![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
W styczniu Bobbi Brown, MAC, Urban Decay i NailTek. Zapraszam!!
TYMACZSOWO WĄTEK ZAWIESZAM.
Witam wszystkich na nowym wątku wymiankowym Tym razem nie mam na wymianę wielu rzeczy więc mam nadzieję, że uda mi się wszystkiego sprawnie pozbyć. Akualnie poszukuję wyłącznie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44681757 - Dobrej maskary (najlepiej nowej) - Dobrego korektora na poziomie odcienia NC20 - Korektora MAC prolongwear w odcieniu NC20 ew. NC15 Kilka moich zasad: Nie jestem zainteresowana ciuchami, butami i dodatkami - Osoby które mają dwa razy mniej przekupek niż ja (czyli przy moich 39 przekupkach, osoby z 19 i poniżej) będę prosiła o wysyłkę jako pierwsza - Wszystkie kosmetyki są oryginalne, staram się je jak najdokładniej obfotografować ale w razie jakichkolwiek wątpliwości bez problemu mogę dosłać jakieś dokładniejsze zdjęcia - Prosze nie proponowac mi kosmetykow bazarkowych zadajac kosmetykow za ponad 100 zlotych. Uwazam to za brak szacunku i naciagactwo. - Jezeli kosmetyk Ci sie odwidzial, nie spodobal etc. nie uznaje czegos takiego jak "odmienianie" - Zawsze odpisuje na wasze prosby i prosze o to samo. Jezeli nie masz czasu na odpisywanie na duzo prosb to ja nie mam czasu na wymiane z Toba. Czasem przeoczę lub zapomnę o czyimś poście - proszę się wtedy przypominać ! - W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę pytac, z chęcią odpowiem ! Tym razem na wymianę posiadam: 1. Podkład Bobbi Brown Long-Wear even finish foundation w odcieniu 4 Natural. Zużycie widać na 2 zdjęciach (do których, nawiasem mówią, musiałam się nieźle nagimnastykować) kod A62, bardzo słabo wybity na naklejce, wrzucam ujęcia moich prób. Posiadam kartonik, podkład przechowywany był w ciemnej szufladzie. 2. Paleta Urban Decay Book of Shadows IV - wymieniam bez dodatków ale od siebie dorzucam kredkę UD Woodstock (żużycie widoczne). Załączam też działający głośniczek ale bez kabelków - pogubiły się. Zużycie cieni widoczne na zdjęciu, zbliżenie jest na najbardziej zużyty cień Crystal. Na opakowaniu nie ma wybitego kodu (albo ja nie mogę go znaleźć) 3. Zdepotowany cień MAC Vex - zużycie ok 7% kod A51 4. Błyszczyk MAC Lipglass odcień Lust - kod A91 zużycie widać na zdjęciu w poście nr 3 5. Odżywka do paznkoci NailTek Foundation II - zużycie widoczne na zdjęciu Miał być krótki wątek a wyszło jak zawsze... ![]() DOKŁADKA 19.01.14 Lakiery do paznokci (jeżeli nie ma zaznaczonej ilości to znaczy, że użyte zostały tylko testowo) 1. The balm - counterfeit Swatch 2. Golden Rose Holiday - 59 Swatch 3. MIYO mini drops - 123 FlamingoSwatch 4. Essence LE Wild Craft - 01 Tree HuggingSwatch 5. Essence LE OZ great&powerful - 01 Master of illusion (cracking)Swatch 6. Essence colour&go - 119 Boho chick Swatch 7. Orly - TwilightSwatch 8.OPI LE Serena Williams - Love is a racketSwatch 9. OPI LE Serena Williams - Grape...set...matchSwatch 10. Milani One coat glitter - Red sparkleSwatch 11. China Glaze - Near DarkSwatch 12. Essie - Angel FoodSwatch Kolorówka 1. Paleta Wet'n'wild - I <3 matte -> cień cielisty ma spore wgłębienie reszta zużycie niewielkie, niebieski cień nieruszany 2. Paleta Wet'n'wild - Petal Pusher - cienie z drugiego rzędu mają niewielkie wgłębienie zuzycie rzędu 5%, reszta zużycie niewielkie 3. Bronzer The Balm - Bahama Mama -> zuzycie ok 7% płyciutkie wgłębienie, przepraszam za brudny kartonik, wyczyszczę ![]() 4. Rimmel Colour Mousse - odcień 005, tester, bardzo cięzko określić zużycie ale przewiduję, że zostało na pewno 1/2 jak nie więcej 5. Catrice Made To Stay cream eyeshadow - odcień 050 Metall of honor -> zyżycie maluśkie, kilkakrotne, niestety przy odklejaniu ceny naklejka na wierzchu trochę się zmasakrowała 6. Za drobiazg oddam 2 puste i zdezynfekowane opakowania po różach w kremie Philosophy. Opakowanie z lusterkiem, myślę, że idealne na prasowanie jakiś proszków 7. Cienie Shady Lady The Balm - zużycie bardzo małe jak widać, numer 5 najbardziej ok 3% (kolory 1-caught in the act courtney; 2- jealous jordana 3- sexy stacey 4 - just this once jamie 5- curvy cami) 8. Essence LE Oz - 01 Goodness -> tylko swatchowany 9. Everyday Minerals - Weeping Willow, sampel, zostało ok 1/2 jak nie więcej 10. Odyspka pudru BeNye Banana - Ok. 1/2 pudełeczka po eyelinerze ELFa. wydaje się mało ale na pewno starczy na porządne testy 11. Odsypka pigmentu MACa Vanilla - chyba najbardziej popularny pigment, ok 3/4 opakowania po eyelinerze ELFa, osobiście odsypywany z mojego pigmentu (kod A81). Jestem w stanie odsypać więcej Pielęgnacja 1. Sweet Secret Czekoladowe masło do ciała - otwarte tylko i powąchane ale ja nie mogę się takimi ulepkami smarować 2. Chętnie podzielę się z kimś odlewką Yu-Be Moisturizing skin cream - Japońskiego kremu-maści Klik1 Klik2 3. Joanna z apteczki babuni - balsam do włosów ważność do 05,14 4. Victoria's Secret Exotics - Moonlit jasmine -> mgiełka do ciała, bez zatyczki ale przed wysyłką jakąś znajdę Shazney 5. Joanna Naturia - odzywka z miodem i cytryną 6. Lush - Aqua Mirabilis -> kostka peelingująca, użyta 3 razy, zuzycie obfotografowałam Pędzle (z wiadomych przyczyn nie muszę ich wymieniać dlatego za nie szukam raczej czegoś z wish) - wszystkie są w stanie idealnym, przed wysyłką zostaną wyprane i zdezynfekowane 1. Kirkland (bardzo polecane m.in. przez xBebe18) - blush (flat top naturalny)Claudiannas 2. Kirkland - duofiber 3. Kirkland - ołówkowy concealer/foundation 4. The body shop - blush 5. Everyday Minerals - chyba blending, na rączce jakby zgrubienie kleju, lekko starte napisy 6. Kirkland - angled eye 7. Real Techniques - pointed foundation brush 8. Real Techniques - setting brush Shazney 9. The body shop - eyeshadow (płaski języczek) Po opinie nt pędzli Kirlkand zapraszam tutaj! Zdjęcia w poście nr 3 i 7 ! Zapraszam!
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2014-02-25 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W styczniu Bobbi Brown, MAC, Urban Decay i NailTek. Zapraszam!!
Zdjęcia Palety UD
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2014-01-28 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia cienia MAC Vex, Lipglass Lust i NailTek
zdjecia z dokładki - Lush!
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2014-01-19 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Nail Teka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za Nail Tek??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej, coś za cienie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Zdjecia dokładki z 19.01.14
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2014-01-19 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za vex i ud woodstock?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za podkład Bobbi Brown?
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
odpisane, zapraszam
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Zapraszam !
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się podkład Bobbi i paleta cieni.
Poza tym co w wątku mam nowy koreański krem przeciwzmarszczkowy The Skin House o taki: ![]() i tylko testowany koreański krem Syn-Ake z Purebess.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- up
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam!
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Podkład Bobbi Brown Long-Wear even finish foundation w odcieniu 4 Natural. Zużycie widać na 2 zdjęciach (do których, nawiasem mówią, musiałam się nieźle nagimnastykować) kod A62, bardzo słabo wybity na naklejce, wrzucam ujęcia moich prób. Posiadam kartonik, podkład przechowywany był w ciemnej szufladzie. 2. Paleta Urban Decay Book of Shadows IV - wymieniam bez dodatków ale od siebie dorzucam kredkę UD Woodstock (żużycie widoczne). Załączam też działający głośniczek ale bez kabelków - pogubiły się. Zużycie cieni widoczne na zdjęciu, zbliżenie jest na najbardziej zużyty cień Crystal. Na opakowaniu nie ma wybitego kodu (albo ja nie mogę go znaleźć) 3. Zdepotowany cień MAC Vex - zużycie ok 7% kod A51 4. Błyszczyk MAC Lipglass odcień Lust - kod A91 zużycie ciężkie do ocenienia, przed chwilą go postawiłam także jutro powinnam być w stanie go ocenić ale na pewno nie przekracza 7-10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
skinfood ma ubytek połowy pompki (dosłownie, bo miałam go nowego, ale rozfoliowałam, bo kuzynka chciała porównać kolor)
brtc ubytek też niewielki, może z kilka użyć. Puder był użyty również kilkukrotnie, jednak w opakowaniu oryginalnie nie jest go dużo, bo to mniejsza wersja ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- a masz moze jakies puste opakowania back2mack?
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam !
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
liczą się
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
W zaleznosci co bys mogla dorzucic oddam 1 opakowanie lub 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam dla siebie...
![]() Pozdrawiam!
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hmm,mozna mnie skusic maskami do wlosow (kallos,stapiz,bingo i inne),olejów,sama nie wiem w sumie
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Kochana za tonik przygarnęłabym błyszczyk MAC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
myślę, że mogłabym oddać puder
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam na dokładkę
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za odsypkę pigmentu vanilla, mgiełkę Victoria's Secret i odsypkę pudru bennye?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.