|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
piosenka od niego dla niej
Witam,
mam prosbe ![]() znacie jakies romantyczne wolne (!!) piosenki ktore moze mezczyzna dedykowac kobiecie ![]() potrzebuje dla brata mojego TŻ bo sie chlopak zeni i chcial zadedykowac na slubie piosenke swojej pieknej ![]() wiec jak mozecie podac jakies tytuly to bede wdzieczna ![]() pozdr. ![]() aha tylko zeby to byla piosenka ktora facet moze zaspiewac
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: piosenka od niego dla niej
ostatnio jak bylam na weselu to jako pierwszy taniec mlodzi tanczyli przy piosence De mono 'dwa proste slowa' piekna nuta
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
nikt nic nie zna?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
chcę ci coś powiedzieć - dżem
Chcę Ci coś opowiedzieć Ale brakuje słów Żeby wyrazić to co czuję Mógłbym to namalować Lecz nie wymyślił nikt Kolorów które można użyć Mmmm Mmmm Mmmm Napisać mógłbym wiersz Lecz jak odnaleźć rym Który uwielbi imię twoje Na zawsze z Tobą być Śnić z Tobą twoje sny Jak mam Ci o tym opowiedzieć Kocham Cię już wiem Jedno słowo cichy szept Kocham Cię już wiem Jedno słowo a tyle mieści się Kocham Cię już wiem Jedno słowo a tyle mieści się Kocham Cię już wiem Jedno słowo cichy szept |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Joe Cocker You are so beautiful
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam zadnej propozycji, nic mi nie przychodzi do glowy, ale uwazam, ze powinna to byc piosenka malo znana. Zrobi napewno lepsze wrazenie. Ten tekst Dzemu jest calkiem niezly, az z ciekawosci sciagam i poslucham
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
może coś z piosenek cole portera? np. 'let's do it'
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
albo Myslovitz: Dla Ciebie
Dla Ciebie Mógłbym zrobić wszystko Co zechcesz powiedz tylko Naprawdę na dużo mnie stać Dla Ciebie Mógłbym wszystko zmienić Mógłbym nawet uwierzyć Naprawdę na dużo mnie stać Dla Ciebie Zrywam polne kwiaty Szukam tych najrzadszych Naprawdę na dużo mnie stać Najchętniej zamknałbym Cię w klatce Bo kocham na Ciebie patrzeć Naprawdę na dużo mnie stać To wszystko czego chcę To wszystko czego mi brak To wszystko czego ja Nigdy nie będę miał Otwórz oczy zobacz sam Przed nami mgła Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko Co zechcesz powiedz tylko Naprawdę na dużo mnie stać Przez Ciebie wpadłem w głęboka depresję Już teraz nie wiem kim jestem Bo naprawdę na dużo mnie stać To wszystko czego chcę To wszystko czego mi brak To wszystko czego ja Nigdy nie będę miał Otwórz oczy zobacz sam Przed nami mgła Zamykam oczy Nie chcę widzieć Nie chcę czuć Czy to koniec już To koniec już Tylko, rzecz jasna, fragmenty bo koniec raczej sie nie nadaje |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
aa no i uwazam, ze lepsza polska
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Human - Słońce Moje
Robert Chojnacki - Niecierpliwi Róże Europy - Kocham Cię Jak Irlandie Univers - Zostań Ze Mną Jeśli Kochasz ... To są moje propozycje
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a moze Liroya? NIe lubie tego gościa, ale tej piosenki słucham:
Hello (Czy Ty czujesz to?) Liroy feat. Lionel Richie To nie takie łatwe, to nie takie proste Wytłumaczyć w kilku zdaniach to, co czuję Znasz mnie, widzisz mnie codziennie obok siebie Gdy spoglądasz w moją stronę - nieistotne Wszystko nieistotne kiedy jestem tu i teraz (Tak) Życie sensu nabiera, ja umieram, po czym rodzę się ponownie Jak w sylwestra sztuczne ognie eksplodują! Czy Ty wiesz co ja wtedy, w tym momencie czuję? Miłość - to ciekawe, jak zmienia człowieka To, jak rwąca rzeka nieustannie drąży głazy Każdy na nią czeka, jak na stacji stoi, wypatruje Skąd nadjedzie pociąg, który wszystko wyprostuje Czy Ty czujesz tak, jak ja czuję to? Odpowiedz tylko na pytanie jedno... Refren1: Hello, is it me you're looking for? I can see it in your eyes (Tak) I can see it in your smile (Czujesz to?) You're all I've ever wanted And my arms are open wide (Czy Ty czujesz to?) 'Cause you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much, I love you... (Hello, hello) Jak to trudno wytłumaczyć, tak trudno jest ją zdobyć A tak łatwo można stracić w jednej chwili Ty to czujesz - przecież znasz mnie Widzisz mnie codziennie obok siebie, zanim zaczniesz Jak ja kocham to uczucie, kiedy wstaję rano Kiedy mnie oplata Twoje nagie ciało Kiedy moje ciało Twoje ciało pieści Jak to w kilku zdaniach można tak naprawdę streścić? Nie mogę żyć bez Ciebie, nie mogę spać bez Ciebie Me uczucia w tym momencie, to ciekawe zagadnienie Czy to czujesz, czy to znasz? Czy to jakąś wartość ma dla Ciebie? Powiedz szczerze! Ile słów potrzeba, by przekazać to uczucie jedno To, przy którym inne sprawy bledną... |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja polecam Bajm piosenkę ''lato jak ze snu'' "Ty śpij ja będę daleko stąd tęsknić do Twoich rąk gasić pragnienie płomieniem" Sciagnełam ja z emule,bo tak nigdzie jej nie słyszałam. Proponuje jeszcze piosenkę zespołu Pin "Bo to co dla mnie"
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Truth- good charlotte, Sorry, so sorry- Howie day(chyba nie za bardzo na ślub) ale naprawdę piękne piosenki
![]()
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Noooo.. to tez zależy od gustów muzycznych, więc trudno mi zaoferować jakiś utwór
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
A może Chłopcy z Placu Broni "Kocham Cię"?? Narazie to mi wpadło do głowy
Poszukam jeszcze w moich zbiorach
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
przyszła mi jeszcze na mysl Ira i "ogród":
Twoje słowa są ciepłe jak cichy letni wiatr Twoje oczy jak lustro odbijają wszystko czego pragniesz Nie bój się jestem tu Podaj mi swoją dłoń Jeśli chcesz poznać mój niewidzialny ogród W moim ogrodzie złoty ptak Śpiewa piękną pieśń Na wielkiej tęczy śpią motyle Kwiaty śmieją się Jeśli szukasz swych marzeń tu na pewno znajdziesz je Dobre słowa i wróżki co spełniają wszystkie Twoje prośby |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kate_86]Human - Słońce Moje
QUOTE] Słońce Moje to raczej nie na ślub... : To było jak krótki sen kochałem tak jeden raz wierzyłem w tę miłość tak i nagle rozpadł sie świat bo kochac to jedno jest a drugie kochanym być a cała miłośc ta dla Ciebie jest pamiętam dokładnie twarz w jej oczach widziałem raj chodziiśmy pośród drzew kochaliśmy cały świat co warto człowiek jest jak krótka jego droga co warto człowiek jest gdy nie ma w sercu Boga To było jak krótki sen Kochałem tak tylko raz Chodziliśmy pośród drzew Ja chciałem dać jej cały świat! A kiedy wybiorę się W tę drogę, ostatnią z dróg Zabiorę ze sobą bzy Tak je kochałaś, więc dam, dam je Ci |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Moje propozycje to:
-->Kostek Yoriadis-Tak kochac tylko CIebie -->Goya(wiele z ostatniej płyty Smak słów) -->Human-Słońce moje -->Rezerwat-Zaopiekuj się mną Narazie to tyle, ale na pewno jeszcze coś znajdę więc dam znać Śrubka daj znać jaki kawałek w końcu zostanie wybrany
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
przypomnialo mi sie jeszcze Kancelaria 'zabiore cie wlasnie tam'
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
a moze Magma i "Aicha"? Maz kuzynki spiewal jej to na ich weselichu :P
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Może Stachurski "Bez końca", albo "Do końca moich dni"
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
ja polecam Ziyo - Magiczne słowata piosenka jest po prostu boska
Tylko Tobie chcę powiedzieć to To co czuję dziś, kiedy przychodzi noc Tylko Tobie, tylko Tobie dam Białą różę i wszystko to co mam Oo... wszystko to co mam Tylko Tobie dam wszystko to co mam Oo... wszystko to co mam Tylko Tobie dam wszystko to co mam Tylko Ciebie mogę kochać tak Tak do końca, jak kocha się tylko raz, Tylko Tobie, tylko Tobie dam Skrzydła wiatru i wszystko to co mam Oo... wszystko to co mam Tylko Tobie dam wszystko to co mam Oo... wszystko to co mam Tylko Tobie dam wszystko to co mam Ooo... Wszystko to co mam To dla Ciebie jeszcze jeden wiersz Moje muzyka i wszystko to co chcesz Tylko Tobie, tylko Tobie dam Kolorowy sen i wszystko to co mam Oo... wszystko to co mam Tylko Tobie dam wszystko to co mam Oo... wszystko to co mam Tylko Tobie dam wszystko to co mam Magiczne słowa są Właśnie po to żeby uciec stąd Gdzieś jak najdalej stąd Ja tajemnicę znam I tylko Tobie tylko Tobie dam Wszystko to co mam Oo... wszystko to co mam Tylko Tobie dam wszystko to co mam Oo... wszystko to co mam Tylko Tobie dam wszystko to co mam a poza tym Magma - "Aischa" jak dla mnie idelanie sie nadaja, proste słowa, ale jakie wymowne....mam sentyment do tych piosenek..ach
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
a tutaj tekst do Aischy - ubustwiam ta piosenke
Znów dziś przeszła obok mnie Nie istnieję dla niej chociaż wiem Na spojrzenie czekam lub gest Proszę - Aicha - żądaj czego chcesz ! Rzucę Ci klejnoty do stóp złoto i pereł jasny sznur Owoce znajdę słodsze niż miód Za miłość Twoją - życie me. Bo źródło miłości to Ty Daj mi z niego kroplę, abym mógł żyć Na kres świata po śladach twych biec Choćby głupcem nazywano mnie. Ref: Aicha, Aicha, ecoute moi Aicha, Aicha, t'en vas pas Aicha, Aicha, regarde moi Aicha, Aicha, reponds moi Chcę jej mówić słowa lekkie jak wiatr Chcę jej niebiańską muzykę grać Dla niej promienie słońca chcę kraść By w jej oczach zajaśniał ich blask. Ref: Ona jest mym skarbem Którego ja nie mogę mieć Umieram gdy przechodzi obok Marzę o niej na jawie i śnie. Marzę, że pokocha mnie Pewnego dnia pokocha mnie. Znów dziś przeszła obok mnie Nie istnieję dla niej chociaż wiem Na spojrzenie czekam lub gest Proszę - Aicha - pokochaj mnie. Ref...
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
ja kocham utwór wet wet wet z "Cztery wesela i pogrzeb", może i bratu się spodoba
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
o dziewczynki jestescie kochane tyle propozycji
dziekuje bo ja zostalam wytypowana abym pozbierala jakies propozycje![]() jak cos sie Wam jeszcze wymysli to piszcie
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze ja cos napisze
Ładna jest też piosenka "kocham cie jak Irlandie" Kobranocki
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Michael Bolton- 'When a man loves a woman'
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
a może Kayah&Kilijanski ''Prócz ciebie nic" brat TŻ był na weselu gdzie własnie pierwszą pisoenka dedykowana dla panny młodej
Świat szybki jak, młody wiatr pędzi co tchu I nie ma czasu na miłość już. Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie Trwaj przy mnie, bo wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń. To stały ląd. Żyj z całych sił, życie tli się płomieniem tu Wątłym i łatwo zagasić go. Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie Trwaj przy mnie, bo wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń. To stały ląd. Co los chce dać lub zabrac mi. Dziś oprócz Ciebie wiem, nie mam nic. 2x Więc blisko bądź i kochaj mnie Trwaj przy mnie, bo wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń. To stały ląd. Stały ląd. |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
a zna ktos cos jeszcze?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.