, tygrysy -koszula wojskowa, khaki -bluzki i koszule z baskinką -jasno jeansowa koszula (może mieć 'coś' na kołnieżyku) -biała koszula, może być z ćwiekami -jeansowa koszula ombre SWETRY/BLUZY -swetry, bluzy jednokolorowe ze ściągaczami na dole i rękawach (mogą być z dodatkiem ćwieków, koralików) -szara, czarna bluza na zamek (zwykła, bez żadnych dodatków) -bluza, sweter z sową -swetry oversize -swetry/bluzy z dekoracjami na ramionach SZORTY, SPODNIE, LEGGINSY -spodnie/legginsy moro (tylko rurki) -legginsy/spodnie w etniczne wzory -legginsy z wstawkami na kolanach -zwykłe, ciemno jeansowe skinny jeans -jeansowe szorty, wywijane, z przetarciami -szorty czarne, koralowe SUKIENKI, SPÓDNICE -dopasowane sukienki (jak top lub 3/4) w panterkę -koronkowe sukienki (mini, dopasowane) -sukienki na wesele, krótkie i obcisłe -spódniczka mini z baskinką -rozkloszowane spódniczki jednokolorowe DODATKI -czapki beanie z napisami, ćwiekami -cienkie paski do spodni -zegarek ze wskazówkami: biały, miętowy, neonowy róż,złoty, srebrny -bransoletki z kolacami, czaszkami, ala lilou, charmsy TOREBKI -shopper czarny, beżowy - czarna listnoszka -z ćwiekami ala Wang -czarna, beżowa, pudrowa chanelka BUTY -sportowe: new balance, tenisówki, trampki, converse,vans -balerinki gumowe, z metalowymi noskami -buty zimowe trapery ale Timberlandy -lordsy -botki ala lity -workery -kalosze (ale huntery) -czarne,beżowe, pudrowo różowe,granatowe szpilki (klasyczne, platformy) KOSMETYKI -owocowe kosmetyki do ciała (peelingi, balsamy) -bardzo jasne podkłady Revlon, Artdeco -pomadki jasny róż,nude (najchętniej nowe) -perfumy Moschino LOve,love -maseczki, odżywki do włosów (też na przyśpieszenie ich wzrostu) -kule musujące do kąpieli Proszę Was o zostawianie linków do Waszych wątków z dopiskiem co posiadacie, ja na bieżąco będę je oglądać i spisze sobie co mi się podoba. Kiedy będę miała już swój wątek, będę się do Was odzywać! ![]()
Edytowane przez Lovemee Czas edycji: 2013-02-15 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY'13 Wish lista
Zajrzyj do mnie, może sobie coś wypatrzysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
u mnie kurtka jeansowa i rozkloszowana czarna spódniczka
![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Na razie odpowiem tutaj, przygotuje sobie moją listę i później będę wklejać do Waszych wątków ok. soboty/niedzieli
![]() Z Twojej listy mam bluzy wkładane przez głowę, koszule jeansowe, matowe skórzane legginsy. bejsbolówkę, bluze Adidas, spodnie rurki, dużo lakierów. Podobają mi się haremki, chinosy. body bershka, biala bluzka z pagonami, legginsy marmurki, burgundowe legginsospodnie ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Z Twojej listy mam czarne i granatowe rurki, duże torby. Podobają mi się legginsy weet look, zielona marynarka i ta z next też ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Podobają mi się czerwone legginsy i zegarek.
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mnie
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mam jasne podkłady oraz jeansowe koszule.
U Ciebie podoba mi się podkład Astor, narzutka ze skórzanymi wstawkami,
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Mam koszule jeansowe, bandażowe spódniczki, torebka-teczka i dużo kosmetyków.
Podobają mi się tregginsy,
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
podklad astor moglabym zamienic na inny jasny podklad
![]() a narzutke moge zamienic za koszule jeansowa. poprosze tylko o zdjecia, dokladne wymiary i informacje, jaka to firma i w jakim jest stanie ![]() pozdrawiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
zaraz zabieram się za tworzenie wątku, mam Avon idealna cera Ivory użyty jakieś 4 razy w małych ilościach. A koszule mam niestety w rozmiarze XL, Stradivarius-ale dla mnie to najwyżej L. Zapraszam do wątku (wieczorem) może znajdziesz coś dla siebie
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
wątek już jest, zapraszam!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.