![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Październik! Sweterki, sukienki, perfumy! Niektóre rzeczy oddam za drobiazgi!Zapraszam!!! ![]() Za niektóre dużo nie chcę, chcę się ich po prostu pozbyć xd Ciuszki mogą zniknąć, wystawiam je na różnych stronkach! CZEGO SZUKAM? -kompletu bielizny, czerwonej, czarne, białek, stanik : 70C, majtki M -parki, płaszcza na zimę -sweterków, różowej, niebieskiego -zakolanówek ciepłych -rozkloszowanej, sukienki, z rękawki, czerwonej lub czarnej -szarej spódniczki, gładkiej, zwykłej -brązowych butów na zime, byleby nie wysokich -mgiełki do ciała -perfum -szminki, jakiś jasnych -palet -pędzla do różu, bronzera do brwi oraz do powiek -bielizny, strongów -rozkloszowanej skórzanej spódniczki Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik! Sweterki, sukienki, perfumy! Niektóre rzeczy oddam za drobiazgi!
.Nowa sukienka z baskinką, zamówiłam ją, niestety jest za duża, zapłaciłam na nią 90 zł
rm S/M zapinana na zamek z tyłu ma rozcięcie na 10 cm 2. Sukienka rozkoloszowana, Prawie nowa sukienka, Rm M, rozciąga się, bez żadnych wad! Z tyłu ma tak zwaną łezkę. 3. Nietrafiony prezent, szara koszulka rm M, oryginalna, potwierdza to metka na koszulce nie ma. 4. .Nowy bezrękawnik w paski od marks&spencer, nie ma rozmiaru, ale na moje oko to duże 38 / 40 5. Szorty, stan taki sobie, rm L 6.Nowa z metką bluzka/spódniczka firmy papaya, rm z meetki 14 czyli jakieś 44. 7.Używana leciutki zmechacona pod pachami, z tyłu ma ściagacze rm M Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-16 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik! Sweterki, sukienki, perfumy! Niektóre rzeczy oddam za drobiazgi!
1. .Swiecąca bluzka ZARA, elsatyczna, M/L
2.Związywana bluzeczka, napis trochę sprany, bluzka też. rm M/L 3. Nowa spódniczka z rm XS,(dla mnie to przegięcie i to jest M/L) material jest śliski, piękna, nowa! z zipem z tyłu 4.Paski 5.Thisrt z bletnicą, pormod, stan dobry +, lekko sprany, rm M/L 6. Nietoperz orsay, rm uniwersalny raczej, stan dobry, lekko sprany 7. Swterek, oversize z golfikiem, house 8. Czarne spodnie kapphal, 36, stan idealny Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1.Pasek, orsay
3.Musztardowa koszulka, h&M, M, lekko sprana 4.Sweterek, zmechacony trochę, a dziurkę pod pachą, one love,M 5. Sprana bluzka, orsay, M/L 6.Bolerko, sweterek, hexeline, L, stan idealny 7. Sweterek, leciutko zmechacony. one love, S 8.Jeansy, house, stan dobry, lekko poobcierane w kroku Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. Kardigan, stradivarius, L, gdzieniegdzie zmechacony
2. Reserved, M, lekko zmechacony, ma dziurkę 3. Nowy bezrękawnik denim co, związywany, jest zmechacony - ale taki ma być! taki materiał fm S-M 5.Nowa sukienka nenowy róż, asos petite rm 6 czyli jakieś 36 Ma sciągaczna talii, dwie kieszenie na wysokości bioder , kieszonkę na wyskości biustu i 3 guziczki! + jeden guziczek na metce 6.spódniczka cropp, S 7.Hiszpanka, na gumce 8.Ołówkowa spódnica, rm L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1.Zapach: damski
Rok wprowadzenia: 1996 Typ zapachu: kwiatowy, morski Nuty zapachowe: Linia głowy: cytrusy, ananas, czarna porzeczka, pigwa, melon, kwiat lotosu, lilia wodna Linia serca: róża, jaśmin, konwalia Linia podstawy: irys, brzoskwinia, morwa,wetiwer, ambra Rekomendacja: na swobodne okazje BEZ KILKU PSIKNIEĆ! -wymienię tylko za złoty pierścionek lub łańcuszek 2. Nowa, nieużywana koszula dla pana rm L. 3.Książka "zdrowie na talerzu" Była bardzo droba i jest nowiusieńka. Jest opisane jak radzić sobie z chorabami, na co wpływają różne produkty i także jest wiele przepisów. W twardej oprawie - za coś świetnego! 4. Prawie nowy swterek, brąz przechodząca w czerń rm 12, ale dla mnie to duże M, L 5. Bolerko L/XL 8. Nowa góra od stroj kąpielowego, zawiązywana na sznureczki 9.Używana sukienka z dziurami, rm z metki 12, ale dla mnie to M nie ma 10.Ubrany ze 3 x ażurkowy bezrękawnik! Rozmiar uniwerssalny Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-16 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1.książka o panokciach
2. Staniczek, lekki zmechacenia 75B 3. Zepsuty zamek, torba ccc 4.Spódniczka, basic 34, dla mnie to też 36, nowa, ala bombka. Ma pasek więcej można zawiązywać go na kokardkę 5. Sandałki, gumowe rm 38 6. Spodenk denim co, używane, w pasie mają gumkę, rm M/L 7. Mgiełka fioletowa, atmosphere, rm 44, oversize bedzie na 38/40 8.Nieużywane szorty, robione metodą diy, firma cero, nie wiem jakii to rm ale chyba M/L. Ew moge podać wymiary. Szorty są materiałowe!! 9. Nowa narzutka, bluzka, oversize. firma denim co |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1.Nowa nieużywana sukienka ASOS, rm z metki to 12, ale wydaję mi się, że jest uniwersalna, bo strasznie rozciągliwa i będzie dobra na każdy rozmiar! Ma na talii sznureczek który można zawiązać. Dół jest plisowany. Kosztowała mnie powyżej 120 zł, także warto!
2. Spódniczka george, nowa, rm 46 3 Koszula w kratę L 4.Top nike do biegania, S, na 164 cm 4. Solar L 5. Garsonka, uszyta przez mamę, L 6.Bokserka, M/L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1.. Sukienka uszta przez mamę, L
2. Spódnica, usztya przez mame L 3. Bluzka George, z kołnierzykiem i kieszonką, lekko zmechacona, na rękawkach na gumki. Rm to jakieś duże M/L 4. Ciemnofioletowa kurtka, płaszczyk rm M/L, nowiutka 5.bluzka ze złotą notą, M Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1. Nowa koszulka męska, rm M/L
2.Narzutka ażurowa, nietoperz rm uniwersalny, stan dobry 3. Lekko niezmechacony golfik 4. Cieniutki sweterek, odicnany pod biustem, stan dobry - 5. Bluzka w kropki, rm L 6. Nietoperz oversize, M Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1.Sukienka, tunika, ciemny brąz, z tyłu kaptur M-L rozciąga się
2.Bokserka, oversize maks&spencer 3. Mgiełka atmosphere, rm 44, można nosić jakos overisize 4. Promod, M, stan dobry, overisize 5. Thisrt, espirt, S Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1. Thisr Pucca, s, reserved
2. Ravell, rm M, stan dobry 3. Sukienka, lekko zmechacona, uszyta przez mamę 4. Nowy cienki krawat 5. Biała zwiezna spódnica, prawie nowa, piękna! Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
1. Jeansy monica, rm M, rzetarcia na nogawkach oraz w kroku, ale ich prawie nie widać
2. Kardigan, cubus M, zszyte dziury, stan dobrby, gdznie gdzie jakieś zmachcenia 3. Bolerko, rm 40-42 4. Spodnie miętowe, Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
1. Terranova, spódniczka z pomponem rm M, stan dobry, lekko zmechoacona
2. Spódnica ołówkowa, L 3. S oliver, piękna sukienka, rm uniwersalny, mocno się rozciąga, odcicana na talii 4. Czapka, terranova, ma z tyłu gumkę Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
1. Leginsy, stan hmn, dobry -, L - XL
2. Piękna nowa bluzeczka, atmo, S-M 3. Gina tricot, dbd - , L 4. Piękna biała sukienka, ubrana raz, rm M-XL, mocno się rozciąga, z tyły gumki 5. Stradivarius, L Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
1. Płaszczyk bez jednego guzika, stan idealny, L stradivarius
2. Atmosphere, mgiełka L 3. Tunika, sukienka z numerkami, hit! Rm uni. Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic..
![]() ![]() wątek książkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715774 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715696 ciuszki, torebki, coś do domu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720734 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=718827 Zapraszam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nindżopesz
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Spodobała mi się sukienka z dziurami, chciałabyś wymienić ją za obie te rzeczy tj. naszyjnik i bokserkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A mozna zobaczyc na kims https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1380803655 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie wypatrzyłam
![]() rzeczy, które wybrałaś oddałabym najchętniej za świeczki bryłowe
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
przecież jest zaznaczone,że sukienki już nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
chetnie ale nie bardzo wiem co by ci sie oplacalo oddac za szminke.
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
koci świat
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
2. Spódniczka george, nowa, rm 46 i mgiełke atmosphere ?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
niestety za kurtkę nic nie znalazłam. Jeśli interesują Cię same kosmetyki, to znajdę coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.