Wsp鏊ne wakacje z ch這pakiem - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz si trzyma tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ci interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2013-07-27, 00:46   #1
izussiaa
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 12

Wsp鏊ne wakacje z ch這pakiem

Pisanie na forum to ostatnia rzecz jak mog豉m zrobi, ale na prawd ju nie wiem co robi. Mo瞠 od pocz徠ku. Od roku mam ch這paka. Jeste鄉y razem na odleg這嗆. Wszystko by這 dobrze, przyje盥za do mnie, rodzicom si spodoba, wszyscy go polubili, nawet moja babcia (瘸dnego poprzedniego ch這paka nie trawi豉). Pewnego dnia g逝pia ja nie wylogowa豉m si ze skype. A tam by豉 wiadomo嗆 jak m鎩 ch這pak mnie troszke powyzywa. ( Zas逝篡豉m na to, w dodatku by pijany no i w軼iek造) i rodzice to przeczytali. Dobra opinia o moim ch這paku u mamy si sko鎍zy豉, uwa瘸 瞠 to nie ch這pak dla mnie, 瞠 mnie 幢e traktuje, wiecie jak to jest. No ale pozwala豉 mi pojecha do niego itd. Teraz chcemy jecha razem na wakacje. Mama nawet nie chce o tym s造sze. Tata prawie si zgodzi ale to nie on ma w豉dze w naszym domu hah Jak mam im udowodni, 瞠 to wyzywanie to by jednorazowy wyskoki 瞠 on na prawd dobrze mnie traktuje? Na prawd si kochamy i kiedy jeste鄉y razem to czuje 瞠 nic wi璚ej mi nie trzeba. Znam jego wady i zalety i wiem 瞠 to z nim chc by. Dlaczego oni nie potrafi tego zrozumie. Mo瞠 wy macie jaki pomys 瞠by przekona ich do tego wyjazdu? Niby mam ju to 18 lat ale lepiej bym si czu豉 gdybym mia豉 ich przyzwolenie na ten wyjazd.
PS. Je郵i pisz w z造m temacie czy co to wybacznie jestem nowa no i wiecie.
izussiaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 00:59   #2
Darmorka
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 95
Odp: Wsp鏊ne wakacje z ch這pakiem

Moim zdaniem pogadaj z mam, nie masz 5 lat 瞠by zabraniala spotyka si z kim chcesz

Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Darmorka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 01:08   #3
izussiaa
Przyczajenie

Dot.: Wsp鏊ne wakacje z ch這pakiem

Dzi瘯i za rad Problem w tym 瞠 nie mam poj璚ia jak mam do nich dotrze. Mam wra瞠nie 瞠 w og鏊e nie s逝chaj co do nich m闚ie. Maj wryte w bani, 瞠 on jest z造.Widz tylko wady.
Stary 2013-07-27, 02:02   #4
ThankGodImWoman
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 57

Wryte w bani?
In this moment forever, forever and ever"

Aerosmith - I don't wanna miss a thing

Kiedy nie jestem zakochana jestem niezno郾a.
ThankGodImWoman jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 02:13   #5
izussiaa
Przyczajenie

zakodowane :P W sensie 瞠 rozmawia si z nimi jak ze s逝pem Gadasz gadasz a oni dalej swoje :P
Stary 2013-07-27, 02:38   #6
ThankGodImWoman
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 57
Odp: Wsp鏊ne wakacje z ch這pakiem

a ile masz lat?

Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
In this moment forever, forever and ever"

Aerosmith - I don't wanna miss a thing

Kiedy nie jestem zakochana jestem niezno郾a.
ThankGodImWoman jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 02:53   #7
izussiaa
Przyczajenie

Sko鎍zone 18. Tak wiem jestem pe軟oletnia i nie potrzebuje zgody rodzic闚 ale wiesz lepiej bym sie bawi豉 i czu豉 ze 鈍iadomo軼i 瞠 to akceptuj
Stary 2013-07-27, 09:48   #8
ellish
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 910

kurcze, nie podoba mi sie tekst " mam 18 lat, wiec nie potrzebuje zgody rodzicow". Dopoki jestes na ich utrzymaniu, potrzebujesz i tyle. Oni Ci kupuja podreczniki do szkoly, papier toaletowy zebys mogl sie podcierac, talerz jedzenia i dach nad glowa. I jak cos sie zle dzieje, to od razu lecisz do mamusi po pomoc. Tak wiec musisz sie liczyc z ich zdaniem. Zreszta 18 lat to i tak jeszcze czlowiek nie jest dojrzaly, jeszcze jest w LO. Dlatego podoba mi sie to, ze gdzie indziej "doroslosc" to 21 lat.

Zreszta widac, ze to "...nie potrzebuje zgody" cos nie idzie, bo coraz wiecej tutaj watkow " mam 18 lat, ale rodzice sie nie zgadzaja..".

No ale wracajac do tematu, z jednej strony rozumiem rodzicow, nie chca abys sie wiazala z czlowiekiem, ktory Cie obraza, na dodatek pije. To z troski o Ciebie.

Tak na marginesie, nie wiem co jest fajnego w facecie, ktory pije i jeszcze Cie wyzywa...to co bedzie pozniej? ale to juz nie moja sprawa ;-)

Powodzenia

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2013-07-27 o 10:06
ellish jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 10:03   #9
patisia123
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 742

mo瞠 niech ten Tw鎩 facet do Ciebie przyjedzie, wyja郾i rodzicom , porozmawia z nimi , przekona...
patisia123 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 10:05   #10
ellish
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 910

Cytat:
Napisane przez patisia123 Poka wiadomo嗆
mo瞠 niech ten Tw鎩 facet do Ciebie przyjedzie, wyja郾i rodzicom , porozmawia z nimi , przekona...
ale z drugiej strony co wyjasniac? Pilem, bylem wsciekly wiec wyzywalem? To zadne wytlumaczenie...nie ma tu jak sie usprawiedliwiac, bo rodzice widzieli czarno na bialym jak chlopak odzywa sie do ich corki...
Jedynie to przeprosic.

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2013-07-27 o 10:06
ellish jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 10:12   #11
patisia123
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 742

Cytat:
Napisane przez ellish Poka wiadomo嗆
ale z drugiej strony co wyjasniac? Pilem, bylem wsciekly wiec wyzywalem? To zadne wytlumaczenie...nie ma tu jak sie usprawiedliwiac, bo rodzice widzieli czarno na bialym jak chlopak odzywa sie do ich corki...
Jedynie to przeprosic.
tak , niech przeprosi. i poka瞠 si z jak najlepszej strony... No chyba , 瞠 to nie by jednorazowy wyskok, tylko ch這pak zaczyna pokazywa rogi
patisia123 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 10:28   #12
簑rawinka
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 036

Ale to 瞠 sobie wypi to nie znaczy 瞠 mo瞠 bezkarnie Ci wyzywa, dla mnie to przegi璚ie, chyba 瞠 wychodzi wtedy jego prawdziwa natura. Kontroluje si w og鏊e?
Z punktu widzenia Twoich rodzic闚 to by ok go嗆 kt鏎y okaza這 si 瞠 pije, wyzywa Ci, niech ma troch odwagi teraz pokaza si i poprosi o wyjazd w cztery oczy. Z punktu widzenia mojego jako np. matki te bym mia豉 ogromne opory przed puszczeniem Ci z nim na wyjazd ( widmo ci捫y z nieodpowiednim typem )
簑rawinka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 10:30   #13
kuki9
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 137

Cytat:
Napisane przez ellish Poka wiadomo嗆
kurcze, nie podoba mi sie tekst " mam 18 lat, wiec nie potrzebuje zgody rodzicow". Dopoki jestes na ich utrzymaniu, potrzebujesz i tyle. Oni Ci kupuja podreczniki do szkoly, papier toaletowy zebys mogl sie podcierac, talerz jedzenia i dach nad glowa. I jak cos sie zle dzieje, to od razu lecisz do mamusi po pomoc. Tak wiec musisz sie liczyc z ich zdaniem. Zreszta 18 lat to i tak jeszcze czlowiek nie jest dojrzaly, jeszcze jest w LO. Dlatego podoba mi sie to, ze gdzie indziej "doroslosc" to 21 lat.

安i皻a prawda. Sko鎍zone 18 lat uprawnia jedynie do zakupu alkoholu i fajek a nie jest to automatyczne wkroczenie w doros這嗆 i "rodzice mog mi skoczy bo mam 18".

A ten Tw鎩 ch這pak...kurcz on naprawd taki cudowny jak pije i Ci wyzywa? Zastan闚 si chwil. Ok ka盥emu mo瞠 si zdarzy, 瞠 sobie wypije ale wyzywanie? Ja bym przystopowa豉. A co b璠zie jak nastepnym razem si napije i nie powstrzyma nie tylko j瞛yka ale te r帷zek?

kuki9 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 10:40   #14
Flashdance
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 843

Rozumiem rodzic闚, po prostu sie martwi. Widzieli jak potrafi sie zachowa ch這pak po alkoholu, widzieli, 瞠 sie nie kontroluje. Co b璠zie je郵i na wakacjach te si tak upije, jak sie wtedy zachowa i o zrobi? Zbyt 豉two go t逝maczysz. To 瞠 by pijany nie usprawiedliwia braku szacunku do Ciebie. Uwa瘸j bo ten jednorazowy wyskok mo瞠 si 豉two zmieni w regu喚. Czy ch這pak Ci przeprosi? W takiej sytuacji (rodzice zobaczyli jego zachowanie wobec Ciebie) powinien r闚nie przeprosi Twoich rodzi闚, wyja郾i im 瞠 takie zachowanie sie nie powt鏎zy, 瞠 jest odpowiedzialny i potrafi o Ciebie zadba.
Flashdance jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 11:31   #15
Kretka666
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 22 332

Zgadzam si z dziewczynami. Wakacje z ch這pakiem fajna rzecz, tym bardziej, jak jeste軼ie w zwi您ku na odleg這嗆 i nie sp璠zacie ze sob na co dzien du穎 czasu, te przez to przesz豉m. 疾 pije to mnie akurat nie rusza, ka盥y czasem, cz窷ciej czy rzadziej, pije czy si upije, ale wa積e, 瞠by nie by agresywny w takiej sytuacji, bo to nie rokuje dobrze - a on by. Mo瞠 by tak, 瞠 po ka盥ym piciu tak b璠zie. Nie wiem jaka by豉 sytuacja, czemu to Ty jeste winna i on m鏬 sobie na to "pozwoli", ale je郵i to tylko t逝maczenie jego agresywnego zachowania to rodzice mog si martwi. Tym bardziej, 瞠 nie znaj kontekstu zdarzenia. Chyba 瘸den rodzic nie chcia豚y mie zi璚ia, kt鏎y wyzywa ich c鏎k, jeste tego pewnie 鈍iadoma Powinnien przeprosi Ciebie i Twoich rodzic闚, stara pokaza si zn闚 z dobrej strony, tak by這by najlepiej.
Stary 2013-07-27, 12:22   #16
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 980

A ja Ci powiem tak: z豉pa豉 sobie 18letniego kozaczka co ju w tej chwili Ci wyzywa po pijaku, a Ty zamiast si zastanowi jak go szybko sp豉wi, zastanawiasz si, jak z nim na wakacje pojecha.
Twoi rodzice maj racj.
Nikt nikogo nie ma prawa wyzywa w zwi您ku. A awantury po pijaku i agresja powinny by dla Ciebie znakiem, 瞠 pora z tym panem sko鎍zy. Twoi rodzice to wiedz, w odr騜nieniu od Ciebie.
_ema_ jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 12:22   #17
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 7 145

Znam m篹a 10 lat. Zdarzy這 mu si upi, jak ka盥emu prawie...ale nigdy nie by這 wyzwisk. Nie wyobra瘸m sobie, 瞠 m鎩 ch這pak mnie wyzywa i si zas豉nia alkoholem. Czyli, 瞠 jak po pijaku albo w fazie niedopicia, da Ci w twarz, to te b璠zie taki super i b璠zie to Twoja wina a on biedny nerwowy, bo wypi Nie dziwi si Twoim rodzicom, zareagowa豉bym tak samo. Cz這wiek, kt鏎y tak nie szanuje swojej dziewczyny, nie b璠zie wcale lepszy na dalszych etapach zwi您ku. Zastan闚 si nad tym i nie dawaj sob pomiata. Rodzice, p鏦i Ciebie utrzymuj, maj prawo zabra g這s w Twojej sprawie. Je郵i chcesz by doros豉, to si wyprowad, wynajmij mieszkanie, id do pracy. wtedy facet mo瞠 Ci ubli瘸 ile wlezie a rodzice mog si odczepi, bo jeste taaaka doros豉 .
MonikaFaustyna jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 12:23   #18
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Poka wiadomo嗆
Zgadzam si z dziewczynami. Wakacje z ch這pakiem fajna rzecz, tym bardziej, jak jeste軼ie w zwi您ku na odleg這嗆 i nie sp璠zacie ze sob na co dzien du穎 czasu, te przez to przesz豉m. 疾 pije to mnie akurat nie rusza, ka盥y czasem, cz窷ciej czy rzadziej, pije czy si upije, ale wa積e, 瞠by nie by agresywny w takiej sytuacji, bo to nie rokuje dobrze - a on by. Mo瞠 by tak, 瞠 po ka盥ym piciu tak b璠zie. Nie wiem jaka by豉 sytuacja, czemu to Ty jeste winna i on m鏬 sobie na to "pozwoli", ale je郵i to tylko t逝maczenie jego agresywnego zachowania to rodzice mog si martwi. Tym bardziej, 瞠 nie znaj kontekstu zdarzenia. Chyba 瘸den rodzic nie chcia豚y mie zi璚ia, kt鏎y wyzywa ich c鏎k, jeste tego pewnie 鈍iadoma Powinnien przeprosi Ciebie i Twoich rodzic闚, stara pokaza si zn闚 z dobrej strony, tak by這by najlepiej.
A jaki kontekst usprawiedliwia wedlug Ciebie bluzgi po pijaku? Jaka 'wina' pozwala m這demu ch這pakowi si zachla i wyzwa dziewczyn? 畝rtujecie sobie?
Stary 2013-07-27, 12:29   #19
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 7 145

Cytat:
Napisane przez _ema_ Poka wiadomo嗆
A jaki kontekst usprawiedliwia wedlug Ciebie bluzgi po pijaku? Jaka 'wina' pozwala m這demu ch這pakowi si zachla i wyzwa dziewczyn? 畝rtujecie sobie?
Dla mnie nie ma 瘸dnego usprawiedliwienia na takie zachowanie .
MonikaFaustyna jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 13:07   #20
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Zasugerowa豉m si zdaniem autorki "Zas逝篡豉m na to", dlatego pytam - czym sobie zas逝篡豉 czy mo瞠 go po prostu w ten spos鏏 g逝pio usprawiedliwia? Tylko tyle. Prosz czyta ca造mi zdaniami i ze zrozumieniem
Stary 2013-07-27, 13:07   #21
delfix10
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 17 352

rodzice zazwyczaj s m康rzejsi i dobrze wiedz 瞠 takie ,,wyzywanie '' to nie b璠zie jednorazowy incyedent !Zdajesz sobie spraw jak twoich rodzic闚 musi bole serce?jaki obcy facet wyzywa ich c鏎k,to dla rodzica nie jest przyjemne, i wcale si nie dziwi 瞠 nie chc Ci pu軼i.te bym Ci nie pu軼i豉 ( gdybym by豉 na miejscu twoich rodzic闚) z takim ,,chamem''.A ty zm康rzyj i nie t逝macz ch這paka i nie toleruj takiego zachowania bo nie d逝go b璠zie Ci wyzywa nie tylko po pijaku .
delfix10 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 13:11   #22
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 24 367

1. Facet ci wyzywa
2. Wypra ci m霩g bo m闚isz "zas逝篡豉m na to" jakby by豉 jak捷 niewolnic 2

Dla mnie to niedopuszczalne by ch這pak tak si zachowywa. Nie ma dla mnie czego takiego jak "zrobi to raz". Nie, zrobi to PIERWSZY raz. I gwarantuj, 瞠 b璠zie i drugi I wtedy te powiesz "zas逝篡豉m"

Z reszt awanturuje si po alkoholu co znaczy, 瞠 nie potrafi i powinien pi. Te nie pu軼ilabym mojego dziecka z kim takim Masz m康rych rodzic闚.
chwast jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-07-27, 13:17   #23
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Poka wiadomo嗆
2. Wypra ci m霩g bo m闚isz "zas逝篡豉m na to" jakby by豉 jak捷 niewolnic 2
Czasem zdarzaj si sytuacje, gdzie kobieta jest winna i niestety posypuj si epitety Niestety te by豉m takiej 鈍iadkiem, jak dziewczyna przespa豉 si z najlepszym przyjacielem swojego ch這paka i ich niestety na tym zasta. Nie m鏬 na to machn望 r瘯 i odej嗆 bez s這wa czy kocha dalej z u鄉iechem na ustach. To s pewnego rodzaju ekstremum, ale ci篹ko w takiej sytuacji panowa nad emocjami. Nie m闚i, 瞠 u autorki tak by這, ale jestem ciekawa czemu uwa瘸, 瞠 zas逝篡豉, mo瞠 sie podzieli spostrze瞠niami
Stary 2013-07-27, 13:21   #24
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem zdarzaj si sytuacje, gdzie kobieta jest winna i niestety posypuj si epitety Niestety te by豉m takiej 鈍iadkiem, jak dziewczyna przespa豉 si z najlepszym przyjacielem swojego ch這paka i ich niestety na tym zasta. Nie m鏬 na to machn望 r瘯 i odej嗆 bez s這wa czy kocha dalej z u鄉iechem na ustach. To s pewnego rodzaju ekstremum, ale ci篹ko w takiej sytuacji panowa nad emocjami. Nie m闚i, 瞠 u autorki tak by這, ale jestem ciekawa czemu uwa瘸, 瞠 zas逝篡豉, mo瞠 sie podzieli spostrze瞠niami
no nie no w徠pi by o to chodzi這.
Ja preferuj i tak facet闚, kt鏎zy nawet w takiej sytuacji zachowuj klas. Jak doro郵i.
Stary 2013-07-27, 13:32   #25
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
no nie no w徠pi by o to chodzi這.
Ja preferuj i tak facet闚, kt鏎zy nawet w takiej sytuacji zachowuj klas. Jak doro郵i.
Ja te, ale szczerze m闚i帷 nie wiem jakby m鎩 zareagowa na tak histori, nie chc sprawdza Pewnie nie z u鄉iechem na ustach
Facet autorki zachowa si g逝pio i te bym czego takiego nie tolerowa豉, to oczywiste. W sumie dla mnie problem jest rozwi您any ju na starcie, bo dla mnie to pi trzeba umie, ale jestem ciekawa czemu autorka czuje si winna, czego winna? Czy to przez niego, czy przez ni sam?
Stary 2013-07-27, 13:43   #26
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
I na prawd s康zisz, 瞠 ch這pak autorki z豉pa j na innym, wi璚 wyszed z domu, upi si, wr鏂i i j wyzwa?
Bo ja nie s康z, 瞠by o to chodzi這. A chyba nie widz innej sytuacji kiedy wyzywanie mia這by jakiekolwiek wyt逝maczenie.
Stary 2013-07-27, 13:49   #27
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
I na prawd s康zisz, 瞠 ch這pak autorki z豉pa j na innym, wi璚 wyszed z domu, upi si, wr鏂i i j wyzwa?
Bo ja nie s康z, 瞠by o to chodzi這. A chyba nie widz innej sytuacji kiedy wyzywanie mia這by jakiekolwiek wyt逝maczenie.
No oczywi軼ie, 瞠 nie Ale poda豉m przyk豉d, 瞠 s sytuacje, gdzie emocjonalne wybluzganie dziewczyny jest jako wyt逝maczalne, jak zauwa篡豉 U autorki rozwi您anie jest proste, cho nie mam na my郵i natychmiastowego zerwania. Niech z facetem usi康zie i porozmawia najpierw, powyja郾ia pewne sprawy, od tego si powinno zaczyna.
Stary 2013-07-27, 13:52   #28
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
No oczywi軼ie, 瞠 nie Ale poda豉m przyk豉d, 瞠 s sytuacje, gdzie emocjonalne wybluzganie dziewczyny jest jako wyt逝maczalne, jak zauwa篡豉 U autorki rozwi您anie jest proste, cho nie mam na my郵i natychmiastowego zerwania. Niech z facetem usi康zie i porozmawia najpierw, powyja郾ia pewne sprawy, od tego si powinno zaczyna.
ale tu nie o to chodzi tylko o stosunek jej rodzic闚 do ch這paka i ich wsp鏊nych wakacji. Wg ciebie to takie koszmarne, ze maj co przeciw?
Stary 2013-07-27, 14:13   #29
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu nie o to chodzi tylko o stosunek jej rodzic闚 do ch這paka i ich wsp鏊nych wakacji. Wg ciebie to takie koszmarne, ze maj co przeciw?
To nie jest w og鏊e, a w og鏊e koszmarne nawet Jednak pro軼iej by by這 jakby sobie wyja郾ili par spraw, to i tak do unikni璚ia nie jest i je郵i jednak jej to nie przeszkadza co sie sta這, to niech on postara si poprawi sw鎩 wizerunek w oczach jej rodzic闚, tyle mo積a zrobi. Pewnie rodzice ju i tak b璠 mieli o nim niepochlebne zdanie, bo 瘸den rodzic chyba nie chcia豚y, aby ch這pak czy m捫 c鏎ki j wyzywa, by agresywny w stosunku do niej. Normalka akurat. Ale je郵i oni chc by razem to jakie wyja郾ienia dla rodzic闚 czy przeprosiny mog造by zaistnie.
Stary 2013-07-27, 15:08   #30
201801191006
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 13 252

Cytat:
A ja Ci powiem tak: z豉pa豉 sobie 18letniego kozaczka co ju w tej chwili Ci wyzywa po pijaku, a Ty zamiast si zastanowi jak go szybko sp豉wi, zastanawiasz si, jak z nim na wakacje pojecha.
Twoi rodzice maj racj.
Nikt nikogo nie ma prawa wyzywa w zwi您ku. A awantury po pijaku i agresja powinny by dla Ciebie znakiem, 瞠 pora z tym panem sko鎍zy. Twoi rodzice to wiedz, w odr騜nieniu od Ciebie.
dok豉dnie tak.
zamiast od razu bra nogi za pas, to Ty jeszcze 篡jesz w przekonaniu, 瞠 zas逝篡豉 na wyzwiska.

brak zgody na wyjazd to jest najmniejszy problem w tym wszystkim.
201801191006 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Forum plotkowe

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.