![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W Lutym wymienię MAC, Lime Crime, Helena Rubinstein, Bandi, Chanel,rosyjskie i azjaty
Zapraszam do lutowej wymiany
Zasady: - pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek - nie odmieniam się jeśli nie ma ważnych powodów do takiej czynności - kosmetyki są przechowywane w kartonie bez dostępu do światła. wszystkie są czyste a pudełka, puderniczki nie są obdrapane. - wysyłka poleconym zabezpieczona folią bąbelkową - wysyłam raz w tygodniu we wtorki Wymienię pielęgnacja Bandi krem pod oczy zużycie 30% 4.2014 Bandi Young krem złuszczający zużycie 40% brak daty Bandi z kw. pirogronowym zużycie 20% 4.2014 Bandi z kw pirogronowym nowy ważny do 4.2014 w folii Natura Siberica krem zużycie 30% Natura Siberica krem z czarnym kawiorem nie wiem jakie jest zużycie Clarins zestaw podróżny żel, tonik, krem wszycsko po 30ml nowe Soraya krem na wypryski niwelujący blizny nowy w folii Soraya żel z drobinkami peelingującymi nowy Tołpa żel do mycia twarzy matujący zużycie widoczne
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-02-21 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W Lutym wymienię MAC, Lime Crime, Helena Rubinstein, Bandi, Chanel,rosyjskie i
Bioderma micel zużycie widoczne
Clarins zestaw podróżny Clinique Anti Blemish krem leczący trądzik zużycie 50% z 30ml Biotherm krem matujący 30ml nowy Serum z marchewką i groszkiem zużycie testowe Mizon żel ze śluzem ślimaka zuzycie 40% Yes To krem pod oczy ogórkowy zużycie 30% z 30ml Joanna Krem do depilacji nóg nowy
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-02-21 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W Lutym wymienię MAC, Lime Crime, Helena Rubinstein, Bandi, Chanel,rosyjskie i
Kolorówka
Missha Signature podkład kolor 23 zużycie 10% The Balm Mary Lou nowy The Balm róż Down Boy nowy Smashbox Halo Glow użyłam kilkanaście razy Lancome kredka w przepięknym turkusowym kolorze nowa Avon Super Shock Melon madnes zużycie 20% Revlon Colorstay do cery suchej 150 buff zużycie 15% Helena Rubinstein paletka 05 MAC longwear (muszę sprawdzić kolor) tylko za coś z MAC
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-02-21 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chanel róż Orchid zużycie minimalne
dr Brand krem BB próbka 7ml nowa Estee Lauder błyszczyk w kolorze czerwieni przełamanej maliną (raczej po terminie) Helena Rubinstein korektor Magic 2 Lime Crime Smashbox Halo kolor medium (urwane wieczko na zawiasie) zużycie niewiadome ale nie więcej niż 30% Estee Lauder tusz i błyszczyk nowe Chanel Horizon róż dolny paseczek ze znacznym zużyciem reszta ok 20% limitka Soraya podkład matujący najjaśniejszy nowy Soraya podkład nawilżający najjaśniejszy nowy
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-02-21 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
WSZYSTKO NOWE
Lime Crime liner 6element Lime Crime biały Lime Crime Quill Lime Crime Blue milk Lime Crime Lapis Lazuli Lime Crime Orchid Lime Crime Citruesque OPI Suzi nowy OPI Hollywood OPI Vampsterdam nowy
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-02-21 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Revlon Colorstay do tłustej 240 zużycie 50-60%
MAC kosmetyczka nówka Pilomax turban na głowę nowy bransoletka China Glaze Rainy storm Vipera neonowa pomarańcza Sally Hensen czerwień OPI złoto Sahara śliwka Wibo matowa zieleń
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-02-21 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wibo pękacz krokodyla skóra raz użyty
Bell Air szaroniebieski Poidło dla gryzoni 250ml butelka nowa dydek używany Za coś mega mogę wymienić butki (wystawione na aukcji więc mogą zniknąć) Vivienne Westwood Melissa różowe serca 40 używane czerwone serca 40 używane czarne z niebieską kulką 40 nówki czarne pom pom 36 nówki nude kokardy 39 nówki Melissa Incense fukcja dobre na 38 (fabrycznie 39 ale mają skopaną rozmiarówkę) nówki Melissa Sky platformy 40 nówki Buty są drogie 350-400zł więc wymienię na równowartość w kosmetykach lub innych malissach (tylko 39) Wszystkie są oryginalne i pachnące. Z kartonikami.
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-02-22 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za Revlon Colorstay?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za nowego bandiego, krem matujący biotherm i turban?
![]() O i za opika vampsterdam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Moze coś u mnie za:
lime crine eyelinery: lazurowy co najmniej ![]() mary lou manizer downboy
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
bioderma micel zużycie widoczne
revlon podkład dermacol róż chanel coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Helena Rubinstein paletka 05 dr Brand krem BB próbka 7ml nowa Mizon żel ze śluzem ślimaka ? ![]()
![]() |
#15 |
koci świat
|
hej
![]() Bandi z kw. pirogronowym zużycie 20% 4.2014 Natura Siberica krem zużycie 30% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Proszę, znajdź coś u mnie za: Missha Signature podkład kolor 23 zużycie 10% The Balm Mary Lou nowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Coś u mnie za Helena Rubinstein korektor Magic 2 ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej ja po Down boy
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
niestety róż clarins na razie w trakcie negocjacji
jeśli coś się zmieni - dam znać ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() Coś u mnie za: The Balm Mary Lou nowy The Balm róż Down Boy nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy Znalazlabys cos moze?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej!
Coś u mnie za: - Missha Signature podkład kolor 23 zużycie 10% - The Balm Mary Lou nowy - micel Biodermy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() The Balm Mary Lou nowy i Chanel róż Orchid zużycie minimalne ---------------------------- Wymianka Kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=744840 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
najbardziej zależy mi na kremie na dzień z natura siberica, micelu z biodermy, down boy i serum z groszkiem
Nic więcej nie wypatrzysz? Słoneczniki sa w negocjacjach, ale nic jeszcze nie wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.