![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~Dos³ownie kilka ciuszków~~
jestem zainteresowana torebka
![]() Poszukaj czegos u mnie w zamian ![]() aa i czy masz moze wiecej fotek tej torebki? material to taki mis pluszak? ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Paulinko, to jest taki mi¶ , czarny plusz. W ¶rodku ma czarn± g³adk± podszewkê i jedn± kieszonkê na zamek. Niestety, nie mam wiecej zdjêæ, bo po¿ycza³am aparat od kole¿anki, a sama nie potrafiê go obs³u¿yæ
![]() Ju¿ do Ciebie zagl±dam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=184037
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
strasznie mi siê twoje bojówki spodoba³y
![]() ![]() i od razu dopisze tutaj ¿e za kremik dziêujê bo nie odpowiada do mojej cery :/ pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Paulinko, jak z wiskozy, to muszê zrezygnowaæ ![]() nask, nie napisa³a¶, czego chcesz ode mnie ![]() Falkka, bojówki s± czarne, na metce jest napisane, ¿e s± na 170 cm, ale ja mam 172 i s± za d³ugie ![]() Aha, mo¿e co¶ zapomnia³am, ale o co chodzi z tym kremem? ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Paulinko, przepraszam, pomyli³a mi siê wiskoza z innym sztucznym w³óknem, w³a¶nie mama przynios³a mi bluzkê o takim samym skladzie i pasuje mi ten materia³
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1)Bluzeczka-tuba wi±zana u do³u , w jasnoró¿owo-b³êkitne paski.Rozmiar z metki to 38, ale moim zdaniem bardziej podchodzi pod 36. Materia³ to w 65% poliester i w 35% bawe³na. Noszona kilkana¶cie razy, ale stan bardzo dobry.
prosze o rezerwacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Oj, nie dopatrzy³am, ze Nask prosi³a wczesniej o rezerwacjê, Aleksandro, jeste¶ zaraz po niej. Przepraszam za niedopatrzenie.
nask, ju¿ do Ciebie zagladam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
oj ja mam 160 to na mnie za ud¿e bed± :/ a kremik chcia³am od ciebie z kramiku sobie zarezerwowaæ ale nei pasuje do mojej cery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Nasteczko, interesuje mnie:
5.Bluza kremowa <kilka razy za³o¿ona> stan dobry Jaki to rozmiar?Mog³aby¶ podaæ wymiary(szczególnie do³u) i materia³? Czy bluza nie jest zmechacona? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 503
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
interesuj± mnie te dwie rzeczy 1)Bluzeczka-tuba wi±zana u do³u , w jasnoró¿owo-b³êkitne paski.Rozmiar z metki to 38, ale moim zdaniem bardziej podchodzi pod 36. Materia³ to w 65% poliester i w 35% bawe³na. Noszona kilkana¶cie razy, ale stan bardzo dobry.+>REZ.NASK, ALEKSANDRA999
2)Czekoladowa tunika, rozmiar XS/S, ale na M te¿ bêdzie dobra. Noszna kilka razy, w bardzo dobrym stanie. Nie wiem jak to materia³, ale to jaki¶ dobry jako¶ciowo splot ustawiam siê w kolejce trzecia po pozycje numer 1, a ta tunika jest prze¶witujaca czy nie?i jaki to materia³ jakis drapi±cy??jaki sk³ad
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
¦liweñka, niestety, nie znalaz³am nic dla siebie
![]() Tunika jest delikatnie prze¶wituj±ca, ale nie bardzo.Materia³ w ogóle nie jest gryz±cy, wrêcz przeciwnie, jest bardzo przyjemny, taki g³adki. Niestey, nie znam sk³adu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
podaj dokladne wymiary bojowek i dokladne zdjecia
![]()
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pas:42 cm obwód uda:27,5 cm d³ugo¶æ ca³kowita:103 cm Ifffonko, niestety fotki bêdê mog³a zrobiæ dopiero w poniedzia³ek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta bluza jest na razie zarezerwowana ![]() ![]() rekaw od pachy to ma 48, caly rekaw 64 dlugosc 57.5, od pachy do pachy 46, na samym dole to ma 46 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.