![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W listopadzie wymieniam kosmetyki i biżuterięWitam i zapraszam!
Zasady jak u wszystkich-ja odpisuje u Ciebie, a Ty u mnie. Nie ukrywam, że wolę większe wymiany MOJA WISH LISTA -portfel -perfumy CK in2U -krem nawilżający -korektor rozświetlający -rzeczy do domu -koraliki toho, minerały, sznurki sutasz,elementy do tworzenia biżuterii -fajne zabawki dla chłopca 4 lata -gry na PlayStation 2 -rzeczy dla psa Pilnie szukam zasilacza/ładowarki do laptopa Toshiba Satellite A300!!! dostępne niedostępne
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2014-01-29 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W listopadzie wymieniam kosmetyki i biżuterię
-TOREBKI DO STERYLIZACJI 90x230 SIGMA
-Podstawka kryształowa - Podstawka ze szkła kryształowego służy jako podłoże pod klej i działa na takiej samej zasadzie co kamień nefrytu. -Rękawice frotte do zabiegów kosmetycznych -Rękawice do zabiegów kosmetycznych -Gilotyna do tipsów Mistero Milano -Kolorowa pinceta do rzęs (komplet). Awangardowa para profesjonalnych pincet typu I i F. -Nowy Pędzel "Wachlarz" e.l.f. Studio Fan Brush -Top coat LCN polish seal utwardza się go w lampie do żelu a stosuje na żel jak i na lakier do paznokci -Sukienka różowo czarna South rozm.36/38 -Beżowa sukienka tuba świetnie się układa na ciele rozm.42
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2014-01-28 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
-Szminka Inglot nr 409 raz użyta
-Szminka Astor Shine Deluxe gala 024 -Mini szminka Benefit, nie ma numeru -Osuszacz kleju np. do rzęs -Szpatułka do masek -Opaska kosmetyczna -SZABLONY FORMY DO ŻELU I AKRYLU 350szt - Tipsy INCURVATI PRO C białe Mistero Milano brakuje ok.20 sztuk - Tipsy CLASSICI przezroczyste Mistero Milano brakuje ok.10 sztuk -Paleta pudrów mineralnych firmy Glazel użyta kilka razy
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2014-01-28 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Cleaner Modena Nails zostało ok.50ml
- Quick finish Modena nails kilka razy użyty - Mistero Milano Dissolvere preparat do rozmiekczania początkowa pojemność 80ml została wieksza połowa -Senna Zestaw do formowania brwi kolor Ash Blonde Oryginalny i kompletny zestaw pudrów oraz szablonów do brwi jest bestsellerem od wielu lat. Klasyczne szablony, które bazują na profesjonalnej, trzypunktowej technice formowania, pięknie podkreślają twarz i działają praktycznie na każdy rodzaj brwi. W tym jednym zestawie mieści się całe doświadczenie Eugeni Weston w kształtowaniu pięknych brwi. Komplet zawiera: paletę z lusterkiem, trzy cienie do brwi, podwójny pędzelek i cztery szablony - Senna Form -A- Brow Kit Zestaw do brwi kolor Dark Środkowy kolor kilka razy użytyOryginalny i kompletny zestaw pudrów oraz szablonów do brwi jest bestsellerem od wielu lat. Klasyczne szablony, które bazują na profesjonalnej, trzypunktowej technice formowania, pięknie podkreślają twarz i działają praktycznie na każdy rodzaj brwi. W tym jednym zestawie mieści się całe doświadczenie Eugeni Weston w kształtowaniu pięknych brwi. Komplet zawiera: paletę z lusterkiem, trzy cienie do brwi, podwójny pędzelek i cztery szablony Rzęsy do przedłużania rzęs -Rzęsy Niebieskie! Rzęsy Secret Lashes C 0,20 11 -Rzęsy Jedwabne! Rzęsy Secret Lashes C 0,15 9 -Rzęsy Jedwabne! Rzęsy Secret Lashes C 0,15 11 -Rzęsy Jedwabne! Rzęsy Secret Lashes C 0,15 13 - Pędzelek do żelu płaski'6 Mistero Milano stan włosia bardzo dobry stan rączki dobry - Pędzelek do żelu płaski'4 Mistero Milano stan włosia bardzo dobry stan rączki dobry
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2013-11-17 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-Brzoskwiniowa galaretka peelingująca do dłoni Farmona 300ml-nowa
-Brzoskwiniowa maska do dłoni Farmona 300ml-użyta raz -Brzoskwniowe Dłonie Aromatyczna sól do kąpieli dłoni Farmona 600g użyta raz -Bielenda Diamentowe Serum Liftingujące 50 ml użyte 1 raz -Pędzel do podkładu Sephora umyty i zdezynfekowany -Kredka do oczu Estee Lauder 04 Brown Writer zostało ok 7,5cm kredki (mierzone bez tej końcówki z gąbką) -Czarna kredka Inglot 2-3razy zastrugana -Cienie Lancome colour focus sparkle zużycie minimalne -Róż do policzków Nina Ricci 02 rose lingerie poj. 2g zużycie niewidoczne -Kremowy róż do policzków Clinique 03 rosy blush małe zużycie
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2013-11-25 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
NOWE LAKIERY DO PAZNOKCI
-Colour Alike 10 Moonlight shadow -Colour Alike 457 Tra-wawa -Colour Alike 16 Cool Rose -Colour Alike 13 Vanilla shake -Colour Alike 24 midnight plum -Colour Alike 15 Lollipop pink -Colour Alike 467 Złoto dla zuchwałych -Colour Alike 441 Weekendowy szał -Colour Alike 2 Matte ruby -Colour Alike 448 Tru Blu Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2014-01-28 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
NOWE LAKIERY
-Colour Alike 469 Aleja Gwiazd -Colour Alike 9 cabernet wine Czasopisma są używane w bardzo dobrym stanie -Akademia Paznokcia nr15 (o5/2007) -Akademia Paznokcia nr16 (06/2007) -Akademia Paznokcia nr17 (01/2008) -Akademia Paznokcia nr18 (02/2008) -Paznokcie nr57 (3/2012) -Paznokcie nr58 (4/2012) -Paznokcie nr59 (5/2012) -Paznokcie nr60 (1/2013)
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2013-11-11 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
juz kiedys chciałam się z tobą wymienic al enie widziałas nic dl asiebie. może teraz ci wpadnie coś w oko
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czasopisma są używane w bardzo dobrym stanie
-Paznokcie nr61 (2/2013) -Paznokcie nr62 (3/2013) Biżuteria ręcznie wykonywana przeze mnie -Bransoletka z brązowego sznurka woskowanego z zawieszką listkiem. Długość bransoletki jest uniwersalna poprzez przesuwane supełki.-Bransoletka z brązowego sznurka woskowanego z zawieszką serduszkiem. Długość bransoletki jest uniwersalna poprzez przesuwane supełki. -Bransoletka z brązowego sznurka woskowanego z zawieszką monetą. Długość bransoletki jest uniwersalna poprzez przesuwane supełki. -Bransoletka z brązowego sznurka woskowanego z zawieszką motylem. Długość bransoletki jest uniwersalna poprzez przesuwane supełki. -Bransoletka z brązowego sznurka woskowanego z zawieszką kotwicą. Długość bransoletki jest uniwersalna poprzez przesuwane supełki. -Bransoletka z brązowego sznurka woskowanego z zawieszką zakochane ptaszki. Długość bransoletki jest uniwersalna poprzez przesuwane supełki. -Bransoletka wykonana ze sznurka woskowanego w kolorze niebieskim. Długość bransoletki ok.16,5cm (możliwość przedłużenia) -Bransoletka z kolorowych sznureczków. Długośc regulowana
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2013-11-06 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria ręcznie wykonywana przeze mnie
-Bransoletka powstała ze sznurków satynowych w odcieniach miodu,karmelu i brązu zaplecionych w warkoczyki. Długość regulowana 15cm-18,5cm! -Bransoletka ze sznurków w wielu kolorach. Bransoletka jest regulowana! Długość od 18cm do 21cm. Ozdobiona kulką trawionego agatu. -Bransoletka ze sznurków w odcieniach bieli i srebra. Bransoletka jest regulowana!!! Długość od 16cm do 20cm. Ozdobiona zawieszką kluczykiem, ażurową kuleczką i koralikiem -Bransoleta składa się z 3 czarnych skręcanych sznurków. Końcówki i zapięcie w kolorze złotym Długość regulowana ok.16cm-18cm. -Śliczny pierścionek z twarzą kobiety w stylu pin up! Wymiary oczka to ok.1cm/1,4cm! Rozmiar pierścionka regulowany! -Pierścionek wykonany metodą beading. Awenturyn opleciony koralikami Toho. Rozmiar regulowany -Pierścionek wykonany techniką haftu koralikowego. Średnica ok.2,5cm Rozmiar pierścionka regulowany -Pierścionek violet Pierścionek wykonany techniką haftu koralikowego. Średnica aplikacji to ok.2cm Rozmiar pierścionka regulowany. -Pomarańczowa neonowa bransoletka warkocz. Długość regulowana 16cm-19,5cm -Zielona neonowa bransoletka warkocz. Długość regulowana 15,5cm-20cm
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2013-11-26 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
-Wsuwka z filcową kokardką -Spinka do włosów wykonana haftem koralikowym. W centrum czerwony agat spękany. Długość ok.9cm Szerokość w najszerszym miejscu ok.4cm -Spinka do włosów wykonana techniką haftu koralikowego. Długość ok.8,5cm szerokość w najszerszym miejscu ok.3cm -Bransoletka powstała techniką haftu sutasz z sznurków sutaszu i koralików Toho w dwóch rozmiarach. Długość bransoletki regulowana 19cm-24,5cm. -Oryginalny naszyjnik wykonany haftem koralikowym. W centrum kaboszon z uroczą matrioszką. Naszyjnik zawieszony na 70cm-satynowym sznurku. Wielkość naszyjnika to szerokość ok.11,5cm , a wysokość w najszerszym miejscu ok.5,5cm.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
-Naszyjnik z wisiorem wykonanym techniką haftu koralikowego. W centrum riolit otoczony koralikami Toho, poza tym koraliki cracle, fire polish i wiele innych. Długość naszyjnika regulowana ok.78cm-88cm. -Wisior z dziewczynką otoczony koralikami Toho. Jego średnica to ok.5cm. Zawieszony został na łańcuszku o długości 82cm. -Wisior z obrazkiem sowy otoczonym drobnymi koralikami. Jego wymiary to 4cm/3cm Zawieszony został na łańcuszku o długości ok.67cm. -Miętuski Kolczyki wykonane techniką beading. Zielona lawa wulkaniczna opleciona koralikami Toho. Długość wraz z biglem ok.6cm -Kolczyki wykonane metodą beading. Różowe pastylki oplecione pomarańczowymi koralikami. Średnica ok.2,8cm. Długość wraz z biglem ok.4cm. -Kolczyki sztyfty wykonane techniką haftu koralikowego. Średnica kolczyka 1,5cm.
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2013-11-07 o 01:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
-Czerwona bransoletka wykonana z filcu.
Z przodu wyszywana fasetowanymi koralikami Szerokość bransolety to 5cm. Długość bransoletki regulowana, posiada dwie długości 16,5cm i 17,5cm. -Szara bransoletka wykonana z filcu. Z przodu wyszywana mnóstwem koralików. Szerokość bransolety to 5cm. Długość bransoletki regulowana, posiada dwie długości 16cm i 18cm. -Czarna bransoletka wykonana z filcu. Z przodu wyszywana czarnymi fasetowanymi koralikami. Szerokość bransolety to 5cm. Długość bransoletki regulowana, posiada dwie długości 15,5-16cm i 18cm. -Zielona bransoletka wykonana z filcu. Z przodu wyszywana mnóstwem koralików m.in.howlit, koraliki cracle i Toho. Szerokość bransolety to 5cm. Długość bransoletki regulowana, posiada dwie długośći 15,5-16cm i 18cm. -Różowa bransoletka wykonana z filcu. Z przodu wyszywana mnóstwem koralików m.in.masa perłowa, koraliki Toho. Szerokość bransolety to 5cm. Długość bransoletki regulowana, posiada dwie długośći 17cm i 18,5cm -Ruda bransoleta ze skórki Super Suede ozdobiona mnóstwem koralików w odcieniach czerwieni i pomarańczu. Szerokość 5cm. Bransoleta posiada dwie długości 16cm lub 17,8cm -Fioletowa bransoletka wykonana z filcu. Z przodu wyszywana mnóstwem koralików m.in.agat trawiony, koraliki Toho i cracle. Szerokość bransolety to 5cm. Długość bransoletki regulowana, posiada dwie długośći 16,5cm i 18cm -Niebieska bransoletka wykonana z filcu. Z przodu wyszywana mnóstwem koralików. Szerokość bransolety to 5cm. Długość bransoletki regulowana, posiada dwie długości 17cm i 18,5cm. -Biała bransoletka wykonana z filcu. Z przodu wyszywana mnóstwem koralików. Szerokość bransolety to 5cm. Długość bransoletki regulowana, posiada dwie długości 15,5cm i 17cm. -Brązowa bransoleta ze skórki Super Suede ozdobiona mnóstwem koralików w odcieniach brązu. Szerokość 5cm. Bransoleta posiada dwie długości 16,5cm lub 18cm
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2013-11-16 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria sztuczna
-Bransoletka regulowana z kwadratowym kryształkiem i cyrkoniami -Czerwona bransoletka zapinana na zatrzask -Niebieska bransoletka na gumce -Biała bransoletka z klamerką -Bransoletka z muszelek na gumce -Naszyjnik z piórkiem -Pomarańczowy naszyjnik -Naszyjnik -Naszyjnik z granatową kuleczką -Pierścionek kokardka
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2013-11-11 o 00:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Sztuczna biżuteria
-Pierścionek sowa -Wisior małpka z cyrkoniami -Srebrne koła -Białe kwadraty z czarnymi kwiatuszkami -Bransoletka -Bransoletka -Sznur koralików z magnesami z którego można zrobić bransoletke i różne kombinacje naszyjników -Bransoletka z muszelek
Zapraszam na wymiany Edytowane przez beatalezajsk Czas edycji: 2013-11-16 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
zainteresowaly mnie:
Szminka Inglot nr 409 raz użyta Pędzel do podkładu Sephora umyty i zdezynfekowany Colour Alike 9 cabernet wine i ewentualnie: Brzoskwiniowa galaretka peelingująca do dłoni Farmona 300ml-nowa Brzoskwiniowa maska do dłoni Farmona 300ml-użyta raz Kremowy róż do policzków Clinique 03 rosy blush małe zużycie Znalazłabyś coś w moich wątkach? Najbardziej zależałoby mi na szmince i pędzlu. Widze że szukasz tuszu do rzęs, mogłabym Ci zaproponować Maybelline Colossal volume
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie widze napisu wiec ponawiam zapytanie: juz kiedys chciałam się z tobą wymienic al enie widziałas nic dl asiebie. może teraz ci wpadnie coś w oko
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej
mam nadzieje że coś znajdziesz zajrzyj do obu moich watków https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1383769292 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1383761333 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1383761399 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1383761585 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1383761399 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1383771732 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1383783194 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1383781222 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1383781159
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
bluze i sukienke wymienie raczej na coś większego, ale mogłabym oddać ci chustę w ciapki i tusz np za szminkę inglot i pędzel (chciałabym też ten lakier ale nie wiem czy zgodziłabyś się na taki układ, jeśli nie to może jakiś drobiazg jeszcze za niego znajdziesz?
Co do kremu bath and body works to negocuje z jedną wizażanką ale jeśli się z nią nie dogadam to też mogłabym wymienić np za tą galaretkę do dłoni czy róż. Hm powiedz czy takie wymiany jakie zaproponowałam by Ci pasowaly, jak nie to jeszcze możemy pomysleć zeby inaczej to jakoś rozegrać ;p
Edytowane przez whoa Czas edycji: 2013-11-07 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo byłabym wdzięczna jakbyś mi odpisała jak najszybciej czy pasuje Ci takie coś, bo już inne dziewczyny pytają o chustę ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
chusta za szminkę ok
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Ok czyli napewno:
szminka inglot 409 za chuste Mogłoby być: color boost za pędzel i lakier uwaga edytuje! różu już raczej nie chcę bo będę mieć 2 podobnych kolorach z innej wymiany. Tuszu i carmexu już nie będę mieć. Wiec za pędzel i lakier mogę oddać color boost. Zastanawiam się tylko czy na pewno opłaca mi się ta kredka za lakier i pędzel, ale z drugiej strony szkoda się wymieniać tylko chusta - szminka. Przejrzałam jeszcze raz twoje rzeczy i podobam i się jeszcze lakier midnight plum, ale znowu nie wiem czy Tobie sie opłaca dawać dwa lakiery i pędzel za tą pomadkę bourjois.
Edytowane przez whoa Czas edycji: 2013-11-10 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda...może Senna Form -A- Brow Kit Zestaw do brwi kolor Dark i szpatułka? Co Ci się spodobało?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ok czyli podsumowując do czego na razie doszłyśmy:
ja wysyłam chuste (to była ta pierwsza w ciapki tak?) i color boost orange punch za szminke inglot 409, lakiery cabernet wine, midnight plum i pędzel do podkładu sephora Co do biżuterii to podoba mi się bardzo, ale ja raczej nie noszę kolorowej, jak już to tylko złotą także chyba nic za bbw nie widze ![]()
Edytowane przez whoa Czas edycji: 2013-11-10 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.