|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Expressowa wymianka, , luty.
Witam, mam kilka rzeczy do wymiany, wątek ważny do piątku 28.02,
wysyłka wszystkich paczek 28.02 Nie mierze rzeczy bo nie mam na to czasu, podaję rozmiary. 1. Różowy sweterek, tunika, rozmiar 36, nowy, tylko mierzony, przecięta metka, 2 zdjęcie to jego rzeczywisty kolor. Bez wad. 2. Sukienka, sweterkowa czarna z łezką na plecach, rozmiar 40, wg mnie uni, troszkę zmechacona, ale wystarczy ogolić i bd jak nowa. 3. Sweterek golfik kremowy, ze złotą nitką, bardzo milusi materiał, normalne ślady użytkowania, bardzo ciepły, rozmiar 40. Zdjęcia nie oddaja jego uroku, lecz nie mogłam uchwycić ani koloru ani tego jaki jest ładny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Expressowa wymianka, , luty.
4. Golfik zielony, duży, zdjęcia nie oddają uroku ani koloru golfu, jest noszony, ma niewielkie ślady użytkowania, zdjęcie 3 przykładowe.
5.Sukienka szara, rozmiar xxl, lecz ja mam 40 i nosiłam ją z paskiem i wyglądała świetnie. Wady widoczne na zdjęciach 6.Bluzka w kwiatki, rozmiar 38, bardzo ładna, niewielkie ślady użytkowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Przejrzałam wszystkie wątki, narazie nic dla siebie nie znalazłam, dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.