|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
![]() HERMES, BLV, SONIA RYKIEL, NAF NAF, M. Carey- Październik
NIEAKTUALNE
Witam i zapraszam do wymiany ![]() Wystawiam perfumy, których nie będę już używała - zależy mi na pozbyciu się tego kramiku szybko i bezboleśnie. ODDAM wszystkie perfumy za jakiś inny ZAPACH, który wpadnie mi w oko ![]() Ale mogę wymieniać oddzielnie jeśli będą sensowne propozycje ![]() Na wymianę mam: 1. Hermes, Un Jardin Sur Le Nil - EDT 15 ml 2. Bvlgari, BLV Notte - EDP ubytek z 75 ml 3. Sonia Rykiel (Sonia Rykiel) - EDT ubytek ze 100 ml 4. Naf Naf Faschion Instinct- EDT ubytek ze 100 ml 5. Mariah Carey Luscious Pink - EDP ubytek ze 100ml Nie chcę ubrań, kolorówki, pielęgnacji, toreb... etc...!!! Oszczędzajmy swój czas ![]() Wysyłka tylko zgodnie z regulaminem wizażu. Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2013-10-09 o 15:23 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: HERMES, BLV, SONIA RYKIEL, NAF NAF, M. Carey- Październik
mam, są wmienione w wątku
![]() daisy edt ok 23/50ml Burberry the beat edt 60/75ml White musk TBS edt nowe 30ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam,pozdrawiam
![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Co interseuje cię u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43147657
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Powiedz mi który z tych zapachów jest słodki? ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Wziełabym hurtowo wszystkie oprócz Hermesa. ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Nie,są to pełnowymiarowe flaszki. Ostateczną odpowiedz dam ci po południu,ok?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety jednak dziękuje za wymiane.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.