|
|
#2 |
|
perfumove love
|
Dot.: Luty 2014, zapraszam CIEPŁO ;)
2. Pielęgnacja
DOKŁADKA - The Body Shop Body Butter Glazed Apple, pełnowymiarowe limitowane masło do ciała, nowe - BeautyLab - nawilżający krem na dzień, użyty max. 3 razy, pompka, - Lavera Soft Moisturising Cream, delikatny eko krem nawilżający, pojemność 150 ml, zostało ok. 2/3 opakowania, - Dermedic, Hydrain 3 Hialuro Krem pod oczy, użyty dwa razy, pojemność 15 ml - The Body Shop Vitamin E Sink-In Moisture Mask, nawilżająca maseczka do twarzy, użyta 3 razy - Farmona Tutti Frutti mus do ciała figi i daktyle, użyty kilka razy, pojemność początkowa 300 ml, - Nivea Visage Pure&Natural mleczko do demakijażu 200 ml, świeże, użyte raz, - Under Twenty, Anti! Acne do skóry z niedoskonałościami. 2 w 1 - lekki krem i puder antybakteryjny. Odcień żółtawy, niezbyt ciemny. Użyty raz, - The Body Shop Vanilla Bliss Shimmer Lotion 250 ml. Świeży, użyte ok. 5 ml, pompka, - The Body Shop Moringa Body Lotion, trochę wiekowy, ale pachnie OK, została ponad połowa, - Suddenly balsam do ciała o zapachu Coco Mademoiselle, nie używany, - Avon maseczka błotna do twarzy, użyta raz, - Oriflame Silk Beauty krem do rąk, została ok. połowa ze 100 ml. Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-09-23 o 19:56 |
|
|
|
#3 |
|
perfumove love
|
3. Kosmetyki do włosów
- Aveda Camomile Colour Conditioner - odżywka do jasnych włosów, niewielkie zużycie (jest ok. 200/250 ml); opis: http://www.lookfantastic.com/aveda-c.../10303757.html - Planeta Organica Odżywczy Balsam z Aleppo do wszystkich rodzajów włosów (z pompką), użyta raz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ow-wlosow.html - Aussie - odżywka w sprayu bez spłukiwania, zostało ok. 50/250 ml, - Matrix, nabłyszczacz do włosów farbowanych (ubytek widoczny na zdjęciu), - Olej kokosowy z BU, ważny do 06/2014, ilość widoczna na zdjęciu. Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-08-27 o 21:53 |
|
|
|
#4 |
|
perfumove love
|
4. Kolorówka
- The Body Shop Flavoured Lip Gloss Rose, nowy, nie otwierany 12 ml - Innisfree Jejubija anti-trouble BB cream, SPF 35 PA++ 30 ml, przetestowany przez poprzednią właścicielkę i użyty 2 razy przeze mnie, więc ubytek niewielki (na zgrzewie: 20130508 i kod V40229, ale ważność od otwarcia to 12 m-cy, więc wg tej informacji - jeszcze spokojnie do końca roku), - Essence róż w sztyfcie, odcień Miss peachy, użyty dwa razy pędzlem, - Estee Lauder Eyeshadow Quad 07 Arctic Night, kilka razy użyte, ubytek niewielki (widoczny w jasnych odcieniach). Kartonik. Kod T10, - Estee Lauder podwójne cienie 05 Pink Dusk (kod KB8, ale nadal są OK), zużycie widoczne na zdjęciu, - Kremowy cień do powiek Velvet Blaze Oriflame (blady róż), zostało ponad 3/4, - Paletka cieni W7, praktycznie nowa (raz delikatnie muśnięta pędzelkiem) 5. Akcesoria i lakiery - Pacynka do nakładania cieni TBS, nowa, folia (brak pędzelka do ust!) - Pędzel do rozcierania cieni Oriflame, raz wypróbowany - Lakier China Glaze 737 Stroll, użyty dwa razy - Lakier Essie Virgin Orchid 22, raz użyty Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-09-16 o 18:28 |
|
|
|
#5 |
|
perfumove love
|
6. Pozostałe - niekoniecznie kosmetyczne
Ubrania i dodatki Eko kożuszek Next, rozm. UK 10 (większe 36), stan bdb. Zdjęcie specjalnie prześwietlone, kożuszek jest kruczo czarny. Muzyka - "Między ciszą a ciszą" 2 CD. Raz przesłuchana CD 1, więc dwupak w idealnym stanie. Flakony po perfumach (wymienię w ramach większej wymiany za korki z mojej wish, ewentualnie odlewki): Dior Pure Poison 30 ml z korkiem i kartonikiem, Chanel Allure Parfume 7,5 ml refill - metalowe piękne "opakowanie" na wkład z czystymi perfumami Allure (wrzucam zdjęcie poglądowe), oczywiście z tym wymiennym pustym wkładem. Mam też do nich jasny welurowy pokrowiec, ale potrzebuje on kąpieli, bo leżał długo zakurzony ![]() Armani Idole d'Armani edp 50 ml (na dnie 1-2 psiknięcia), Terre d'Hermes (zostało na dnie 2-3 psiknięcia). Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-09-30 o 17:55 |
|
|
|
#6 |
|
perfumove love
|
Wymienione:
- YSL La nuit de l'homme edp 50/60 ml, kartonik (męskie) - Magdama1 - Burberry Brit Sheer 20 ml - mhm0808 - L'Occitane Sublime Beauty Cream, BB cream SPF30, odcień 01 CLAIR/LIGHT, świeży, ubytek b. niewielki - mhm0808 - Lakier Essie 218A All tide up, raz użyty - mhm0808 - ciemnobrązowa (melanż) z kieszeniami, Orsay - rozm. S/M, stan bdb (nie noszona) - mhm0808 - Escada Cherry in the Air, ok. 20/30 ml - beyza - Armani Si edp, odlewka w szkle 9/10 ml - beyza - flakon po Bijan Black Woman 50 ml, - Wandahl - flakon po Jesus del Pozo in Black 30 ml - Wandahl - Jaguar Ambre (męskie) - 10 ml, - bogusia32 - Azzaro Visit (męskie) - 10 ml, - bogusia 32 - Loewe 7 (unisex) - 10 ml - bogusia 32 - The Body Shop żurawinowa sól do kąpieli, została 1/3 opakowania (bardzo wydajny i bardzo pachnący kosmetyk),- EbonyLuna - Tigi Catwalk Curlesque Hydrating Conditioner (odżywka nawilżająca) 750 ml z pompką, ciężko dokładnie stwierdzić ubytek, ale obstawiam, że jest nie mniej niż 3/4 butli; - Ebony Luna - Podkład La Roche-Posay Toleriane Teint odcień 11 (jasny, żółtawy). Podkład korygujący do skóry wrażliwej, mocno kryjący, SPF 25. Użyłam kilka razy w roli korektora, więc zużycie jest niewielkie. Dla pewności - jest spokojnie 25 z 30 ml. (data ważności: 05.2014 r.). Kartonik. rezerwacja EbonyLuna - Dolce Vita edt miniatura 5 ml, kartonik,- bogusia 32 - The Body Shop dezodorant w kulce, nowy. - Sól bananowa do kąpieli Fruit Boost 80 g, nowa. - GOSH Balsam do ciała żurawinowy, ok. 1/2 opakowania (data ważności: 03.2014 r., dorzucę gratisowo do wymiany na życzenie), - The Body Shop Seaweed Pore Perfector (preparat zmniejszający pory), została połowa opakowania. - Ziaja odżywka do włosów w sprayu intensywne wygładzanie, zużyte kilka psiknięć; - Wellaflex, Stylizacja na gorąco (krem prostujący włosy, mocno utrwalający), użyty dwa razy; - SYOSS Fix & Smooth, Lotion do włosów suchych i puszących się. Z pompką, pojemność 150 ml, użyty raz; - Oriflame, HairX Styling Gloss Booster Spray (nabłyszczający lakier-spray do włosów), poj. 50 ml. Użyty raz (data ważności: 05.2014 r.); - Gliss Kur Hair Repair - magiczne serum w sprayu do włosów długich, skłonnych do rozdwajania (zostało ok. 3/4 opakowania); - Gliss Kur Hair Repair, odżywka na końcówki (zostało ok. 3/4 opakowania). - Pomadka Catrice 240, odcień nude. Świeża, raz wypróbowana na czystej łapce. - Essence Sun Club Highliter Powder (rozświetlacz sypki do twarzy), z gąbeczką nie używaną. Spróbowałam odrobinę pędzlem, więc praktycznie nie ma ubytku. - Pojedynczy cień do powiek Miss Sporty, raz maźnięty pędzelkiem (kolor różowo-łososiowy). - Pojedynczy cień do powiek Dior 275 metallic blue (granatowy). Kilka razy maźnięty, mocno wiekowy (7H01), kartonik. - Juicy Couture Dirty English edt miniatura 5 ml, henri - Tome 1 La Purete for Him Zadig & Voltaire, ok. 75/100 ml (nie widać ile perfum zostało, tak więc ilość ocenił TŻ), książkowy kartonik. - henri Burberry London - do 5 ml, - elliziak Estee Lauder White Linen - do 5 ml,- Gosia127 - Calvin Klein Truth edp 60/100 ml - eenkaa - zestaw owocowych mydełek TBS - eenkaa - Jovoy Private Label edp, próbka z Missali (zostało na kilka psiknięć), - Bahamonde - Naomi Goodsir Bois d'Ascese edp, próbka z Missali (na kilka/kilkanaście psiknięć), - Bahamonde - Alrehab Dehn Al-Oud, olejek w roll-on'ie prawie pełny, na pewno wystarczy na lata (killer) - Bahamonde - odlewka Tom Ford Black Orchid, ok. 3/7 ml - Bahamonde - Isis Pharma Glyco-A 12% AHA, świeży, użyty raz więc ubytek znikomy - orsztyna - Tangle Teezer czarna szczotka do włosów, pudełko (nie ukrywam, że próbowałam jej używać, ale się nie polubiliśmy) - orsztyna - Balmain Silk Perfume 200 ml - perfumowane cudo do układania włosów, zawiera olejek arganowy. Opcja zarówno ze zwykłym atomizerem, jak i dodatkowym (z pompką jak przy perfumach). Użyłam dwa razy, więc ubytek to może 1 ml. Linki do dokładniejszego opisu i składu: - orsztyna - Planeta Organica Balsam Marokański do wszystkich rodzajów włosów, została ok. połowa (może więcej) z 280 ml - One_Love - Korektor L'Oreal True Match odcień 1 ivory, użyty kilka razy (zostało ok. 80%) - One_Love - 24 Gold Scent Story Perfume edt, ok. 45/50 ml, - MissScareAll - Yves Rocher Tendre Jasmin edp 48/50 ml, - Serge Lutens L'eau edp, ok. 42/50 ml, - bonnyswann - Phenome Cukrowy krem do rąk z formułą anti-aging, użyty kilka razy, więc oceniam że jest ok. 200 z 250 ml - MissScareAll - Sylveco Lekki krem brzozowy 50 ml, świeży, użyty dwa razy w niewielkiej ilości, - MissScareAll - Yves Rocher Cure Solutions Anti-Fatigue soin vitalite 24h (krem rewitalizujący 24h), 50 ml. Świeży, użyty raz, kartonik, - MissScareAll - Ch. Dior Addict edp, ok. 43/50 ml, - Małgosia971 - Calvin Klein Euphoria Blossom, ok. 50/100 ml - tester z korkiem, - agulenas82 - Pędzelek do pomadki/korektora TBS, nowy, folia. - kaaerina - Lakier Essie 240 We're in it together, raz użyty - kaaterina - Torebka a la shopperka, eko tworzywo, mieści A4, ma krótkie rączki i długi pasek, zapinana na zamek. W środku jest mała boczna kieszonka, która ma zepsuty zamek. Poza tą wadą stan torebki oceniam na bdb+ - Ta z krainy czekOlady - Chusta Tie Rack London, nowa (nadaje się na prezent) - BuryKotZPiwnicy - Chanel Coco Noir edp, ok. 35/50 ml, kartonik (oddam tylko za ścisłą "wish") - gidran - Burberry Brit edp, ok. 15/30 ml (luźny korek) - genevive - Odlewka A. Goutal Duel 10 ml - genevive - Alepia odżywka do włosów Alep z Aleppo (pachnie obłędnie prawdziwym kwiatem jaśminu!), ok 200/250 ml - Tawerna - Celia Care odżywcza pomadka-błyszczyk, odcień nr 2 (naturalny cielisty), użyta dwa razy; - Tawerna - Paletka Sleek, w bdb stanie, Glory 767 (jeśli się nie mylę to limitowanka, znikome zużycie); - Tawerna - Estee Lauder Pure White Linen edp, ok. 5-7/50 ml - Lisiczka?? - Salvatore Ferragamo F for Fascinating edt, - 20 ml na wylocie Lisiczka?? - The Body Shop Amber Oud Body Mist, ok. 85- 90/100 ml, unikat. Przepiękny, głęboki, drzewny zapach - Contax - Żel pod prysznic Yves Rocher Cedre Bleu, nowy. 200 ml. - Lisiczka?? - Estee Lauder Double Wear podkład, odcień desert beige, ok. 5/30 ml, - brak - Thierry Mugler, Alien Sunessence Edition Or d`Ambre edt 30/60 ml - becca - odlewka Escentric Molecules Escentric 02, ok. 9/10 ml - becca - odlewka Serge Lutens Santal Majuscule ok. 4,5 ml - becca - D&G The One, ok. 20/30 ml - Eyes - DKNY Red Delicious, ok. 47/50 ml - naankov - Biotherm Aquasource - nawilżający krem, ok. 1/3 słoiczka - brak - DKNY Be Delicious Fresh Blossom 30 ml bez kilku psików testowych, kartonik - miszona - DKNY Pure Verbena edp ok. 25/100 ml (najchętniej oddam bez korka) - miszona - Laura Ashley Imperial Bloom Relaxing Bath Crystals 150 g, nowe brak - Dsquared Potion ok. 40-45/100 ml, tester bez korka (pasuje do nich wiele korków z innych perfum) - brak - Salvatore Ferragamo F for Fascinating edt, 77/90 ml, tester bez korka, kartonik - brak - nowa miniatura E. Ungaro Apparition edp 5 ml - brak - Loewe Solo edt, 75 ml bez dwóch psiknięć, tester, kartonik - Davidoff Silver Shadow Altitude edt 23/30 ml, kartonik - Giorgio Armani, Armani Mania (nowa wersja) 45/50 ml, brak - Szampon perfumowany do włosów Salvatore Ferragamo Tuscan Soul 150 ml, nowy - brak - Christian Dior, Miss Dior Couture Edition ok. 18/50 ml - Julia - żel pod prysznic Naomi Campbell At Night 50 ml, nowy - brak - Lakier YSL La Laque Long-Lasting Nail Lacquer 35 Gris Smoking Tuxedo Grey, użyty kilka razy (jest ok. 3/4) - Julia - Innisfree Jejubija anti-trouble BB cream, SPF 35 PA++ 30 ml, przetestowany przez poprzednią właścicielkę i użyty 2 razy przeze mnie, więc ubytek niewielki (na zgrzewie: 20130508 i kod V40229, ale ważność od otwarcia to 12 m-cy, więc wg tej informacji - jeszcze spokojnie do końca roku), - Avon maseczka błotna do twarzy, użyta raz, KONIEC Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-09-29 o 20:15 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
- DKNY Be Delicious Fresh Blossom 30 ml bez dwóch psików testowych, kartonik,
- Giorgio Armani, Armani Mania (nowa wersja) 48/50 ml, coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44921467
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za któreś męskie perfumy lub
Calvin Klein Euphoria Blossom, ok. 50/100 ml - tester bez korka,
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za Black XS?
|
#10 |
|
BAN stały
|
Nivea Visage Pure&Natural mleczko do demakijażu 200 ml, świeże, użyte raz,
- GOSH Balsam do ciała żurawinowy, ok. 1/2 opakowania (data ważności: 03.2014 r.), - The Body Shop Vanilla Bliss Shimmer Lotion 250 ml. Świeży, użyte ok. 5 ml, pompka. - Żel pod prysznic Yves Rocher Cedre Bleu, nowy. 200 ml. - The Body Shop żurawinowa sól do kąpieli, została 1/3 opakowania (bardzo wydajny kosmetyk), - The Body Shop Seaweed Pore Perfector, została połowa opakowania. Tigi Catwalk Curlesque Hydrating Conditioner (odżywka nawilżająca) 750 ml z pompką, ciężko dokładnie stwierdzić ubytek, ale obstawiam, że jest nie mniej niż 3/4 butli; - Ziaja odżywka do włosów w sprayu intensywne wygładzanie, zużyte kilka psiknięć; - Wellaflex, Stylizacja na gorąco (krem prostujący włosy, mocno utrwalający), użyty dwa razy; - SYOSS Fix & Smooth, Lotion do włosów suchych i puszących się. Z pompką, pojemność 150 ml, użyty raz; - Oriflame, HairX Styling Gloss Booster Spray (nabłyszczający lakier-spray do włosów), poj. 50 ml. Użyty raz (data ważności: 05.2014 r.); - Gliss Kur Hair Repair - magiczne serum w sprayu do włosów długich, skłonnych do rozdwajania (zostało ok. 3/4 opakowania); - Gliss Kur Hair Repair, odżywka na końcówki (zostało ok. 3/4 opakowania). cos u mnoe? |
|
|
|
#11 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
Cytat:
Niestety nic
|
||
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- The Body Shop Vanilla Bliss Shimmer Lotion 250 ml. Świeży, użyte ok. 5 ml, pompka. ? |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#14 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
Cytat:
Niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam |
||
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kolezanke
![]() Pukam po : - Giorgio Armani, Armani Mania (nowa wersja) 48/50 ml, Cacharel Noa Perle. Burberry London, Moze znajdziesz cos w zamian ? Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2014-02-01 o 14:59 |
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
- Gliss Kur Hair Repair - magiczne serum w sprayu do włosów długich, skłonnych do rozdwajania (zostało ok. 3/4 opakowania);
- Oriflame, HairX Styling Gloss Booster Spray (nabłyszczający lakier-spray do włosów), poj. 50 ml. Użyty raz (data ważności: 05.2014 r.); cos u mnie ?
|
|
#17 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
czy pierwsza na tej fotce KLIK jest ciemnobrązowa marynarka z Orsay? Bo z opisu wynika, że ciemnobrązowa jest ostatnia
|
|
|
|
#18 | |||
|
perfumove love
|
Cytat:
Niestety nic mi się nie przyda z Twoich kosmetyków. Cytat:
Cytat:
Wątek na razie tak na szybko robiony, słowo, że dopracuję go niebawem
Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-02-01 o 15:35 |
|||
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Hatko
, podoba mi się La Nuit, mam COco Noir 35ml z 50ml, widziałabyś jakoś naszą wymiankę ?
|
|
|
|
#20 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
wolałam się upewnić, gdyż przygarnęłabym ją chętnie ![]() Oraz BB L'Occitane i jakąkolwiek odlewkę Brit Sheer (mam atom
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
oddam życie za ten krem: - Yves Rocher Cure Solutions Anti-Fatigue soin vitalite 24h (krem rewitalizujący 24h), 50 ml. Świeży, użyty raz, kartonik,
znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Mhmm
to jak bysmy to zrobily ?
|
|
#23 | |||
|
perfumove love
|
Cytat:
(no może zaproponuję jeszcze tylko real photo obu flaszek, żebyśmy obie wiedziały na czym stoimy). Cytat:
(szal Promod chyba mam taki sam, tylko jaśniejszy Twój też ma ze dwa metry i da się nim okręcić prawie "na mumię"?)Z ciuszków co prawda nic mi się nie przyda, ale jakieś kosmetyki na pewno znajdę. Taka wymiana też Ci odpowiada? Sporo mi się podoba. Ale najbardziej te trzy kosmetyki: Korres 18 Peach Blush Phenome krem do rąk 10 ml Armani Si. Oczywiście wszystkie one są więcej warte, niż marynarka, BB i moja odlewka (mogę zaoferować do 10 ml), ale może coś jeszcze dobierzesz i jednak się uda? ![]() Cytat:
Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-02-01 o 16:54 |
|||
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Wiec ok. czyli Ty dorzucisz do przesylki, a ja w poniedzialek wysle poleconym priorytetem i wysle Ci numer nadania
Tylko ten krem ?
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- Gliss Kur Hair Repair - magiczne serum w sprayu do włosów długich, skłonnych do rozdwajania (zostało ok. 3/4 opakowania); - Ziaja odżywka do włosów w sprayu intensywne wygładzanie, zużyte kilka psiknięć; - Wellaflex, Stylizacja na gorąco (krem prostujący włosy, mocno utrwalający), użyty dwa razy; ? |
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Ok, spakowalam kremik, a teraz grzecznie czeka do poniedzialku az go wysle, bo niestety dzis juz nie dam rady
|
|
#27 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
Zaznaczam kosmetyki do włosów jako zarezerwowane dla Ciebie. Cytat:
Interesuje mnie balsam do ust Body Shop Born Lippy (jeśli nie był używany) i żel pod prysznic Nivea water lily. Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-02-01 o 17:16 |
||
|
|
|
#30 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

Niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam