|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kolorówka
Jestem nowa - wysyłam pierwsza (preferuje polecony ekonomiczny,moge oczywiscie sie dostosować.
Jeżeli ktoś ma poniżej 5 przekupek proszę o wysłanie równoległe. WISHLISTA - brak, jeżeli coś mnie zainteresuje to się skuszę ![]() Twarz: - korektor Alverde Kamuflaż w kremie,kolor 002Beige - prawie nieużywany (sprawdzanie koloru) - podkład Revlon PhotoReady 002 Vanilia - zużycie niecałe 10 % - próbka pokładu mineralnego Annabelle Minerals formułą kryjąca,kolor Beige Fairest - nowa! Oczy: - Wibo Eyebrow stylist - nie wiem,jak oceniż zużycie;pamiętam,że używałam go niecały miesiąc - MAC cień kolor Deep Truth - zużycie znikome - Covergirl cień kolor lekko perłowa mięta - tylko sprawdzany kolor - MIYO OMG! Eyeshadows 01 white - zuzycie znikome - Rimmel Glam'eyes 200 Spicy bronze - zuzycie znikome - Rimmel Glam'eyes 180 Royal GOld - zuzycie znikome Usta - Revlon Fuchsia Fusion (perłowa) - Rimmel Lasting Finish 240 Undressed - Rimmel Hydra Renew 720 Nothing Hilll Nude - Celia pomadko-błyszczyk nr 506 Paznokcie - Bell Air Flow nr 708 - Miss Sporty nr 301 - nowy! - Wibo Express Growth róż ze złotymi drobinkami (numerek starty) - nowy! - Wibo Express Growth 413 - raz uzyty - Wibo Express Growth słomkowy ze złotymi drobinkami (numerek starty) - nowy - Safari bezbarwna baza z czerwonym drobnym brokatem (numerek starty) - zuzycie 10 % + Mogę skusić się o wymianę: - róż Lily Lolo Blushing Rose - nowy! - Douglas Style&Shine Argan Oil - nowy! - John Frieda Luxurious Volume Szampon i Odzywka - nowe! Edytowane przez Cesena0 Czas edycji: 2014-01-02 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Korektor w kremie alverde
Zmieniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.