![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja lipcowa wymiana :)WĄTEK ZAMKNIĘTY !! WITAM W LIPCOWYM WĄTKU ![]() Aktualnie jestem w ciąży i na wymianę szukam tylko rzeczy do których zmieszczę mój ciążowy brzuszek tj.: * treginsy na gumie * dłuższe sweterki * spódniczki bandażowe na gumie * spodenki, rybaczki na gumie * bluzki, tuniki typu oversize * leginsy * zwiewne sukienki * sandałki, koturny * balerinki * botki Mój rozmiar to XS/S obuwia 37-38 i tylko rzeczy w takim rozmiarze poszukuję ![]() Na szaro zaznaczam rzeczy wymienione lub sprzedane na innym portalu ![]() Mój mały regulamin: 1. Wysyłka tylko listem poleconym ekonomicznym bądź priorytetem. Nie odpowiadam za opóźnienia z winy poczty. Zawsze trzymam potwierdzenie nadania w razie gdyby przesyłka zaginęła. 2. Nie koniecznie w kopercie bombelkowej, ale za to rzeczy dobrze zabezpieczone. 3. Nie odmieniam się dlatego podczas wymiany proszę zadawać jak najwięcej pytań dotyczących danej rzeczy. 4. Mogę wysłać pierwsza do osób, które mają powyżej 15 przekupek, ale nie mają żadnego negatywa, z kolei osoby, które mają 0-4 komentarzy paczki wysyłają do mnie jako pierwsze. 5. Rzeczy mam wystawione również na innych portalach, gdzie mam sporo komentarzy. Co za tym idzie w każdej chwili rzeczy mogą zostać sprzedane, a stąd usunięte. 6. Zawsze dokładnie opisuję stan danej rzeczy. 7. Rzeczy wysyłam dwa razy w tygodniu gdyż nie mam możliwości być codziennie na poczcie. 8. Po transakcji wymieniamy się przekupkami. ZAPRASZAM
![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-08-01 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja lipcowa wymiana :)
BLUZKI, TOPY ![]() 1. Bluzeczka na ramiączkach Troll. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 2. Fajna czerwona bluzeczka firmy Cropp. Rozmiar z metki S. Stan oceniam na bardzo dobry gdyż miałam ją na sobie zaledwie dwa razy. Z przodu i z tyłu lekki dekolt. 3.4.5. Fajny różowy nietoperz markiTally Weijl. Rozmiar z metki XS. Stan bardzo dobry. Bluzkę można nosić opuszczoną na jedno ramię. Tył bluzki "rozcięty" można go nosić na wiele sposobów. Zwiewny materiał. 6.7. Słodka jasno różowa bluzeczka w małe białe groszki. Rozmiar z metki S. Marka Only. Stan oceniam na bardzo dobry. Na dole wiązana. 8.9. Bluzeczka typu nietoperz (można nosić opuszczoną na jedno ramię). Rozmiar ok. S. Stan oceniam na dobry ze względu na zmechacenia, które łatwo usunąć maszynką oraz kilka malutkich niewdiczonych dziurek (łatwe do zszycia). Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI, TOPY C.D. 1.2. Biała bokserka Tally Weijl. Rozmiar z metki S. Stan dobry. DOKŁADKA 25 LIPIEC ![]() 3. Szara prążkowana bokserka Atmosphere. Rozmiar z metki 36. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SWETERKI ![]() 1.2. Fajny sweterek nietoperz z ćwiekami. Rozmiar uniwersalny. Stan dobry - normalne ślady użytkowania. 3.4. Fajny miętowy sweterek typu nietoperz. Stan bardzo dobry - założony ze dwa razy. Rozmiar uniwersalny. 5.6. Białe bolerko z długim rękawkiem marki Bershka. Rozmiar z metki S. Stan oceniam na dobry - normalne ślady użytkowania. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
TUNIKI ![]() 1.2.3. Fajna dłuższa tuniko/sukienka Rozmiar ok. S. Stan oceniam na bardzo dobry z małym minusem za leciutkie zmechacenia. Z tyłu wycięcie i ozdobna kokardka. Na dole rękawków ściągacze co daje efekt lekkich bufek. 4.5.6.Koszula w różowo-białą krateczkę. Rozmiar z metki M jednak jak dla mnie to bardziej XS/S. W pasie pasek, który można wyciągnąć. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za malutką dziurkę na pasku oraz lekko rozchodzące się nitki na szewku nie daleko pachy (niewidoczne podczas noszenia). DOKŁADKA 25 LIPIEC ![]() 7.8. Brzoskwiniowa koszula Amisu. Stan bardzo dobry. Rozmiar XS. W pasie szlufki na pasek. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI ![]() 1.2.3. Czarna sukienka w motyle marki H&M. Rozmiar z metki 170, ale wypada na ok. S. Stan bardzo dobry. Ramiączka wiązane także można dopasować je do swojej sylwetki. 4.5.6. Śliczna sukienka z siateczką i wzorami. Niestety nie umiem doszukać się metki z rozmiarem, ale na moje oko to S/M. Stan określam na bardzo dobry. Sukienka jest na grubszych szeleczkach i ma fajny przekładany dekolt. 7.8.9.10. Śliczna jeansowa sukienka z falbankami. Rozmiarówka dziecięca, ale sukienka idealnie będzie pasować na osobę noszącą rozmiar XS/S małe M. Stan bardzo dobry. Z boku zapinana na suwak. Przy dekolcie odpinane guziczki. W pasie szlufki na pasek. Marka Redherring. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI C.D.
![]() Dokładka 25 lipiec ![]() 1.2. Świetna sukienka Cropp. Rozmiar z metki XS jednak na S również będzie dobra. Przy biuście odpinany zamek. Kupiona rok temu i założona tylko raz. 3.4. Fajna zwiewna sukieneczka w groszki H&M. Rozmiar z metki XS. Stan idealny. Regulowane ramiączka. 5.6. Fajna sukieneczka tuba na biust w kwiatki. Rozmiar uniwersalny ( XS-M). Stan bardzo dobry. W biuście gumka także sukienka wejdzie też na duży biust. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
KURTKI, PŁASZCZE, MARYNARKI ![]() 1.2. Świetna ciemno fioletowa eko skórka bolerko firmy Pull&Bear, Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Kolor na zdjęciu wyszedł jakiś jasny w rzeczywistości to ciemny fiolet. 3.4. Śliczny czarny płaszczyk Amisu w rozmiarze S. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za zmechacenia, które wystarczy usunąć maszynką. Jest to kolor czarny i wszystko się na niego "łapie". 5.6. Świetna krótka beżowa katanka ze sztruksu. Rozmiar z metki M jednak dla mnie to przesada ja noszę rozmiar XS/S i dla mnie mogłaby być ciut większa. Ja zawsze nosiłam ją odpiętą gdyż dziurki z guzików są jakby nie "rozciągnięte" i nie da się jej zapiąć. Przy kieszonkach również były guziczki, ale je odprułam. Stan oceniam na bardzo dobry. 7.8. Fajny beżowy krótszy żakiecik. Rozmiar z metki S. Stan oceniam na bardzo dobry. Rękawki typu 3/4, na końcach mankiety w paseczki. DOKŁADKA 25 LIPIEC ![]() 9.10. Czerwony żakiecik z mankietami w paseczki. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry założony tylko dwa razy. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-25 o 00:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
SPODENKI, SZORTY, RYBACZKI ![]() 1.2.3. Świetne krótkie jeansowe spodenki. Rozmiar z metki M jednak na S również będą dobre. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za lekko zdartą farbę z guzika (widać na zdjęciu). Spodenki mają modne w tym sezonie przetarcia. Kupiłam je przez Internet z myślą o lecie, ale jestem w ciąży i niestety już mi nie posłużą. Nie założyłam ich ani razu. Poprzednia właścicielka powiedziała, że wszystkie przetarcia (dziury) są fabryczne. 4.5.6. Fajne marmurkowe bermudy. Rozmiar z metki 27 (ok.S/M). Stan oceniam na bardzo dobry. Normalne ślady użytkowania. 7.8. Fajne spodenki w rozmiarze S. Stan oceniam na bardzo dobry. W pasie na gumie. Spodenki mają wysoki stan, ale można je nosić również z podwiniętym pasem (tak jak na zdjęciu). DOKŁADKA 25 LIPIEC ![]() 9.10. Białe rybaczki Terranova a'la baggy. Rozmiar z metki S jednak na XS oraz M również będą dobre. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICZKI ![]() 1.2. Śliczna spódniczka w modny wzór kwiatowy. Rozmiar z metki S. Marka Ganni. Stan oceniam na bardzo dobry. Spódniczka ma krój bombki. Na spodzie ma gumkę dzięki czemu się dopasowuje. W pasie również ma gumki także sporo się naciągnie. DOKŁADKA 25 LIPIEC ![]() 3.4.5. Czarna bandażowa spódniczka Tally Weijl. Rozmiar z metki XS. Z tyłu zapinana na zamek. Stan dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE ![]() 1.2.3. Ciemne treginsy denim. W pasie wiązana guma. Rozmiar z metki M jednak na S również będą dobre. Stan bardzo dobry. Na dole nogawek ściągacze. 4.5.6.7.8.9. Świetne spodnie marki Cropp ze ściągaczami na dole. Niestety nie mogę doszukać się rozmiaru na metce, ale według mnie to S. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
TOREBKI
![]() 1.2.3.4. Nowa z metką torebka typu worek w kolorze ciemnego beżu. Torebkę mam z wymiany, ale mam już za dużo torebek w beżu. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI
![]() 1.2. Brązowy cień Sephora. Użyty dwa razy. Kupiony w zeszłym roku przed Sylwestrem. 3.4. Złoty lakier OPI. Lakier nowy tylko wypróbowany na jednym paznokciu. 5.6.7. Turkusowy cień Maybelline Color Tattoo. Cień tylko wypróbowany (lekko maźnięty opuszkiem palca). 8.9. Fluid Rimmel Stay Matte. Odcień 103 True Ivory . Użyty ze trzy razy. Dla mnie za jasny. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
BUTY ![]() 1.2.3.4. Fajne czarne balerinki. Rozmiar 38. Stan oceniam na bardzo dobry. 5.6.7.8. Czarne zamszowe kozaczki na średnim obcasie. Rozmiar 38. Stan oceniam na dobry. Kozaczki mają lekko porysowane obcasy i trzeba w nich wymienić fleczki (będzie to ich pierwsza wymiana). Kozaczki są bardzo wygodne i fajnie prezentują się na nodze. DOKŁADKA 25 LIPIEC ![]() 9.10. Czerwone balerinki Atmosphere. Rozmiar 5 - 38. Stan bardzo dobry. Założone tylko raz. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-24 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA
![]() 1.2. Fajny kolorowy strój kąpielowy marki House. Rozmiar z metki XS. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za brak jednego koralika na sznurku. 3.4.5. Fajny seksowny komplet bielizny - biustonosz + stringi. Stan idealny gdyż biustonosz miałam na sobie tylko raz, stringi są nowe z metką. Rozmiar biustonosza 70A, stringów S. Jestem w ciąży i niestety biustonosz mam już za mały, a szkoda, bo jest naprawdę świetny i super leży. Za komplet dałam 80zł ( 50zł- biustonosz 30zł - stringi). DOKŁADKA 25 LIPIEC ![]() 6.7. Słodka czerwona piżama w małpki. Rozmiar z metki 36-38. Stan oceniam na dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA C.D. ![]() 1. Fajna seksi przezroczysta czerwona koszulka. Haft na górze. Koszulka jest nowa z metką. W komplecie stringi. Rozmiar ok. S/M. 2. Śliczny wzorzysty biustonosz w rozmiarze 75B. Stan oceniam na bardzo dobry. Biustonosz założyłam tylko raz, ale jest mi za mały. Biustonosz posiada odpinane ramiączka. 3. Śliczny czarny biustonosz w rozmiarze 80B. Stan idealny. Nie założony ani razu. Część metki odcietka, ale część nadal jest. Biustonosz ma dodatek koronki. Miseczki całe wypełnione push-upem. 4. Fajny czarny nowy z metką biustonosz push-up. Rozmiar z metki 75B. Wkładki nie są wyciągane. Ramiączka odpinane. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA
![]() 1. Dwie śliczne bransoletki na gumce dzięki czemu będą pasować każdemu. Stan bardzo dobry. Można brać osobno. 2. Czarna bransoletka. Stan bardzo dobry. 3.4.Bransoletka w paski. Stan dobry. 5. Czerwona bransoletka. Stan dobry. 6. Bransoletka z koralików. Stan bardzo dobry. 7. Różowa bransoletka. Stan bardzo dobry. 8. Trzy fajne bransoletki na sznurku: czarna, żółta i chabrowa. Bardzo mało w nich chodziłam. Zapięcia w kolorze srebra (do regulacji). DOKŁADKA 25 LIPIEC ![]() 9. Nowe wiszące kolczyki w odcieniach zieleni. Odpakowane tylko w celu zmierzenia później włożone z powrotem do opakowania. 10. Śliczny duży pierścionek cały w cyrkoniach. Stan bardzo dobry. Nie brakuje żadnej cyrkonii. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
DODATKI I BIŻUTERIA ![]() 1.2. Fajny grafitowy pasek. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem. Normalne ślady użytkowania. Fajnie się prezentuje i pasuje do wielu zestawów. 3. Fajny ciemno fioletowy pasek z klamrą. Stan oceniam na dobry. Pasuje do wielu zestawów. DOKŁADKA 25 LIPIEC ![]() 4.5.Czarny zegarek z dużą tarczą marki Ernest. Stan ogólny zegarka dobry (brudny pasek od wewnętrznej strony oraz bateria do wymiany). 6.7.Fajny czarny zegarek z tarczą średniej wielkości. Stan bardzo dobry. Bateria działa. 8. Beżowy szerszy pasek na talię ze srebrną klamrą. Stan bardzo dobry. 9. Okulary przeciwsłoneczne. Oprawki w kolorze miętowym. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 25 LIPIEC
![]() 1.2. Słodkie różowe balerinki dla niemowlaka. Stan bardzo dobry. Balerinki miały gumki, ale je ucięłam. 3.4.5. Beżowy dłuższy żakiet Stradivarius. Mankiety w paseczki. Rozmiar S. Stan dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dokładkę
![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-07-29 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
4.5. Fajny miętowy sweterek typu nietoperz. Stan bardzo dobry - założony ze dwa razy. Rozmiar uniwersalny. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bokserkę z taily waijl, pasiak z h&m i ten stanik?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1373123206
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za błekitny sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1373121295 ??/
![]() ![]() ![]()
konto na szafa.pl https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444791 odpisuj u mnieciuszki - dokładka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552072 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484484 ![]() ja odpiszę u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
coś za bransoletki na sznurku i miętowy sweterek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy,
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1373122088 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1373122220 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1373122384 - to na pewno M/L? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1373123206 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1373123408 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1373123666 może znajdziesz u mnie coś więcej, niż bluzeczkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.