Wymienię MAJ Lierac, OPI, Essie, China, Smashbox, YSL, EL, Guerlain, Furla,duuuży wątek - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Narzędzia
Stary 2013-05-29, 13:46   #1
inecita
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.

MAJ Lierac, OPI, Essie, China, Smashbox, YSL, EL, Guerlain, Furla,duuuży wątek

WATEK ZAMKNIETY!!!!!!!!!!!!!!!

NIE WYMIENIAM SIĘ NA CIUCHY – nie pisz, jeśli w wątkach masz wyłącznie ubrania

WYMIENIAM SIĘ NAJCHĘTNIEJ W WARSZAWIE, LUB NA KILKA RZECZY

PROSZĘ, ZAPOZNAJ SIĘ Z WISH-LISTĄ, obecnie mogę używać jedynie określonych kosmetyków,NIE SZUKAM NICZEGO SPOZA LISTY:

SZUKAM:

1. KSIĄŻEK:
- "Wyspa klucz" M. Szejnert
- "Pod niemieckimi łóżkami" J. Polanska - najlepiej nowa na prezent
- " Dlaczego ziewanie jest zaraźliwe" F. Gould
- Książki na temat wina, poradniki sommelierów, itp.

Zawsze szukam różnych przedwojennych przedmiotów głównie do domu (przedmioty kuchenne, rzeźby, świeczniki, wieszaki, korki do butelek na wino....) i innych rzeczy związanych ze sztuką art deco, Bauhaus, secesja, architektura modernizmu, architektura przedwojennej Warszawy (albumy, plakaty).

1. ...
2. Perfumy: Allegoria Jasminora YSL Elle Intense, Flowerbomb EDP, Jimmy Choo , Dior Addict , Acqua Allegoria Grosellina, Boss Orange, CLIVE CHRISTIAN X, Demeter KORKA do Acqua Allegoria, perfum Chanel Noir
3. Perfum męskich Chanel Egoiste, Ultraviolet, YSL Le Nuit, Acqua di Parma Mirto di Panarea
4. Estee Lauder : Even Skintone Illuminato (Idealist) oraz ANR i Perfectionist oraz Krem EL Daywear Sheer Tint
5. Cienie Maybelline Colorama w metalicznych odcieniach (złota i brązy)
6. Kosmetyków profesjonalnych do włosów:
- Loreal Potionizer do cienkich
- L'oreal Hot style spray
- Odżywka Loreal Professionel Termo[/B], Aussie 3 minutes miracle i odzywka do cienkich, Loreal Mythic Oil
- Matrix tonik Biolage
7. homeopatycznych suplementów oraz sprzętów leczniczych: candida clear, sok z aloesu, kordyceps, alicit, zapper, lampa bioptron
8. leków i kropli na zapalenie zatok np.: SINULAN, SINUPRET, NASODREN
9. Tonik do włosów NERIL
10. Podkłady ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR LIGHT kolory 3.0 i 4.0
11. Fake Bake samoopalacze
12. Organique - kosmetyki do ciała, szczególnie kawowe i czekoladowe
13. robota kuchennego marki T.h.e.rmomix lub Bimby- oddam to co wątku hurtem, poszukam poza
14. Krem do stóp Gehwol Lipidro Creme, lub Nuxe Reve de Miel
15. Puder sypki: KRYOLAN P4, Estee Lauder Lucidity transparentny, SMASHBOX HALO odcień light lub light /medium
16. - Cienia matowego w kolorze wanilii np. Korres, Bobbi Brown, Clinique (French Vanilla)
17. Baza silikonowa Photo Finish Smashbox
18. Za niektóre, mniej potrzebne rzeczy lub ubrania, zawsze szukam rzeczy i karm dla psów, oddaję je do fundacji lub schronisk.
19. Kompaktu: Prisme Givenchy odcien Shaping Beige lub 84 - Beige Mousseline, Double Wear odcień Rattan lub Tawny
20. Krem pod oczy Louis Widmer
21. Benefit: błyszczyki Coralista, Chacha go go, róże Rockateur, Georgia
22. Zawsze i wszędzie biżuteria Minty Dot - poszukam poza watkiem jak będzie trzeba
23. Suplementy:
- Inneov Cellulit, Relastane
- Suplementy NOBLE HEALTH: Grape Seed Extract oraz ew. kolagen i Colostrum; suplementy SOLGAR
24. Szminek: matowej z pudrem Fred Farrugia odcień fuksja (06) Bourjois sweet kiss naturel 04 Fucsia ardent - fuksja lub czerwona , Bourjois Rouge Edition odcień różowy (12), ; Clinique Chubby Stick kolor Tomato oraz inne odcienie czerwieni;YSL vernis a levres, chętnie nr 9
25. Kremy przeciwzmarszczkowe 50+ nowe, dobrych marek
26. Odżywka do paznokci HEROME
27. Balsamy do skóry atopowej najchętniej Xerialine, Lipikar, Emolium, ISO UREA, Nutriextra
28. Żele do mycia twarzy Cetaphil, Physiogel, Rosaliac, Synchrose
29. Pasty do zębów AJONA, Blanx, Elmex – nowe
30. Maseczka Nuxe "3 róże"
31. Szampony: Fitomed do włosów tłustych, szampony bezzapachowe i bezbarwne np. Node, Aderma,Eluage, Szampon Nizoral
32. Kremy do twarzy: Nanobase, Krem Toleriane lub Toleriane Ultra oraz Nutritic LRP
33. Rozswietlacza pod oczy w pisaku bez różowych tonów Dior Skinflash, YSL Touche Eclat, Guerlain, Estee Lauder
34.Puder Guerlain Meteorites Compact – 02 i 03
36. Peelingów (cukrowe nie solne), żeli pod prysznic (truskawka, kokos, mango...) i maseł TBS chętnie mango
37. Maskary: 38C Kanebo,
39. lakierów:
OPI Designer Series chętnie kolory DS Classic i DS reserve
topu matującego najchętniej Essie
Essie lakier TWIN SWEATER SET
- naklejek na paznokcie imitujących lakier (Minx)
40. dobrej prostownicy, interesuje mnie jedynie taka ze wszelkimi zabezpieczeniami przeciw niszczeniu, w miarę nowa i w dobrym stanie oraz lokówki dość grubej, która sama się obraca
41. Granatowego eyelinera w słoiczku, mile widziany przygaszony matowy granat Bobbi Brown, Catrice
42. Nowe "skarpety" do kaloszy Hunter najchętniej szare oraz płyn do czyszczenia kaloszy
43. Mydła hipoalergiczne w kostce (w białym kolorze)
44. EKO AMPUPŁKA Pat& Rub kwas hialuronowy, ampułki Clarena
45. Serum Skinceuticals FERULIC mogą być próbki
46. Avene Clean AC emulsja nawilżająca
47. Stara Mydlarnia - olej kokosowy o zapachu mango
48. Folii i akcesoriów do Iphone 5
49. CLARINS Extra-Firming Foundation SPF 15 kolor 111 toffee
50. ...
51. Róż sephora kolor Orange ...
52. Bath and body Works - niektóre swiece i pianki do mycia rąk

NA WYMIANĘ MAM:

PERFUMY:

Próbki perfum – różne proszę pytać o aktualny stan, min. My Manifesto kilka, Biotherm L'eau Oceane kilkanaście

PIELĘGNACJA

-Nouveau Lashes Sealant - utrwalacz przedłuzający trwałość sztucznych rzęs i rzęs 1:1 zużyta około 1/4
- Dokładam krem CLARENA SENSI CALMING krem łagodzący i wyciszający do skóry wrażliwej oraz naczynkowej

nowy zafoliowany ważność do 2015, nadaje się na prezent!

Calvin klein Euphoria balsam + żel pod prysznic i do kąpieli (po 100 ml)

Krem Lierac Mat Chrono - matujący krem o właściwościach przeciwstarzeniowych, 1/2

- Clarena - gabinetowa maska do cery tłustej, trądzikowej Dermasebium Balance Mask - nowa, w folii, ważność 2015.

- miniatura micela Collistar, w sam raz na podróż (tyle ile jest zużyte na zdjęciu zużyłam przez ponad tydzień)

- CND (producent Shellac) - balsam do rąk i ciała o zapachu jabłka, cynamonu i gałki muszkatołowej gwarantuję, że TAK PACHNĄCEGO balsamu nie miałyście. Połówka sporego opakowania.

- Tołpa - nowy w kartoniku krem Dermo Face Men Expert łagodzący

- Neutralizator po zabiegu kwasami oraz żel przygotowujący twarz do zabiegu kwasem migdałowym NOREL - Odlewka 1/2 . Wystarczy dokupić kwas migdałowy. Seria profesjonalna, jednak nadaje się do domowego użytku.

- Henna do rzęs Refectocil kolor granatowa czerń –użyta raz

- Rajstopy w sprayu Sally Hansen kolor Deep Glow - z wymianki, ja użyłam 1 raz, poprzedniczka 2 razy, myślę że w opakowaniu na pewno jest 60%

Olej kokosowy użyty 5 razy (zużyte około 10%) w szklanej butelce jak na foto.

- Puste flakony po różnych zapachach - proszę pytać

- dezodorant męski Fa Extreme Sports nowy, nieużywany

- Zestaw Lierac miniprodukty w kosmetyczce z kokardą (3 kremy na pierwsze zmarszczki, Mesolift i nawilżający oraz peeling Hydra Body Scrub) - mogę rozkompletować

- Odlewka kremu triacneal Avene
Dokładam

- rękawiczki Body Shop peelingujace, nowe oraz beżowa myjka tez nowa i tez z Tbs

LAKIERY

- Essie Fishnet Stockings - czerwony, świeży, zużycie ok. 2 mm
- OPI A taupe the space needle - użyty 2-3 razy beż
- OPI Get in the espresso lane - testowany brąz
- China glaze Secret periwinkle (niebieski identyczny jak Essie Lapis of Luxury), mniejsza pojemność, użyty ok. 3 razy.
OPI kolor Sprung - metaliczny miedziany z kolekcji Mariah Carey Liquid Sand
nowy nieużywany za coś o wartości chociaż zbliżonej - ok. 6o zł
- Poza wątkiem: Zoya Jancyn (pomarańcz)

- Pękające lakiery Deborah nowe nieużywane (w dalszych postach foto i opis)

- Suszone naturalne polne kwiatki do zdobienia paznokci. Niezapominajki, kwiatki fioletowe, białe i czerwone.

MAKIJAŻ

BiKor Ziemia Egipska

Zużycie minimalne ale ma ułamane lusterko (złamany teleskop, da się założyć pokrywkę z lusterkiem, ale do torebki lepiej założyć na to np. gumkę bo łatwo się zsuwa)
- szminka pomarańczowa (marchewkowa) Manhattan
- dwie szminki matowe Rimmel Kate Moss nr 02 i 20 - dwie fuksje, cieplejsza i zimniejsza, matowe (cieplejszą uszkodziłam zakrętką) - wszystkie użyte raz, dwa razy

- błyszczyk Rimmel Vinyl Gloss - idealny w kolorze cieplejszej szminki matowej

- nowa granatowa maskara Yves Rocher w folii
- miniatura Sumptuous Extreme - maskara Estee Lauder, nieużywana

maskara YSL Effet Faux Cils kolor 20 Bleu Minuit - kupiona przez pomyłkę, chciałam niebieską a ta jest prawie czarna

- korektor Double Wear Estee Lauder w pędzelku (z drugiej strony błyszczyk, uzywany, korektor nie) nr 02 Light Medium

- Odlewka na wypróbowanie podkładu do ciała i twarzy Make up Forever Face&Body, kolor raczej opalony (nr 26) świetny zamiast rajstop w sprayu!

- Trójki cieni Isa Dora Creative Shades - odcienie brązów i fiolety (te ostatnie to tester)

- Cień Art Deco - brąz złamany śliwką

- Miniatura bazy pod oczy rozświetlającej Smashbox
- Miniatura BB Cream Camera Ready SPF 35 kolor Light (02) Smashbox
- Krem tonujący / lekki nawilżający podkład Sheer Focus w odcieniu transparentnym rozświetlającym Luminous [nadaje się do cer od jasnych i średnich] zostało ok.40% Smashbox

- kółko cieni Smashbox tylko testowane

- odlewka podkładu Estee Lauder Double Wear 05 Shell Beige
około 13 ml (prawie pół opakowania oryginalnego które miało pierwotnie 30 ml) w nowej nieużywanej buteleczce z higieniczną końcówką jak w tubce.

- kredka Dior czarna, używana sporadycznie (ok 0,5-1 cm stemperowana) ale przewraca się już dośc długo, z gąbeczką

Czerwona pomadka YSL Rouge Pur nr 120 (ciepła intensywna czerwień) - wycofany kolor, półmat,wiem że ma dużo koneserek
jest po terminie ale cały czas jej używałam, kupiłam nową z matowej kolekcji dlatego oddaję, poniewaz daty wazności nie da sie sprawdzić bo kalkulator żąda kodu 13 cyfrowego nie będę wybrzydzać

- Róż i rozświetlacz w jednym - Dziesiątka Benefit Ten

- Puder sypki żółty Clinique Redness Solutions - około 60% (wygląda jak połowa ale puder nie był pełny) + pędzelek, z wymianki

- Diorskin ICONE – baza z filtrem 10 SPF ujednolica koloryt odcień bezbarwny, z wymianki, zostało około 30% po terminie, oddam łatwo

- Róż Fred Farugia Fard a Joues 08

- Fred Farugia balsam nabłyszczający do ust - kolor 08 cielisty beż (nude) użyty ok 3 razy mam też odcień jasnoróżowy z perłową poświatą, jednak z widocznym zużyciem (użyty max 10 razy)

- Korektor pod oczy Clinique Airbrush kolor 04 Natural Fair - z wymianki, według zapewnień właścicielki użyty kilka razy

- rozświetlający korektor Smashbox Photo Op Undeer Eye Brightener - zostało około 40%

- PUPA paletka do brwi bardzo chwalona na KWC, najchętniej zostawiłabym sobie sam żel, jak widać ułamałam wieczko więc nie będę wybrzydzać

- Poza wątkiem mam także: BAZA SMASHBOX Anti Shine oraz Baza artificial light - mogę się podzielić

Paletka testerów kompaktów do cery zaczerwienionej Synchroline Synchrose FP 3 kolory clair, sable, dore (dwa jaśniejsze maźnięte)
"podkład w kompakcie jest koloryzowanym pudrem we fluidzie do cery z zaczerwienieniami , o podwójnym działaniu: łagodzącym i ochronnym przed promieniowaniem UV (faktor ochronny UVB - SPF 30). Koryguje i maskuje niedoskonałości skóry, nadając jej jednolity koloryt, zmniejszając widoczne zaczerwienione obszary i rozszerzone naczynka. Miękki puder o kremowej konsystencji wykazuje także działanie uspokajające i kojące w przypadku skóry ze skłonnością do zaczerwienienia. zapewnia wysoką ochronę przeciwsłoneczną oraz naturalny i nieskazitelny wygląd skóry.

- Cień pojedynczy Guerlain odcień b. jasny lila (na zdjęciu wyszedł inaczej) L’instant Coquin – użyty może 3 razy, z welurkiem i pudełkiem (za wish)

- Poczwórne cienie Guerlain (fiolety) Ombres Eclat 4 Couleurs, Touche de Lilas 292, zużycie minimalne (użyte może 2 razy), ułamany koniuszek pacynki

- Kólko Smashboxa Eye Illuminator - do nakładania na cienie w celu zmiany odcienia, użyte dla wypróbowania - za coś ekstra

- Cień Sephora – kolor chabrowy, mat, nieużywany

- Pyłek Sephora w kolorze perłowym / ecru, użyty może 3 razy, na powieki lub do ciała

- Cień Wet'n'Wild kolor Cherub 256A - lekko perłowy delikatny jasny róż

- Cień Bourjois w odcieniu różowym z drobinkami – zużycie znikome

W dalszych postach - błyszczyki, eyelinery firmy Swiss Laboratories nowe nieużywane

Poza wątkiem mam Bazę Art Deco pod cienie - mogę się podzielić

PRÓBKI:

Filtry Iwostin, Bioderma, Avene (w tym krem koloryzujący), Capillin do naczynkowej - różne na dzień i na noc, Normaderm- proszę pytać ile aktualnie mam

DODATKI

- Poczwórne złote cienie Maybelline 50 Sunlit Bronze użyte od 2 do 4 razy, mogą być po terminie

Potrójne fiolety ISA DORA Creative Shades – tester

L’Oreal kolor Saphir – granatowo fioletowy z połyskiem

Brokaty i gwiazdki do zdobienia paznokci

- Podróżny zestaw miniatur - 1 szampon, 2 balsamy do ciała, 2 odżywki do włosów, nowe i nieużywane

Miniatury Anne Semonin - 2 odżywki do włosów i 2 balsamy do ciała, zapach wetiwer

http://www.annesemonin.com/

Polecam obejrzeć, w Polsce marka nie jest znana.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Norel.jpg (94,6 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szminki lakiery.jpg (70,1 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i-lierac-zestaw-z-4-mini-kosmetykami-kosmetyczka.jpg (43,6 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mat chrono.jpg (7,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg norel kwasy.jpg (28,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lakiery.jpg (48,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sierpien 12 004 makijaz.jpg (101,0 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OPI sprung.jpg (9,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg clarena_-_sensi_calming_cream_new.jpg (22,6 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez inecita
Czas edycji: 2014-02-18 o 13:37
inecita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:47   #2
inecita
Zakorzenienie

Dot.: MAJ Lierac, OPI, Essie, China, Smashbox, YSL, EL, Guerlain, Furla,duuuży wątek

Dokładam grę planszową "Kolejka", stan jak nowa, tylko bez folii. Odpakowaliśmy, ale nam nie podeszła.

Wymienię wyłącznie za jakiś konkret z listy, proszę o konkretne propozycje.

W etui, z kompletem metek

Rozważam oddanie butów
Air Max rozmiar 36

Buty sa praktycznie nowe, były założone raz, po domu, na próbę, ale nie pasują na mnie

Buty mogą być dla chłopca albo dla dorosłej osoby.

Mam gdzieś chyba od nich paragon który dostałam przy zakupie mogę załączyć, bo jest 2 lata gwarancji.

jak wiadomo Air Maxy są bardzo drogie, więc proszę tylko o oferty konkretnych rzeczy z mojej listy !!!

Calvin klein Euphoria balsam + żel pod prysznic i do kąpieli (po 100 ml)

DOKŁADKA

- micel Collistar pojemność 50 ml, zuzycie na zdjęciu (tyle zużyłam przez 10 dni wakacji) - świetna pojemność na podróż!!!

- torebka Lacoste oryginalna, kupiona w sklepie, stan bdb

Kosmetyki Deborah (lakiery) i Swiss Laboratories (pozostałe)

Wszystko nowe nieużywane może być na prezent!!!!!

- 3 lakiery pękające w kolorze szarym
- 1 lakier pękający w kolorze granat migoczący (drobny brokat - hologram)
- 2 eyelinery granat z połyskiem
- 1 eyeliner fiolet z połyskiem

- Błyszczyki lip plumping od lewej: melon (pomarańczowawy), caramel (nude), chocolate (metaliczny lekko) oraz marron glace (półprzezroczysty czerwonawy trochę w beż).

Najłatwiej oddam marron glace, ponieważ mam dwa. Wszystkie kolory są półtransparentne także nie ma się co bać, że błyszczyki są ciemne!

YANKEE CANDLE

Poza wątkiem mam zawsze jakieś resztki z niedopalonych świec Yankee Candle - mogą się przydać jako woski do kominków jak sądzę.

Mam też ponad pół świecy Jaśmin o północy oraz ponad połowę dużej świecy First Down (z meskiej kolekcji) - oddam za coś na czym naprawdę bardzo mi zależy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg konkurs-muzyczny-z-reebok-traintone_16433_w600.jpg (26,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sierpien 12 005 makijaz oczy.jpg (101,3 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ziemia egipska.jpg (57,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg air max.jpg (83,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg euphoria.jpg (32,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg collistar micel.jpg (17,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0125.jpg (102,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0168.jpg (168,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d85d7dd3fe4071674e6a57f6493b03f9.jpg (62,5 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez inecita
Czas edycji: 2013-10-28 o 19:50
Stary 2013-05-29, 13:47   #3
inecita
Zakorzenienie

Dot.: MAJ Lierac, OPI, Essie, China, Smashbox, YSL, EL, Guerlain, Furla,duuuży wątek

Dokładam
torebkę Furla Divide it rozmiar średni
brązowa skóra licowa
stan bdb

wartość wyceniam na 450-500 zł

Chętnie na Coco Noir + coś z listy

Torebka Furla szara z włosiem - odbarwienie z jednej strony

Biżuteria:

- Koraliki w odcieniach fioletu, mogą być jako fługie i jako "podwójne" Promod

- Naszyjnik z plastikowymi "kryształami", długi Reserved

- Kolczyki imitacja srebra Bihjou Birgitte

- Spinka - broszka z piórami i cyrkonią Bijou Brigitte

- Naszyjnik i bransoletka z naturalnych turkusów, lawy i srebra (srebro do wyczyszczenia), mały rozmiar

- Broszka cyrkoniowa

- Broszka koło sternika

- Koraliki długie - kryształki Promod

- Korale z ceramicznymi kulami

- Bransoleta z drewna kokosowego

- Naszyjnik z imitacji starego złota (Reserved)

- Naszyjnik z naturalnych kamieni półszlachetnych barwionych (Reserved)

- Naszyjnik i bransoleta z kul z naturalnego koralu, lawy brązowej srebra - elementy srebrne do czyszczenia, mały rozmiar

- bransoleta chyba z naturalnych koralików - tylko na półfabrykaty (popsute zapięcie)

- bransoletka z korali na druciku

- Naszyjnik "papryczki"

- Bransoletka na gumce z kulek drewnianych lakierowanych (mam więcej kulek jeśli ktoś chce półfabrykaty)

[COLOR="DarkGreen"]DOKŁADKA!

1. Patrizia Pepe, nowa z metką apaszka z drukowanego jedwabiu - kupiona we Włoszech, wymienię wyłącznie na jakiś poważny konkret z listy !!!

SVAROVSKI

Svarovski naszyjnik "Cobra" z wielkim kryształem. Noszony 2 razy. robi cały strój.
Zakupione w sklepie Svarovski, certyfikowane kryształy wartośc odpowiednio 1000 zł i powyżej 300 kolczyki (nie pamiętam dokładnej ceny).

- Svarovski klasyczne kolczyki "Galet" noszone kilka razy, kolor Light Colorado Topaz (jasno herbaciane)

Cena biżuterii, a zwłaszcza naszyjnika, była naprawdę bardzo duża, dlatego wymienię wyłącznie za konkret np. zestaw poszukiwane perfumy + któryś z poszukiwanych konkretów kolorówkowych np. puder Guerlain z nowej limitowanki, nowy Nars Orgasm, Coco Noir

Proszę nie pytać "coś u mnie" - tylko konkretne propozycje!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biżu 1.jpg (111,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biżu 2.jpg (87,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biżu 3.jpg (79,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg patrizia pepe apaszka.jpg (142,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg furla brązowa.jpg (126,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg furla przód.jpg (122,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cobra.jpg (7,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cobra necklace.jpg (29,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cobra svarovski.jpg (30,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg svarovski galet light colorado topaz.jpg (12,1 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez inecita
Czas edycji: 2013-10-28 o 13:00
Stary 2013-05-29, 13:48   #4
inecita
Zakorzenienie

Duża dokładka ubrań w rozmiarach 34 i 36

min.

1. Koszulki na ramiączka różne (Zara, HM, Promod, Orsay ...)
2. Koszulki turkus Cubus, butelkowa zieleń ZARA, zieleń trawiasta ZARA
3. Spodnie fitness Decathlon (z metki 34 ale pasują też na osobę wyższą niż 34), koszulka NIKE XS, koszulka adidas
4. sweterki czarny Cubus, niebieski ZARA
5. koszula w sowy z ćwiekami
6. długa tunika Promod z lnu wyglądającego jak cienki dżins
7. koszulka Guess z napisami z tyłu i z przodu, koszulka srebrna brokatowa Camaieu 36
8. granatowa spódnica ZARA, Reserved koszulka z cyrkoniami, koszulka U rock my boat
8. Czarna bluzka HM, bluzka brązowa ZARA

Ubrań pozbędę się chętnie za cokolwiek z listy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg balerinki ALDO ZARA ZARA.jpg (56,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg naramki.jpg (36,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zielone.jpg (69,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fitness.jpg (95,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweterki.jpg (62,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sowy.jpg (100,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dżinsowa.jpg (85,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gues i brokatowa.jpg (93,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg granatowe.jpg (77,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czarna i brązowa.jpg (36,6 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez inecita
Czas edycji: 2013-08-01 o 13:31
Stary 2013-05-29, 13:49   #5
inecita
Zakorzenienie

buty 36

oraz toster Moulinex, dość wysłużony ale działa, chętnie w Warszawie na coś z listy

2. Poszetki męskie - kolorowe z jedwabiu, jasne z bawełny

3. Trampki Converse z kolekcji Mania - napis "This is not a shoe it's a mania". Noszone kilka razy, jednak białe więc jak widać na zdjęciu nieco przykurzone. Rozmiar 36

4. Sony Xperia[/COLOR]

Dokładam trzy płaszcze ZARA w stanie bdb rozmiar 34/36

Dokładka:

Spodnie ZARA nowe, nienoszone!!!!
spodnie mają rozmiar z metki 34, jednak metka została źle wszyta, to jest 36 lub nawet 38, dlateg w nich nie chodziłam, a że oderwałam metkę papierową nie mogłam zwrócić. Mogę dołączyć paragon, bo są na dwuletniej gwarancji, nie były prane ani noszone.

DOKŁADKA:

- Kozaki Bronx z ćwiekami r.36 miałam je na sobie dokładnie 4 razy

- Sztyblety chyba Kazar założone max 3 razy r .36

Dokładam

- rękawiczki Body Shop peelingujace, nowe oraz beżowa myjka tez nowa i tez z Tbs

- marynarka Żakiet Zara oversize r. XS pasuje tez na S kosztowała 400 zł przed wakacjami stan jest bardzo dobry wiec chciałabym jakiś konkret z wishlisty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg poszetki.jpg (76,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maniaz.jpg (92,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xperia.jpg (137,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubrania zima 13 056.jpg (62,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia ZARA brązowa.jpg (109,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZARA biały.jpg (145,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0126 (kopia).jpg (121,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0127.jpg (141,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0128.jpg (122,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zrzut ekranu 2013-10-28 o 13.35.53.jpg (14,1 KB, 1 załadowań)

Edytowane przez inecita
Czas edycji: 2013-10-28 o 13:45
Stary 2013-05-29, 15:18   #6
villete
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.

cos za Estee Lauder Sensuous Noir i zielony opi?

wymiana
villete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 16:08   #7
eska89
Wtajemniczenie

Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.

hej, znajdziesz coś u mnie za lakier Essie Tart Deco? i jaki kod ma Dallas Benefitu?
eska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 16:15   #8
delfix10
Zakorzenienie

Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za
- Tołpa - nowy w kartoniku krem Dermo Face Men Expert łagodzący
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 16:36   #9
BeatriceM
Zakorzenienie

Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.

mam balsam emolium w próbkach i krem iwostin +50 w próbkach, byłabyś zainteresowana?

wymieniam kosmetyki
BeatriceM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 17:32   #10
yours0destiny
Wtajemniczenie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.

cos za odlewke double wear?

28.01.2008
yours0destiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 19:05   #11
makeupola
Zadomowienie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za korektor Double Wear Estee Lauder
Dziesiątka Benefit Ten
lakier opi zielony

Nowe wpisy

Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia?

Wypadanie włosów - przyczyny i co robić?

Wymiana kosmetyki
makeupola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 19:13   #12
angie3
Raczkowanie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

Bazę Art Deco pod cienie - mogę się podzielić

coś u mnie?
Stary 2013-05-29, 19:20   #13
Star90
Zakorzenienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
GG do Star90

coś u mnie za produkty Lireac?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=695427
Stary 2013-05-29, 20:15   #14
ruby000
Zakorzenienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

Paletka testerów kompaktów do cery zaczerwienionej Synchroline
- Clarena - gabinetowa maska do cery tłustej, trądzikowej Dermasebium Balance Mask - nowa, w folii, ważność 2015. Maska jest wystawiona na sprzedaż, więc nie oddam łatwo. Tylko za coś z listy. Mam też próbki kremu matującego Clarena. Do kosmetyków tej marki mam stały dostęp, więc w razie zainteresowania czymś innym proszę pytać. - CND (producent Shellac) - balsam do rąk i ciała o zapachu jabłka, cynamonu i gałki muszkatołowej gwarantuję, że TAK PACHNĄCEGO balsamu nie miałyście niestety mam uczulenie na cynamon, mogłam go stosować tylko do rąk. Połówka sporego opakowania.
Norel - maska łagodząco - rozjaśniająca z arniką
Tołpa - nowy w kartoniku krem Dermo Face Rosacal

coś u mnie?

kosmetyki
książki
nowa bielizna i odzież

Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top!
ruby000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 20:59   #15
sysia_00
Zadomowienie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.

coś za lakiery OPI, Essie?

CZERWIEC2017- ubrania, buty, biżuteria, dom

CZEWIEC2017 -kosmetyki

Stary 2013-05-29, 21:14   #16
Fenris
Czekam na Ragnarok

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Podoba mi się kilka rzeczy, może znajdziesz coś u mnie?

- Micel Bioderma Sebium H2O - używam, ale chętnie wymienię w Warszawie, możliwa odlewka 250 ml z 500 ml do butelki 250 ml po płynie Sensibio.
- odlewka oliwki do masażu antycellulitowego Farmona o zapachu pomarańczy.
- Rajstopy w sprayu Sally Hansen kolor Deep Glow - z wymianki, ja użyłam 1 raz, poprzedniczka 2 razy, myślę że w opakowaniu na pewno jest 60%
- Clarena - gabinetowa maska do cery tłustej, trądzikowej Dermasebium Balance Mask - nowa, w folii, ważność 2015.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:07   #17
kkasikka
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 99% pozyt.

coś u mnie za płyn bioderma i bazę pod cienie Art Deco
kkasikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:51   #18
igusia2812
Zadomowienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

hej znajdziesz cos u mnie za:
essiaka czerwonego i koralowego?

MARCOWO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845
igusia2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:59   #19
jagabrz
Zakorzenienie

Przekupka: 254 pkt / 99% pozyt.

Hej,

interesuje mnie to:
- Benefit Dallas - zużycie niewielkie

Czy znajdziesz coś w moich wątkach?

SZUKAM:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376
jagabrz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 21:13   #20
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za
Estee Lauder Sensuous Noir
w zamian mam
40 ml Jimmy Choo edp odlewka
Noa Perle ok 8 ml odlewka
Light Blue 10 ml
Christina Aguilera klasyk większa połowa z 30 ml flakon
Christina Aguilera by night polowa z 15 ml flakon
7 ml Aod klasyk odlewka
8 ml kenzo indian holi odlewka
6 ml eternity odlewka
30 ml YSL Paris romantiques
19 cacharel eden
3-4 ml Chance eau tendre
5 ml Burberry weekend
10 ml euphoria edp
8 ml chanel allure edt
8 ml chanel eau premiere 5
3-4 ml coco noir
3-4 ml chanel mademoiselle

moge tez zrobic odlewki do 10 ml ysl cinema edp, the one l'eau i lacoste pour femme i po 5 ml armani she, amor amor, boss women i diamant fragonard ale nie mam atomkow

ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 10:49   #21
astigma
Raczkowanie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

Hej, coś za
- Miniatura BB Cream Camera Ready SPF 35 kolor Light (02) Smashbox
- Essie Tart Deco ?
Masz coś z Iwostinu na noc?
astigma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 00:26   #22
Claire91
Wtajemniczenie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

Coś za odlewki maski Ziaja, Norel - maska łagodząco - rozjaśniająca z arniką , peeling enzymatyczny Norel, Miniatura BB Cream Camera Ready SPF 35 kolor Light (02) Smashbox?
Stary 2013-06-02, 13:00   #23
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Cos u mnie za:
- Essie Tart Deco – nieużywany jasny koral
Estee Lauder Sensuous Noir 3/4 z 50 ml do górnej krawędzi napisu
?
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:01   #24
inecita
Zakorzenienie

Odpisane wszystkim

Stary 2013-06-03, 15:29   #25
jagabrz
Zakorzenienie

Przekupka: 254 pkt / 99% pozyt.

Hej,

interesuje mnie to:
- Dallas BENEFIT - jakie jest zużycie?
- brązowy sweterek marki CUBUS - jakie ma wymiary?

Z moich rzeczy wolne są:
- krem Toleriane LRP
- masło do ciała
- samoopalacz CLARINS

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Na 100% biorę ten bronzer Dallas.
Co do sweterka - mam obawy, że moze być za mały.
Ja noszę rozmiar S/M, ale mam dosć długie ręce, bo jestem wysoka.
Podoba mi sie jeszcze ten jasnoróżowy cień Guerlain.

SZUKAM:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376
jagabrz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 18:04   #26
Fenris
Czekam na Ragnarok

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Widocznie już tą rzecz wymieniłam, bo nie mam nic z Twojej wish Szkoda. Pozdrawiam.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 01:44   #27
makeupola
Zadomowienie

A co byś za ten zestaw oddała?

Nowe wpisy

Wymiana kosmetyki
Stary 2013-06-04, 10:14   #28
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
Napisane przez inecita Pokaż wiadomość
Hej

niestety nic tym razem

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Hej

Nie wypatrzyłam nic za kosmetyki, ale ubrań chcę się pozbyć szybko i bezboleśnie, więc jeśli masz COKOLWIEK z mojej listy byłabym sklonna się dogadać.
Swetra Massimo Dutti beżowego już nie ma, jest zielony golf, nie wiem o który chodziło.
Dzięki za wiadomość, na wymianę mam jednak to, co w wątkach.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 14:22   #29
makeupola
Zadomowienie

Hey. W sklad zestawu wchodzi pelnowymiarowy produkt kolagenowe serum pod oczy oraz krem pod oczy miniataurka.. Serum ma wartość 300zł a krem 15g ma wartosc 350zł a miniaturka ma 5g. A ta trzecia rzecz to maly sampel.

Nowe wpisy

Wymiana kosmetyki
Stary 2013-06-04, 16:59   #30
Rywka
Zakorzenienie

Przekupka: 53 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za Sensuous Noir?
Mam zapachy Demeter

Rywka jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości