![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię ! Kwiecień :-)
Cześć!
Myślę, że zrozumiałam regulamin, ale jeżeli coś zawalę to przepraszam z góry. Mam na wymianę sporo ciuchów. Są one wszystkie moje, bardziej lub mniej znoszone, każdy z osobna dokładnie opisany. DOKŁADKA 18.04.14r. OPRÓCZ CIUCHÓW PONIŻEJ MAM DO WYMIANY GLANY! Czarne, rozmiar 39, wysokie na 11, używane przez ok. 3 miesiące - szybko mi się odmieniło ^^ (więc noszą ślady użytkowania, kilka otarć, ale nic poważnego; zdjęcia dla zainteresowanych). Dałam za nie 200 zł, więc coś w miarę porządnego za nie przyjmę. Kilka zasad: 1a. Jak już proponujesz wymianę, to nie urywaj potem nagle kontaktu, bo jest to po prostu niegrzeczne. Nie wiem wówczas, czy czekać czy umawiać się z kimś innym. 1b. Rezerwuje coś na jeden dzień. Gdy wstępnie umówimy się na wymiankę, przez jeden dzień masz coś zaklepane. Jeśli się nie odezwiesz, ciuch wraca do obiegu. 2. Z racji tego, że jestem nowa, zgadzam się na wysyłanie jako pierwsza. 3. Odpisuj proszę u mnie w wątku. 4. Wysyłka jest do Polski, nie do UK. 5. Moje rzeczy są używane, więc w razie czego (za jakąś rzecz ekstra) mogę oddać więcej niż 1 sztukę. Poszukuję głównie:
1. Zwiewna, wiązana tunika w stylu Boho. Prawie nieużywana, ale z racji tego, że zakupiona została bardzo dawno, jej stan oceniam na db/ bdb. Pasuje na rozmiar S/M/małe L. 2. Ażurowy sweterek w kolorze miętowym. Lekko poszerzane rękawy. Stan: dobry. Rozmiar: S/M. 3. Zwiewna, wzorzysta tunika na ramiączkach. Idealna na upalne dni. Stan bardzo dobry, rozmiar – raczej uniwersalny ![]() 4. Szorty l.e.i. , ich stan oceniam na bardzo, bardzo dobry. Rozmiar z metki to L, ale na osobie noszącej M były przylegające. 5. Miętowa bluzeczka w białe paski, lekko prześwitująca. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. 6. Satynowa, wzorzysta sukienka. Jeśli nie liczyć lekko poszarpanego dołu, to jej stan oceniam na bardzo dobry. Niestety, na mnie za mała. Rozmiar XS/S. 7. Dżinsowa spódniczka, przecierana i „poszarpana”. Stan idealny – prawie nie noszona. Bershka. Rozmiar S/M. 8. Obcisła, elegancka spódniczka z podwyższonym stanem. Z tyłu zamek. Stan dobry. Rozmiar S/małe M. 9. Czerwono – czarna, obcisła sukienka z kokardką i zamkiem z tyłu. Stan dobry. Rozmiar z metki to S, pasuje też na małe M. 10. Spodnie typu „boyfriend”, ciemny dżins. Stan dobry/ bardzo dobry. Rozmiar S/małe M. NIE MA 11. Luźny kombinezon w kolorze morskim, ze ściągaczami. Idealny do szpilek, bardzo wygodny, w sam raz na upalne, letnie dni. Stan db/bdb. Rozmiar z metki to S, ale na nieco większych rozmiarach będzie się prezentował równie dobrze. 12. Zwiewna, „koszulowa” bluzeczka firmy Tally Weijl. Stan bardzo dobry, rozmiar z metki to S. 13. Luźna tunika w stylu Etno, firmy House. Stan bardzo dobry, rozmiar S (ale z racji tego, że jest dość luźna, będzie też pasować na nieco większe rozmiary). 14. Czarne, obcisłe body z rękawem ¾. Stan oceniam na dobry, ze względu na lekkie przetarcia, które łatwo można jednak ukryć pod spodniami, czy spódniczką ( są dość nisko ). Rozmiar z metki to „extra large”, ale na osobę noszącą rozmiar S/M pasuje bardzo dobrze. 15. Ciekawa tunika z aplikacją. Rozmiar S, stan dobry (lekko znoszona). 16. Przecierane rybaczki firmy l.e.i. Służyły mi bardzo dzielnie, niestety już z nich „wyrosłam” ![]() 17. Czarne, przecierane rurki firmy H&M. Stan dobry (mała dziurka z boku – zahaczyłam o gwóźdź w pociągu i lekkie przetarcia ![]() 18. Piękna sukienka maxi w stylu Etno firmy NEXT. Stan dobry/bardzo dobry; rozmiar z metki to M (moim zdaniem będzie też pasował zarówno na S, jak i na L). 19. Modna bluzeczka w paski firmy H&M. Dłuższy tył, zapinana na guziczki. Rozmiar XS/S. Prawie nie noszona – stan idealny. 20. Bordowa, koszulowa bluzeczka z „krawatką”, firmy Bershka. Zapinana na ciekawe guziczki. Rozmiar S. 21. Marmurkowe rurki. Stan dobry, rozmiar 36/38. Wstępnie zarezerwowane. 22. Dżinsowa kamizelka z lekko poszarpanymi ramionami firmy EGOISTE Jeans. Rozmiar S. Stan db/bdb. 23. Ciekawa bluzka bez pleców. Stan db, rozmiar z metki to L, ale moim zdaniem pasuje na S/M. ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Piękna granatowa bluzeczka zapinana na szyi, z cekinami, NOWA firmy NEXT, rozmiar 16 (eur 44) 2. Granatowa bluzeczka na jedno ramię z nitami, NOWA firmy NEXT, rozmiar 14 (eur 42) 3. Czarna, falbaniasta bluzeczka wiązana na szyi, NOWA firmy NEXT, rozmiar 14 (eur 42) 4. Kremowy, prążkowany gorset, sznurowany z tyłu, zapinany na haftki z przodu, NOWY firmy NEXT, rozmiar 16 (eur 44) Wszystkie cztery z metkami. <<proszę o rozsądne propozycje, łatwo nie oddam>> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez palinku Czas edycji: 2014-04-25 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: [COLOR="Red"]Wymienię[/COLOR] Kwiecień :-)
cos za http://www.tinypic.pl/jlonuxrd8mri ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię ! Kwiecień :-)
Cytat:
gdzie zdjecie 2 i 21 ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
21. Marmurkowe rurki. Stan dobry, rozmiar 36/38. 22. Dżinsowa kamizelka z lekko poszarpanymi ramionami firmy EGOISTE Jeans. Rozmiar S. Stan db/bdb.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej, oddam wiele za jeansowa kamizelke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za czarno-czerwona sukienkę?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
9. Czerwono – czarna, obcisła sukienka z kokardką i zamkiem z tyłu. Stan dobry. Rozmiar z metki to S, pasuje też na małe M.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Prpoponuje byś wybrała jedną konkretną rzecz
![]() bo nie oddam długich spodni i koszuli za jedne szorty albo trzech bluzek, to po prostu strata dla mnie, i bardziej opłaca kupić mi sie jakieś nowe szorty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
czy wysyłka jest do UK?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
http://www.tinypic.pl/hvovmv137nsp ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
COS ZA?
Marmurkowe rurki. Stan dobry, rozmiar 36/38 i czarną spódniczke z podwyzszonym stanem? ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- ok czekam więc na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Czerwono – czarna, obcisła sukienka z kokardką i zamkiem z tyłu. Stan dobry. Rozmiar z metki to S, pasuje też na małe M.
wymiana? wysyłka do polski czy do uk? Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-04-15 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jakie wymiary?
http://www.tinypic.pl/hgaxgmwikedm chodzi mi o pas i dlugosc
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Eveline i johnson po 90% pierwotnej ilości - ale zaznaczam że nie były wypełnione do samego końca
avon 40-50% bioderma 30%
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
W takim razie ja jestem chetna na wymianę
![]()
[B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 Edytowane przez oniaczeq Czas edycji: 2014-04-17 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dokładka.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
sukienka to rozmiar s
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.