![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj z groooszkiem - zapachy, pielęgnacja i kolorówka.
Kilka zasad na dobry początek:
1. Odpisuję u Ciebie i proszę odpisz u mnie ![]() 2. Nie wymieniam się na siłę. 3. Przesyłki wysyłam listem poleconym ekonomicznym/priorytetowym w kopercie bąbelkowej lub paczką zazwyczaj w następnym tygodniu po ustaleniu szczegółów wymiany. 4. W Lublinie chętnie wymienię się osobiście. 5. Wymieniam się na rzeczy o podobnej wartości (niekoniecznie 1:1), chyba że jest to coś z wish listy ![]() 6. Zastrzegam sobie prawo do negocjacji jednej rzeczy z wieloma osobami, by wymiana była jak najbardziej korzystna. 7. Przesyłki wysyłam w następny poniedziałek/wtorek po uzgodnieniu szczegółów wymiany - proszę brać to pod uwagę. 8. Noszę ubrania góra 40-20, dół 44, buty 40-41 - proszę nie proponować mi mniejszych rozmiarów ![]() dostępne wymienione rezerwacja dokładka WISH: - paletki cieni sleek ![]() - kosmetyki do cery naczynkowej (dla mamy) - Tangle Teezer - baza peel of z essence - biała kredka na linię wodną - mineralne róże - chętnie anabelle minerals - kosmetyki LUSH ![]() - lakiery Essie - dłuższych bokserek l/xl - wymienię się głównie za wish, ale jestem podatna na kuszenie ![]()
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2013-05-08 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj z groooszkiem - zapachy, pielęgnacja i kolorówka.
Pielęgnacja - ciało/twarz:
1. Seni Care - krem do mycia ciała 3 w 1 - nowy, 20 ml 3. Seni Care - krem ochronny do ciała z tlenkiem cynku - nowy, 20 ml 5. Alterra - krem do mycia twarzy z wyciągiem z dzikiej róży - używany, zostało 100 z 125 ml 6. Bandi - krem złuszczający na noc - używany, zostało 8 z 50 ml 7. GAL - odżywka keratynowa twist off - ilość jak na zdjęciu 8. Rival de Loop - tygodniowa kuracja przeciwzmarszczkowa w ampułkach - nowa Pielęgnacja - włosy: 1. Jantar - mgiełka do włosów nawilżająco -ochronna - używana, zostało 100 z 200 ml 4. Garnier - odżywka mango i kwiat tiare - używana, zostało 180 z 200 ml Compeed: 1. Plastry na odciski między palcami - nowe 2. Plastry na odciski i otarcia - nowe Pędzle: wszystkie wyprane i zdezynfekowane 1. Maestro - 920 2. Maestro - 780 r.1 3. Ecotools - pędzel do konturowania 4. Pixie Cosmetics - kabuki brush - starty napis na rączce 5. Ecotools - kabuki - pędzel do konturowania 6. Ecotools - kabuki - pędzel do korektora
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2013-05-04 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
cos za oba plastry?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka - twarz: zdjęcie 1 i 2
1. Avon - kulki rozświetlające - używane, stan jak na zdjęciu 2. Synergen - puder w kompakcie 02 - nowy 3. Essence miami roller girl - róż - jednokrotnie testowany, zużycie niewidoczne 4. Bourjois - wypiekany cień Ombre a Paupieres nr 10 - używany, zużycie max 5%, bez aplikatora 5. Essence - zestaw do stylizacji brwi - użycie znikome 6. Bourjois - wypiekane cienie Ombre a Paupieres nr 16 Crazy Baby - używane, zużycie max 10% 7. Bell 2 skin pocket - róż jaśniejszy - testowany 8. Bell 2 skin pocket - róż ciemniejszy - testowany Kolorówka - twarz: zdjęcie 3 1. Inglot - pomadka do ust kolor 832 - zużycie max 5% 2. Essence colour&shine - cień do powiek nr 03 wear it! - używany, zużycie niewidoczne 3. The Oriental Gold BB cream - Whitening, wrinkle Improvement, UV interception SPF25 PA++ - 5g, testowany 4. Luminous Pearl Beblesh Balm - 5g, testowany 5. Super+ beblesh Balm Triple Functions - Whitening, UV protecting SPF25 PA++, Wrinkle Free - 5g, testowany 6. Super+ Beblesh Balm - whitening, UV protecting SPF25 PA++, Wrinkle improvement - 5g, testowany 7. Dermena lash - mascara wzmacniająca, wydłużająca, wspomagająca wzrost rzęs - świeża, raz przetestowana 8. Elemong - BB Cream - nowy, 60 g Minerały - podkłady Lucy Minerals: 1. OCC - fair 5. Creamy Olive
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2013-05-11 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Eyelinery i kredki do oczu:
1. My Secret - eyeliner z brokatem nr 4 - użyty max 3 razy 2. ELF - liwuid eyeliner - zostało ok połowy 3. Pierre Rene - precision ink eyeliner nr 4 - użyty max 3 razy 4. AVON - eyeliner kolor amber - raz użyty 5. NYX - Jumbo Eye Pencil 601 Black Bean - używana 6. Essence sun club - gel eyeliner all night blue - używany, zostało 95% 7. Essence - gel eyeliner berlin rocks - użwany, zostało 90% 6. Lucy Minerals - Matte Black Liner - zostało ok 3 g Palety cieni do oczu: stan jak na foto nr 3 1. NYX 5 Color Shadow The Caribbean Collection - nr 5 I Dream Of St.John - używana, mam z wymiany 2. Catrice - The Berlin Collection - używana 3. Sleek - OSS - drugą mam z wymiany, oddaję swoją
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2013-05-31 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria:
stan jak widać, proszę pytać ![]() Zapachy: Balmian - Ambre Girls 4ml Dior - J'adore 5ml Hermes - L'Ambre des Merveilles 4ml Hermes - Un Jardin Sur Le Nil 10ml Isabella Rossellini - Manifesto 1,5ml Jean-Charles Brosseau - Ombre Rose 9,5ml Lancome - Poeme 5ml M.Micallef - Mon Parfum 7ml Perfums Workshop - Tea Rose 10ml Serge Lutens - Clair De Musc EDP 9,5ml Serge Lutens - L'Eau Froide 2ml Ungaro - Party 1,6ml Ungaro - Ungaro 1,6 ml
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2013-05-04 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 07.05.
1. Receptury Babuszki Agafii - tonik do włosów przeciw wypadaniu - nowy, 150ml 2. Alvedre - korektor mint - z wymianki, użycie testowe 3. Enjoy - cień do powiek no.02 - jedynie testowany 4. Benefit High Beam - rozświetlacz - używany, miniaturka zostało 3/4ml 5. Bell air flow - color boom lip gloss - używany, zostało 80% 6. AVON Neo Chic - pomadka w kolorze Bright Pink - raz testowana 7. Arabski kohl - tylko testowany 8. INGLOT - trio cieni - mam z wymiany, nie moje kolory ![]() 9. Eveline - multiodżywcza odżywka do skórek i paznokci - użycie znikome 10. Catrice - Multi Colour Blush Hollywood's Fabulous 40ties - limitowany, zużycie 10% 11. Essence - Vintage District blush - limitowana seria, jedynie testowany 12. Bell - Multi Mineral Anti-Age Concealer nr 1 - nowy, tylko sprawdzony kolor Dokładka 07.05. 1. Bandi - krem z kwasem migdałowym i polihydrokwykwasami - użuwany, zostało ok 1/3 z 50 ml 2. The Face Shop - Oil Free Sun Cream SPF 35 PA++ - odlewka ok 5 ml 3. Skin79 - Perfect UV Protection SPF 50+ PA+++ - odlewka ok 5 ml 4. Elemong - BB Cream - odlewka ok 5 ml 6. Biochemia Urody - olej z pestek malin - 12/15 ml 8. Kalina - ogórkowy krem do twarzy - użyty 4 razy, poj wyjściowa 42 ml 9. Kalina - krem rokitnikowy do cery normalnej i tłustej - użyty 4 razy, poj wyjściowa 42 ml
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2013-05-11 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wymienione:
2. Seni Care - krem do suchej, zrogowaciałej skóry - łokcie, kolana, pięty - nowy, 20 ml fabregasowa 2. Green Pharmacy - eliksir ziołowy do włosów wzmacniający, przeciw wypadaniu - używany, zostało 220 z 250 ml fabregasowa 3. GorVita - żel aloesowy - używany, zostało 100 z 150 ml fabregasowa 4. Receptury babuszki Agafii - zatrzymanie młodości, krem na noc do 35 lat - używany, zostało 35/50 ml MysiaJadwisia Chanel - Coco edp 6ml MysiaJadwisia Guerlain - Shalimar parfum initial 4ml MysiaJadwisia Kerosene - Copper Skies 1,5ml MysiaJadwisia Kilian - Incense Oud 1,5ml MysiaJadwisia Laboratorio Olfattivo - Rosamunda 5ml MysiaJadwisia 7. Sally Hansen - Instant Cuticle Remover - używany, zostało 28 z 29,5 ml Hunting Bear 2. Light Hunting Bear 3. OCC - Creamy Bisque Hunting Bear 4. Cream Hunting Bear 5. Alepia - mydło savon d'alep 25 % - 1/4 kostki Hunting Bear 4. Sleek - Paraguaya - używana Rotkohl
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2013-05-31 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Czekam na Ragnarok
|
Ups, przepraszam, że się wcięłam. Minęła godzina i pomyślałam, że może zapomniałaś usunąć napisu
![]() To jeszcze raz. Może coś u mnie za: plastry Compeed na małe palce u stóp paletka Sleek Paraguaya ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Przecież przeprosiłam. Często dziewczyny zapominają usunąć z pierwszego posta napis, a minęła godzina, dlatego pomyślałam, że też zapomniałaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za sleeki?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za paletke oh so special i moze cos jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Czekam na Ragnarok
|
A nie oddałabyś obydwu opakowań plastrów i Paraguaya za Brit?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam,ale nie zauważyłam
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za :
3. Ecotools - pędzel do konturowania 4. Pixie Cosmetics - kabuki brush - starty napis na rączce 5. Ecotools - kabuki - pędzel do konturowania 6. Ecotools - kabuki - pędzel do korektora wszystkie paletki? poza wątkiem mam wszystkie kolory róży z inglota (mam testerownik więc mogę przesłać wkłady oczywiście wielkości pełnowymiarowego produktu), oprócz tego cienie GloMinerals komplet do smokey http://www.glomineralsmakeup.com/Pro...ctid~4601.html ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- mam też masło cytrynowe oraz masło fresia+figa ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej, podoba mi się u Ciebie prawie połowa wątku, dlatego zapytam wpierw czy może widzisz coś u mnie
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
okrągłe
![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś za pędzel EcoTools?
![]()
![]() |
#22 |
:)
|
cos u mnie za
plasrty na odciski 4. Bourjois - wypiekany cień Ombre a Paupieres nr 10 - używany, zużycie max 5%, bez aplikatora . Rival de Loop - tygodniowa kuracja przeciwzmarszczkowa w ampułkach - nowa Lancome - Poeme 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: 5. Ecotools - kabuki - pędzel do konturowania 6. Ecotools - kabuki - pędzel do korektora ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej Groszku, czy skusisz się na coś u mnie za:
wisiorek nr 2 Chanel - Coco edp 6ml Dior - J'adore 5ml Guerlain - Shalimar parfum initial 4ml Hermes - L'Ambre des Merveilles 4ml Kerosene - Copper Skies 1,5ml Kilian - Incense Oud 1,5ml Laboratorio Olfattivo - Rosamunda 5ml mam trochę minerałów (mogę poszukać poza wątkiem), zapachów i długą bokserkę (brązową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
A cobra on my left...
|
Pixie Cosmetics - kabuki brush
Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
:)
|
hej, niestety body zostaly zlicytowane na innym portalu.
nie znajdziesz nic innego ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Coś za którąś z tych rzeczy lub wszystkie:
4. Pixie Cosmetics - kabuki brush - starty napis na rączce 5. Ecotools - kabuki - pędzel do konturowania 4. Bourjois - wypiekany cień Ombre a Paupieres nr 10 - używany, zużycie max 5%, bez aplikatora 7. Essence - gel eyeliner berlin rocks - użwany, zostało 90% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
Ecotools - pędzel do konturowania 3. Sleek - OSS - drugą mam z wymiany, oddaję swoją 4. Sleek - Paraguaya - używana poza wątkiem mam olej z kiełków pszenicy (98% z 30ml), kwas hialuronowy 1% (90% z 30g), organiczny olej konopny (99% z 15ml), organiczny olej z krokosza barwierskiego (95% z 30ml), gliceryna roślinna (90% z 60ml) wszystko z ZSK
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A co mogłabyś oddać z tego co wypisałam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.