|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymiana kosmetyczna sierpień
Witam
![]() Pierwszy raz chciałabym zrobić wymianę kosmetyczną.Są to kosmetyki używane, lecz poziom zużycia raczej nie wielki. -AVON UCR odcień Cappuccino (zużycie przed napis na pomadce) -AVON seria mini UCR odcień PERFECT PEACH(kilka razy użyta) -AVON MEGA IMPACT odcień NEVER SO NUDE (trochę zjechana góra ![]() -VIPERA JUST LIPS odcień nr 15 (beżowo-brązowa matowa) zużycie-1/8 -CELIA esencja kobiecości odcień nr 1(jasna brzoskiwnka metaliczna) zużycie 1/5 -PRESTIGE ujędrniająca pomadka do ust odcień nr 14 (beżowo-pomarańczowa matowa bardzo kremowa) kilka razy użyta GOLDEN ROSE ULTRA RICH COLOR LIPSTICK odcień nr 41 matowa w kolorze beżu z pomarańczą (zużycie 1/5) -Róż do policzków z NYC w kolorze 655 CENTRAL PARK PINK(użyty kilka razy) -lakier do paznokci GOLDEN ROSE PARIS kolor 235 ponad 3/4 w buteleczce -Nivea BB CREAM do cery jasnej ponad 3/4 w opakowaniu -Under Twenty Krem BB ODCIEŃ 02 Naturalny ponad połowa w opakowaniu -SUN OZON mleczko samoopalające dla karnacji normalnej i ciemnej 3/4 w opakowaniu Chętnie się z nimi rozstanę nie będę wybredna mogą być również kosmetyki pielęgnacyjne ![]() Edytowane przez pysia1616 Czas edycji: 2013-08-20 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana kosmetyczna sierpień
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
już nie mam pudru
![]() |
#4 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za róż , sun ozon i AVON MEGA IMPACT odcień NEVER SO NUDE (trochę zjechana góra
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba Ci sie cos u mnie?
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Podobają mi sie pomadki Celia, Golden Rose i Vipera
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
za róż i sun ozon mogę oddać Spray do prostowania włosów schwarzkopf ZUŻYCIE NA FOTCE,
*Balsam pod prysznic Nivea pierwotnie 50 ml myślę, że jest 40 ml użyty raz
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#10 |
Czekam na Ragnarok
|
Kurcze, szkoda, że błyszczyki nie nowe/raz użyte. Na razie podziękuję, ale jakbyś miała jakieś dokładki to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ok tylko sumiennie uprzedzam, że balsam to mniejsza wersja a płyn ma nieco hmm. alkoholowy zapach ale taki go kupiłam możesz go powąchać w jakimś sklepie i sprawdzić
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ale podziękuję gapa ze mnie ale dopiero teraz zauważyłam ,że sun ozon to firma rossman nie używam tego typu kosmetyków - uczulają mnie przepraszam jeszcze raz
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.