|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiecień
Interesują mnie głównie kosmetyki do pielęgnacji (szampony, odżywki, kremy do rąk, żele pod prysznic,maski do włosów) i perfumy
Zapraszam do wymiany!
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień
1. podkład max factor, kolor sand, wypróbowany dwa razy, jednak dla mnie za ciemny
3. paletka absolute nude, catrice, użyta parę razy, bardzo delikatne zużycie widać na najjaśniejszym cieniu, reszta prawie nieruszona 4. rimmel, over the limit, użyta 1 raz 5. bronzer essence, all about matt, parę razy maźnięty palcem, delikatnie starty ślaczek 7. perfumy o zapachu wanilii, zapach wypróbowany 9. pędzel do pudru fm, używany, starł się napis, umyty i zdezynfekowany
Blog: http://beauty-fashion-and-style.blogspot.com/ Edytowane przez _malinowy_kisiel_ Czas edycji: 2014-05-12 o 11:07 |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
coś za colorstay? to ivory? jakie jest zużycie? jeśli coś Ci się spodoba to chętnie coś dobiorę na większą wymianę
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za paletkę Catrice i Revlona?
jaki to odcień? |
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Rzeczywiście trochę dużo, jutro będę w rossmanie zobaczę czy pasuję mi kolor, i wtedy się odezwę jeśli do tej pory się nie wymienisz, pozdrawiam
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi, w wątku niczego nie znalazłam, ale proszę zajrzyj na moją wish, może będziesz coś z niej miała
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
cos za colorstay ?
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
2. REVLON ColorStay, do cery normalnej i suchej, kolor 110 Ivory, użyty raz 3. paletka absolute nude, catrice, użyta parę razy, bardzo delikatne zużycie widać na najjaśniejszym cieniu, reszta prawie nieruszona 6. zestaw do brwi catrice, użyty 2 razy
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
2. REVLON ColorStay, do cery normalnej i suchej, kolor 110 Ivory, użyty raz oprócz tego co mam w wątku mogę zaproponować: szampon Schauma Fresh it up, użyty 3 razy (400ml) balsam Dove Winter Care limited edition użyty kilka razy żel pod prysznic Yves Rocher, nowy nie otwierany żel pod prysznic Original Source czekolada z pomarańczą minimalny ubytek zapach Avon today, tomorrow, always (czy jakos tak sprawdzę dokładnie jak będziesz zainteresowana:P) i mam jeszcze taki balsam do ciała tylko otwarty i wypróbowany nowa odżywka Garnier Fructis nie otwierana pojemność i zapachy sprawdzę jak będziesz czymś zainteresowana
Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2014-04-16 o 09:20 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
perfumy o zapachu wanilii, zapach wypróbowany
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
te perfumy Avonu to Today Tomorrow Always Forever 50ml ![]() zdjęcie dodaję w załączniku Zastanów się co byś chciała za tego Revlona
Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2014-04-17 o 10:04 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
niestety wyrzuciłam już pudełko, ale na buteleczce jest napisane, że to 50ml, dodaje zdjęcie- jeśli coś tam dojrzysz ![]() Także mi też taka wymianka pasuje, jeśli nie będziesz miała zastrzeżeń podaj swój adres na prv. Mam mniej przekupek także wyślę pierwsza. |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

pozdrawiam!