|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
~kwiecień~ MAC, The Body Shop, BB kremy skin79 i wiele innych! ZAPRASZAM!Witam serdecznie! Zdjęcia w wątku pochodzą z internetu. Oryginalne-niektóre pod wątkiem, reszta na życzenie. Chętnie wymieniam się na przydatne rzeczy- żele pod prysznic, szampony, itp. Miłego wymiankowania! TWARZ -Estee Lauder DayWear Plus, Multi Protection Tinted Moisturizer SPF 15 kolor medium 03 zostało ok. połowy z 50ml B47, po terminie ![]() -The Body Shop EXTRA VIRGIN MINERALS liquid foundation odcień 302 Golden Beige 28ml, zostało ok. 70% w terminie ![]() -Rimmel Clean Finish Foundation 120 Ivory zostało ok. 80% z 30ml w terminie ![]() -Dermacol Make-up Cover jasny odcień, 210 zostało co najmniej 70% z 30g ważny do 01.2015 ![]() -Manhattan Perfect Cover Make Up Sand 22 zostało ok. 1/3 z 30ml w terminie ![]() -Skin 79 *Beblesh Balm BB cream Dream Girls zostało troszkę mniej niż połowa, z 43.5g z tyłu 12.06.07 ale nie wiem czy to data ważności ![]() *The Oriental Gold BB Cream -zostało 20% z 40g z tyłu 11.07.14, ale nie wiem czy to data ważności -Revlon Bare it All Pink-a-Boo zostało 30% ![]() MAC -róż, brązer All's good zużycie znikome, kod A99 wymienię tylko za inny produkt MAC ![]() OCZY -MAC *wkład Seedy Pearl zużycie 5%, A61 *wkład Nocturnelle jak nowy, AB0 ![]() ![]() *kredka do brwi Blonde duuużo jeszcze jej, świeżutka -INGLOT, zdjęcia na dole 137zielony- okrągły 412niebieski- kwadrat -AVON paletka cieni true colour *Island Breeze- jak nowa *Smokey Eyes - zużycie znikome -E.L.F cienie sage i wisteria- super pigmentacja, maźnięte po razie dodatkowo paletka magnetyczna z lusterkiem na 4 cienie! ![]() ![]() ![]() -Maybelline kredki automatyczne, świetna pigmentacja, nie moje kolorki niestety TEAL BLUE (moja w niebieskim opakowaniu, ale kolor ten sam) ![]() GREEN KHAKI (opakowanie takie samo jak wyżej, tylko zielone) ![]() -HARD CANDY fioletowy eyeliner 4,2 ml, użyty może raz ![]() ![]() -ESSENCE I love Berlin, zdjęcie dla zainteresowanych, ale tylko jeden cień był mocno używany ![]() -INGLOT integra w odcieniach niebieskiego i szarego PIELĘGNACJA -THE BODY SHOP *Vitamin E Moisture Cream (Nawilżający krem z wit. E na dzień), 50ml, użyty kilka razy ![]() *Vitamin E, Nourishing Night Cream (Nawilżający krem z wit. E na noc). 50ml, użyty kilka razy ![]() -L'Occitane *Ultra Comforting Cleansing Milk raczej po terminie, chyba 30ml *Ultra Moisturizing Fluid raczej po terminie, chyba 30ml ZAPACHY 1. Liz Claiborne Curve EDT, 100 ml, zużycie widoczne na zdjęciu na dole ![]() 2. GUERLAIN Champs Elysees EDT (flakon, początkowo 50ml, zostało jakieś 5ml góra) 3. FM parfum nr 21, 30ml, zużycie widoczne na zdjęciu 4. Yves Rocher pur desir de pivoine, 1/3 z 60ml AKCESORIA 1. Soczewki Johnson&Johnson Acuvue Advance moce -2.00 i -1.75 2. Pędzel Essence of Beauty 3. Glitter MAC, nowy ![]() Dorzucę do większej wymiany: -Garnier BB Cream -Rozświetlacz w kremie Avon nie wiem czy jest w terminie -Trio brązów, cienie Sensique -Jemma Kidd Make Up School 03 camouflage -Srebry eyeliner Virtual -Maybelline Colossal Mascara waterproof
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2014-05-15 o 10:31 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~kwiecień~ MAC, The Body Shop, BB kremy skin79 i wiele innych! ZAPRASZAM!
paletka cieni true colour
*Island Breeze- jak nowa Coś u mnie? |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Hej ! nic mnie nie zainteresowało z Twoich rzeczy, pozdrawiam
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Smokey Eyes - zużycie znikome?
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za kredkę do brwi MAC?
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie kredka mac do brwi blonde oraz krem z TBS.
Podkladow niestety nie mam,co jet zaznaczone, natomiast te zele avene mam wszystkie.
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że mieszam ale jednak bardziej przyda mi się druga paletka Avonu Island Breeze.
Jeśli nadal jesteś zainteresowana to napisz o który Kallos ci chodziło i jak dużą odlewkę chcesz? Jeśli chodzi ci o korektor Amilie już jest wymieniony (zaznaczony na szaro). Próbkę podkładu Amilie Biscuit i atomizer mogę wymienić. |
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Może być 100 ml?
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie ?
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś za paletki avon, podkład rimmel i fm lub yr pur de pivon
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Clean Finish Foundation
120 Ivory
|
#18 |
|
BAN stały
|
-THE BODY SHOP
*Vitamin E Moisture Cream (Nawilżający krem z wit. E na dzień), 50ml, użyty kilka razy 1. Liz Claiborne Curve EDT, 100 ml, zużycie widoczne na zdjęciu na dole 2. GUERLAIN Champs Elysees EDT (flakon, początkowo 50ml, zostało jakieś 5ml góra) 3. FM parfum nr 21, 30ml, zużycie widoczne na zdjęciu 4. Yves Rocher pur desir de pivoine, 1/3 z 60ml cos u mnie? |
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się yr
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam za perfumy Versace
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Niestety też nie, zaciekawił mnie zapach Piwonia YR, ale pewnie nie będę skłonna oddać za niego tyle, ile byś chciała |
|
|
|
#24 |
|
Kici kici miau miau
|
Niestety nic nie znalazlam a podklad juz na wylocie
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się kredka do brwi Blonde z MAC'a
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Czy jesteś pewna o oryginalności kredki? Z tego, co pamiętam, powinna mieć jeszcze grzebyczek. |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Hej, zastanowiłaś się nam moją propozycją?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość