|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~Dos這wnie kilka ciuszk闚~~
jestem zainteresowana torebka
![]() Poszukaj czegos u mnie w zamian ![]() aa i czy masz moze wiecej fotek tej torebki? material to taki mis pluszak?
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinko, to jest taki mi , czarny plusz. W 鈔odku ma czarn g豉dk podszewk i jedn kieszonk na zamek. Niestety, nie mam wiecej zdj耩, bo po篡cza豉m aparat od kole瘸nki, a sama nie potrafi go obs逝篡
![]() Ju do Ciebie zagl康am
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=184037
Znajdziesz co u mnie?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
strasznie mi si twoje boj闚ki spodoba造
mo瞠sz poda wi璚ej informacji na ich temat ? czy s czarne czy maja taki kolor jak na zdjeciu? aha i na jaki wzrost s![]() i od razu dopisze tutaj 瞠 za kremik dzi盦j bo nie odpowiada do mojej cery :/ pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Paulinko, jak z wiskozy, to musz zrezygnowa ale jeszcze raz do Ciebie zagladne zaraz, moze cos innego wypatrz.nask, nie napisa豉, czego chcesz ode mnie ![]() Falkka, boj闚ki s czarne, na metce jest napisane, 瞠 s na 170 cm, ale ja mam 172 i s za d逝gie Mo瞠 dlatego, ze s na mnie za du瞠 i stan opada. S z dobrej jako軼iowo bawe軟y.Aha, mo瞠 co zapomnia豉m, ale o co chodzi z tym kremem? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinko, przepraszam, pomyli豉 mi si wiskoza z innym sztucznym w堯knem, w豉郾ie mama przynios豉 mi bluzk o takim samym skladzie i pasuje mi ten materia
Wi璚 by豉bym ch皻na na wymiank
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
1)Bluzeczka-tuba wi您ana u do逝 , w jasnor騜owo-b喚kitne paski.Rozmiar z metki to 38, ale moim zdaniem bardziej podchodzi pod 36. Materia to w 65% poliester i w 35% bawe軟a. Noszona kilkana軼ie razy, ale stan bardzo dobry.
prosze o rezerwacje |
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
oj ja mam 160 to na mnie za ud瞠 bed :/ a kremik chcia豉m od ciebie z kramiku sobie zarezerwowa ale nei pasuje do mojej cery
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasteczko, interesuje mnie:
5.Bluza kremowa <kilka razy za這穎na> stan dobry Jaki to rozmiar?Mog豉by poda wymiary(szczeg鏊nie do逝) i materia? Czy bluza nie jest zmechacona? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 12 503
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
interesuj mnie te dwie rzeczy 1)Bluzeczka-tuba wi您ana u do逝 , w jasnor騜owo-b喚kitne paski.Rozmiar z metki to 38, ale moim zdaniem bardziej podchodzi pod 36. Materia to w 65% poliester i w 35% bawe軟a. Noszona kilkana軼ie razy, ale stan bardzo dobry.+>REZ.NASK, ALEKSANDRA999
2)Czekoladowa tunika, rozmiar XS/S, ale na M te b璠zie dobra. Noszna kilka razy, w bardzo dobrym stanie. Nie wiem jak to materia, ale to jaki dobry jako軼iowo splot ustawiam si w kolejce trzecia po pozycje numer 1, a ta tunika jest prze鈍itujaca czy nie?i jaki to materia jakis drapi帷y??jaki sk豉d
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
奸iwe鎥a, niestety, nie znalaz豉m nic dla siebie
![]() Tunika jest delikatnie prze鈍ituj帷a, ale nie bardzo.Materia w og鏊e nie jest gryz帷y, wr璚z przeciwnie, jest bardzo przyjemny, taki g豉dki. Niestey, nie znam sk豉du
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
podaj dokladne wymiary bojowek i dokladne zdjecia
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pas:42 cm obw鏚 uda:27,5 cm d逝go嗆 ca趾owita:103 cm Ifffonko, niestety fotki b璠 mog豉 zrobi dopiero w poniedzia貫k
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta bluza jest na razie zarezerwowana ale je郵i si zwolni to dam ci znak , a najpierw wymiarki czy w ogole by豉by dobra wi璚 takrekaw od pachy to ma 48, caly rekaw 64 dlugosc 57.5, od pachy do pachy 46, na samym dole to ma 46
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

i tak misia chce
ale jeszcze raz do Ciebie zagladne zaraz, moze cos innego wypatrz.