|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pierścionek z zegarkiem - marzec
Zamknięty!
Jak w tytule ![]() Nowy, nienoszony nawet. Rozmiar jest taki uniwersalny, bo sam się reguluje. Edytowane przez kejtlyn Czas edycji: 2014-04-01 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierścionek z zegarkiem - marzec
coś u mnie?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
up up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Pierścionek z zegarkiem - marzec/kwiecień
Jak w tytule
![]() Nowy, nienoszony nawet. Rozmiar jest taki uniwersalny, bo sam się reguluje. UWAGA! Moja autorska akcja ![]() Oddam pierścionek za paczkę niespodziankę składającą się z kombinacji wymienionych produktów. Mam za dużo rzeczy, a przygotowuję się do wyprowadzki i chce się wymienić tylko na to co mi się faktycznie przyda. Rzeczy, które mogą znaleźć się w paczce: zmywacz wkładki zapachowe waciki maseczki montagne jeunesse (!!) świeczki zapachowe podgrzewacze olejki do kominków płatki do kąpieli, albo kule |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
CORELIPS
|
Dot.: Pierścionek z zegarkiem - marzec/kwiecień
Oooooo ode mnie zmywacz, wkładki zapachowe, waciki, naturalne peelingi z BU, świeczki zapachowe, podgrzewacze, coś może z wątku ode mnie?
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Oczywiście nie za jedną rzecz, ale zegarek działa, tak? Gdzież to go nabyłaś ![]() Na tą chwilę już mogłabym oddać: wkładki zapachowe, waciki, naturalne peelingi z BU (odsypka korundu + peelingu z orzechów), świeczka zapachowa 2szt, kilka podgrzewaczy np 5szt Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-29 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
CORELIPS
|
Olejku do kominka niestety nie mam dla Ciebie
![]() ![]() Tak, tak, jestem z Lublina ![]() A odnośnie Twoich rolek - one mają kauczukowe kółka? Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-30 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.