|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Emiltikowe Iris Noir, kwasy, oleje
Hej dziewczyny
![]() Do wymiany mam 1. Iris Noir EDP 50 ml Yves Rocher, stan: używane ( zużycie widoczne na zdjęciu) 2. Kwas glikolowy 12% ze Le'Maadr, nowy ( w kartoniku, jedno wzięłam sobie, a jedno mam na wymiankę), ważny do 07/2016 3. Oleje naturalne z zróbsobiekrem.pl z Maliny (15 ml - mega wydajny !) i orzecha laskowego (30 ml) stan: używane, bardzo malutko co widać na zdjęciu. Wishlista 1. Perfumy męskie, lekkie, orzeźwiające marki Yves Rocher, Nike, Puma, Hugo Boss albo Davidoff. 2. Podkłady, bb firm aptecznych do cery mieszanej np. LRP, Vichy, Bioderma 3. Kosmetyki do zniszczonych włosów Loreal Professionel Edytowane przez emiltik Czas edycji: 2014-05-04 o 22:18 Powód: tu coś dodać, tam coś ująć ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
koci świat
|
Dot.: Niedostępne już Iris Noir oraz kwas glikolowy
hej coś za kwas bardzo mi zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
koci świat
|
szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za kwas?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niestety nic mi nie wpadło w oko, dziękuję
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za perfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Emiltikowe Iris Noir, kwasy, oleje
Coś u mnie za kwas glikolowy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
2. Kwas glikolowy 12% ze Le'Maadr, nowy ( w kartoniku, jedno wzięłam sobie, a jedno mam na wymiankę), ważny do 07/2016
3. Oleje naturalne z zróbsobiekrem.pl z Maliny (15 ml - mega wydajny !) i orzecha laskowego (30 ml) stan: używane, bardzo malutko co widać na zdjęciu ale krem prawdopodobnie poleci do kogoś innego ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- ustaw sobie link do wątku w podpisie w chodzisz w ustawienia i po prawej stronie edytuj podpis
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
wstęnie jestem na tak, ale ten krem negocjuje jeszcze inna wizazanka od której chcę bluzkę, nie podoba Ci sie nic innego u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Nie mogę podać linka ale jestem na dole w nowo założonych wątkach,tytuł wątku : wymienię perfumy i rôżności. Jakbyś się tak pofatygowała to zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za iryska ?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
tak, ten kremik poleci do kogoś innego, ale bardzo chciałaabym sie z tobą wymienić, oddam Ci co tylko chcesz
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ten krem to nie jest jedyna rzecz w moim wątku, mam pełno innych konkretow, ewentualnie olejek avon za dwa oleje
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz cos u mnie za kwas glikolowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Welcome to Jamrock
|
cos za
2. Kwas glikolowy 12% ze Le'Maadr, nowy ( w kartoniku, jedno wzięłam sobie, a jedno mam na wymiankę), ważny do 07/2016 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.