![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrześniowy misz-masz. Znajdziesz tu wszystko :)OTWARTE, ZAPRASZAM DO WYMIANY Witam w moim nowym wątku! Nie mam jakiś mega wymagań, czego szukam. Wymienię się na wszystko, co mi się spodoba i będzie w moim rozmiarze. Zależy mi jednak na szybkiej wymiance, więc czasami będę skłonna oddać kilka rzeczy za jedną, tylko po to, aby pozbyć się niechcianych rzeczy ![]() Mam w wątku praktycznie wszystkie rozmiary, a dodatkowo kupe biżuterii, koralików, książek itp. Co więcej mogę powiedzieć... wszystkie wady wypisane są obok ubrań. AAA! Mam kilka rzeczy do oddania za koszt wysyłki ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- BIELIZNA + OKULARY Koszula noca w kolorze butelkowej zieleni szerokość od pachy do pachy 45 cm Szerokość w biuście 41x2 cm Nowy biustonosz biały z ozdobnymi ramiączkami Rozmiar 80B Czerwone i białe okulary w metalowej oprawce. Okulary z oprawką w kwiatki. Atmosphere. Dwie czapki: pierwsza jest błękitna adidasa, druga khaki, jest od dnia zakupu z różnymi przeszyciami, zadrapaniami- stylizowana na „zniszczoną życiem”
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-09-12 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowy misz-masz. Znajdziesz tu wszystko :)
PODKOSZULKI, BLUZKI Koronkowa, miętowa bluzka z Zary, rozmiar M Szary top z gumkami zamiast ramiączek H&M, rozmiar S Szary podkoszulek TIP, rozmiar M Czarny podkoszulek z granatowymi różami , Queen, rozmiar M Beżowa koszulka z koronką. Nowa z metkami. Firma Tiffi, rozmiar XL Jeansowa koszula z czerwonym szyfonem. BĘDĘ WYBREDNA! Rozmiar Uniwersalny. Jest nowa, z metkami Biały podkoszulek z napisem DIOR. Rozmiar 40 Kolorowy podkoszulek w paseczki , no name, rozmiar L Podkoszulek w biało-czarne drobne paseczki. No-name, rozmiar S
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-02 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
SWETRY, BLUZY: Szara bluza billabong w różowo-białą kratkę. Rozmiar S Jeansowa katana z błyszczącą nitką. Brakuję dwóch kapselków. Rozmiar S. no-name Czarna krótka bluza, Reporter XL. Ja noszę S i noszę ją jako oversize. Czarne krótkie bolerko z kapturem. Materiał sweterkowy. Bez rozmiaru i bez nazwy, jednak ja noszę S i jest dobra. Czerwony sweterek w serek. Bez nazwy i bez rozmiaru. Ja noszę S i jest idealny. Czerwona bluza na zamek. Orsay, rozmiar S Sweterek czarno-szary z koralikami. Nowy z metkami. Cropp, XL. Brązowy sweterek w serek. Bez nazwy i bez rozmiaru. Ja noszę S i jest idealny. Czerwony sweter rozpinany, kardigan XL koszula C&A rozmiar 44
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-09-13 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE: Śliczny kombinezon, długie nogawki+ krótki rękaw. Bezowo, brązowy z paskiem . nie znam ani firmy ani rozmiaru, ale rozmiar to koło L, XL męska marynarka rozmiar 56 Lniane spodnie w paseczki. Rozmiar 40, camaieu Khakie spodnie (rurki) z motywem węża z Bershki. Rozmiar 32. Będę wybredna, są świetne, genialnie leżą. Najchętniej wymienie na takie same lub w takim samym kolorze rurki tylko większe. Jeansy, SLIM FIT, rozmiar 28/32. Z reserved skórzane bermudy dla dziewczyn z talią osy, bo mają w tali 33x2 cm w biodrach 51x2 , a ich długośc to 58 cm
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-09-12 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICE Czarna spódnica z wysokim stanem. No-name. Rozmiar 36 Biała spódniczka przed kolano. Rozmiar 38 Spódnica w niebiesko-szarą krate. Rozmiar 42. Firma Camaieu. Beżowa spódniczka z guziczkami (jednego brakuje). Rozmiar 42, firma Camaieu. Biała, asymetryczna spódniczka z koronką. Nie znam firmy. Rozmiar 42 Biało-czarna błyszcząca spódnica Z KIESZONKAMI PO BOKACH. Rozmiar z matki: L, firma CARRY. Wymiary: szerokość w pasie 43x2 cm długość całkowita: 49 cm
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-02 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
RÓŻNE UBRANIA nowa czerwona spódnica w kratke. Rozmiar 42 z C&A. szerokość w pasie 44cmx2, długość 50 cm. Nowa, bez metek, ale są np. jeszcze guziczki w woreczku dołączone przy spódnicy. Nigdy nie ubrana Spódniczka w biało-czarną kratkę. Rozmiar z metki 44. C&A. Wymiary: szerokość w pasie: 46x2 cm długość: 48cm wełniana, zakładana spódniczka z KappAhl, rozmiar 42. Regulowana w pasie spódnica H&M rozmiar 42 Biała koszula, no-name, bez rozmiaru ale na moje oko to 40
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-02 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI Czarna sweterkowa sukieneczka ze ściągaczem w pasie. Rozmiar 36, firma H&M Czarna bombka z fajnym akcentem koło biustu. Rozmiar 38. Firma QUEEN Czarna sukienka z motywem panterki. Ma siateczke na plecach i na biuście. Rozmiar M, Bershka. Beżowa sukienka. Kupiona na allegro. Rozmiar S. nigdy nie założona. Zakładana sukienka w zeberke. Rozmiar XL. Firma ZARA. Czarna, długa marynarka, jak sukienka . rozmiar 38
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-02 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI mam na wymianę piękną sukienkę z indyjskiego sklepu. Jest nowa. Nigdy nie ubrana. Tylko raz przymierzona. Stan idealny. Rozmiar 40/42 kosztowała 149 złotych. Wszystkie metki. Nawet te z cenami. w razie jakichkolwiek wątpliwości, proszę pisać, odpowiem na każde pytanie Nowa, zielona, groszkowa sukienka wyjściowa, komplet z szalem w tym samym kolrze. Urwane ramiączko, jednak przed wysłaniem przyszyje je. Ramiączka na krzyż, śliczna aplikacja na biuście . Rozmiar L czarna sukienka Camaieu rozmiar 40
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-02 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
PORTFELE: Szary portfel w kwiatki.Nanu-nana chyba Czerwony portfel w paski . Nici Różowy portfel ROXY
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYCZKI Srebrna, mała, płaska kosmetyczka. 18x 11,5 cm Kosmetyczka w zeberke. 15x9 cm, wysokość 7cm Kosmetyczka Gabol- duża i pojemna. 27x17x16 cm Cztery kosmetyczki różnych rozmiarów, jednak w ten sam wzór. 17x13 , 14x11, 10,5x9 9x8
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
TORBY, PLECAKI Czerwono-czarna lakierowa torebka. Zakupiona w New Yorkerze. Miałam ją na sobie najwyżej 3-5 razy. Jest śliczna i całkiem pojemna. Czarna chanelka na srebrym pasku. W jednym miejscu pasek lekko uszkodzony, jednak da się to naprawić. Podszewka w fioletowo-czarną zeberke. plecak z serii WILD NICI w zebrę. Mieści A4 Wymiary: 38x34 cm Żółta plażowa torebka zręcznie malowanymi kwiatkami, drewniane uchwyty. błękitny plecak CHAMPION. Wymiary: 28x31 cm
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
TORBA, PIÓRNIK Czarno-różowy piórnik Converse. 24x12x8 cm Torebka Mizensa. Kupiona w serwisie torebka. Bez zniszczeń, długi pasek w komplecie. Będę wybredna.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
BUTY Kozaki na pięciocentymetrowym obcasie. Rozmiar 37. Kupione w CCC. Wysokie, płaskie kozaki. Można je nosić na dwa sposoby, pokazane na zdjęciu. Kupione na hali w Carrefourze, rozmiar 37. Balerinki na niziutkiej koturence, prawie niewidocznej i prawie nie wyczuwalnej Mają bardzo klasyczne kolory- czarny, beż i karmel. Nigdy ich nie ubrałam, są jednak zbyt poważne do mojego stylu świetne na co dzień, jak i na spotkania, czy większe okazje, bardzo wygodne. Rozmiar 36, długość wkładki 23 cm. Projekt W. Potocki. Koturenka ma zaledwie 3 cm buty na obcasie. CCC. Rozmiar 37. Małe 37 z dwoma pięknymi paseczkami. Buty bardzo stabilne i wygodne. CZarne. Czarne czółenka z gumkami wokół kostek , rozmiar 35, długość wkładki 23 cm. Piękne, lakierowane, pasują do każdej sukienki. Bardzo eleganckie, pięknie się prezentuja clara barson- ccc rozmiar 37 ubrane Okło 3 razy Sandałki atmosphere czarne. Rozmiar 37, z przodu troche zdarte, wszystko widoczne na zdjęciach długość 24 cm
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-14 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
RAJSTOPY: Rajstopy. Wszystko widoczne na zdjęciach. Na drugim :W kolorowe ciapki na białym tle, Fioletowe, bordowe, liliowe, czarne w kolorowe kwadraciki po bokach. Na czwarty- brązowe-nie ma, karmelowe, czerwone- nie ma, khakie (oliwkowe), stalowe(ciemnoszare) Na piątym: w czarno-białe paski, brązowe. Te dwie pary są grube. LEGINSY: ZOSTAŁY TYLKO KHAKIE (OLIWKOWE, ZIELONE CIEMNE)
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-02 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DVD DVD stacjonarne. Firmy Orion. Wysokość 5 cm, szerokość 36 cm, długość 23,5 cm Przenośne DVD Philips. Laser do wymiany, często nie czyta płytek. Jest z całym osprzętem oraz ze specjalnym etui.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ZEGARKI, MASAŻER, FILM Zegarek żaba. Ma w sobie wbudowany budzik, grający śmieszną melodyjkę. Zegarek i datownik w jednym. Wygląda jak ze starych filmów. Film ZMIERZCH
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-09-13 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
GRY Mata do tańczenia do Play station i Play station 2, jest sprawna i działająca w stu procentach. Gra Tumblin’ Monkeys. Była używana tylko raz, wszystkie części są na sto procent! Gra Sudoku- jest to klasyczne sudoku, lecz zamiast wpisywania cyfr, układamy je Okrągłe puzzle. Są w tym momencie rozłożone. Bez oryginalnego opakowania. Mają specjalną podstawkę, dzięki czemu potem mogą stać na półce, jako ozdoba. Wzór w pingwiny.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
RÓŻNE! CIENIE! Wszelakie ozdoby do paznokci Kask na rower/rolki/ deskę. Wszystko jedno. Jest różowy z motywem kwiatów. Idealny dla dziewczynek i dla kobiet. Jest nowy, nieużywany. Cienie do powiek: dwa pierwsze RUBY ROSE-nie ma dwa następne JOKO- nie ma ostatni H&M liliowy różne cienie+ niebieski pigment Inglot Cienie do paletek, te okragłe na srodku wielkość jak inglot, reszta inne wielkości, jednak wszystki nadają sie do paletek magnetycznych Trójka z inglota. Srebrny troszkę podniszczony
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-02 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ZESTAW NA STÓŁ I RAMKI Zestaw na przyprawy na stół. Jest nowy, nieużywany (nieudany prezent) ze sklepu Jysk. Ramek z Ikei mam 10. Ich wymiary to 17x22 cm Większych ramek mam 2 szt. Wymiary: 13,5 cm x 18,5 cm Mniejszych ramek też mam 2. Wymiary: 10,5X 15,5
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
KORALIKI Na pierwszym zdjęciu widnieje krosno to plecenia z koralików. Na innych zdjęciach koraliki. Wszystko widoczne na zdjęciach, w razie wątpliwości proszę pytać. Najchętniej oddam wszystko razem ![]()
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-09-12 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
KORALIKI na pierwszym zdjęciu widnieją koraliki z ikei do prasowania.- zostały tylko te w prawym dolnym rogu Na dwóch ostatnich to akcesoria do robienia biżuterii i innych rzeczy z koralików. Najchętniej oddam wszystko razem (chodzi o ten i poprzedni post)
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-02 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA Ceny, które znajdują się przy niektórych z rzeczy tyczy się innego portalu, na którym biżuteria też jest wystawiona ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA Ceny, które znajdują się przy niektórych z rzeczy tyczy się innego portalu, na którym biżuteria też jest wystawiona ![]() ![]() Dużo z biżuterii (ta w folii jest nowa). pochodzi ze strony katherine.pl
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA Ceny, które znajdują się przy niektórych z rzeczy tyczy się innego portalu, na którym biżuteria też jest wystawiona ![]() ![]() Biżuteria jest nowa, dlatego w folii. Katherine.
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2013-10-02 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
książki
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podręczniki, książki do szkoły
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
RÓŻNE KSIĄŻKi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dokładkę
![]() ZAPRASZAM DO WYMIANY ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz coś u mnie za botki na koturnie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1378974236 i ozdoby do paznokci: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1378978127 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.