|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukiwany kolor lakieru;)
Jakis czas temu nabylam na targowisku cien ArtDeco nr 43 zloto zielony i teraz potrzebuje dobrac lakier do niego ale....przejrzalam juz tyle palet ze nic mi nie wpadlo w oko
moze pomozecie mi podsunac jakis zblizony chociaz kolor do niego,sprawa nie jest na wczoraj mam jeszcze troche czasu,dodam ze bede ubrana w czern a na oczy chce dac ten cien i pazurki tez w podobnym kolorze.Dodaje link z eStylu ![]() http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=299&page=1 Postaram sie wkleic fotke cienia
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwany kolor lakieru;)
Moze jednak ktoras z Was widziala podobny kolor lakieru?
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje przejrze palete.
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
cześc Kochana...to zdjęcie poznaję
i chyba znam odpowiedż na Twój proble, bo sama miałam podobny...więc to zależy ile masz pieniążków- z nieco droższych około 40 zł lakier w idealnym kolorze na Alessandro, jest piekny i nasycony. Cudko. W zbliżonym odcieniu jest tez Inglot, choc by osiągnąć niezły efekt trzeba nałożyć ze 3 warstwu i do tego jeszcze na przykład jakiś brokacik na wierzch czy ozdóbki ewentualnie lakier do zdobień - wtedy dopiero wygląda całkiem. Manhattan o ile dobrze pamietam jest bardziej zielony niż oliwkowy.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
zielone to pewnie znajdziesz, ale najczęściej są ciemnozielone, a może inglot? a czy jakaś firma ma w swojej ofercie seledynowy kolor, Czy spotkałyscie sie z takim odcieniem?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ja podobny kolor lakieru mam z Golden Rose ale nie pamietam ktora to linia i jaki numerek bo stoi u mnie w saloniku
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Swoją drogą bardzo ładny kolor cienia
Podoba mi się
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wygrzebany watek![]() jednak w kazdym razie cien mam nadal ale z odcieniem lakieru nadal problem Przegladalam Inglota ale nic za bardzo nie wpadlo mi w oko,Golden Rose niby pozornie byl podobny ale po pomalowaniu paznokcie wygladaly szaradnie i w niczym nie byly zblizone do cienia... Swietny odcien byl w YR z serii Colours Nature ciemna zielen ze zlotymi refleksami ale jak poszlam kupic to juz nie bylo i...chyba to byla limitowanka bo babka sama nie wiedziala czy bedzie jeszcze dostepny a od tamtego czasu nie widzialam go ponownie...
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Coż, pozostaje połączyć cien z jakimś innym w makijażu i może wtedy znaleźć coś podobnego?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam ostatnio ten wątek, a dzisiaj przeglądałam allegro i znalazłam taki lakier firmy DOR:
http://aukcje.o2.pl/show_item.php?item=124744545 Konkretnie to mam na myśli numer 9/1. Może ten będzie Ci pasował?
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trafilas w 10-tke poszukam ich u siebie,chociaz pelej oferty kolorystycznej nie widzilam do tej pory ale moze...a jak nie to zamowie przez net jeszcze raz BIG CMOK
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy! Cieszę się, że mogłam pomóc.
Mam nadzieję, że na pazurkach wyjdzie ten kolor tak samo jak w beteleczce, a nawet jeżeli nie to w końcu 2,50 zł to nie majątek.
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Myśle ze w Inglot napewno bedzie, tez zdaje mi sie ze widzialam w manhattan
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pare razy miala rozne kolory z tej firmy,ktora jest w linku z Allegro i calkiem dobrze sie sprawuja
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

moze pomozecie mi podsunac jakis zblizony chociaz kolor do niego,sprawa nie jest na wczoraj
mam jeszcze troche czasu,dodam ze bede ubrana w czern a na oczy chce dac ten cien i pazurki tez w podobnym kolorze.

flejksy

Podoba mi się
ale wygrzebany watek

poszukam ich u siebie,chociaz pelej oferty kolorystycznej nie widzilam do tej pory ale moze...a jak nie to zamowie przez net